Μέντιουμ
Φίλωνας
Μέντιουμ
4.8
17 REVIEWS

Μέντιουμ Φίλωνας, χαρισματικός και αλάνθαστος

 

Βρίσκει παρελθόν, παρόν και μέλλον με μεγάλη επιτυχια! Το έμπειρο μέντιουμ με τις μεγάλες επιτυχίες!

Έχει προβλέψει πολύ σημαντικά γεγονότα στην Ελλάδα και τον εμπιστεύονται καθημερινά δεκάδες άνθρωποι για να βρουν λύση στο πρόβλημά τους!

ΤΟ Μέντιουμ Φίλωνας ΘΑ ΣΤΑ ΠΕΙ ΟΛΑ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ!

 

Είναι εξαιρετικός σε αισθηματικά ζητήματα και με την αμεσότητα και την ευθύτητά του θα σε κερδίσει από την πρώτη στιγμή!

Θα καταλάβεις ότι μιλάς με έναν μελλοντολόγο που έχει σκοπό μόνο να σου βρει άμεσα τη λύση που θα σε βγάλει από το αδιέξοδο!

Η λύση στο πρόβλημά σου απέχει μόνο ένα τηλεφώνημα!

Επανασύνδεση - Γάμος - Παράλληλες σχέσεις - Νέα γνωριμία

Ότι και αν αντιμετωπίζεις ο Φίλωνας σε ένα μόνο τηλεφώνημα θα σου βρει τη λύση!

Βιογραφικό

 

Ο Φίλωνας είναι ένα από τα πιο χαρισματικά μας μέντιουμ. Καταρρίπτει τα στερεότυπα που λένε πως η καφετζού, η χαρτορίχτρα, αστρολόγος είναι κατεξοχήν προνόμια θηλυκού γένους. Και αυτό γιατί είναι άξιος συνεχιστής τόσο του πατέρα, παππού αλλά και προπαππού του.

Διαθέτει ένα αλάνθαστο ένστικτο που από γενιά σε γενιά του μεταλαμπάδευσε τις γνώσεις ο πατέρας του. Μην ρωτήσεις για τις μεθόδους που χρησιμοποιεί, διότι χρησιμοποιεί πολλές παραπάνω από μια για να σου δώσει σαφή και ειλικρινή απάντηση στο ερώτημά σου.

Ξεχωρίζει γιατί δεν χρειάστηκε όταν ενσωματώθηκε στο δυναμικό μας, να του κάνουμε καν διαφήμιση. Ο πρώτος πελάτης που μίλησε τον σύστησε σε άλλους 10, με αποτέλεσμα η γραμμή του καθημερινά να μην σταματά ποτέ να μιλά.

Προσοχή, ο Φίλωνας μιλά ανοιχτά, ξεκάθαρα και μάλιστα μπορεί να αποκαλύψει ακόμη και ονόματα εκτός από ακριβή ημερομηνίες. Δεν θα σου πει "βλέπω ένα μελαχρινό άτομο να σε πλησιάζει" αλλά θα σου φωτογραφίσει ακριβώς το πρόσωπο που θα μπει στη ζωή σου και θα σε αγαπά για πάντα.

Διάβασε σχόλια
  • Θα βρω καλή δουλειά?
  • Θέλω να μάθω πως θα εξελιχθεί η ζωή μου από δω και μπρος
  • Με σκέφτεται;
  • Οικογενεια
  • Ο καλυτερος 10/10
Το σχόλιό σου
Βαθμολόγησε
Ρίξε την Ταρώ