Ετήσιες αισθηματικές προβλέψεις για Σκορπιός 2018

Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 14

Δεν πρόκειται να απαρνηθείτε τις αρχές και τις αξίες σας για κανέναν!

Τα τελευταία χρόνια ίσως να νιώσατε ανασφάλειες, ίσως κάποιος ή κάτι περιόρισε την ελευθερία σας να ενεργείτε όπως θέλετε. Ίσως ακόμα να βιώσατε οικονομικές δυσκολίες που δημιουργούσαν παρεξηγήσεις στη σχέση σας. Το 2018, ο Κρόνος αποχαιρετά το δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων και της ασφάλειας, και κινείται στον κοινωνικό και επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας, προτρέποντάς σας να αποκαταστήσετε το διάλογο με τον αγαπημένο σας, κάνοντας σοβαρές συζητήσεις, ίσως ακόμη και παίρνοντας λογικές αποφάσεις. Βρίσκετε έναν τρόπο να κάνετε το σύντροφό σας και τους θαυμαστές σας να σας ακούνε και να σας κατανοούν χωρίς να απαρνηθείτε τις αρχές και τις αξίες σας και επικοινωνώντας με εκτίμηση και σεβασμό. Έχετε περισσότερη κατανόηση, αφήνετε πίσω σας τις παρωχημένες ιδέες σας και τις προκαταλήψεις σας, πράγμα το οποίο θα μπορούσε να ενισχύσει συναισθηματικά το δεσμό σας. Γιατί να μην μεταμορφώσετε τη σχέση σας ή τουλάχιστον να την ανανεώσετε;

Κρατάτε το πεπρωμένο σας στα χέρια σας!

Το 2018 θα είναι το πιο διασκεδαστικό, το πιο ευνοϊκό για την ανάπτυξή σας έτος, κάνετε μια καλή πρώτη εντύπωση στους γύρω σας καθώς ο μυστηριώδης μαγνητισμός σας και η αινιγματική γοητεία σας σε συνδυασμό με τον ενθουσιασμό σας δεν πρόκειται να περάσουν απαρατήρητα από τους θαυμαστές σας. Κι όλα αυτά χάρη στον ευεργέτη Δία που μέχρι τις 8 Νοεμβρίου θα βρίσκεται στο ζώδιό σας. Με τη δύναμη και την τόλμη σας ανοίγετε τα φτερά σας και καταφέρνετε να μετακινήσετε βουνά! Αυτός ο τυχερός πλανήτης σας προσφέρει πολλές επιλογές και σας βοηθά να αποφασίσετε ποια επιλογή είναι η πιο δίκαιη και καλύτερη για να πετάξετε στα ουράνια. Είτε είστε μόνοι ή σε σχέση, ζείτε με χαρά, ενθουσιασμό και πάθος τη ζωή. Δεν φοβάστε να εκδηλώσετε τα συναισθήματά σας και να ακούσετε το σύντροφό σας, ελπίζετε για το αύριο, αναζωογονούνται οι αισθήσεις σας και απολαμβάνετε δυνατές στιγμές συγκίνησης και αισθησιασμού.

Τίποτα δεν πρόκειται να σταθεί εμπόδιο στο δρόμο της ευτυχίας σας καθώς ο Δίας σας προσφέρει αισιοδοξία και ελπίδα για να οικοδομήσετε ένα καλύτερο μέλλον. Ίσως ακόμα νιώσετε ότι βρήκατε ένα σύντροφο ψυχής ή κάνετε μεγάλα, συναρπαστικά σχέδια για το μέλλον με τον αγαπημένο σας. Έχετε αυτοπεποίθηση και δεν φοβάστε να πάρετε πρωτοβουλίες, θέλετε να υλοποιήσετε τα σχέδιά σας το συντομότερο δυνατόν! Προσέξτε ωστόσο, τις λανθασμένες αξιολογήσεις και επιλογές από την υπερβολική αισιοδοξία σας. Ίσως επίσης να έχετε λίγο περισσότερη δυσκολία να πείσετε τον αγαπημένο σας να σας ακολουθήσει στις περιπέτειές σας! Βασιστείτε στη δημιουργική ενέργεια αυτού του γιγαντιαίου πλανήτη για να ξεκινήσετε έναν νέο κύκλο ζωής που μιλάει στην ψυχή σας!

Το φεγγάρι ρίχνει φως στις γκρίζες και θολές πτυχές της ψυχής σας!

Μη διστάσετε να κάνετε ένα μικρό διάλειμμα από το φλερτ και τη διασκέδαση, αν αυτό σας κάνει να νιώθετε γαλήνη και ηρεμία. Οι δυο δυνατές εκλείψεις, η πρώτη η Ηλιακή στις 15 Φεβρουαρίου και η δεύτερη η Σεληνιακή στις 27 Ιουλίου, οι οποίες ενεργοποιούν τον τέταρτο οίκο σας, του παρελθόντος, των συναισθημάτων και της οικογένειας, σας καλούν να απομακρυνθείτε από το θόρυβο αυτού του κόσμου, να μιλήσετε με τον εαυτό σας στην ηρεμία του σπιτιού σας, να κοιτάξετε πίσω στο παρελθόν ώστε να μπορείτε να προετοιμάσετε καλύτερα το μέλλον. Ίσως ακόμα σκεφτείτε να δημιουργήσετε οικογένεια ή ακόμα και να συγκατοικήσετε. Το φεγγάρι σας επιτρέπει να δείτε τα συναισθήματά σας πιο καθαρά και ρίχνει φως στις γκρίζες ή θολές πτυχές της ψυχής σας που μπορεί να έχουν προκαλέσει μερικές παρεξηγήσεις. Μπορεί να νιώσετε την ανάγκη να αποκαλύψετε κάποια δύσκολα θέματα τα οποία δεν είχατε συζητήσει ποτέ.

Επισήμανση: Για να προστατευτείτε από τις συναισθηματικές θύελλες των εκλείψεων, θα πρέπει να περάσετε μια φάση προετοιμασίας και προβληματισμού. Προσέξτε να μην έρθετε σε αντιπαράθεση με τον οικογενειακό σας κύκλο αν δεν σας κατανοεί ή δεν σας στηρίζει στις επιλογές σας. Αν τα αγαπημένα σας πρόσωπα συνεχίζουν να βάζουν τρικλοποδιές στην ερωτική σας ζωή και σας αμφισβητούν, θέστε ξεκάθαρα όρια, αν δεν θέλετε να δείτε στο μέλλον αντιδράσεις. Μπορεί επίσης να αντιμετωπίσετε κάποιες οικογενειακές υποχρεώσεις που εμποδίζουν την αγάπη ή κάποια συναισθηματικά κατάλοιπα του παρελθόντος δεν σας αφήνουν να πιστέψετε ότι κάπου εκεί έξω υπάρχει η αδελφή ψυχή σας. Υπεύθυνοι είστε εσείς και μόνο, μην επικρίνετε τους ανθρώπους που αγαπάτε!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-01-2018 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms