Ταρωμάντης
Ορέστης
Ταρωμάντης
5.0
3 REVIEWS

Ο καλύτερος αναλυτής Ταρώ της χώρας είναι ο Ορέστης.

 

Είναι ο νούμερο ένα ταρωμάντης της Ελλάδας αυτή την στιγμή.

Ψάχνεις αλάνθαστο αναλυτή ταρώ - αριθμολόγο για το θέμα που σε απασχολεί; 

Μόλις βρήκες τον καλύτερο!

Τον Ορέστη

Θα του πεις το θέμα που σε απασχολεί και θα σου βρει αμέσως τη λύση! Θα πάρεις τις απαντήσεις που χρειάζεσαι και θα μιλήσεις με τον Νούμερο 1 αναλυτή ταρώ - αριθμολόγο!

 

Με μεγάλη εμπειρία στις προβλέψεις και κυρίως με αγάπη για αυτό που κάνει ο Ορέστης θα σου πει όλα όσα βλέπει για το θέμα που σε απασχολεί!

 

Εμπιστεύσου στον Ορέστη το θέμα που σε απασχολεί και θα στα βρει όλα, θα εκπλαγείς γιατί θα σου βρει τα πάντα για το παρελθόν και το παρόν και με μεγάλη επιτυχία θα σου προβλέψει για το μέλλον!

 

Όλα όσα θα σου αναφέρει να ξέρεις ότι τα τσεκάρει και με την ταρώ αλλά και με την αριθμολογία για να είναι η πρόβλεψη 100% εγγυημένη!

 

Δε θα σε αφήσει να περιμένεις θα σου λέει τι βλέπει σε όλη τη διάρκεια της κλήσης. Είναι άμεσος στο λόγο του και δε χρειάζεται να καλέσεις 2η φορά για να μάθεις αυτό που θέλεις!

 

Βιογραφικό

 

Ο Ορέστης γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη και η καταγωγή της μητέρας του είναι από την Σμύρνη η οποία ήταν αυθεντία να λέει στα χαρτιά. Η οικογενειακή του παράδοση στη χαρτομαντεία και στα ταρώ, του έδωσε την ευκαιρία από νεαρή ηλικία να εξελίξει αυτό το χάρισμα που κληρονόμησε από την μητέρα του. Η φύση τον προίκισε με έντονη ενόραση και διαίσθηση να βρίσκει πράγματα που άλλοι δεν μπορούν εύκολα να δουν.

Με 15 χρόνια πλέον εμπειρία στα ταρώ, μπορεί να σου κάνει άμεσες και σίγουρες προβλέψεις με τη χρήση των καρτών και της διαισθητικής του ικανότητας σε ερωτικά, επαγγελματικά, οικονομικά και οικογενειακά ζητήματα.

 

Διάβασε σχόλια
  • Γεια σας ...μολις σας βρηκα κ χαιρομαι πολυ...μου ειπατε πολυ ξεκαθαρα πραγματα!!!!☺☺☺
  • Ευχαριστω για τη προβλεψη είναι πολύ ενδιαφέροντα οσα μου ειπατε!! Ευχαριστώ Σοφία!!
  • Τέλειος παλιότερα μου έκανε προβλεψη
Το σχόλιό σου
Βαθμολόγησε
Ρίξε την Ταρώ