Ετήσιες αισθηματικές προβλέψεις 2017

Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 2

Από την Νάνσυ Πατμάνογλου: Ετήσιες αισθηματικές προβλέψεις Κριός 2017, μάθε πως θα είναι όλη η νέα χρονιά σε συναισθηματικό επίπεδο. Όλες οι εξελίξεις και τα αστρολογικά φαινόμενα που επηρεάζουν το δεσμό ή το γάμο σου. Διάβασε στις ετήσιες αισθηματικές προβλέψεις Κριός 2017 αν θα έχεις νέα γνωριμία ή επανασύνδεση.

Ετήσιες αισθηματικές προβλέψεις Κριός 2017 σύμφωνα με ετήσιες πλανητικές διελεύσεις:

 

Βαθιά επιθυμία για να χτίσετε γερά θεμέλια στην αγάπη.

Η ακραία ένταση και τα σκαμπανεβάσματα που έχετε βιώσει τα τελευταία χρόνια αρχίζουν σιγά-σιγά και υποχωρούν. Σκεφτείτε όμως ότι όλες αυτές οι πιέσεις σας έχουν εξαναγκάσει, ανεξάρτητα από το τίμημα που θα πληρώσετε, να επαναξιολογήσετε τις προτεραιότητές σας, τον τρόπο δράσης σας και την ερωτική σας ζωή. Η βαθιά ανάγκη σας να ξαναβρείτε τον εαυτό σας έχει την τελευταία λέξη στη ζωή σας και  σας καθοδηγεί σε πιο αληθινά μονοπάτια. Πράγματι, ο Ουρανός στο ζώδιό σας οδηγεί τη ζωή σας, κάνετε επαναστάσεις και ριζικές αλλαγές, αυτός ο προοδευτικός πλανήτης σας παρακινεί να πάρετε αποφάσεις ζωής που δεν είχατε καν σκεφτεί στο παρελθόν. Αν και οι περισσότεροι από εσάς αλλάζετε συνεχώς πεποιθήσεις και φιλοσοφία ζωής, ακόμα και μέσα από συναισθηματικές αναταραχές, ο Κρόνος στον φιλοσοφικό και γνωστικό ένατο οίκο σας σάς παροτρύνει να αναζητήσετε τι έχει νόημα τώρα για σας στη ζωή σας και αλλάζει το παιχνίδι. Το σύμπαν σας προσκαλεί να ριζώσετε, να χτίσετε γερά θεμέλια, να ανοίξετε την καρδιά σας, να διευρύνετε τους ορίζοντές σας και να οικοδομήσετε μακροπρόθεσμα σχέδια στην αγάπη.


Προχωράτε μπροστά με πίστη στον εαυτό σας.

Ο Κρόνος στον επεκτατικό ένατο οίκο σας στην πραγματικότητα θα ηρεμήσει τα πράγματα στην ψυχή σας, βλέπετε τώρα πιο λογικά και πρακτικά πρόσωπα και καταστάσεις. Παρά τις ανησυχίες σας και την αίσθηση ότι κινείστε σε αργό ρυθμό, οι επιθυμίες σας παίρνουν μια πιο απτή μορφή. Παίρνετε στα χέρια σας το πεπρωμένο σας αλλά τώρα δεν είστε παρορμητικοί και βιαστικοί, μπορείτε να περιμένετε. Δεν πιέζετε την τύχη σας, εμπιστεύεστε το σύμπαν και περιμένετε τι θα συμβεί. Το 2017 αναλαμβάνετε τον έλεγχο της ερωτικής σας ζωής και αξιολογείτε αν η σχέση σας κινείται προς τη σωστή κατεύθυνση, κάνετε προσπάθειες για να νιώσετε ασφαλείς και σίγουροι για το μέλλον. Μην ξεχάσετε όμως να λάβετε υπόψη σας τα καρμικά μαθήματα του παρελθόντος, τι έχετε κερδίσει και τι έχετε χάσει, καθώς από αυτό και μόνο εξαρτάται η ομαλή πορεία της ερωτικής σας ζωής.

 

Χαρμόσυνα νέα από τον τυχερό Δία.

Ο Δίας μέχρι τις 10 Οκτωβρίου θα κινείται στον έβδομο οίκο σας, των σοβαρών σχέσεων, και νοιάζεται για την ευτυχία σας, φωτίζει τη συναισθηματική σας ζωή. Βασιστείτε σε αυτόν τον γενναιόδωρο πλανήτη για να αποκαταστήσετε την ηρεμία και την ισορροπία στη σχέση σας, αν είχε κλονιστεί από τις δυσκολίες που έχετε περάσει μαζί με τον αγαπημένο σας, αφήστε ελεύθερο τον εαυτό σας και ανοίξτε την αγκαλιά σας σε μια νέα αγάπη. Αυτός ο ευεργέτης πλανήτης θα σας δώσει την ευκαιρία να προχωρήσετε μαζί σε κάτι άλλο, πιο σταθερό και σίγουρο, ίσως ακόμα συγκατοικήσετε ή αποφασίσετε για γάμο. Ακόμα κι αν υπάρξει χωρισμός, θα είναι φιλικός, δεν επιθυμείτε διενέξεις και ακρότητες. Αν είστε μόνοι, έχετε τη δίψα να δημιουργήσετε μια σταθερή σχέση και τα αστέρια είναι στο πλάι σας. Παράλληλα σας βοηθούν να απομακρύνετε τις ανασφάλειές σας και τους φόβους σας που πιθανότατα παρεμπόδιζαν την αγάπη. Προσεγγίζετε με ευκολία τους άλλους ανθρώπους, έχετε την παρόρμηση και την επιθυμία να κάνετε νέες γνωριμίες, δίνοντας λιγότερο προσοχή στην επαγγελματική σας ζωή. Αυτό το έτος, προτεραιότητά σας είναι να επικεντρωθείτε στη συναισθηματική σας ζωή, η οποία έχει περάσει από χρονικές περιόδους δυσκολίας.

 

Σημασία έχει η ευτυχία σας, ανεξάρτητα το τίμημα.

Πριν όμως έρθει αυτή η συναρπαστική στιγμή, θα έχετε πολλά να σκεφτείτε: Ποιό είναι το κατάλληλο άτομο που μπορεί να κάνει την καρδιά σας να τραγουδήσει; Τι πρέπει να αλλάξετε για χάρη της αγάπης; Τις απαντήσεις θα τις πάρετε από τις δυο εκλείψεις που ενεργοποιούν τον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, τη Σεληνιακή στις 11 Φεβρουαρίου και την Ηλιακή στις 21 Αυγούστου. Το φεγγάρι θα σας αναγκάσει να κάνετε σημαντικούς μετασχηματισμούς, προκειμένου να βελτιώσετε τη σχέση σας ή να δώσετε ένα τέλος. Σας δίνει ευκαιρίες για να ερωτευτείτε που είναι μόνο στο χέρι σας να τις αδράξετε. Ίσως όμως χρειαστεί να παλέψετε με μια πραγματικότητα που μπορεί να μη σας αρέσει και πολύ αλλά και να αντιμετωπίσετε κάποιες δυσκολίες που δεν θα είναι πάντα εύκολο να τις αναγνωρίσετε. Αν έχετε υποχωρητική και συμβιβαστική στάση και εκφράζεστε με ανοιχτή καρδιά, η ευτυχία σας χτυπά την πόρτα. Γενικά, το 2017 έρχεται με ένα πολλά υποσχόμενο μέλλον και εγκαινιάζει μια ευτυχισμένη περίοδο στην ερωτική σας ζωή που ανταποκρίνεται στις ανάγκες και τις επιθυμίες σας. 

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-01-2017 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι