Ετήσιες αισθηματικές προβλέψεις 2017

Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 2

Από την Νάνσυ Πατμάνογλου: Ετήσιες αισθηματικές προβλέψεις Σκορπιός 2017, μάθε πως θα είναι όλη η νέα χρονιά σε συναισθηματικό επίπεδο. Όλες οι εξελίξεις και τα αστρολογικά φαινόμενα που επηρεάζουν το δεσμό ή το γάμο σου. Διάβασε στις ετήσιες αισθηματικές προβλέψεις Σκορπιός 2017 αν θα έχεις νέα γνωριμία ή επανασύνδεση.

Ετήσιες αισθηματικές προβλέψεις Σκορπιός 2017 σύμφωνα με ετήσιες πλανητικές διελεύσεις:

 

Η αγάπη είναι όνειρο ή πραγματικότητα;

Ποιός είναι ο ιδανικός άνδρας/γυναίκα που θα ικανοποιήσει τις ανάγκες σας, που θα είναι ειλικρινής και θα σας αγαπήσει γι’ αυτό που είστε; Ο Ποσειδώνας, ο πλανήτης του ονείρου και των ψευδαισθήσεων, κινείται στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, και ίσως διαπιστώσετε ότι έχετε βρει αυτήν τη μοναδική αγάπη που αναζητούσατε ή, αντίθετα, έχετε απογοητευθεί ψάχνοντας, αλλά είστε ακόμα στο κυνήγι. Μπορεί να περάσετε από ψυχολογικές διακυμάνσεις που δημιουργούν σύγχυση στην ειρήνη και τη γαλήνη της ψυχής σας, ίσως ακόμα υπάρξουν στιγμές που αμφιβάλλετε για το αν η σχέση σας είναι αληθινή και μόνιμη. Μπορεί να υπάρχει κάτι που αντιλαμβάνεστε με τη διαίσθησή σας ότι δεν είναι αυτό που φαίνεται και το οποίο σας εμποδίζει να είστε ανοικτοί και εξωστρεφείς, αντίθετα σας κάνει να φαίνεστε ιδιοτελείς και ψυχροί.

Τι είναι αυτό που επισκιάζει το μέλλον σας και οδηγεί σε απώλεια της πίστης σας; Αν είστε σε σχέση, ζυγίζετε σε μεγάλο βαθμό τα υπέρ και τα κατά του αγαπημένου σας. Ίσως χρειαστεί να προσαρμοστείτε και να αποδεχθείτε ότι μερικά πράγματα δεν πρόκειται να αλλάξουν. Μπαίνετε σε μια περίοδο προβληματισμού και απολογισμού της ερωτικής σας ζωής, πράγμα το οποίο θα σας επιτρέψει να αποφασίσετε αν θα συνεχίσετε μαζί ή όχι. Εάν είστε μόνοι και είχατε αισθανθεί συνεχώς απογοητευμένοι με ανεπιτυχείς και ανικανοποίητες ρομαντικές ιστορίες αγάπης, τώρα συνειδητοποιείτε ότι η αγάπη στην πραγματική ζωή δεν είναι όπως στα μυθιστορήματα. Αλλά όμως δεν διστάζετε να δείξετε τον αληθινό εαυτό σας και βρίσκετε κάποιον/α που τον νιώθετε σαν την αδελφή ψυχή σας. Ανακτάτε (μετά από προσεκτική εξέταση) την επιθυμία σας για έντονα πάθη και αγάπη, έρχεται στη ζωή σας κάποιος/α για να μείνει και να πετάξετε μαζί με τα φτερά του ονείρου και της αγάπης.

 

Σοβαρή και αναλυτική εξέταση.

Ο Δίας μέχρι τις 10 Οκτωβρίου θα βρίσκεται στον πνευματικό δωδέκατο οίκο σας και σας παροτρύνει να προβείτε σε απολογισμό των πρόσφατων γεγονότων και να μάθετε από το παρελθόν. Δεν υπάρχει πλέον ψέμα και μυστικοπάθεια, ζυγίζετε τα υπέρ και τα κατά, επικοινωνείτε με τρόπο που αντανακλά τα συναισθήματά σας και εκφράζετε τη λύπη σας. Αν φαίνεται ότι είτε εσείς ή ο σύντροφός σας δεν μπορείτε να συγκεράσετε τις διαφορές απόψεων ή να θεραπεύσετε τις πληγές του παρελθόντος,  σκεφτείτε τι κάνετε λάθος.

Αν καταφέρετε να αντιμετωπίσετε τις δυσκολίες, ο δεσμός σας θα γίνει δυνατότερος και θα ξεκινήσετε και πάλι σε πιο στέρεες βάσεις. Θα εξακολουθήσετε, ωστόσο, να σκέφτεστε αν μπορείτε να έχετε μια κοινή πορεία μαζί, αλλά με μεγαλύτερη επίγνωση και με σεβασμό των αναγκών του άλλου. Το τέλος του έτους θα σας βοηθήσει να ξεκινήσετε και πάλι από την αρχή με το σωστό τρόπο, θα σας ανακουφίσει από την ένταση και τις αμφιβολίες, σας φέρνει πίσω στην ερωτική αρένα και τη ζωή. Σίγουρα, υπάρχουν ρίσκα και αποφάσεις που πρέπει να ληφθούν αλλά προετοιμαστείτε να λάμψετε σε όλο σας το μεγαλείο από το φθινόπωρο του 2017, όταν ο Δίας στο ζώδιό σας θα σας φέρει και πάλι στο προσκήνιο, θα είστε το πιο φωτεινό αστέρι που λάμπει στον ουρανό!

 

Ένα βήμα μπροστά στην αγάπη και την ευτυχία.

Ο Δίας θα ξεκινήσει την πορεία του στο ζώδιό σας στις 10 Οκτωβρίου και θα παραμείνει για 13 ολόκληρους μήνες, κάνοντας την ερωτική σας ζωή πιο ενδιαφέρουσα και περιπετειώδη, έτσι, λοιπόν, προετοιμαστείτε να ξαναγεννηθείτε! Εκφράζετε όλο το δυναμικό σας, δεν χρειάζεται να κάνετε απολύτως τίποτα για να τραβήξετε την προσοχή. Με τις σαγηνευτικές ικανότητές σας, είστε ο αρχηγός του ερωτικού παιχνιδιού, μπλέκετε στα δίκτυα σας αυτόν/η που επιθυμείτε, απολαμβάνετε τη ζωή, έχετε αισιοδοξία και ανεβασμένο το ηθικό σας. Το επόμενο στάδιο στη ζωή και την ανάπτυξή σας ξεκινά αλλά θα πρέπει να ανοίξετε κι εσείς την καρδιά σας.

Το τέλος του έτους θα κάνει τις επιθυμίες σας πραγματικότητα, αναθερμαίνοντας το πάθος με τον αγαπημένο σας, φέρνοντας στη σχέση σας ένα νέο επίπεδο εμπιστοσύνης και οικειότητας ή βρίσκετε την αδελφή ψυχή σας. Επιτέλους, ικανοποιείται η ανάγκη σας για βάθος, ειλικρίνεια και δέσμευση. Μεγάλες προοπτικές είναι μπροστά σας, προσφέροντάς σας την ευκαιρία να κάνετε νέα επεκτατικά σχέδια στην αγάπη αλλά και να αλλάξετε την τακτική σας. Έρχεστε πίσω στη ζωή, είστε σε θέση να πάρετε την ευτυχία που αξίζετε. Ακόμη κι όταν τα σύννεφα κρέμονται πάνω από το κεφάλι σας, είστε το πιο φωτεινό αστέρι!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-01-2017 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι