Μέντιουμ
Χαρά
Μέντιουμ
4.9
9 REVIEWS

Αλάνθαστο μέντιουμ Χαρά, σε θέματα επανασύνδεσης!

 

Με απόλυτη εξειδίκευση σε θέματα παρελθοντικών σχέσεων και χωρίς να χρησιμοποιεί αναμονή, η Χαρά θα σου πει ξεκάθαρα αν αξίζει τον κόπο να δώσεις δεύτερη ευκαιρία στην πρώην σχέση σου!

ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗ! Η ΧΑΡΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΠΟΤΕ!

 

Η Χαρά από τον Πόντο θα σου πει τα χαρτιά και θα σου τα βρει όλα!!

Είναι εξαιρετική σε θέματα επανασύνδεσης και παράλληλων σχέσεων!

Μάθε αν θα γυρίσει, πότε, αν θα έχει διάρκεια η επανασύνδεση, αν θα έχει ευτυχή κατάληξη, τι θα γίνει με την παράλληλη σχέση σου και αν θα χωρίσει!

Απαντήσεις σίγουρες που θα τις δεις να συμβαίνουν στη ζωή σου τις επόμενες μέρες!

Πρέπει να εμπιστευθείς την Χαρά για την προσωπική σου πρόβλεψη!

Βιογραφικό

 

Η Χαρά είναι ένα από τα πιο αλάνθαστα μέντιουμ της χώρας μας αυτή την στιγμή. Η καταγωγή της από τον Πόντο σε συνδυασμό με τις γνώσεις που πήρε από την μητέρα της, την έκαναν να γίνει κορυφαία στο είδος της.

Ερμηνεύει με απίστευτη επιτυχία τα σημάδια στα χαρτιά, ενώ η αλήθεια είναι πως δεν έχει μάθει να συμβουλεύει αλλά να αποκαλύπτει με τεράστια ακρίβεια τι θα συμβεί στο μέλλον.

Αν επιθυμείς να διαπιστώσεις το πόσο καλή είναι, κάλεσε την και πες μόνο την ημερομηνία γέννησής σου όλα τα άλλα θα στα βρει η Χαρά. 

Με ένα μόνο τηλεφώνημα ή και ακόμη και μήνυμα μπορείς να μάθεις αν σε αγαπά, τι νιώθει ακριβώς το πρόσωπο που ποθείς, να ξέρεις με απόλυτη σιγουριά τι θέλει από εσένα και αν θα έχετε κοινό μέλλον.

Είναι το μέντιουμ που μπορείς να εμπιστευθείς απόλυτα για το αισθηματικό σου θέμα. Σου απαντά με ημερομηνίες και γεγονότα τι θα συμβεί στα επαγγελματικά σου και σου φανερώνει όλες τις λύσεις για τα οικονομικά σου.

Διάβασε σχόλια
  • Έτυχε να μιλήσω με την κα Χαρά, όταν το site είχε προσφορά κάποια λεπτά δωρεάν πρόβλεψη, δεν ήμουν μόνος πήρα με φίλους μου να κοροϊδέψω και να γελάσουμε. Έκανα πως ήθελα να μάθω για τα επαγγελματικά και τα οικονομικά μου. Την πάτησα όμως, βρήκε τα ΠΑΝΤΑ, το όνομα του εργοδότη μου, ότι μου όφειλε πολλά χρήματα, ότι μια γυναίκα μέσα στη δουλειά μου είναι ερωτευμένη μαζί μου, ότι θα φύγουμε μαζί από εκεί και άλλα πολλά που πραγματικά βγήκαν όλα. Της έχω ζητήσει πολλές φορές συγνώμη αλλά οφείλω να το πω και δημόσια, η γυναίκα δεν παίζεται, την ευχαριστώ πολύ για όλα.
  • ΧΑΡΑ ΕΙΣΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ, ΒΓΗΚΕ Η ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΣΟΥ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ, ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΕΙΧΕΣ ΤΑΞΕΙ.
  • εμενα μου τα βρηκε ολα, ακομη κ αυτα που μου ειπε οτι θα γινουν στο μελλον εγιναν
  • poly kalh, blepei gegonota kai hmeromhnies mila anoixta
  • Ενδιαφέρομαι....απο Κύπρο είμαι κ θέλω ενα τηλ επικοινωνίας με την κα. Χαρά
Το σχόλιό σου
Βαθμολόγησε