Ετήσιες αισθηματικές προβλέψεις για Ταύρος 2018.

Βαθμολόγησε
Score: 4.9  Ψήφοι: 18

Κοιτάτε το μέλλον χωρίς φόβο!

Είστε αιχμάλωτοι των καθημερινών πιέσεων; Διακατέχεστε από αμφιβολίες και ερωτήσεις που έχουν κάνει την αγάπη δύσκολη; Τώρα πια δεν θα περπατάτε στα τυφλά, θα έχετε την υποστήριξη που χρειάζεστε από τον Κρόνο στο φιλοσοφικό και επεκτατικό ένατο οίκο σας για να θέσετε γερά θεμέλια και να ενισχύσετε το δεσμό σας, χωρίς να είστε κολλημένοι στη μονοτονία της καθημερινής ζωής. Αν έχετε περάσει αρκετές αναστατώσεις στο παρελθόν, είστε πλέον σε θέση να κοιτάξετε το μέλλον χωρίς φόβο και να επεκτείνετε τους ορίζοντές σας, να διεκδικήσετε το αντικείμενο του πόθου σας και να κάνετε και πάλι όνειρα. Το μυαλό και η καρδιά σας είναι γεμάτα σχέδια.

Ωστόσο, θα πρέπει να φιλοσοφήσετε την αγάπη και τη ζωή, να μάθετε από το παρελθόν σας, μόνο έτσι θα καταφέρετε να δείτε ποια είναι η σωστή πορεία που πρέπει να ακολουθήσετε στο μέλλον. Απαιτείται να κάνετε μικρά, αργά βήματα, έτσι ώστε να μπορέσετε να κατανοήσετε τις επιθυμίες και τις προτεραιότητές σας. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι οι φόβοι και οι δισταγμοί θα δώσουν θέση στον ενθουσιασμό και την αισιοδοξία, ίσως ακόμα αποφασίσετε να προχωρήσετε με το σύντροφό σας κι εκείνος είναι έτοιμος να σας ακολουθήσει. Αφιερώστε χρόνο για να ανοίξετε έναν ειλικρινή διάλογο μεταξύ σας και ακούστε τις ανάγκες και τις επιθυμίες του άλλου.

Εάν είστε καιρό μόνοι, η τύχη σας χαμογελά. Τίποτα δεν σας εμποδίζει να αποπλανήσετε κάποιον/α που σας εμπνέει, και ας ζει στην άλλη γωνιά του πλανήτη ή έχει εντελώς διαφορετική κουλτούρα από τη δική σας. Ο Κρόνος είναι ο εκπαιδευτής σας και θέλει να ξεπεράσετε τους φόβους που σας στοιχειώνουν. Αλλά σας ζητά να είστε προσεκτικοί στις επιλογές σας και να αφήσετε το παρελθόν στο παρελθόν. Μην πιέζετε τίποτα. Για να ανοίξετε την αγκαλιά σας στη μεγάλη αγάπη, θα πρέπει να γνωρίζετε τι ακριβώς θέλετε και να είστε διατεθειμένοι να αγωνιστείτε με τους περιορισμούς και τα εμπόδια.

Ανοίγετε τα μάτια σας και την καρδιά σας!

Ο ευεργέτης Δίας θα βρίσκεται μέχρι τις 8 Νοεμβρίου στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, και σας ζητά να κλείσετε αυτό το κεφάλαιο της ζωής σας που εμπότισε την ψυχή σας με πόνο και θλίψη, για να ανοίξετε ένα νέο κεφάλαιο. Αυτός ο ευεργέτης πλανήτης σας προσδίδει ακαταμάχητη γοητεία και αναδεικνύει το πάθος και τον αισθησιασμό σας, έτσι δεν πρόκειται να μείνετε μόνοι. Μην φοβάστε να πλησιάσετε τους άλλους, να μιλήσετε με τους ανθρώπους και να ανοίξετε τα μάτια σας και την καρδιά σας! Κλέβετε τις καρδιές των θαυμαστών σας και συναντάτε κάποιον/α που πραγματικά σημαίνει πολλά για εσάς και αυτό ίσως οδηγήσει σε μια μακροχρόνια σχέση. Νιώθετε ότι η ζωή σας μετασχηματίζεται, ίσως ακόμα κάνετε μια δέσμευση. Το σίγουρο είναι ότι απογειώνεστε, η λίμπιντό σας τρέχει με μεγάλη ταχύτητα και ζείτε υπέροχες στιγμές. Φροντίστε όμως να είστε διακριτικοί και όχι επιθετικοί για να πάρετε αυτό που θέλετε.

Το 2018 θα είναι ένα έτος ορόσημο για σας, ωθώντας σας να κάνετε μια μακροπρόθεσμη δέσμευση ή τουλάχιστον να το σκεφτείτε. Πρέπει να εκμεταλλευτείτε αυτήν την ευκαιρία που σας χαρίζει αυτός ο γιγαντιαίος πλανήτης για να επιτύχετε τη συναισθηματική εκπλήρωση, να πλησιάσετε τον αγαπημένο σας, ακόμα και να χωρίσετε φιλικά, εάν αισθάνεστε ότι η σχέση αυτή δεν οδηγεί πουθενά. Όποια και αν είναι η επιλογή σας, απολαμβάνετε μια πολλά υποσχόμενη θετική ενέργεια στην ερωτική σας ζωή που σας βοηθά να ανανεώσετε την προσωπική σας ζωή κατά κάποιο τρόπο, να σβήσετε τη δίψα σας για το άγνωστο, να νιώσετε ισχυρά συναισθήματα που δίνουν την εγγύηση μιας μακροχρόνιας σχέσης.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-01-2018 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms