Ετήσιες Αισθηματικές προβλέψεις για Κριός 2018

Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 14

Κρατήστε απόσταση!

Τι κάνετε για να καταλάβετε τον αληθινό σας εαυτό; Ο Κρόνος, ο σοφός δάσκαλος, κινείται στο δέκατο οίκο σας, των μακροπρόθεσμων στόχων, και σας ζητά να απαλλαγείτε από οποιαδήποτε αρνητική επιρροή έχει διαταράξει την ψυχή σας. Είστε από τη φύση σας βιαστικοί και ανυπόμονοι, αλλά ο μεγάλος δάσκαλος απαιτεί ένα αργό ταξίδι. Φοβάστε ότι θα βαρεθείτε; Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε, αργά και σταθερά θα έχετε την ωριμότητα που χρειάζεστε για να επιτύχετε σταθερότητα στην ερωτική σας ζωή. Παρόλο που ίσως μπορεί να διακατέχεστε από ανασφάλειες ότι θα μείνετε μόνοι ή ότι η σχέση σας ίσως και να διαλυθεί, είτε υπό την πίεση εξωτερικών περιστάσεων, είτε λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, θα πρέπει να μάθετε κάποια καρμικά μαθήματα που σκοπό έχουν να σας ωριμάσουν και να σας εκλογικέψουν. Μπορεί να βιώσετε απογοητευτικές και καταπιεστικές εμπειρίες, αλλά στο τέλος θα ξέρετε αν αξίζει να προχωρήσετε ή όχι με το συγκεκριμένο πρόσωπο, αφού θα έχετε ωριμάσει και θα μπορείτε να πάρετε τη ζωή στα χέρια σας.

Φτάνετε στο τέλος του σκοτεινού τούνελ!

Εάν αισθανθήκατε ότι ήσασταν όμηρος των απαιτήσεων των άλλων, που σίγουρα δεν ήταν πάντοτε ευνοϊκές για τα δικά σας σχέδια, ή νιώθατε παγιδευμένοι από τα δικά σας αντιφατικά συναισθήματα τα οποία έστηναν οδοφράγματα στο δρόμο της αγάπης, οι δυο δυνατές εκλείψεις, η πρώτη η Σεληνιακή στις 31 Ιανουαρίου και η δεύτερη η Ηλιακή στις 11 Αυγούστου οι οποίες ενεργοποιούν τον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, αλλάζουν τα πάντα. Το φεγγάρι σας δείχνει ποιο δρόμο πρέπει να πάρετε και απαιτεί από εσάς να σταματήσετε να παίζετε το θύμα, παίρνοντας στα χέρια σας το πεπρωμένο σας. Σίγουρα, το μέλλον δεν θα είναι εντελώς ρόδινο κατά περιόδους καθώς θα πρέπει να κάνετε δύσκολες επιλογές, αλλά μετά το πέρας των εκλείψεων, θα υπάρξει ένα ευχάριστο κλίμα που θα δώσει λάμψη στη συναισθηματική σας ζωή. Ή ίσως νιώσετε λίγο πιο ελεύθεροι για να διερευνήσετε τις επιλογές σας. Οι κοινωνικές πιέσεις υποχωρούν, δίνοντάς σας περισσότερο χρόνο και χώρο για να αφιερώσετε στην αγάπη.

Ώρα για προβληματισμό!

Ο Δίας μέχρι τις 8 Νοεμβρίου θα κινείται στον όγδοο οίκο σας, του πάθους και της οικειότητας, έτσι τώρα από τη μια πλευρά αναζητάτε τη δέσμευση αλλά από την άλλη, θέλετε να είστε ελεύθεροι. Αν δεν καταλήξετε στο τι επιθυμείτε πραγματικά, αυτός ο γιγαντιαίος πλανήτης θα σας φέρει αντιμέτωπους με καταιγίδες. Το σίγουρο όμως είναι ότι θα αναγκαστείτε εκ των περιστάσεων να ξεκαθαρίσετε το τοπίο. Ο Δίας επεκτείνει το πάθος και τον αισθησιασμό σας, προσεγγίζετε τους ανθρώπους για να δημιουργήσετε μια σχέση που θα διαρκέσει, ορμώμενοι από τον ενθουσιασμό και τις παρορμήσεις σας. Συμβουλή: Δεν έχει νόημα να είστε με κάποιον/α εάν προηγουμένως δεν έχετε ανακαλύψει τι είναι πραγματικά απαραίτητο για εσάς και αν δεν καθορίσετε ποιες είναι οι προτεραιότητές σας. Αν είστε σε σχέση, σκέφτεστε ξανά και ξανά τα καλά και κακά λόγια που έχετε ανταλλάξει μεταξύ σας, ίσως ακόμα νιώσετε ότι δεν μπορείτε να ανεχτείτε τη ζήλεια, την κτητικότητα και τη χειραγώγηση του αγαπημένου σας. Αν είστε κολλημένοι σε ένα τραυματικό παρελθόν, δεν πρόκειται ποτέ να προχωρήσετε μπροστά.

Πιστεύετε στον εαυτό σας!

Ο Ουρανός θα βρίσκεται στον Κριό μέχρι τις 18 Μαΐου, προτρέποντάς σας να δηλώσετε ξεκάθαρα τις επιθυμίες σας, να πιστέψετε στον εαυτό σας (και στους άλλους) και να εκφράσετε πλήρως ποιοι είστε και το τι θέλετε. Είστε έτοιμοι να γυρίσετε σελίδα και να ξεκινήσετε ένα νέο κεφάλαιο. Τελικά, καταφέρνετε να απαλλαγείτε από τα εμπόδια που σας κρατούσαν πίσω από την αγάπη. Ίσως κάνετε τη μεγάλη επανάστασή σας αφού δεν μπορείτε πλέον να είστε με κάποιον/α που αρνείται τις επιθυμίες και τις ανάγκες σας, ούτε και να σκύβετε το κεφάλι. Δεν μπορείτε να είστε παγιδευμένοι σε μια νοσηρή σχέση ή αλυσοδεμένοι σε μια καταπιεστική και βαρετή ρουτίνα.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-01-2018 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms