Ετήσιες αισθηματικές προβλέψεις για Τοξότης 2018

Βαθμολόγησε
Score: 4.9  Ψήφοι: 17

Ώρα για υπερατλαντική πτήση!

Τι ήταν αυτό που εμπόδιζε την αγάπη; Μήπως είχατε δυσκολίες να εκφράσετε πλήρως τον εαυτό σας; Ή μήπως δεν πιστεύατε στις δυνατότητές σας; Ο Κρόνος, ο μεγάλος δάσκαλος, εγκαταλείπει το ζώδιό σας και παίρνει μαζί του τα εμπόδια και τους περιορισμούς που απέτρεπαν να απολαύσετε πλήρως την αγάπη, να κάνετε μεγάλα όνειρα για το μέλλον. Τα συναισθηματικά και νοητικά μπλοκαρίσματα εξαφανίζονται, ενώ οτιδήποτε σας παρεμπόδιζε να είστε ευτυχισμένοι χάνετε στον άνεμο. Βρίσκετε απροσδόκητες λύσεις εκεί όπου βλέπατε μόνο προβλήματα, απομακρύνονται τα καθήκοντα που σας τραβούσαν προς τα κάτω. Η ερωτική σας ζωή αναβλύζει και πάλι από χαρά και ενθουσιασμό, σχεδιάζετε πιο εποικοδομητικά το μέλλον σας.

Ώρα για προβληματισμό και περισυλλογή!

Τίποτα δεν πρόκειται να περιορίσει την ευτυχία σας, εκτός από το ψέμα και την απάτη. Μέχρι τις 8 Νοεμβρίου, ο κυβερνήτης σας ο Δίας θα κινείται στο θολό και ασαφή δωδέκατο οίκο σας, έτσι, αν κρύψετε τις προθέσεις σας, θα έχετε τη δυσπιστία των θαυμαστών και του αγαπημένου σας. Ίσως ακόμα εσείς οι ίδιοι να υποψιάζεστε και να είστε προκατειλημμένοι απέναντι στο πρόσωπο που λατρεύετε αποκρύπτοντας την αλήθεια ή την πραγματικότητα. Αν πραγματικά θέλετε να αγαπήσετε και να αγαπηθείτε, μιλήστε μέσα από την καρδιά σας κάνοντας σαφείς τις επιθυμίες και τα συναισθήματά σας, αλλά και τις πιθανές δυσκολίες που μπορεί να περιπλέξουν το ταξίδι στην ευτυχία σας. Το καλύτερο που θα μπορούσατε να κάνετε είναι να αφιερώσετε χρόνο στον εαυτό σας προκειμένου να αποσαφηνίσετε τι χρειάζεστε από ένα σύντροφο ψυχής ή πώς θα εμπλουτίσετε συναισθηματικά το δεσμό σας.

Ο Δίας προαναγγέλλει μια ευνοϊκή χρονική περίοδο για να σκεφτείτε τα βήματά σας και όχι να δράσετε. Αυτός ο γιγαντιαίος πλανήτης θα μπορούσε να σας ωθήσει να εμπλακείτε σε μια μυστική ή δυσνόητη σχέση όπου η αγάπη είναι αποκύημα της φαντασίας σας. Έτσι, αν συναντήσετε κάποιον/α, μη θεωρήσετε ότι βρήκατε την αδελφή ψυχή σας, αφιερώστε χρόνο για να διερευνήσετε σε βάθος τα πάντα, θα ανακαλύψετε πολλά. Μη βιάζεστε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις όταν νιώθετε ότι δεν είστε σίγουροι για τον εαυτό σας και κυρίως μην κινείστε μυστικά. Αν τώρα κάνετε όλη αυτή την εσωτερική ενδοσκόπηση που απαιτεί ο Δίας, στο τέλος του 2018 θα δείτε να υλοποιείται η ελπίδα να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας και θα καταφέρετε να ξεκινήσετε έναν νέο κύκλο εξέλιξης!

Η αγάπη δεν γνωρίζει σύνορα!

Μια νέα ζωή προδιαγράφεται για σας από τις 8 Νοεμβρίου και για τον επόμενο χρόνο καθώς ο Δίας θα βρεθεί στο ζώδιό σας, κάτι που συμβαίνει μόνο κάθε δώδεκα χρόνια! Δεν χρειάζεται να κάνετε ιδιαίτερη προσπάθεια για να εντυπωσιάσετε και να αποπλανήσετε, η χαρά και ο ενθουσιασμός σας, ο ζήλος και το πάθος σας για ζωή είναι οι οδηγοί σας. Νιώθετε πιο ανακουφισμένοι από τις προκλήσεις στη σχέση σας, αναζωπυρώνετε τη φλόγα του έρωτά σας. Έχετε πολλά να κάνετε, να απολαύσετε τις περιπέτειες και τις μεγάλες εξερευνήσεις σας, να φλερτάρετε ή ακόμα να ξεκινήσετε μια περιπέτεια με κάποιον/α που είναι εντελώς διαφορετικός από το συνηθισμένο τύπο σας ή ζει μακριά σας, εξάλλου για σας η αγάπη δεν γνωρίζει σύνορα!

Μπορείτε να βασιστείτε σε αυτόν τον τυχερό πλανήτη για να φέρετε τον αγαπημένο σας ακόμα πιο κοντά σας, να αποκαταστήσετε την αρμονία που σας έλειπε, ακόμα και να δεσμευτείτε. Τουλάχιστον, καταφέρνετε να ξεφύγετε από την καθημερινή ρουτίνα, την ανία και την πλήξη ή ίσως κάνετε ένα ταξίδι για να ξεφύγετε, να ονειρευτείτε και να επεκτείνετε τους ορίζοντές σας μαζί. Αν εξακολουθείτε να ψάχνετε τη μεγάλη αγάπη, καταφέρνετε να την συναντήσετε, ίσως κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού ή μιας απόδρασης, αλλά να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά για να μη σας ξεφύγει! Ο Δίας στο ζώδιό σας, σας θέτει στο προσκήνιο, κάνοντάς σας να ελπίζετε τα καλύτερα στην αγάπη και τη ζωή σας.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-01-2018 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms