Ετήσιες αισθηματικές προβλέψεις 2017

Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 3

Από την Νάνσυ Πατμάνογλου: Ετήσιες αισθηματικές προβλέψεις Ιχθύς 2017, μάθε πως θα είναι όλη η νέα χρονιά σε συναισθηματικό επίπεδο. Όλες οι εξελίξεις και τα αστρολογικά φαινόμενα που επηρεάζουν το δεσμό ή το γάμο σου. Διάβασε στις Ετήσιες αισθηματικές προβλέψεις Ιχθύς 2017 αν θα έχεις νέα γνωριμία ή επανασύνδεση.

Ετήσιες αισθηματικές προβλέψεις Ιχθύς 2017 σύμφωνα με ετήσιες πλανητικές διελεύσεις:

 

Αν και το επιθυμείτε, δεν είστε διαθέσιμοι.

Οι επαγγελματικές ευθύνες και υποχρεώσεις σας σάς κρατούν μακριά από την αγάπη  και αναλώνουν ένα μεγάλο μέρος του ελεύθερου χρόνου σας. Ο Κρόνος βρίσκεται στο δέκατο οίκο σας, της καριέρας, και νιώθετε επιβεβαρυμμένοι με περισσότερες ευθύνες και μεγαλύτερες ανησυχίες, δεν ξέρετε πού να στραφείτε για βοήθεια και ποιος μπορεί να επωμιστεί το φορτίο σας! Μην αφήσετε τις απαιτήσεις (μερικές φορές παράλογες) των ανωτέρων σας να επηρεάζουν την προσωπική σας ζωή, διαφορετικά θα υποφέρετε και θα τα βάλετε με τον εαυτό σας γι’ αυτό. Διεκδικήστε  τα δικαιώματά σας και υπερασπιστείτε τον εαυτό σας για να προστατέψετε την προσωπική σας ζωή από την ένταση της εργασίας.

 

Μην αφήνετε το παρελθόν να σας συντρίψει.

Έχετε το δικαίωμα να είστε ο εαυτός σας, χωρίς να λογοδοτείτε σε κανέναν άλλον, ακόμα κι αν είστε τρελά ερωτευμένοι, κι αυτό σας το υπενθυμίζει η Ηλιακή έκλειψη στο ζώδιό σας στις 26 Φεβρουαρίου. Το φεγγάρι σας καλεί να ανανεώσετε τη σχέση σας, αν την είχατε παραμελήσει και να απομακρύνετε το παρελθόν που πονάει. Λαχταράτε να δεσμευτείτε; Θα πρέπει να αποτρέψετε την εργασία να καταπατά την προσωπική σας ζωή, αν θέλετε να κρατήσετε κοντά σας τον αγαπημένο σας. Στην πραγματικότητα, η συννεφιά γύρω σας είναι πιθανό να σας κάνει να πιστεύετε ότι έχετε λίγη ενέργεια και δύναμη για όνειρα και αγάπη. Εάν μπορείτε να απομακρύνετε από το μυαλό σας τις πιέσεις και τις απαισιόδοξες σκέψεις σας θα μπορούσε να αποφευχθεί οποιοδήποτε αρνητικό σενάριο και θα είστε και πάλι σε θέση να κολυμπήσετε σε ήρεμα νερά, σαλπάροντας με την αδελφή ψυχή σας.

Το φεγγάρι σας ωθεί να αναρωτηθείτε αν είστε σε θέση ή όχι να αγαπήσετε βαθιά κάποιον/α και να συνειδητοποιήσετε ότι ο μόνος τρόπος για να βρείτε την απάντηση σε αυτό το ερώτημα είναι να αντιμετωπίσετε τους κακούς δαίμονές σας. Μπορεί να βυθιστείτε στις πιο σκοτεινές σκέψεις σας, στους πιο βαθύς φόβους σας και τις αδυναμίες σας, αλλά θα λυτρωθείτε. Μην αρνείστε τα λάθη σας αλλά προσπαθήστε να κατανοήσετε γιατί επαναλαμβάνετε συνεχώς τα ίδια πρότυπα συμπεριφοράς που σας στερούν την αληθινή αγάπη. Μην αγνοείτε την πραγματική κατάσταση της ερωτικής σας ζωής, παρασυρόμενοι από τις φαντασιώσεις σας και τους ευσεβείς πόθους σας και βάζοντας το αντικείμενο του πόθου σας σε ένα βάθρο, ακόμα κι αν δεν το αξίζει. Αποφασίστε τι είναι καλύτερο για σας και τι δεν είναι πια. Μέχρι τα μέσα του έτους, θα ξέρετε τι θέλετε: Να συνεχίσετε από κοινού με τον αγαπημένο σας ή να τερματίσετε μια σχέση που έχει κάνει τον κύκλο της. Να βρείτε κάποιον/α που σέβεται την ανάγκη σας για αυτονομία και σας βοηθά να είστε ο εαυτός σας. Έχετε πολλή δουλειά να κάνετε, αλλά μην παραιτηθείτε, η ευτυχία είναι μπροστά σας.

 

Ανάγκη για βαθιά συναισθηματική σύνδεση.

Η ζεστή παρουσία του Δία στον έντονα συναισθηματικό όγδοο οίκο σας μέχρι τις 10 Οκτωβρίου, ανανεώνει την αγάπη και τις σχέσεις σας με τους άλλους. Μερικοί του ζωδίου σας φτάνετε σε ένα σημείο καμπής στη σχέση σας, κάνοντας πιο επίσημο το δεσμό σας, είτε αποφασίζοντας για γάμο ή υπογράφοντας σύμφωνο συμβίωσης. Κάποιοι άλλοι, επιφέρετε ένα ειρηνικό τέλος σε μια σχέση που δεν έχει πλέον νόημα για σας. Ο Δίας σας προσκαλεί να διευρύνετε την άποψή σας για την αγάπη και τη ζωή, να γίνετε πιο ανοιχτόμυαλοι, να βρείτε μια νέα αγάπη βασιζόμενοι στις εμπειρίες σας, τη γνώση σας και τα συναισθήματά σας. Σας δίνει το εναρκτήριο λάκτισμα για έναν νέο κύκλο ζωής που σας βγάζει από το κλουβί σας και σας ωθεί να κάνετε διάλογο, να επικοινωνείτε ανοιχτά και να συνεργαστείτε με τους άλλους. Δεν πρόκειται πλέον να είστε στη γωνία σας, ξέρετε ότι η θέση σας είναι με τους άλλους, όχι στη μοναξιά σας. Έτσι, νιώθετε την ανάγκη να κάνετε νέες διασυνδέσεις, να αγαπήσετε, να αγαπηθείτε και να μοιραστείτε τη ζωή σας, προκειμένου να έχει κάποιο νόημα και βάθος.

 

Έχετε την επιθυμία για εξέλιξη και ανάπτυξη.

Από τις 10 Οκτωβρίου και για 13 μήνες, ο Δίας θα κινείται στον επεκτατικό ένατο οίκο σας και συνεχίζει να τονώνει την επιθυμία σας για αρμονία και δέσμευση ή για περιπέτειες και ένα ήρεμο τέλος. Αν αισθάνεστε ότι η τρέχουσα σχέση σας σάς κρατά πίσω από τα μεγάλα ιδανικά σας και την εξέλιξή σας, από το άνοιγμα σε ένα μεγάλο, τεράστιο κόσμο, δεν αποκλείεται να έχετε ένα φιλικό, ειρηνικό χωρισμό. Έχετε την επιθυμία να επεκταθείτε, να εξελιχθείτε, να κάνετε κάτι μεγάλο και θέλετε ένα σύμμαχο στο πλευρό σας. Αν είστε μόνοι, πιθανόν να δημιουργήσετε μια σχέση με κάποιον/α εντελώς διαφορετικό από το συνηθισμένο τύπο σας, από τον οποίον θα αποκομίσετε ανεξάντλητη γνώση και εμπειρίες. Αισθάνεστε ξαναγεννημένοι από τις στάχτες σας, οπλισμένοι με μια νέα δύναμη ​​και σφοδρή επιθυμία για πάθος και ζωή πράγμα το οποίο βασίζεται σε αυτό που πραγματικά θέλετε και όχι σε αυτό που θέλουν οι άλλοι. Το 2017, ο κύριος στόχος σας είναι να μάθετε ποιοι πραγματικά είστε και τι θέλετε πραγματικά ή δεν θέλετε.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-01-2017 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι