Ετήσιες αισθηματικές προβλέψεις 2017

Βαθμολόγησε
Score: 4  Ψήφοι: 4

Από την Νάνσυ Πατμάνογλου: Ετήσιες αισθηματικές προβλέψεις Καρκίνος 2017, μάθε πως θα είναι όλη η νέα χρονιά σε συναισθηματικό επίπεδο. Όλες οι εξελίξεις και τα αστρολογικά φαινόμενα που επηρεάζουν το δεσμό ή το γάμο σου. Διάβασε στις ετήσιες αισθηματικές προβλέψεις Καρκίνος 2017 αν θα έχεις νέα γνωριμία ή επανασύνδεση.

Ετήσιες αισθηματικές προβλέψεις Καρκίνος 2017 σύμφωνα με ετήσιες πλανητικές διελεύσεις:

 

Η λίμπιντό σας τρέχει σε υψηλή ταχύτητα.

Ένας βαθύς μετασχηματισμός συντελείται αργά για να σας οδηγήσει από το σκοτάδι στο φως. Ο Πλούτωνας στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, σας οδηγεί να εμβαθύνετε την επικοινωνία με το σύντροφό σας ή να κάνετε πιο ώριμες επιλογές, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι θα βρείτε κάποιον άλλον/η που μπορεί να αγγίξει την ευαίσθητη ψυχή σας. Τώρα κατανοείτε τι μπορείτε να περιμένετε πραγματικά από το σύντροφό σας και τη σχέση σας. Στο πλαίσιο αυτής της επιρροής, αναμένετε να συναντήσετε άτομα που θα γράψουν στο πεπρωμένο σας. Μια μοιραία σχέση εισέρχεται στη ζωή σας για να τη μετατρέψει ριζικά, για να σας αφυπνίσει τα βαθύτερα συναισθήματά σας.

Ο Κρόνος στον καθημερινό και εργατικό έκτο οίκο σας, κάνει βαριά και αγχωτική την καθημερινότητά σας και την εργασία σας, θα υπάρχουν στιγμές που δύσκολα θα ανταπεξέρχεστε στις υποχρεώσεις σας. Γι’ αυτό να είστε προσεκτικοί να μην αφήσετε τις ανησυχίες σας να επηρεάσουν τη σχέση σας, διαφορετικά, διατρέχετε τον κίνδυνο να ρίξετε σκιά στη συναισθηματική σας ζωή, παράλληλα με τις επαγγελματικές σας ανησυχίες. Ίσως να είστε πιεσμένοι με τα καθήκοντα και τις υποχρεώσεις σας, πράγμα το οποίο σας ωθεί να παραμελήσετε το σύντροφό σας. Εάν είστε μόνοι, είναι πιθανό να επιβαρυνθείτε με επιπλέον εργασία, πράγμα το οποίο δεν σας αφήνει χρόνο να αναπνεύσετε, πόσο μάλλον για την αγάπη.


Επιθυμία για αρμονία και ηρεμία.

Μέχρι τις 10 Οκτωβρίου, ο Δίας θα βρίσκεται στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, και νιώθετε την ανάγκη να αλλάξετε τη διακόσμηση στο διαμέρισμά σας ή να αγοράσετε ή να πουλήσετε ακίνητο. Βελτιώνονται οι συνθήκες διαβίωσής σας, ίσως ακόμα σκεφτείτε τη μετακίνηση σε άλλη πόλη ή ακόμα και χώρα. Αυτός ο  γενναιόδωρος πλανήτης θα σας φέρει πιο κοντά με τον αγαπημένο σας, τα παιδιά σας, τους γονείς σας και τους στενούς φίλους σας. Ανοίγετε την καρδιά σας και φροντίζετε τον αγαπημένο σας, κάνετε την κοινή καθημερινή σας ζωή πιο εύκολη και για τους δυο σας.

Ίσως και να νιώσετε έντονη την ανάγκη να δημιουργήσετε οικογένεια ή να επεκτείνετε την ήδη υπάρχουσα, στόχος σας είναι να βρείτε το ιδανικό μέρος για να εγκατασταθείτε διά βίου με το σύντροφό σας ή, αν έχετε κάνει πρόσφατα σχέση, να συγκατοικήσετε ή απλώς νιώθετε έντονα συναισθήματα, ρομαντισμό και μεγαλύτερη οικειότητα. Θέτετε τις βάσεις για έναν τρόπο ζωής που σας προσφέρει άνεση και ασφάλεια που τόσο πολύ τις χρειάζεστε. Καταβάλλετε κάθε δυνατή προσπάθεια για να δημιουργήσετε μια ήσυχη όαση για τον εαυτό σας, που θα είναι ταυτόχρονα η διαφυγή σας όταν είστε κουρασμένοι και λυπημένοι. Αυτός ο τυχερός πλανήτης σας προσφέρει την ηρεμία που τόσο σας λείπει και σας κάνει να νιώθετε ευχαριστημένοι με τον εαυτό σας και τις επιλογές σας.

 

Ερωτική αναγέννηση.

Ο Δίας μετά τις 10 Οκτωβρίου και για 13 μήνες, θα βρίσκεται στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας και είστε διατεθειμένοι να περνάτε περισσότερο χρόνο με το άλλο σας μισό, υπενθυμίζοντάς σας το πάθος και την ευχαρίστηση που οι αρνητικές συνθήκες της ζωής σας σάς έχουν κάνει να ξεχάσετε. Παίρνει μαζί του τις ανησυχίες σας και το σκοτάδι της ψυχής σας, είστε πρόθυμοι να αφεθείτε σε ένα μεγάλο πάθος. Δεν χρειάζεται να καταβάλετε ιδιαίτερες προσπάθειες για να γοητεύσετε, ρίχνετε τα δίχτυα σας και βρίσκετε κάποιον/α που είναι διατεθειμένος/η να μείνει κοντά σας για μεγάλο χρονικό διάστημα, αν όχι για πάντα. Είστε πλέον αποφασισμένοι να μην είστε πια μόνοι. Αν είστε σε σχέση, ένα μόνο πράγμα έχετε στο μυαλό σας: Να αναζωπυρώσετε το πάθος σας, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει να αλλάξετε ριζικά κάποια πράγματα στη σχέση σας, να εκφράσετε τη λίμπιντό σας και να ικανοποιήσετε την επιθυμία σας για αισθησιακές απολαύσεις. Στο τέλος του έτους, θα αισθανθείτε ότι είστε με το πρόσωπο που έχει κερδίσει την καρδιά σας και που θέλετε να κρατήσετε.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-01-2017 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι