Χαρτομάντης
Αγάπη Μάντη
Χαρτομάντης
5.0
4 REVIEWS

Αγάπη Μάντη, η καλύτερη όλων στην χαρτομαντεία.

 

Η Αγάπη είναι η μόνη που μπορεί να σου μιλήσει με αποδείξεις και ονόματα για την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΓΑΠΗ!

Είναι η χαρτομάντης που θα σου μιλήσει φιλικά... 

  1. Για τα αισθηματικά σου
  2. Για τα επαγγελματικά σου
  3. Για τα οικονομικά σου

θα μπορούσε κάποιος να την χαρακτηρίσει την γυναίκα της διπλανής πόρτας με ένστικτο που σπάει κόκκαλα!

Όποιος μιλήσει μαζί της έστω και μια φορά καταλαβαίνει πόσο ταλέντο έχει αυτή η γυναίκα στο να ψυχανεμίζεται πράγματα που έρχονται στη ζωή ενός ανθρώπου.

Μια επικοινωνία μαζί της θα σε πείσει ότι μπορεί να στα βρεί όλα από την πρώτη στιγμή! 

Βιογραφικό

 

Η Αγάπη είναι η αναλύτρια ταρώ που θα ακούσεις και θα ενθουσιαστείς από τα πρώτα κιόλας λεπτά με τη θετική της αύρα! Εχει κάνει ειδικά σεμινάρια ταρώ στην Κωνσταντινούπολη και είναι αυθεντία να ρίχνει και να ερμηνεύει και την μικρή και την μεγάλη αρκάνα.

Ο λόγος της είναι εγγύηση καθώς ό,τι σου βρει από την πρώτη φορά που θα μιλήσεις μαζί της, το ίδιο θα σε ακολουθεί συνέχεια.

Ενα απο τα μεγαλύτερα "ατού" της είναι τα ξεκάθαρα λόγια, σε κάθε περίπτωση θα σου μιλήσει έξω απο τα δόντια και θα σου πει αλήθειες που άλλοι συνάδελφοι της δεν θα είχαν εύκολα τα κότσια να σου πούν!

Διάβασε σχόλια
  • Κυρία Αγάπη είστε πολύ γλυκιά, χωρίς να με χρεώσετε δεύτερο τηλεφώνημα μου απαντήσατε αμέσως σε αυτο που σας ρώτησα. Αυτο είναι μεγάλο πράγμα και το εκτιμώ που το κάνετε.
  • Γεια σας κυρια Αγαπη, ειμαι η Σοφια που ειχαμε μιλησει προχτεσ στο τηλεφωνο. σας γραφω εδω γιατι θελω να σας ευχαριστησω που βγηκε το τηλεφωνημα που μου λεγατε, ο λεγαμενος οχι απλα με πηρε τηλεφωνο αλλα μου ειπε να βγουμε, δεν το πιστευα πραγματικα θα εχω να τοπ λεω για εσας ειστε φοβερη. ευχαριστω!
  • Κυρια Αγαπη χιλια ευχαριστώ.. ❤️
  • Paron-Mellon
Το σχόλιό σου
Βαθμολόγησε
Ρίξε την Ταρώ