Ετήσιες αισθηματικές προβλέψεις για Παρθένος 2018

Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 16

Να είστε ο αληθινός εαυτός σας.

Νιώθετε να είστε με την πλάτη σας σε έναν τοίχο, αισθάνεστε σαν να απομακρύνεστε από το ιδανικό σας ή ότι οι περιστάσεις, που είναι απόλυτα ανεξάρτητες από τη θέλησή σας, σας εμποδίζουν να αγαπήσετε και να αγαπηθείτε όπως θέλετε. Ο Κρόνος ξεκινά την πορεία του στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, νιώθετε μια απογοητευτική κατάσταση γύρω σας που σας αποτρέπει να ζήσετε όπως θέλετε τη συναισθηματική σας ζωή. Ο Κρόνος σας πιέζει, απαιτώντας να κριτικάρετε, κάπως αυστηρά, τα συναισθήματά σας για να διαπιστώσετε το τι συμβαίνει γύρω σας και εάν το πρόσωπο που έχετε δίπλα σας αισθάνεται όπως κι εσείς. Μπορείτε να υπολογίζετε σε αυτόν το μεγάλο δάσκαλο του ζωδιακού ο οποίος σας οπλίζει με μια αδιάψευστη διαύγεια σκέψης που θα σας αναγκάσει να δείτε την αλήθεια. Στο τέλος, θα νιώσετε πολύ πιο ώριμοι και δυνατοί, πιο σεβαστοί και αποδεκτοί για το ποιοι είστε.

Μια μικρή ανάσα καθαρού αέρα!

Δεν θα είστε πάντα προστατευμένοι από τις εντάσεις και τις παρεξηγήσεις, αλλά ξέρετε πως να βρείτε το δρόμο προς τη σωστή κατεύθυνση. Μπορεί να νιώσετε ότι το κλίμα γύρω σας είναι κάπως βαρύ, αλλά το παράδοξο είναι ότι αυτό θα σας βοηθήσει να αγαπάτε με ένα διαφορετικό τρόπο. Ορισμένοι τοίχοι θα πέσουν, δίνοντάς σας φτερά να πετάξετε και επιτρέποντάς σας να πιστέψετε περισσότερο στον εαυτό σας. Η σοφία και η ωριμότητα του Κρόνου σας βοηθούν να αποκαταστήσετε την πίστη σας στην αγάπη, χρησιμοποιώντας τη λογική σας και τις παρελθούσες εμπειρίες σας. Εάν όμως επιλέξετε να παραιτηθείτε από τον αγώνα για την επίτευξη ενός ολοκληρωμένου ερωτικού δεσμού, μην υπολογίζετε στα αστέρια να σας πουν όσα πρέπει να κάνετε, ίσως να καταστρέψετε εντελώς τη σχέση σας.

Μεγάλη ανάπτυξη είναι μπροστά σας!

Μέχρι τις 8 Νοεμβρίου, ο Δίας θα κινείται στον επικοινωνιακό και κοινωνικό τρίτο οίκο σας, και ευνοεί τις παραγωγικές συζητήσεις, δίνοντάς σας την επιθυμία να επικοινωνήσετε, να επεκτείνετε τον κοινωνικό κύκλο σας και να φλερτάρετε. Φροντίστε μόνο μην αφήσετε τον εαυτό σας να ενθουσιαστεί από άτομα που προσπαθούν να επωφεληθούν από τη γενναιοδωρία σας. Είστε από τη φύση σας ντροπαλοί και συγκρατημένοι, αλλά τώρα αλλάζετε τον τρόπο με τον οποίο προσεγγίζετε την αγάπη, απελευθερώνεστε από οτιδήποτε βαραίνει τη σχέση σας, κατανοείτε τις θεμελιώδεις ανάγκες και επιθυμίες του αγαπημένου σας. Είναι απόλυτα σίγουρο ότι θα περάσετε ενθουσιώδεις στιγμές με τους φίλους σας και θα διασκεδάσετε με καλή παρέα.

Η αγάπη τίθεται υπό αμφισβήτηση.

Τι πραγματικά χρειάζεστε και θέλετε από την αγάπη; Μήπως οι ψευδαισθήσεις και η φαντασία σας συσκοτίζουν τον καθαρό ουρανό; Μήπως δεν αντέχετε να δείτε τη σκληρότητα της ζωής; Ο Ποσειδώνας κινείται στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, και ίσως να περάσετε κάποιες δοκιμασίες ή μια προδοσία (αν δεν τα έχετε ήδη περάσει), ίσως προσπαθείτε να ανακάμψετε από μια απώλεια. Χρησιμοποιήστε αυτές τις εμπειρίες σας στο μέλλον και μην αναμοχλεύετε το παρελθόν. Εάν είστε καιρό μόνοι, ίσως αμφισβητείτε τα πάντα, αλλά ειδικά τον εαυτό σας.

Πράγματι, πιθανόν να υποφέρετε από κάποιες καταιγίδες και περιόδους κατάθλιψης που θα μπορούσαν να μειώσουν τον ενθουσιασμό σας και να σας απομονώσουν από τους άλλους. Ρίξτε μια αναλυτική ματιά στην ερωτική σας ζωή, τι μπορείτε να κάνετε για να αναπληρώσετε τον χαμένο χρόνο; Ο Κρόνος σας βοηθά να μεγαλώσετε, να ωριμάσετε και να καταλάβετε τι χρειάζεστε και τι θέλετε. Ο Ποσειδώνας σας δείχνει πώς να φτάσετε στο σωστό δρόμο και ποιο είναι το μονοπάτι που πρέπει να ακολουθήσετε για να βρείτε το ταίρι σας, απαλλαγμένοι όμως από την ουτοπία και την ψευδαίσθηση.

Θεραπεύετε τις πληγές της ψυχής σας!

Μπορείτε να υπολογίζετε στις δυο δυνατές εκλείψεις, την πρώτη τη Σεληνιακή στις 31 Ιανουαρίου και τη δεύτερη την Ηλιακή στις 11 Αυγούστου που ενεργοποιούν το δωδέκατο οίκο σας, του υποσυνειδήτου και της θεραπείας, οι οποίες σας βοηθούν να καταλάβετε ποιος είναι ο αληθινός σύντροφος ψυχής και ποιος ο ψεύτικος που θα σας μπλέξει στον ιστό του. Το φεγγάρι σας ωθεί να μεταμορφώσετε τον εαυτό σας και να αλλάξετε τις απόψεις σας για την αγάπη. Βασιστείτε στους έμπιστους φίλους σας για υποστήριξη ή αποσυρθείτε, όταν το νιώθετε, από την ενεργό κοινωνική ζωή, κάνοντας εσωτερική ενδοσκόπηση, αυτό θα σας επιτρέψει να μάθετε από το παρελθόν σας, από τα λάθη και τις παραλείψεις σας.

Δώστε προτεραιότητα στις ανάγκες σας και ξεφορτωθείτε τα παλιά, ξεπερασμένα συστήματα πεποιθήσεων ή τους περιορισμούς που σας κρατούν πίσω από την αληθινή αγάπη. Κάτω από το άγρυπνο μάτι του Κρόνου και το λαμπρό φως του φεγγαριού, δεν θα υπάρχει γυρισμός αν παίρνετε την αγάπη «ελαφρά τη καρδία». Είναι καιρός να δεσμευτείτε σε μια σχέση που έχει νόημα για εσάς και η οποία σας βοηθά να ωριμάσετε προσωπικά και μαζί!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-01-2018 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms