Ετήσιες αισθηματικές προβλέψεις 2017

Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 3

Από την Νάνσυ Πατμάνογλου: Ετήσιες αισθηματικές προβλέψεις Αιγόκερως 2017, μάθε πως θα είναι όλη η νέα χρονιά σε συναισθηματικό επίπεδο. Όλες οι εξελίξεις και τα αστρολογικά φαινόμενα που επηρεάζουν το δεσμό ή το γάμο σου. Διάβασε στις Ετήσιες αισθηματικές προβλέψεις Αιγόκερως 2017 αν θα έχεις νέα γνωριμία ή επανασύνδεση.
 

Ετήσιες αισθηματικές προβλέψεις Αιγόκερως 2017 σύμφωνα με ετήσιες πλανητικές διελεύσεις:

Ώρα να ξεπεράσετε τον εαυτό σας.

Ζωτικής σημασίας ερωτήματα, ιδιαίτερα για ό, τι παρεμποδίζει την αγάπη και την ευτυχία σας, δημιουργούν εσωτερική αναταραχή αλλά και ένα βαθύ εσωτερικό μετασχηματισμό, που σας επιτρέπουν να απομακρύνετε τους κακούς σας δαίμονες και να επαναπροσδιορίσετε το μέλλον σας. Ο Πλούτωνας στο ζώδιό σας δημιουργεί μια συναισθηματική καταιγίδα, εξαναγκάζοντάς σας να επανεξετάσετε τον τρόπο που σκέφτεστε, που ενεργείτε, που αγαπάτε. Μην αγωνίζεστε πια με το παρελθόν. Το 2017, οι περισσότεροι από εσάς θα έχετε καταλάβει τι εξακολουθεί να σας κρατά πίσω στην αγάπη και γιατί ακολουθείτε συνεχώς τα ίδια πρότυπα συμπεριφοράς. Από εδώ και πέρα, γυρίζετε σελίδα, αφήνοντας πίσω ένα κεφάλαιο ζωής, αν θέλετε να δείτε ένα πιο ευτυχισμένο μέλλον. Δεν έχουν κανένα λόγο ύπαρξης στην αγάπη ο φόβος, η αμφιβολία, οι παλιές σας αρνητικές συνήθειες.

Αν είστε σε σχέση, ο σύντροφός σας μπορεί να μην παρατηρήσει απαραίτητα την εσωτερική αναταραχή σας. Ίσως δώσετε τέλος σε μια σχέση που δεν σας έχει υποστηρίξει ή δεν σέβεται τις αξίες σας. Αν είστε μόνοι, αφήνετε πίσω σας τα προσωπικά προβλήματα, τις αναμνήσεις και ό, τι έχει στοιχειώσει την αγάπη και  χρησιμοποιώντας τις γνώσεις του παρελθόντος, ανοίγετε την καρδιά σας σε κάποιον/α  που νιώθετε ότι μπορείτε να προχωρήσετε μαζί. Απομακρύνετε τους φόβους και τις αμφιβολίες σας για την αγάπη και τη δέσμευση, έχοντας μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στο δικαίωμά σας να είστε ευτυχισμένοι, πράγμα το οποίο ίσως είχατε αποφύγει υπό το  φόβο της αναξιότητας. Δύο πράγματα θα συμβούν φέτος: πρώτον, γνωρίζετε καλύτερα τον εαυτό σας και ανακτάτε την αυτοπεποίθησή σας, και δεύτερον μαθαίνετε επιτέλους πώς να αγαπάτε χωρίς να θυσιάζετε τον εαυτό σας. Ο αγώνας, αν και δεν θα είναι πολύ διασκεδαστικός, αξίζει τον κόπο.Παρασύρεστε από μια αρνητική νοοτροπία.

Ο κυβερνήτης σας ο Κρόνος κινείται στον πνευματικό δωδέκατο οίκο σας και σας προετοιμάζει για τη συναισθηματική και ψυχική αναγέννησή σας. Δεν μπορείτε πλέον να αγνοείτε ποιες σελίδες θα πρέπει να γυρίσετε. Θα πρέπει να πετάξετε από τη ζωή σας οποιονδήποτε και οτιδήποτε δεν έχει πλέον κανένα νόημα για σας. Αυτό δεν θα είναι απαραιτήτως εύκολο να γίνει, ειδικά κάτω από την επιρροή του Κρόνου που σας πιέζει και σας δημιουργεί παράλληλα ενοχές. Μπορεί να περιμένετε πολλά από τη ζωή, και δικαίως τα θέλετε, αλλά ανυπέρβλητα εμπόδια φαίνεται να παρουσιάζονται μπροστά σας ξανά και ξανά, μπλοκάροντας το δρόμο προς την ευτυχία. Θα αισθανθείτε σαν να είστε κολλημένοι, παγιδευμένοι σε ένα σύστημα που δεν σας εκτιμά, σας κάνει να αμφιβάλλετε για τα πάντα, αλλά πάνω απ’ όλα για τον εαυτό σας. Προσπαθήστε να μην παρασύρεστε από απαισιόδοξες και χαοτικές  σκέψεις και συναισθήματα.Ελευθερία είναι να είσαι ο εαυτός σου.

Ναι, θα πρέπει να κάνετε κάποια εκκαθάριση, να καταλάβετε τι πρέπει να κρατήσετε και τι να πετάξετε, αλλά προσπαθήστε να μην πιστεύετε ότι σας ακολουθεί η κακή τύχη! Αφήστε να κλείσει ένα κεφάλαιο της ζωής σας που έχει διαρκέσει πάρα πολύ καιρό και αναθεωρήστε τις αρχές της ζωής σας, ειδικά σε σχέση με την αγάπη. Θα νιώσετε πολύ πιο ανανεωμένοι με τη νεοαποκτηθείσα προσωπικότητά σας, Από εδώ και πέρα, η αυθεντικότητα στην παρουσίαση του εαυτού σας θα είναι πολύ σημαντική για εσάς, έτσι δύσκολα θα είστε διατεθειμένοι να κάνετε παραχωρήσεις. Αλλά ίσως βασανίζεστε από καιρό σε καιρό από τους εσωτερικούς δαίμονές σας ή από τεταμένες καταστάσεις με τον αγαπημένο σας, ο οποίος δεν μπορεί να αποδεχτεί αυτήν τη νέα στάση σας.Η αρχή μιας νέας ζωής.

Σε αυτήν την απελευθέρωση συμβάλλουν θετικά οι δύο εκλείψεις που φωτίζουν τον μετασχηματιστικό όγδοο οίκο σας, η Σεληνιακή στις 11 Φεβρουαρίου και η Ηλιακή στις 21 Αυγούστου. Απελευθερώνεστε από οτιδήποτε αναστέλλει τη συναισθηματική εκπλήρωση και την αγάπη, πιστεύετε στην εσωτερική δύναμή σας ότι μπορείτε να ξεφύγετε από ό, τι παρεμποδίζει την οικειότητα και την εμπιστοσύνη. Ίσως δεσμευτείτε με τον αγαπημένο σας ή ξεκινήσετε μια νέα σχέση, έπειτα από ανάλυση  και περίσκεψη. Βασιστείτε στον Δία που μέχρι τις 10 Οκτωβρίου θα βρίσκεται στο Μεσουράνημά σας, επεκτείνει την προβολή σας και ικανοποιεί την επιθυμία σας να είστε ευτυχισμένοι. Αυτός ο εξωστρεφής πλανήτης θα σας βοηθήσει να κάνετε το καλύτερο για την πορεία σας, να επεκταθείτε με κάθε τρόπο. Αν ο Κρόνος σας προτρέπει να υποχωρήσετε στον εαυτό σας, ο Δίας ανοίγει νέες πόρτες για να ξαναβρείτε τον εαυτό σας και να αναδημιουργήσετε τη ζωή σας.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-01-2017 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι