Ετήσιες αισθηματικές προβλέψεις 2017

Βαθμολόγησε
Score: 3  Ψήφοι: 4

Από την Νάνσυ Πατμάνογλου: Ετήσιες αισθηματικές προβλέψεις Λέων 2017, μάθε πως θα είναι όλη η νέα χρονιά σε συναισθηματικό επίπεδο. Όλες οι εξελίξεις και τα αστρολογικά φαινόμενα που επηρεάζουν το δεσμό ή το γάμο σου. Διάβασε στις Ετήσιες αισθηματικές προβλέψεις Λέων 2017 αν θα έχεις νέα γνωριμία ή επανασύνδεση.

Ετήσιες αισθηματικές προβλέψεις Λέων 2017 σύμφωνα με ετήσιες πλανητικές διελεύσεις:

 

Επιθυμία για βάθος συναισθημάτων και αναζήτηση για απαντήσεις.

Μήπως νιώθετε ότι το πεπρωμένο θέλει να σας αποκλείσει από την αγάπη ή να περιορίσει τις παρορμήσεις σας; Ο Κρόνος κινείται στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας και κάτω από την επιρροή αυτού του αυστηρού πλανήτη, δεν υπάρχει χώρος για έντονα συναισθήματα, απερίσκεπτες συναισθηματικές αποφάσεις ή να χάσετε τον εαυτό σας στην αγάπη. Ο Κρόνος απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή και βαθιά σκέψη, και έτσι σας προσκαλεί να εξετάσετε σε βάθος και ορθολογιστικά τη φύση των σχέσεών σας με τον αγαπημένο σας και τα παιδιά σας. Προσπαθείτε να κατανοήσετε τους πραγματικούς λόγους για τους οποίους επιστρέφετε στους παλαιούς τρόπους σκέψης και συμπεριφοράς, οι οποίοι έχουν αποτύχει στο παρελθόν και πώς θα οικοδομήσετε μια σχέση η οποία θα σας κάνει ευτυχισμένους.

Με τον Κρόνο δεν υπάρχει ούτε ευαισθητοποίηση, ούτε και αυταπάτη, σας φέρνει αντιμέτωπους πρόσωπο με πρόσωπο με τα προβλήματα της σχέσης σας ή τη μοναξιά, σας θέτει βαθιά ερωτήματα που έχουν σημασία για το μέλλον της ερωτικής σας ζωής. Φροντίστε όμως να μην κάνετε δύσκολες ερωτήσεις. Αυτή η τόσο αναγκαία αξιολόγηση, ακόμα και αν δεν σας γεμίσει με χαρά, θα σας φέρει πιο κοντά στο σύντροφό σας και θα αποκαταστήσει την αμοιβαία κατανόηση. Κάποιοι του ζωδίου σας, προτιμώντας να αποφύγετε τα έντονα πάθη, την αγωνία και τη μελαγχολία ή το φόβο της απόρριψης και της απογοήτευσης, μπορεί να κάνετε μια σχέση η οποία στηρίζεται περισσότερο στη λογική παρά στο πάθος.

Σε κάθε περίπτωση, περνάτε από μια περίοδο αναπροσαρμογής των ιδανικών και των αξιών σας, θέτετε νέες συναισθηματικές προτεραιότητες που απαιτούν να είστε περισσότερο ώριμοι παρά αυθόρμητοι. Αν έχετε παιδιά, ανησυχείτε περισσότερο από το συνηθισμένο για την εκπαίδευση και την ανάπτυξή τους, και ίσως να γίνετε ακόμη και σκληροί μερικές φορές, προκειμένου να εκπληρώσουν τα καθήκοντά τους, ανεξάρτητα από την ηλικία τους. Ίσως νιώσετε ανασφάλειες με τον αγαπημένο σας ή ένα παιδί σας (προβλήματα υγείας ή ψυχολογική σύγκρουση) που σας αναγκάζουν να αντιμετωπίσετε την πραγματικότητα και να γίνετε πιο ώριμοι και υπεύθυνοι. Δεν έχετε τώρα καμία υπομονή για άσκοπα ερωτικά ειδύλλια και δεν απολαμβάνετε τόσο τη διασκέδαση και τις στιγμές. Η χρονιά αυτή σας καλεί να είστε περισσότερο ευαισθητοποιημένοι, αλλά όχι σκληροί και απαιτητικοί, να πάρετε τα πράγματα στα σοβαρά.

 

Απολαύστε μια διασκεδαστική και αμέριμνη ζωή.

Αναμφίβολα, ορισμένες πιέσεις σας έχουν βυθίσει σε απογοήτευση, αλλά έχετε ένα σημαντικό σύμμαχο στο πλευρό σας. Ο Δίας στον κοινωνικό και επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας μέχρι τις 10 Οκτωβρίου, σας βοηθά να γοητεύσετε τους γύρω σας με την πειθώ, τα αστεία σας και την ευγλωττία σας, αυξάνει τις γνωριμίες σας και μεταδίδετε το μήνυμά σας με ενθουσιασμό. Αν συναντήσετε κάποιον/α που σας αρέσει, να είστε σίγουροι ότι θα έχετε κοντά σας ένα άτομο που είναι καλός φίλος σας αλλά και εραστής/ερωμένη σας παράλληλα. Επωφεληθείτε από την εύνοια του Δία που σας φέρνει μια διασκεδαστική και αμέριμνη ζωή και κάντε νέους φίλους, απολαύστε τη σχέση σας με το σύντροφό σας και τα παιδιά σας, αντί να εκνευρίζεστε και να ξεσπάτε πάνω τους.

 

Τι έχει πραγματικά νόημα για σας;

Το φεγγάρι φωτίζει αυτήν την χρονιά τα καλά και τα κακά της ζωής σας, καθώς τρεις εκλείψεις τραντάζουν συθέμελα την καρδιά, το μυαλό και την ψυχή σας: 1) Η Σεληνιακή έκλειψη στο ζώδιό σας στις 11 Φεβρουαρίου 2) Η Σεληνιακή έκλειψη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, στις 7 Αυγούστου και 3) Η Ηλιακή έκλειψη στο ζώδιό σας στις 21 Αυγούστου. Έχετε πολλά να σκεφτείτε γύρω από τις προσωπικές ανάγκες σας και επιθυμίες σας, ίσως αντιμετωπίσετε κάποιες δύσκολες στιγμές που θα σας ωθήσουν όμως να σκάψετε βαθιά μέσα σας και να δείτε αν η σχέση σας εξακολουθεί να έχει νόημα για σας, αν τα πρότυπα της σχέσης σας είναι σύμφωνα με τις αξίες σας. Τώρα δεν παίρνετε τα πράγματα ελαφρά τη καρδία. Προσπαθήστε να μην κάνετε τα πράγματα χειρότερα από ό, τι πραγματικά είναι, αντίθετα, δείτε τα πράγματα καθαρά, με ανοιχτό μυαλό και κατανόηση.

Εάν είστε μόνοι, συνειδητοποιείτε τι θέλετε και τι δεν θέλετε πια, πώς θα προσεγγίσετε την αγάπη, ακόμη και αν αυτό σημαίνει να περάσετε μέσα από απογοητεύσεις και καταιγίδες. Ίσως αισθανθείτε ότι δεν υπάρχει κανείς για σας ή ότι κανείς δεν θα μπορούσε να ταιριάζει με τα κριτήριά σας. Τα καλά νέα είναι ότι δεν χρειάζεται να ανησυχείτε, καθώς από την άλλη πλευρά, το φεγγάρι θα σας βοηθήσει να απομακρύνετε τις σκοτεινές διαθέσεις σας και θα φωτίσει τη συναισθηματική σας ζωή, φέρνοντάς σας σε επαφή με μερικούς ενδιαφέροντες ανθρώπους. Προσπαθήστε να μη νιώσετε παγιδευμένοι στο κυνήγι της αγάπης και αφήστε τα πράγματα να εξελιχθούν σύμφωνα με τη ροή των γεγονότων, βασιζόμενοι στα καρμικά μαθήματα του παρελθόντος. Σιγά-σιγά, βγαίνετε από το σκοτεινό σπήλαιό σας, προσεγγίζετε κάποιον/α ο οποίος/α θα γίνει σημαντικός/ή για εσάς αργότερα.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-01-2017 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι