Ετήσιες αισθηματικές προβλέψεις 2017

Βαθμολόγησε
Score: 4  Ψήφοι: 5

Από την Νάνσυ Πατμάνογλου: Ετήσιες αισθηματικές προβλέψεις Τοξότης 2017, μάθε πως θα είναι όλη η νέα χρονιά σε συναισθηματικό επίπεδο. Όλες οι εξελίξεις και τα αστρολογικά φαινόμενα που επηρεάζουν το δεσμό ή το γάμο σου. Διάβασε στις ετήσιες αισθηματικές προβλέψεις Τοξότης 2017 αν θα έχεις νέα γνωριμία ή επανασύνδεση.

Ετήσιες αισθηματικές προβλέψεις Τοξότης 2017 σύμφωνα με ετήσιες πλανητικές διελεύσεις:

 

Σε αναζήτηση του αληθινού εαυτού σας.

Παίρνετε τη ζωή στα σοβαρά, αντιμετωπίζετε τη σκληρή πραγματικότητα κατά μέτωπο, ανακαλύπτετε ποιοι πραγματικά είστε και τι θέλετε από την αγάπη. Ο Κρόνος στο ζώδιό σας σάς πιέζει, αναθέτοντάς σας ένα δύσκολο έργο, αλλά αυτό που θα σας ζητήσει είναι να δείτε την αγάπη όπως είναι πραγματικά, απαλλαγμένη από φρούδα όνειρα και ελπίδες. Όλη αυτή η διεργασία δεν θα είναι εύκολη, νιώθετε άγχος, απαισιοδοξία, σαν να βρίσκεστε σε αδιέξοδο, αλλά θα βγείτε πολύ πιο ώριμοι και δυνατοί. Ό, τι αποφάσεις πάρετε τώρα, θα καθορίσουν το μέλλον σας και θα επηρεάσουν το πώς θα προετοιμαστείτε γι’ αυτό.

Θα είναι δύσκολο να συγκεράσετε την επιθυμία σας για διασκέδαση, φλερτ και επικοινωνία με τον σύντροφό σας, με την ανάγκη σας να είστε ο εαυτός σας. Ο σοφός δάσκαλος ρίχνει μια σκιά πάνω σας, ίσως νιώθετε ότι όλα είναι εναντίον σας και σας φέρνει αντιμέτωπους με δύσκολα διλήμματα. Η ζωή θα σας μεταφέρει, αργά αλλά σταθερά, προς κάτι άλλο, κάπου, κάπως. Αισθάνεστε την ανάγκη να αλλάξετε, να προχωρήσετε, αλλά ο Ποσειδώνας στον οικείο τέταρτο οίκο σας σάς ωθεί να θυσιάσετε τον εαυτό σας για την οικογένειά σας και τα παιδιά σας ή νιώθετε να διακυβεύονται η προστασία και η ασφάλειά σας. Θα πρέπει να συμβιβαστείτε, τουλάχιστον προς το παρόν, με την απογοήτευση που σας κάνει να νιώθετε, έγκλειστοι στη φυλακή σας κάτω από δυσμενείς συνθήκες. Αυτό δεν θα διαρκέσει για πολύ, σύντομα θα σταθείτε στα πόδια σας, καθώς το σύμπαν θα σας ανταμείψει για όλη αυτήν τη σκληρή δουλειά, τον αγώνα και την προσεκτική εξέταση.

 

Απολαμβάνετε το παρόν χωρίς να κάνετε σχέδια για το μέλλον.

Ο Ουρανός στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας εμποτίζει την ψυχή σας με την επιθυμία για συναρπαστικές ερωτικές περιπέτειες, εμπνέοντάς σας να αλλάξετε τα πράγματα, να βρείτε μια νέα αγάπη, να κάνετε κάτι διαφορετικό από τα συνηθισμένα με τον αγαπημένο σας ή να καθιερώσετε ελαφρώς λιγότερο συμβατικούς κανόνες στη σχέση σας, ανανεώνοντάς την. Ακόμα ψάχνετε το πάθος; Μη σπαταλάτε τον χρόνο σας σε συμβατικές σχέσεις, αντίθετα επιλέξτε κάποιον/α που κάνει τη ζωή σας συναρπαστική και περιπετειώδη. Αυτό το πρόσωπο θα αλλάξει τις πεποιθήσεις σας και θα ταρακουνήσει τη συνήθη προσέγγισή σας στις σχέσεις και την αγάπη. Δεν είναι σίγουρο ότι αυτή η σχέση θα διαρκέσει για πάντα, αλλά τώρα ψάχνετε να απολαύσετε το παρόν, όχι μια δια βίου δέσμευση.Η θεραπεία των πληγών της ψυχής σας είναι η σωτηρία σας!

Νιώθετε κολλημένοι μεταξύ σφύρας και άκμονος, από τη μία πλευρά η ανοικοδόμηση της ζωής σας, αφήνοντας πίσω σας ένα παρελθόν που σας τραβά μόνο προς τα πίσω, και από την άλλη, η πίεση στις υποχρεώσεις σας. Ο κυβερνήτης σας, ο Δίας, στον πνευματικό δωδέκατο οίκο σας, από τις 10 Οκτωβρίου και για 13 μήνες, σας κάνει να σκέφτεστε τα πράγματα σε βάθος και παίρνει μαζί του τα εμπόδια και το άγχος, νιώθετε ότι υπάρχει μια αόρατη δύναμη που βάζει αέρα στα πανιά σας. Τώρα ξέρετε ότι θα πρέπει να κάνετε επιλογές που σας ταιριάζουν πραγματικά. Απομακρύνετε όλες τις παγίδες και τα εμπόδια που έχουν στήσει οδοφράγματα στον δρόμο της αγάπης, διώχνετε μακριά τις αμφιβολίες σας και την αμφισβήτηση της αξίας σας.

Τώρα αυτός ο τυχερός πλανήτης σας δείχνει το σωστό δρόμο, αυτόν που συνειδητά επιλέγετε, έστω και μετά από πολύ δισταγμό και αμφισβήτηση. Επιτέλους, θα καταφέρετε να είστε ο εαυτός σας, εμπλουτίζοντας τη ζωή σας με πάθος και διευρύνοντας τις απόψεις σας για την αγάπη και τους άλλους ανθρώπους. Αν είστε σε σχέση, ορισμένες αρνητικές καταστάσεις από το παρελθόν εξαφανίζονται από μόνες τους, εγκαταλείπετε ορισμένους παρωχημένους τρόπους σκέψης και κάνετε το πρώτο βήμα προς την ωριμότητα, προκειμένου η σχέση σας να αναπτυχθεί και να νιώσετε συναισθηματική εκπλήρωση.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-01-2017 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι