Ετήσιες αισθηματικές προβλέψεις 2017

Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 2

Από την Νάνσυ Πατμάνογλου: Ετήσιες αισθηματικές προβλέψεις Δίδυμοι 2017, μάθε πως θα είναι όλη η νέα χρονιά σε συναισθηματικό επίπεδο. Όλες οι εξελίξεις και τα αστρολογικά φαινόμενα που επηρεάζουν το δεσμό ή το γάμο σου. Διάβασε στις Ετήσιες αισθηματικές προβλέψεις Δίδυμοι 2017 αν θα έχεις νέα γνωριμία ή επανασύνδεση.

Ετήσιες αισθηματικές προβλέψεις Δίδυμοι 2017 σύμφωνα με ετήσιες πλανητικές διελεύσεις:

 

Βγαίνετε από την ουτοπία σας και τις ψευδαισθήσεις σας.

Μήπως οι ψευδαισθήσεις σας ή οι αυταπάτες σας έχουν κατακερματιστεί από την πραγματικότητα; Μήπως αρχίζετε σιγά-σιγά και καταλαβαίνετε ότι οι προσδοκίες σας δεν είναι ίδιες με του συντρόφου σας; Μη βιαστείτε σε τίποτα, χρειάζεται χρόνος για να κατανοήσετε τι σας απομακρύνει και τι σας ενώνει. Δεν πρόκειται πλέον να εξαπατήσετε τον εαυτό σας για το πώς αισθάνεστε, πόσο ισχυρή ή όχι είναι η σχέση σας, ούτε και μπορείτε πλέον να προσποιείστε ότι τίποτα δεν έχει αλλάξει. Ο Ποσειδώνας στο δέκατο οίκο σας, της καριέρας και των μακροπρόθεσμων στόχων, παίρνει μαζί του τις αμφιβολίες και τη σύγχυση, βλέπετε την πραγματικότητα, ίσως αποδοκιμάσετε τη σχέση σας ή μπορεί να είναι οι επαγγελματικές σας επιλογές που αναστατώνουν το σύντροφό σας.

Το σύμπαν σας καλεί να εξετάσετε με καθαρό μυαλό την αληθινή φύση της σχέσης σας. Δεν υπάρχει πλέον εξαπάτηση ή οπισθοχώρηση από δύσκολες αλήθειες. Αντίθετα, διαχωρίζετε τα όνειρά σας από την πραγματικότητα, προκειμένου να κάνετε ό, τι μπορείτε για να διατηρηθεί η σχέση σας, διαφορετικά απαλλάσσεστε από ό, τι δεν έχει πλέον νόημα στη ζωή σας. Κάνετε σημαντικές επιλογές που αφορούν το μέλλον σας: Ή η σχέση σας γίνεται στενότερη ή βαδίζετε σε χωριστούς δρόμους. Ανεξάρτητα από τη διαδρομή που θα επιλέξετε, αναμένετε σύντομα να βγει ο ήλιος και να φωτίσει το δρόμο της αγάπης. Είστε μόνοι; Δεν πρόκειται να κάνετε τολμηρά άλματα σε μια σχέση, χωρίς πρώτα να εξετάσετε προσεκτικά την ικανότητα του άλλου ατόμου να ανταποκριθεί στις προσδοκίες σας. Δεν είστε πλέον διατεθειμένοι να χάσετε τον εαυτό σας μέσα στην ψευδαίσθηση μιας αγάπης που μπορεί να σας απομακρύνει από τις προτεραιότητές σας.

 

Ανάγκη για αξιολόγηση και ενδοσκόπηση της ερωτικής σας ζωής.

Αν και προφανώς επιδιώκετε να γίνουν τα όνειρά σας πραγματικότητα, δεν είναι απολύτως βέβαιο ότι τα αστέρια θα είναι πάντα στο πλευρό σας, τουλάχιστον όχι όταν εσείς θέλετε. Θα πρέπει να ασχοληθείτε με τον Κρόνο, αυτόν τον μεγάλο δάσκαλο ο οποίος συνεχίζει να κινείται στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, βάζοντας εμπόδια και περιορισμούς στην αγάπη και επιβαρύνοντας τόσο την ερωτική σας ζωή όσο και τις σχέσεις σας με τους άλλους γενικότερα. Αυτός ο σοβαρός και σκληρός πλανήτης  σας στριμώχνει στη γωνία και σας αναγκάζει να αναρωτηθείτε αν η σχέση σας είναι υγιής και δίκαιη. Δεν πρόκειται τώρα να εξιδανικεύσετε τον αγαπημένο σας, αγνοώντας τι είναι λάθος ή γιατί δεν αισθάνεστε καλά, αλλά εξετάζετε τη σχέση σας ορθολογιστικά χωρίς να παρασύρεστε από τα συναισθήματά σας. Εξακολουθεί να έχει νόημα για σας ή όχι; Ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας και σας δίνει την ισορροπία που αναζητάτε;  

Μην περιμένετε να είναι και η πιο ρομαντική και συναισθηματική χρονιά στη ζωή σας, αλλά μην αγνοήσετε τη δουλειά που πρέπει να γίνει με σκοπό την ενίσχυση του δεσμού σας και την αποκατάσταση των διαφορών σας. Ή θα βρεθεί κοινό έδαφος μεταξύ σας ή θα δώσετε ένα αμετάκλητο τέλος, αν νιώθετε ότι δεν ταυτίζονται οι ανάγκες σας πλέον, προχωράτε σε κάτι άλλο. Αυτός ο καρμικός πλανήτης ασκεί πίεση στην αγάπη και σας δίνει τη δυνατότητα να καταλάβετε τις συναισθηματικές ανάγκες σας και να δείτε εάν οι επιλογές σας ανταποκρίνονται στη δική σας αλήθεια. Επιδιώκετε να μάθετε αν η σχέση σας μπορεί να αντέξει στη φθορά του χρόνου και τη συνήθεια. Αν μπορέσετε κι οι δύο να αντισταθείτε στην επίθεση του Κρόνου, η σχέση σας θα βγει ακόμη πιο ισχυρή. Αν όχι, να ξέρετε ότι πλησιάζει αργά και ίσως βασανιστικά το τέλος. Ανεξάρτητα από τις αποφάσεις σας, ο Δίας στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας μέχρι τις 10 Οκτωβρίου, θα εμποτίσει την καρδιά και το μυαλό σας με μεγαλύτερη αισιοδοξία ή θα δείτε το φως κάπου αλλού.

 

Καταφύγιο από την καταιγίδα.

Ο Δίας θα γυρίσει τον τροχό της τύχης στην αγάπη και ευνοεί νέες γνωριμίες, νέα πάθη και αυθόρμητες περιπέτειες, τα οποία ίσως και να τα έχετε ξεχάσει. Θα αισθανθείτε αναγεννημένοι, μοιράζεστε τα συναισθήματά σας και αναβιώνετε το πάθος στη σχέση σας, αν προσπαθήσετε. Η γενναιοδωρία σας θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα, ζείτε τον έρωτα και τη ζωή με ενθουσιασμό, επεκτείνεστε και διασκεδάζετε αλλά παράλληλα δεν κλείνετε τα μάτια στην πραγματικότητα. Ο Κρόνος σας πιέζει να είστε λογικοί και νηφάλιοι, αλλά θα νιώσετε σίγουρα σαν να ξεκινάτε τη ζωή σας ξανά, αφήνοντας πίσω τις συγκρούσεις που προκαλούνται από τις διαφορές απόψεων ή από τις επαγγελματικές σας επιλογές. Δεν διστάζετε πια να εκφράσετε τα συναισθήματα και την αγάπη σας, ξεχνάτε το παρελθόν και όλα τα αρνητικά που έχετε ζήσει τον τελευταίο καιρό. Το μέλλον σας προδιαγράφεται λαμπρό με τη γνώση του πώς να αναγνωρίζετε τις επιλογές που ταιριάζουν καλύτερα στις επιθυμίες σας και τα όνειρά σας.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-01-2017 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι