Ετήσιες αισθηματικές προβλέψεις για Λέων 2018

Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 14

Ελεύθεροι να αγαπήσετε, επιτέλους!

Αν τα προηγούμενα χρόνια αισθανθήκατε να συνθλίβεστε κάτω από το βάρος των ευθυνών και των υποχρεώσεων και είχατε παραμελήσει την αγάπη ή νιώθατε μοναξιά και απογοήτευση, λάβετε υπόψη σας ότι ο Κρόνος εγκαταλείπει τον ερωτικό πέμπτο οίκο σας και έτσι παίρνετε τον έλεγχο της ερωτικής σας ζωής με περισσότερη υπευθυνότητα και ωριμότητα. Ξέρετε πως να κινηθείτε προς τη σωστή κατεύθυνση, ανακτάτε την αυτοπεποίθησή σας και δεν φοβάστε πλέον να πείτε αυτό που θέλετε και να αφήσετε το φως σας να λάμπει. Αν υπήρχαν συχνές διαφωνίες με τον αγαπημένο σας, τώρα είστε αποφασισμένοι να ξεκινήσετε συζητήσεις που σας φέρνουν πιο κοντά, με καλοσύνη και διακριτικότητα.

Γνωρίζετε ποια είναι η σωστή πορεία δράσης προς την εξεύρεση αυτού του μοναδικού προσώπου που ψάχνετε, ξεφεύγετε από τη μοναξιά σας. Έχετε μια ακαταμάχητη γοητεία που θα σας ευνοήσει να γνωρίσετε νέους φίλους και να φλερτάρετε. Κάνετε μια ιδιαίτερη πρώτη εντύπωση και πάτε μακριά, στον έβδομο ουρανό! Ξεφεύγετε από την πίεση και το άγχος, φτάνετε τελικά στο στόχο σας με έναν εξαιρετικό σύντροφο! Εάν είχατε απομακρυνθεί από τον αγαπημένο σας και είχατε απαισιόδοξη διάθεση με αποτέλεσμα να δείχνετε ότι δεν είστε διαθέσιμοι συναισθηματικά, τώρα πατάτε γερά στα πόδια σας, πιστεύετε στον εαυτό σας και σε εκείνον/η που αγαπάτε. Ακόμα κι αν δεν συμφωνείτε πάντοτε σε όλα, βασίζεστε στο διάλογο και την κατανόηση.

Εκλείψεις: Μια νέα αρχή ή το τέλος;

Οι δυο δυνατές εκλείψεις, η πρώτη η Ηλιακή στις 15 Φεβρουαρίου και η δεύτερη η Σεληνιακή στις 27 Ιουλίου οι οποίες ενεργοποιούν τον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, σας δίνουν την ευκαιρία να ανανεώσετε τη σχέση σας και να ανοίξετε νέους ορίζοντες. Το φεγγάρι αυξάνει τη δύναμή σας για αποπλάνηση, ξεφεύγετε από το συναισθηματικό κενό στο οποίο βρισκόσασταν. Επισήμανση: Οι εκλείψεις είναι φορείς ακραίων συναισθημάτων, έτσι θα μπορούσατε να έχετε πρόβλημα στο να λάβετε μια σοβαρή απόφαση, ίσως ακόμα είστε κάπως συγκρατημένοι από το φόβο μήπως κάνετε λάθος.

Ίσως το πρόσωπο που αγαπάτε να μη μπορεί να σας προσφέρει τα κόκκινα τριαντάφυλλα ή συναντάτε νέα πρόσωπα που δεν θα είναι πάντα εύκολο να τα κρατήσετε. Ίσως έρθετε ακόμα αντιμέτωποι με νέες προκλήσεις που σας αναγκάσουν να παλέψετε με τον εαυτό σας. Οι άλλες δυο εκλείψεις, η πρώτη η Σεληνιακή στις 31 Ιανουαρίου και η δεύτερη η Ηλιακή στις 11 Αυγούστου οι οποίες ενεργοποιούν το ζώδιό σας, σας βάζουν σε βαθύ εσωτερικό προβληματισμό και κάνετε ένα βήμα πίσω για να εξετάσετε την τρέχουσα κατάσταση της ερωτικής σας ζωής. Έρχεστε σε επαφή με τη διαίσθησή σας και τα συναισθήματά σας, είναι αυτά που σας κατευθύνουν στο πως θα βελτιώσετε τη ζωή σας και πως θα καταλάβετε καλύτερα τον αγαπημένο σας. Ίσως τα γεγονότα που θα συμβούν να είναι λίγο ενοχλητικά για σας. Πιθανότατα θα αναγκαστείτε να περιμένετε για λίγο, πριν αποφασίσετε αν θα ζήσετε μια ζωή ελεύθερη ή αν αξίζει να προσπαθήσετε για την αγάπη.

Το τέλος του έτους θα το θυμάστε για πάντα!

Πατάτε σε νέα εδάφη με την αγάπη σας, αντιμετωπίζετε και το πιο μεγάλο εμπόδιο, ίσως ακόμα ταξιδέψετε σε νέους μακρινούς προορισμούς καθώς από τις 8 Νοεμβρίου και το επόμενο έτος, ο ευεργέτης Δίας θα βρίσκεται στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας. Ο δρόμος προς τα εμπρός είναι φωτεινός, οπότε ετοιμαστείτε να καλωσορίσετε αυτόν τον τυχερό πλανήτη που θα σας πάει στην κορυφή! Στην πραγματικότητα, αυτός ο γενναιόδωρος πλανήτης θα ευνοήσει την αγάπη και θα ανοίξει τα φτερά σας προς νέους ορίζοντες.

Θέλετε να προχωρήσετε με την αγάπη σας προς τα εμπρός; Το τέλος του έτους είναι πολλά υποσχόμενο, οπότε επωφεληθείτε από αυτή την υπέροχη ενέργεια για να αποπλανήσετε το αντικείμενο του πόθου σας και να περάσετε το μήνυμά σας, θα εκπλαγείτε από την ανταπόκριση που θα λάβετε. Είστε μόνοι; Προετοιμαστείτε για την επιστροφή σας στο προσκήνιο. Ο Δίας σας προικίζει με ακαταμάχητη γοητεία, ενθουσιασμό και χαρά για να ζήσετε τη ζωή χωρίς όρια! Έχετε το πάθος, τη δύναμη και την αυτοπεποίθηση να εκφράσετε την επιθυμία σας για αγάπη, χωρίς δισταγμούς και αμφιβολίες. Ξέρετε πως να διασκεδάσετε και να απολαύσετε πλήρως την παρούσα στιγμή. Έτσι, ετοιμαστείτε να τελειώσετε το έτος αυτό με άφθονο φλερτ και καλή παρέα, χωρίς να αμφισβητείτε την αγάπη.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-01-2018 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms