Ετήσιες αισθηματικές προβλέψεις 2017

Βαθμολόγησε
Score: 4.8  Ψήφοι: 4

Από την Νάνσυ Πατμάνογλου: Ετήσιες αισθηματικές προβλέψεις Παρθένος 2017, μάθε πως θα είναι όλη η νέα χρονιά σε συναισθηματικό επίπεδο. Όλες οι εξελίξεις και τα αστρολογικά φαινόμενα που επηρεάζουν το δεσμό ή το γάμο σου. Διάβασε στις Ετήσιες αισθηματικές προβλέψεις Παρθένος 2017 αν θα έχεις νέα γνωριμία ή επανασύνδεση.

Ετήσιες αισθηματικές προβλέψεις Παρθένος 2017 σύμφωνα με ετήσιες πλανητικές διελεύσεις:

 

Η ερωτική σας ζωή αλλάζει σελίδα.

Η ερωτική σας ζωή τίθεται υπό βαθιά και αναλυτική εξέταση, καθώς ο Πλούτωνας στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας σάς καλεί σε ένα βαθύ μετασχηματισμό, καθοδηγώντας  την αναζήτησή σας για πιο βαθιές και ουσιαστικές σχέσεις και εμπνέοντάς σας να αποσαφηνίσετε τι είναι αυτό που αποστραγγίζει τη σχέση σας. Βρίσκετε τη δύναμη που χρειάζεστε για να απαλλαγείτε από ό, τι σας βασανίζει, να γυρίσετε σελίδα σε έναν τρόπο ζωής που πλέον δεν σας σέρνει προς κάτω. Να είστε προσεκτικοί να μην χάσετε την ψυχραιμία σας και αφήσετε την πικρία του παρελθόντος να δράσει ενάντια στο συμφέρον της σχέσης σας. Εάν είστε μόνοι, μπορεί να χρειαστεί να περάσετε μέσα από το σκοτάδι: απογοήτευση, οικογενειακά προβλήματα ή το παρελθόν σας σάς καλούν να τερματίσετε ένα οδυνηρό κεφάλαιο στη ζωή σας.

 

Επιθυμία για ειλικρίνεια και απομάκρυνση της σύγχυσης.

Είστε διχασμένοι ανάμεσα στην ανάγκη σας να ζήσετε ένα έντονο πάθος και τις υποχρεώσεις σας. Θέλετε τα πάντα αλλά δεν έχετε τίποτα, παρεξηγήσεις και διαστρεβλώσεις των γεγονότων μπορεί να προκαλέσουν ένα βαθύ ρήγμα ανάμεσα σε εσάς και το σύντροφό σας, καθώς ο Ποσειδώνας κινείται στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων. Αν δεν εκφράζετε τις επιθυμίες σας και δεν απαντήσετε στις επείγουσες ανάγκες του αγαπημένου σας, ο Ποσειδώνας θα θέσει τη σχέση σας σε κίνδυνο. Να είστε προσεκτικοί, για να καθαρίσετε τον αέρα και να έρθετε πιο κοντά και πάλι, θα χρειαστεί να είστε ειλικρινείς και σαφείς στις ανάγκες σας.

Αν και η ανάγκη σας για οικειότητα και αγάπη θα ενταθεί, οι παρανοήσεις και τα καθήκοντά σας, τα οποία ίσως τα καταπνίξετε μέσα σας, θα σας αφήσουν ανικανοποίητους. Προσπαθήστε να μην κάνετε τα πράγματα χειρότερα από ό, τι είναι, αν θέλετε να διατηρήσετε τη σχέση σας. Απομακρύνετε τις παρωχημένες αρνητικές σας συνήθειες και μην επιβάλλετε την άποψή σας. Αν είστε μόνοι, θέλετε με όλη την καρδιά σας να αγαπήσετε και να αγαπηθείτε, αλλά το σύμπαν συνιστά να μην αφήσετε εντελώς ελεύθερο τον εαυτό σας, ζυγίστε τις επιλογές σας, προτού εμπιστευτείτε κάποιον/α. Κατά καιρούς, θα αμφισβητείτε τους πάντες και τα πάντα, ειδικά τον εαυτό σας ότι ποτέ δεν θα αγαπηθείτε.


Ανάπτυξη και ωριμότητα.

Αυτό το έτος θα είναι λίγο μελαγχολικό και απογοητευτικό, καθώς οι συνθήκες θα είναι τέτοιες που θα σας αναγκάσουν, ηθελημένα ή όχι, να προσγειωθείτε στη γη. Ο Κρόνος στον τέταρτο οίκο σας, της οικογενειακής ζωής, βάζει όλο και περισσότερες ευθύνες στους ώμους σας, οι οποίες δηλητηριάζουν την αγάπη. Το παρελθόν, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, επανέρχεται στη ζωή σας, είτε μέσω ενός καθήκοντος ενός αγαπημένου προσώπου που σας βάζει σε μπελάδες, είτε μέσω οικονομικής δυσπραγίας ή ανησυχίες σχετικά με το πού θα ζήσετε ή ερωτήσεις σχετικά με το νόημα αυτής της σχέσης στη ζωή σας. Είναι στο χέρι σας να βρείτε την πηγή αυτών των δυσκολιών, να έρθετε σε συμφωνία με τις πληγές που έχουν απομείνει από την παιδική σας ηλικία ή τα πρόσφατα γεγονότα και να γυρίσετε σελίδα, ξεκινώντας μια νέα ζωή πιο συνειδητά.

 

Αποσαφηνίζετε την αληθινή από την ψεύτικη αγάπη.

Η Ηλιακή έκλειψη στις 26 Φεβρουαρίου, στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, σας βοηθά να νιώσετε ότι δεν είστε μόνοι στον κόσμο, ότι εσείς και ο σύντροφός σας, ακόμα κι αν δεν καταλαβαίνετε πάντα ο ένας τα συναισθήματα του άλλου, μπορείτε να παλέψετε μαζί για την αγάπη. Δοκιμάστε λοιπόν, όσο μπορείτε, να είστε ανοιχτοί και ειλικρινείς με το σύντροφό σας, έτσι ώστε να μην ανοίξετε ένα νέο ρήγμα, να βρείτε έναν τρόπο για να ηρεμήσετε από το άγχος σας και τις ανησυχίες σας. Αφυπνίζεται ο αδρανής ζήλος σας για συντροφικότητα, μετά από μια δύσκολη χρονική περίοδο αμφιβολίας και ίσως αποφασίσετε για δέσμευση.

Αν είστε μόνοι, αλλάζετε τον εσωτερικό σας κόσμο με έναν τρόπο που σας επιτρέπει να εξελιχθείτε και να πλησιάσετε αυτόν/ην που σας ενδιαφέρει με το σωστό τρόπο. Συμβιβάζεστε με την πραγματικότητα της ζωής, βασιζόμενοι στις εμπειρίες του παρελθόντος και την ικανότητα όχι μόνο να αντέχετε τις κακουχίες, αλλά και να μπορείτε να αποσαφηνίσετε την αληθινή από την ψεύτικη αγάπη. Βρίσκετε κάποιον/α που είναι κατάλληλος για την ψυχή σας, που ξέρει πώς να πάρει τον πόνο και τη θλίψη μακριά σας. Αδράξτε την ευκαιρία για να τραβήξετε την προσοχή αυτού/ης που νιώθετε με τη διαίσθησή σας ότι μπορείτε να μοιραστείτε τη ζωή σας.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-01-2017 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι