Ετήσιες αισθηματικές προβλέψεις 2017

Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1

Από την Νάνσυ Πατμάνογλου: Ετήσιες αισθηματικές προβλέψεις Ζυγός 2017, μάθε πως θα είναι όλη η νέα χρονιά σε συναισθηματικό επίπεδο. Όλες οι εξελίξεις και τα αστρολογικά φαινόμενα που επηρεάζουν το δεσμό ή το γάμο σου. Διάβασε στις ετήσιες αισθηματικές προβλέψεις Ζυγός 2017 αν θα έχεις νέα γνωριμία ή επανασύνδεση.

Ετήσιες αισθηματικές προβλέψεις Ζυγός 2017 σύμφωνα με ετήσιες πλανητικές διελεύσεις:

 

Τέλος ενός κύκλου και αρχή ενός νέου.

Ο Πλούτωνας στον τέταρτο οίκο σας, του παρελθόντος, σας αναγκάζει να αναλύσετε σε βάθος την ερωτική σας ζωή, την επιρροή, θετική ή αρνητική, που ασκεί πάνω σας ο αγαπημένος σας και να συνειδητοποιήσετε τη νοσηρή προσκόλληση σε ξεπερασμένες αντιλήψεις. Σας ωθεί να αλλάξετε τον τρόπο που βλέπετε τον κόσμο, τη ζωή, τις ερωτικές σχέσεις σας. Η τιμωρία είναι να χωρίσετε. Η ευτυχία είναι να κάνετε τη σχέση σας πιο οικεία και δυνατή. Αυτό δεν θα είναι ανώδυνο, ούτε πάντα εύκολο, θα αντιμετωπίσετε οδοφράγματα στο δρόμο σας, αλλά είναι αναπόφευκτα και αναγκαία για την εξέλιξή σας. Μερικοί από εσάς μπορεί ακόμη και να αποστασιοποιηθείτε συναισθηματικά από τον αγαπημένο σας, δεν θα είστε ο εαυτός σας. Άλλοι μπορεί να επαναπροσδιορίσετε τη σχέση σας ή να δημιουργήσετε μια νέα, αναμορφώνοντας τη ζωή σας, βασιζόμενοι στα καρμικά μαθήματα που έχετε μάθει.

 

Τα πράγματα φαίνονται χειρότερα από ό, τι είναι!

Δεν μπορείτε πλέον να αρνηθείτε και να αναγνωρίσετε πόσο μοναδικοί είστε! Αν ήσασταν διστακτικοί στο να δείξετε τις επιθυμίες σας ή να ζητήσετε από τους άλλους να σέβονται την ανάγκη σας για περισσότερη αυτονομία και ανεξαρτησία, τώρα επαναστατείτε! Όμως αναμένετε από το άλλο πρόσωπο να συμπεριφερθεί το ίδιο, αντανακλώντας τις δικές σας αδυναμίες και επιθυμίες. Ο Ουρανός στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, σας βοηθά να αποσαφηνίσετε τι θέλετε από τον εαυτό σας και τους άλλους και πάνω απ’ όλα, σταματάτε να συγχέετε την αγάπη με το σεξουαλικό πάθος, πράγμα το οποίο σας έχει απογοητεύσει ήδη αρκετές φορές. Αυτό θα σας οδηγήσει σε ένα άλλο επίπεδο ωριμότητας, όπου γνωρίζετε ποια σχέση είναι χαλαρή και ποια σημαντική. Να είστε προσεκτικοί έτσι ώστε να μην παίρνετε στα σοβαρά τα λόγια ή τις πράξεις του αγαπημένου σας, για να μην καταστρέψετε τις ισορροπίες.

 

Ζείτε τη ζωή στο έπακρο.

Ικανοποιείτε τις επιθυμίες σας, διεκδικείτε τις ανάγκες σας, είστε στο προσκήνιο χάρη στον Δία που θα βρίσκεται στο ζώδιό σας μέχρι τις 10 Οκτωβρίου. Αυτός ο ευεργέτης πλανήτης σάς δίνει ευκαιρίες για να κινηθείτε προς τα επάνω και να εκφραστείτε ανοιχτά: Ποιοί είστε; Τι θέλετε από την αγάπη; Τι έχετε μάθει από τις εμπειρίες και τα μαθήματα του παρελθόντος; Έχετε έντονη την επιθυμία να απολαύσετε πλήρως την παρούσα στιγμή, να φλερτάρετε, να διασκεδάσετε, να ανοίξετε τα φτερά σας, να ζήσετε το πάθος και τον έρωτα. Αυξάνονται οι παρορμήσεις σας, η ανάγκη σας για συντροφικότητα και πιο βαθιές σχέσεις, γίνεστε πιο γενναιόδωροι με τη φροντίδα και την προσοχή σας προς τον αγαπημένο σας. Κάτω από αυτήν την επιρροή, η ζωή σας δεν πρόκειται να είναι καθόλου βαρετή! Αν αναζητάτε την αδελφή ψυχή, να είστε προετοιμασμένοι για συναρπαστικά και έντονα συναισθήματα, απολαμβάνετε το πάθος με όλες τις αισθήσεις σας, ζείτε την περιπέτεια, δεν είστε ικανοποιημένοι με μια κοινότυπη σχέση.

 

Αναμένετε ένα καυτό ερωτικά καλοκαίρι αλλά και έναν φλογερό χειμώνα!

Η Σεληνιακή έκλειψη στις 7 Αυγούστου στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, θα είναι στο πλευρό σας, σπάζοντας τη μονοτονία και την πλήξη και βάζοντας αλατοπίπερο στην ερωτική σας ζωή. Περνάτε το μήνυμά σας διακριτικά και με ειλικρίνεια, διασκεδάζετε και φλερτάρετε, το φεγγάρι σας κάνει ακαταμάχητους. Μην εκπλαγείτε αν ερωτευτείτε κεραυνοβόλα! Αναμένετε ένα καυτό ερωτικά καλοκαίρι αλλά και έναν φλογερό χειμώνα! Απολαμβάνετε την αγάπη και τη ζωή στο έπακρο, λάμπετε και όλοι συρρέουν κοντά σας, η καρδιά σας είναι ανοιχτή για να αγαπήσετε και να αγαπηθείτε. Αν είστε σε σχέση, το φεγγάρι παίρνει μαζί του το άγχος και την πίεση, έχετε έξυπνες και καινοτόμες ιδέες για να ανανεώσετε τη σχέση σας. Μέχρι το τέλος του έτους, θα ξέρετε αν η επιλογή που έχετε κάνει είναι σωστή, θα αποσαφηνίσετε αν ο αγαπημένος σας δίνει νόημα στη ζωή σας.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-01-2017 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι