Ετήσιες αισθηματικές προβλέψεις για Δίδυμος 2018.

Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 14

Λέτε «όχι» σε σχέσεις που δεν δίνουν νόημα στη ζωή σας.

Βρίσκεστε σε ένα δωμάτιο με καπνούς, νιώθετε ότι κάτι ή κάποιος σας εμποδίζει να εκπληρώσετε τις επιθυμίες σας καθώς ο Κρόνος κινείται στο σκοτεινό και μετασχηματιστικό όγδοο οίκο σας. Έρχεστε αντιμέτωποι με τους ενδόμυχους φόβους σας, με μια απογοήτευση που ανάγεται στις τραυματικές εμπειρίες του παρελθόντος και δυστυχώς θα είναι δύσκολο να το αποφύγετε. Αν δεν εκτιμήσατε σωστά τα οδοφράγματα και τις καθυστερήσεις που σας κρατούν πίσω από την αγάπη ή την ελεύθερη έκφραση των συναισθημάτων σας, ο σοφός και ώριμος Κρόνος θα σας εξαναγκάσει να σκάψετε βαθιά μέσα στην ψυχή σας και να αποκαλύψετε ό, τι καταστρέφει την αγάπη. Θα πρέπει να αποσαφηνίσετε το πώς αντιλαμβάνεστε τις σχέσεις, να σκάψετε βαθιά μέσα από το παρελθόν και το παρόν, και κυρίως να εγκαταλείψετε αυτή την ανέμελη, και ίσως παιδαριώδη, άποψή σας για τις σχέσεις.

Ο μεγάλος δάσκαλος σας ζητά να αφήσετε πίσω σας μια σχέση που δεν έχει πλέον νόημα για σας και δεν μιλά στην καρδιά σας. Μην ανησυχείτε όμως, λάβετε σοβαρά υπόψη σας την εμπειρία που έχετε κερδίσει από αυτόν τον άνθρωπο. Για να σταθείτε και πάλι στα πόδια σας θα χρειαστεί να περάσετε μια περίοδο προετοιμασίας που απαιτεί κάποιου είδους αυτοσυγκράτηση, μόνο έτσι θα γίνουν οι ελπίδες και τα όνειρά σας πραγματικότητα. Δεν υπάρχει πλέον θέση στη ζωή σας για σχέσεις που δεν ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σας, που δεν δίνουν νόημα στη ζωή σας. Βασιστείτε στην έμφυτη διαίσθησή σας και επιλέξτε κάποιον/α που μπορεί να κατανοήσει τον εσωτερικό σας κόσμο και τις βαθύτερες επιθυμίες σας. Μη φοβάστε να αγαπήσετε και τολμήστε να πλησιάσετε τους άλλους, να δοκιμάσετε την τύχη σας και να οικοδομήσετε μια ζωή πάνω σε γερά και σταθερά θεμέλια.

Το τελευταίο δίμηνο του έτους θα είναι συναρπαστικό!

Aφιερώνεστε εξ ολοκλήρου στη σχέση σας, προσπαθείτε να φροντίσετε τον αγαπημένο σας, σφύζετε από ενθουσιασμό και ζωντάνια καθώς από τις 8 Νοεμβρίου και τον επόμενο χρόνο, ο ευεργέτης Δίας θα βρίσκεται στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων. Ο θεός Έρωτας θα μπορούσε να εκπληρώσει τις μεγαλύτερες επιθυμίες σας: 'Ίσως συναντήσετε αυτό το ιδιαίτερο πρόσωπο κάπου στην άλλη άκρη της γης, ίσως ακόμα πάρετε αυθόρμητα την απόφαση για δέσμευση ή απλά βρίσκετε τρόπους να ξεφύγετε από τη ρουτίνα σας, η ανία και η πλήξη δίνουν τη θέση τους στη χαρά και τον ενθουσιασμό. Δεν επιθυμείτε τίποτα λιγότερο από το να κοιτάζετε στο μέλλον, να κάνετε μακροπρόθεσμα όνειρα, να οικοδομήσετε μαζί με τον αγαπημένο σας πιο σταθερά θεμέλια.

Ο Δίας αγωνίζεται για σας και ενισχύει την αύρα σας, γοητεύετε τους θαυμαστές σας και αναζωπυρώνει τη φλόγα του πάθους με τον αγαπημένο σας. Η σχέση σας βασίζεται στον ειλικρινή διάλογο, κατανοείτε καλύτερα τον εαυτό σας και τους άλλους, μοιράζεστε την χαρά και τον ενθουσιασμό σας. Το χαμόγελό σας και το χιούμορ σας είναι το ελιξίριο για να αποφύγετε πιθανές συγκρούσεις. Δεν φοβάστε πλέον τη δέσμευση και θα μπορούσατε να αποφασίσετε να συγκατοικήσετε ή να παντρευτείτε ή απλά να ανανεώσετε τους όρκους της αγάπης. Αυτός ο τυχερός πλανήτης σας εμπνέει και ικανοποιεί τις προσδοκίες σας!

Μην αγνοείτε τις κόκκινες σημαίες!

Ωστόσο, να είστε έτοιμοι επίσης να περάσετε μια περίοδο αμφιβολίας και σύγχυσης, ίσως κάποιες φορές στέκεστε στις απογοητεύσεις του παρελθόντος, στις αδυναμίες και τις αποτυχίες σας, καθώς ο Ποσειδώνας κινείται στο δέκατο οίκο σας, των μακροπρόθεσμων στόχων. Ίσως νιώσετε ότι δεν μπορείτε να αγαπήσετε και να αγαπηθείτε! Προσέξτε μην παραπλανήσετε το σύντροφό σας ή δώσετε φρούδες υποσχέσεις. Ίσως ακόμα οι επαγγελματικές υποχρεώσεις σας ή το κοινωνικό κλίμα γύρω σας αναχαιτίσουν την εκπλήρωση των μεγάλων ονείρων σας. Μην αφήνετε τις ψευδαισθήσεις σας και τη φαντασία σας να σας κατευθύνουν, μελετήστε πολύ προσεκτικά τα πάντα. Θα πρέπει να εξετάσετε ενδελεχώς τις προθέσεις των άλλων και να βασιστείτε στα μαθήματα του παρελθόντος. Μην αγνοείτε τις κόκκινες σημαίες ή κάτι που διαισθάνεστε ότι απαιτεί προβληματισμό.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-01-2018 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms