Ετήσιες αισθηματικές προβλέψεις 2017

Βαθμολόγησε
Score: 4.2  Ψήφοι: 6

Από την Νάνσυ Πατμάνογλου: Ετήσιες αισθηματικές προβλέψεις Ταύρος 2017 , μάθε πως θα είναι όλη η νέα χρονιά σε συναισθηματικό επίπεδο. Όλες οι εξελίξεις και τα αστρολογικά φαινόμενα που επηρεάζουν το δεσμό ή το γάμο σου. Διάβασε στις ετήσιες αισθηματικές προβλέψεις Ταύρος 2017 αν θα έχεις νέα γνωριμία ή επανασύνδεση.

Ετήσιες αισθηματικές προβλέψεις Ταύρος 2017 σύμφωνα με ετήσιες πλανητικές διελεύσεις:

 

Προχωρήστε προς τα εμπρός και μην κοιτάτε πίσω.

Το σύμπαν σας φέρνει αντιμέτωπους με φόβους και εμμονές που έχουν τις ρίζες τους στο παρελθόν, επιλογές που πρέπει να γίνουν και παρωχημένους τρόπους σκέψης. Είναι απαραίτητο να απαλλαγείτε από κάποια πράγματα, προκειμένου να νιώσετε αληθινή ευτυχία, έτσι πρέπει να αφήσετε μια ιστορία που έχει φτάσει στο τέλος της. Ο Κρόνος στον μετασχηματιστικό και έντονα συναισθηματικό όγδοο οίκο σας αναδεύει τις αμφιβολίες σας και μειώνει την αυτοπεποίθησή σας. Φτάνετε στη ρίζα αυτών των προβλημάτων, προκειμένου να τα εξαλείψετε, έχετε δισταγμό και φόβους, σκεφτόμενοι το παρελθόν, με αποτέλεσμα η λίμπιντό σας να είναι κάποιες στιγμές μειωμένη ή την τελευταία στιγμή ματαιώνεται η επιθυμία σας να εισέλθετε σε μια σχέση ή να ερωτευτείτε. Εάν δεν μπορείτε να βρείτε αυτόν/ην που θέλετε, είναι ο φόβος σας που σαμποτάρει την αγάπη. Ίσως ακόμα και να νιώθετε εμπόδια εξαιτίας της έλλειψης οικονομικών  πόρων, αλλά αυτό δεν είναι λόγος να απέχετε από την αγάπη, αφήστε ελεύθερο τον εαυτό σας να αγαπηθεί γι’ αυτό που είστε.

Αυτός ο έντονα καρμικός πλανήτης σας φέρνει μια αναγκαία αλλά αργή συνειδητοποίηση ότι πρέπει να απελευθερωθείτε από συμπεριφορές του παρελθόντος που σας κάνουν περισσότερο κακό παρά καλό. Αλλά προηγουμένως θα τεστάρει τα συναισθήματά σας, καλώντας σας να εξετάσετε σε βάθος την αγάπη, ίσως ακόμα να νιώθετε ηττημένοι κατά κάποιο τρόπο. Είναι στο χέρι σας να αφήσετε πίσω σας την απροθυμία, την καχυποψία και τη δυσπιστία, οι οποίες έχουν δημιουργηθεί με την πάροδο του χρόνου και έχουν απομακρύνει τη χαρά και τον αυθορμητισμό σας. Αντιμετωπίστε κατά μέτωπο τους κακούς δαίμονές σας αλλά μην αφήνετε τον εαυτό σας να παρασύρεται από τις αμφιβολίες και τις εμμονές που αποτρέπουν την ευτυχία σας. Η αγάπη θα έρθει κοντά σας, μόνο αν ανοίξετε την καρδιά σας σε αυτήν. Μπορεί να μην είναι και η καλύτερη χρονιά για να πάρετε ρίσκα, αλλά μην αφήσετε την απαισιοδοξία να καταστρέψει τις πιθανότητες να νιώσετε αγάπη.

 

Χρυσές ευκαιρίες, αλλά ακόμα κάποιες αμφιβολίες.

Ο Δίας θα είναι σύμμαχός σας από τις 10 Οκτωβρίου και για 13 μήνες καθώς θα κινείται στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, και στο τέλος του χρόνου θα έχει απομακρυνθεί και ο Κρόνος. Μπορείτε να βασιστείτε στην καλοσύνη και τη γενναιοδωρία αυτού του γιγάντιου πλανήτη, καθώς θα ανοίξει τη συναισθηματική σας ζωή και θα ενδυναμώσει τη λίμπιντό σας. Αν είστε σε σχέση, επωφεληθείτε από αυτόν για να αναθερμάνετε το πάθος με τον αγαπημένο σας, να διευρύνετε την οικογένειά σας, αλλά κυρίως για να νικήσετε ορισμένους φόβους που έρχονται ξανά και ξανά στο μυαλό και την καρδιά σας και σας εμποδίζουν να απολαύσετε την ευτυχία. Αφήνεστε στην ευτυχία κάτω από την καθοδήγηση του Δία, δεν θα έχετε καμία έλλειψη τρανταχτών επιχειρημάτων για να πείσετε το σύντροφό σας ότι έχει κάνει τη σωστή επιλογή. Πετυχαίνετε το στόχο σας και ο αγαπημένος σας είναι γοητευμένος από τη δύναμη και το πάθος σας, έχετε τις εξουσίες της πειθούς και της αποπλάνησης για να πάρετε αυτό που θέλετε.

Εάν είστε μόνοι, η μυστηριώδης και σαγηνευτική παρουσία σας είναι μαγνήτης για τους θαυμαστές σας, κάποιος/α έρχεται στη ζωή σας με υποσχέσεις ευτυχίας και συντροφικότητας, δεν φοβάστε τώρα να ανοίξετε την καρδιά σας. Ο Δίας δίνει ώθηση στα έντονα συναισθήματα και τη λίμπιντό σας, η οποία ίσως και να ήταν λίγο υποτονική λόγω της παρουσίας του Κρόνου, και σας προσκαλεί να αλλάξετε τη στάση σας, συνειδητοποιώντας ότι οι μάχες κερδίζονται όταν εγκαταλείψετε συμπεριφορές που λειτουργούν ανασταλτικά στην αγάπη. Αυτός ο τυχερός πλανήτης αυξάνει τις πιθανότητες να αγαπήσετε και να αγαπηθείτε και σας προστατεύει από την απογοήτευση, βρίσκετε κάποιον/α με ένα κοινό όραμα ζωής.

 

Κατανοείτε τι είναι επιζήμιο για την εκπλήρωση των ονείρων σας.

Το φεγγάρι ρίχνει φως στις γκρίζες ζώνες, καθώς οι δύο εκλείψεις που θα φωτίσουν τον οικείο και έντονα συναισθηματικό τέταρτο οίκο σας, στις 11 Φεβρουαρίου και στις 21 Αυγούστου, παίρνουν μαζί τους, τους παλιούς φόβους σας και συνειδητοποιείτε ότι θα πρέπει να αφήσετε το ζοφερό παρελθόν. Αν είστε σε σχέση, καταφέρνετε να αναζωπυρώσετε τη φλόγα του πάθους, να φέρετε τον αγαπημένο σας πιο κοντά σας, να ξεκινήσετε ή να επεκτείνετε την οικογένειά σας. Αν και γύρω από τις παραπάνω ημερομηνίες θα βρεθείτε και πάλι αντιμέτωποι με τις αμφιβολίες σας, τελικά θα καταλάβετε τι είναι επιζήμιο για την εκπλήρωση των ονείρων σας. Ίσως βιώματα από την παιδική σας ηλικία ή τις οικογενειακές καταβολές σας ή μια νοσηρή εξάρτηση από τους αγαπημένους σας έχουν παρεμποδίσει τον αυθορμητισμό και τη γενναιοδωρία σας. Απομακρύνετε από τη ζωή σας άτομα από το στενό κύκλο σας τα οποία θέλουν να έχουν τον πρώτο λόγο στην ερωτική σας ζωή και θέτετε τα όριά σας. Ηρεμείτε από το άγχος σας, ξεπερνάτε τα επαναλαμβανόμενα εμπόδια που κωλύουν την αγάπη, οι τελευταίοι μήνες του 2017 είναι ευνοϊκοί για να ζήσετε ένα δυνατό πάθος ή για δέσμευση.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-01-2017 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι