Ετήσιες αισθηματικές προβλέψεις για Ιχθύς 2018

Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 15

Οι άνεμοι της αλλαγής φυσούν δυνατά!

Έχετε έλλειψη αυτοπεποίθησης και μερικές φορές γίνεστε τόσο υπερευαίσθητοι που δεν ξέρετε πως να κάνετε πράξη τα μεγάλα σας όνειρα. Μήπως τον τελευταίο καιρό αισθανθήκατε ότι οι άνθρωποι που γνωρίσατε ή οι περιστάσεις σας σκέπασαν με ένα πέπλο ομίχλης; Ή ότι οι πρωτοβουλίες που πήρατε δεν είχαν το αποτέλεσμα που επιδιώκατε; Ο Κρόνος εγκαταλείπει τον αυταρχικό και υπεύθυνο δέκατο οίκο σας και κινείται στον ενδέκατο οίκο σας, των ονείρων και των ελπίδων, για να σας σώσει από την απελπισία και τον πόνο, ανοίγοντας νέες πόρτες και βοηθώντας σας να πιστέψετε και πάλι στον εαυτό σας και την καλοσύνη του κόσμου. Ακόμα κι αν χρειαστεί να περιμένετε και να προσπαθήσετε σκληρά, θα δείτε μερικά από τα αγαπημένα σας σχέδια να γίνονται πραγματικότητα.

Τώρα πλέον δεν θα χρειαστεί να ασχοληθείτε με τους καπνούς που έχουν σκοτεινιάσει το μονοπάτι της ζωής σας, ανακαλύπτετε μέσα σας και γύρω σας ότι υπάρχουν υπευθυνότητα, ασφάλεια και σταθερότητα. Ίσως ακόμα και να μην περιμένετε τίποτα περισσότερο από καλές, διασκεδαστικές στιγμές. Επωφεληθείτε τώρα από τη λογική και τη σύνεση που σας χαρίζει ο σοφός Κρόνος για να κάνετε σωστές επιλογές, να ανανεώσετε τη σχέση σας και να οικοδομήσετε μια πιο σταθερή ερωτική ζωή. Μάθετε από το παρελθόν σας και χρησιμοποιήστε τις εμπειρίες και τα καρμικά μαθήματα που πήρατε με ωριμότητα, για να ζήσετε ελεύθεροι, χωρίς να πρέπει συνεχώς να κάνετε παραχωρήσεις που σας αφήνουν στην πλευρά του θύματος και του χαμένου.

Μην κρύβεστε!

Αν και μερικές πόρτες μπορεί να ανοίξουν, τίποτα δεν θα είναι σίγουρο για σας καθώς ίσως μερικοί άνθρωποι να σας βάλουν εμπόδια ή εσείς να αναρωτιέστε: Αυτό το πρόσωπο είναι το σωστό ή το λάθος; Οι δυο εκλείψεις, η πρώτη η Ηλιακή στις 15 Φεβρουαρίου και η δεύτερη η Σεληνιακή στις 27 Ιουλίου ενεργοποιούν το θολό και ασαφή δωδέκατο οίκο σας και παλεύετε να σπάσετε τις αλυσίδες που σας κρατούν δέσμιους σε παρωχημένες συμπεριφορές του παρελθόντος. Ίσως νιώσετε λίγο αναστατωμένοι ή έξω από τα νερά σας, αλλά γνωρίζετε ότι πρέπει να αγωνιστείτε για να κερδίσετε τη δική σας ψυχική ελευθερία που κανένας δεν θα σας τη δώσει. Έτσι, είναι ώρα να απελευθερωθείτε από πεποιθήσεις και συνήθειες που σας κρατούν πίσω από την αγάπη και να πάρετε το μέλλον της ζωής σας στα χέρια σας.

Από τα όνειρα στην πραγματικότητα!

Συμπόνια, φροντίδα, αγάπη και έντονη αίσθηση της δικαιοσύνης πλημυρίζουν την ψυχή σας καθώς στις 13 Ιουλίου, η Ηλιακή έκλειψη ενεργοποιεί τον ερωτικό πέμπτο οίκο σας. Εκδηλώνετε τα βαθύτερα συναισθήματά σας, καταφέρνετε με τη διαίσθησή σας να κατανοήσετε ποιος πραγματικά σας αγαπάει. Κάνετε τα πάντα για να βελτιώσετε τις συνθήκες διαβίωσής σας με τον αγαπημένο σας, ίσως ακόμη και να πλησιάσετε ένα μέλος της οικογένειάς σας ή τα παιδιά σας. Το σίγουρο είναι ότι το φεγγάρι σας επιτρέπει να κατευνάσετε τις επαναλαμβανόμενες συγκρούσεις, να απαλλαγείτε από τον πόνο και τη θλίψη του παρελθόντος και να ανακτήσετε την ειρηνική συνύπαρξη μεταξύ σας. Νιώθετε πιο ελεύθεροι να αγαπήσετε, να ξεκινήσετε την αναζήτηση του προσώπου που μπορεί να σας δώσει ασφάλεια και ζεστασιά. Ενεργοποιήστε τις σαγηνευτικές σας δυνάμεις για να κερδίσετε και να γοητεύσετε όποιον θέλετε!

Ουράνιες ενισχύσεις στο δρόμο σας!

Μήπως νιώθατε δυσαρεστημένοι από τα οδοφράγματα που σας εμπόδισαν να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα; Ο Δίας μέχρι τις 8 Νοεμβρίου θα βρίσκεται στον επεκτατικό και αισιόδοξο ένατο οίκο σας, έτσι ξεχνάτε τους δισταγμούς σας, την έλλειψη εμπιστοσύνη στους άλλους και τη ζωή. Ο γνωστικός Δίας σας βοηθά να επεκτείνετε τους γνωστικούς και κοινωνικούς σας ορίζοντες, σας ενθαρρύνει να μεταμορφώσετε τη ζωή σας, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει να αφήσετε πίσω σας παλιούς τρόπους σκέψης και πεποιθήσεις. Νιώθετε ελεύθεροι να ζήσετε την περιπέτεια, γοητεύεστε από το μυστήριο και το άγνωστο, το καταθλιπτικό παρελθόν απομακρύνεται για να δώσει τη θέση του στη χαρά και την αισιοδοξία.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-01-2018 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms