Ετήσιες αισθηματικές προβλέψεις για Καρκίνος 2018

Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 15

Οι δοκιμασίες ξεκινούν για να σας ωριμάσουν!

Ένα μαύρο σύννεφο καλύπτει την ερωτική σας ζωή, βαραίνει τη σχέση σας και ρίχνει το ηθικό σας, καθώς ο Κρόνος ξεκινά την πορεία του στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων. Αυτός ο αυστηρός πλανήτης σας υποχρεώνει να κοιτάξετε την ερωτική σας ζωή με σοβαρότητα και ωριμότητα και σας κάνει αυστηρή κριτική. Στην καλύτερη περίπτωση, ίσως θέσετε υπό αμφισβήτηση τη σχέση σας, στη χειρότερη ίσως απομακρυνθείτε από τον αγαπημένο σας προκειμένου να διερευνήσετε αν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας, αν αυτή η σχέση έχει νόημα για σας. Μπορεί ακόμα να συνειδητοποιήσετε ότι δεν λαμβάνετε τον απαιτούμενο σεβασμό και εκτίμηση, και δεν μπορείτε πλέον να συνεχίσετε μαζί ως ζευγάρι. Αγωνίζεστε να ξεφύγετε από τις πιέσεις και τους περιορισμούς που σας θέτει ο μεγάλος δάσκαλος του ζωδιακού.

Αν είστε τυχεροί, ο Κρόνος θα μπορούσε ακόμη και να σας προσφέρει τη δυνατότητα είτε να διατηρήσετε τη σχέση σας και να προχωρήσετε προς τη δέσμευση ή να βρείτε κάτι άλλο και υπό καλύτερες συνθήκες. Παράλληλα, οι δυο δυνατές εκλείψεις, η πρώτη η Ηλιακή στις 15 Φεβρουαρίου και η δεύτερη η Σεληνιακή στις 27 Ιουλίου οι οποίες ενεργοποιούν τον κακεντρεχή και έντονα συναισθηματικό όγδοο οίκο σας, σας ωθούν να σκάψετε βαθιά προκειμένου να αποσαφηνίσετε αν μπορείτε να ακολουθήσετε την ίδια διαδρομή. Ίσως έρθετε αντιμέτωποι με εντάσεις, ζήλια και μνησικακίες ή στην προσπάθειά σας να ληφθούν τελεσίδικες αποφάσεις για το μέλλον, προσπαθήσετε να χειραγωγήσετε το σύντροφό σας: Ή πιστεύει σε σας και σας ακολουθεί ή το τέλος. Αυτό φυσικά θα προκαλέσει δυσαρέσκεια και πικρία, καθώς θα νιώσετε ότι ξεπερνάτε τον εαυτό σας, φτάνετε στα άκρα για ένα όνειρο.

Ο Δίας σας πάει στον έβδομο ουρανό!

Μπορείτε να υπολογίζετε στον Δία που μέχρι τις 8 Νοεμβρίου θα κινείται στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας για να αναζωπυρώσετε τη φλόγα του πάθους με τον αγαπημένο σας ή να αποφασίσετε για τεκνοποίηση. Εάν είστε καιρό μόνοι, θα έχετε πολλές επιλογές για να τραβήξετε την προσοχή και να αποπλανήσετε όποιον/α θέλετε. Ο Δίας γεμίζει την ψυχή σας με χαρά και άφθονη διασκέδαση, χαρίζοντάς σας πολλές ευκαιρίες, όμως θα πρέπει να περιμένετε λίγο πριν επενδύσετε τον εαυτό σας και την ψυχή σας σε κάτι νέο. Η ακαταμάχητη γοητεία σας κάνει εντύπωση στους θαυμαστές σας, κατακτάτε με ευκολία πολλές καρδιές. Συζητάτε τα πάντα με το σύντροφό σας ή προσελκύετε την προσοχή κάποιου άλλου/ης. Ενδυναμώνει η λίμπιντό σας και η γοητεία σας, ζείτε με πάθος ένα νέο ειδύλλιο, δίνετε παθιασμένους όρκους αγάπης.

Μια αναζήτηση για κάτι πιο βαθύ!

Θα εξαρτηθεί από εσάς να εμβαθύνετε το δεσμό σας, καθώς τόσο ο Κρόνος όσο και οι δύο προαναφερθείσες εκλείψεις σας ζητούν να απαντήσετε με ειλικρίνεια αν έχετε τις ίδιες αξίες, αν μπορείτε να δημιουργήσετε μια κατάσταση όπου και οι δύο νιώθετε άνετα να εκφράσετε τις επιθυμίες σας χωρίς να απογοητευτείτε. Νιώθετε ότι η σχέση σας, σας πάει από τον παράδεισο στην κόλαση και αντιστρόφως! Το σύμπαν σας ζητά να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις προηγούμενες εμπειρίες σας, να δείτε την πρόοδο που έχετε κάνει και τι σας προκαλεί αναστάτωση.

Ξεκινά μια νέα ζωή!

Να είστε έτοιμοι για σχέδια μεγάλης εμβέλειας, ίσως αυξηθεί η επιθυμία σας να δημιουργήσετε σπίτι ή να επεκτείνετε την οικογένειά σας καθώς η Ηλιακή έκλειψη στις 13 Ιουλίου ενεργοποιεί το ζώδιό σας. Ίσως ορισμένοι του ζωδίου σας συγκατοικήσετε ή μετακομίσετε ή αγοράσετε ή πουλήσετε ακίνητο. Είστε αποφασισμένοι να βελτιώσετε τις συνθήκες της διαβίωσής σας με τον αγαπημένο σας, νιώθετε ότι τα πάντα οδεύουν σε καλό δρόμο. Είστε μόνοι; Το φεγγάρι σας προτρέπει να κάνετε ένα βήμα πίσω και να εξετάσετε όλα τα πρόσφατα γεγονότα που σας έχουν ταρακουνήσει και να επιστρέψετε στο ερωτικό παιχνίδι. Η ακαταμάχητη γοητεία σας και η επιθυμία σας να αγαπήσετε και να αγαπηθείτε θα σας βοηθήσει να λάμψετε στον ουρανό και να κλέψετε τις καρδιές των θαυμαστών σας. Το φεγγάρι σας υπόσχεται μια νέα ζωή που εμπλουτίζει με βαθιά συναισθήματα το παρόν και το μέλλον σας.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-01-2018 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms