Ετήσιες αισθηματικές προβλέψεις για Αιγόκερως 2018

Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 15

Να είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας!

Πόσο εύκολο είναι να είστε ο εαυτός σας; Μήπως οι μεγάλες φιλοδοξίες σας ή οι απαιτήσεις της οικογενειακής σας ζωής έχουν υποβαθμίσει τις επιθυμίες σας; Μια βαριά, ίσως ακόμα και καταθλιπτική ενέργεια εμποτίζει την ψυχή σας, προσπαθείτε να πατήσετε σε στέρεο έδαφος, μόνο που κάποιες φορές νιώθετε να τρέμει η γη κάτω από τα πόδια σας κι αυτό σας φοβίζει. Ο Κρόνος ξεκινά την επίσκεψή του στο ζώδιό σας και φαντάζει αδύνατο για εσάς να βρείτε την αγάπη, να διατηρήσετε την αρμονία στη σχέση σας, να είστε με κάποιον/α που αποδέχεται τις αξίες και τις αρχές σας. Ίσως νιώσετε ότι αυτοί που γνωρίζετε ή ο αγαπημένος σας δεν σας ταιριάζουν, έχετε διαφορετικούς στόχους και όραμα ζωής, ίσως ακόμη στέκονται εμπόδιο οι μεγάλες φιλοδοξίες σας ή η κοινωνική θέση.

Το κλίμα φαίνεται να είναι λίγο δύσκολο για να ευδοκιμήσει μια σχέση. Για να διατηρήσετε την αγάπη θα πρέπει να είστε διατεθειμένοι να κάνετε κάποιες παραχωρήσεις και συμβιβασμούς αλλά και να αποσαφηνίσετε μέσα σας αν αυτό το πρόσωπο που λατρεύετε είναι πράγματι σημαντικό για σας. Να είστε ο εαυτός σας, εξάλλου αυτό είναι κάτι που κερδίσατε σκληρά μέσα από τις διάφορες δοκιμασίες που περάσατε στο παρελθόν. Θα πρέπει να αγωνιστείτε για να βελτιώσετε τις συνθήκες της ζωής σας, κι αν χρειαστεί, ακόμα και να απομακρυνθείτε από άτομα που δεν μπορούν να κατανοήσουν τις βασικές ανάγκες σας και τις επιθυμίες σας. Επισήμανση: Αν νιώθετε ότι η σχέση σας είναι χτισμένη σε σαθρά θεμέλια, κανείς δεν σας εξαναγκάζει να κάνετε παραχωρήσεις που σας βασανίζουν ή μειώνουν την προσωπικότητά σας.

Είστε σίγουροι για το μονοπάτι που πρέπει να ακολουθήσετε.

Αξιοποιήστε την ευκαιρία που σας χαρίζει η Ηλιακή έκλειψη στις 13 Ιουλίου στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, για να αλλάξετε τη διαδρομή σας στη ζωή, να πάρετε και να δώσετε φροντίδα και αγάπη. Στόχος σας είναι τώρα να επαναφέρετε την αρμονία και την ισορροπία στη σχέση σας αλλά παράλληλα να αποσαφηνίσετε αν ο σύντροφός σας και οι θαυμαστές σας μπορούν να αποδεχθούν τις ανάγκες σας. Έφτασε η ώρα να θέσετε νέα θεμέλια, πιο γερά και δυνατά, να σχεδιάσετε για το μέλλον, ακόμα και να ασχοληθείτε με τα κοινά περιουσιακά σας στοιχεία. Ίσως βρεθείτε αντιμέτωποι με δύσκολες αποφάσεις αλλά τελικά, θα είστε πιο σίγουροι για τον εαυτό σας και πιο ευτυχισμένοι με το μονοπάτι που ακολουθήσατε. Το φεγγάρι σας χαρίζει διαίσθηση, έμπνευση και φαντασία μαζί με την επιθυμία να απογειωθείτε, να οδηγήσετε τη σχέση σας στο επόμενο επίπεδο.

Δεν μπορείτε να τα έχετε όλα!

Το φεγγάρι καθοδηγεί τα βήματά σας, αλλά σας βάζει σε ένα βαθύ προβληματισμό προκειμένου να καταλάβετε τι είναι καλύτερο για εσάς και τι όχι, χάρη στις δύο δυνατές εκλείψεις, την πρώτη τη Σεληνιακή που γίνεται στις 31 Ιανουαρίου και τη δεύτερη την Ηλιακή που γίνεται στις 11 Αυγούστου, οι οποίες ενεργοποιούν τον μετασχηματιστικό και παθιασμένο όγδοο οίκο σας. Είστε ακόμα ερωτευμένοι; Αναζωπυρώνετε τη φλόγα, συγκατοικείτε, φέρνετε έναν απόγονο. Ωστόσο, θα είναι δύσκολο να αποσαφηνίσετε το πάθος από την αγάπη, έτσι θα πρέπει να κινηθείτε προσεκτικά βασιζόμενοι στην έμφυτη λογική σας. Θέλετε να έχετε και την πίτα ολόκληρη και το σκύλο χορτάτο; Αν προσπαθήσετε να χειραγωγήσετε τον αγαπημένο σας, επιβάλλοντας τη δύναμη και την εξουσία σας, θα χάσετε. Δεν μπορείτε να τα έχετε όλα.

Το φεγγάρι σας διατάζει να ακούσετε προσεκτικά το σύντροφό σας και να μην παραγκωνίσετε τις ανάγκες του. Θα χρειαστεί να λάβετε σοβαρά υπόψη σας τις συνέπειες των ενεργειών σας και να αφήσετε το χρόνο να κυλίσει χωρίς να πιέζετε τις καταστάσεις. Το σίγουρο είναι ότι κλείνει ένα κεφάλαιο της ζωής σας για να ανοίξει ένα άλλο. Αλλά για να νιώσετε ευτυχισμένοι θα πρέπει πρώτα να έχετε μάθει από τα λάθη και τις εμπειρίες σας στο παρελθόν, και κυρίως να μη βιαστείτε σε τίποτα. Αυτές οι εκλείψεις θα σας βοηθήσουν να καταλάβετε πολλά πράγματα για τον εαυτό σας και τη ζωή και σας παρακινούν να πάρετε τη ζωή σας στα χέρια σας. Τώρα θέλετε δίπλα σας άτομα τα οποία σέβονται την προσωπική σας ταυτότητα και την ανάγκη σας να εξελιχθείτε.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-01-2018 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms