Ετήσιες αισθηματικές προβλέψεις για Υδροχόος 2018

Βαθμολόγησε
Score: 4.8  Ψήφοι: 16

Ένα βήμα προς την ωριμότητα!

Πέφτετε σε βαθιά περισυλλογή, σκοτεινές σκέψεις θολώνουν το τοπίο της αγάπης καθώς ο Κρόνος κινείται στο δωδέκατο οίκο σας, του υποσυνειδήτου και της θεραπείας. Ίσως νιώθετε νοσηρά προσκολλημένοι σε ένα παρελθόν που είναι δύσκολο να το αφήσετε πίσω σας ή αισθάνεστε απογοητευμένοι από τις συμπεριφορές των παρελθόντων ερωτικών συντρόφων σας, πράγμα το οποίο σας εμποδίζει να ανοίξετε την καρδιά σας στην αγάπη. Ο αυστηρός Κρόνος σπρώχνει την πλάτη σας στον τοίχο και σας αναγκάζει να βγείτε από την ουτοπία σας και να δείτε τη σκληρή πραγματικότητα της ζωής. Πρέπει να βγείτε από την ομίχλη, ακόμα και με σκληρό τρόπο, προκειμένου να αποσαφηνίσετε τι είναι καλό και πραγματικά απαραίτητο για εσάς.

Ο μεγάλος δάσκαλος σας υποδεικνύει ότι πρέπει να λάβετε σοβαρά υπόψη σας τα διδάγματα από το παρελθόν σας, αλλά ίσως να μην είστε ακόμα έτοιμοι να κάνετε τις δραστικές αλλαγές που απαιτούνται για να ανοίξετε την καρδιά σας. Ίσως πρέπει πρώτα να ανακαλύψετε την ενδόμυχη προσωπικότητά σας, έτσι ώστε να μπορέσετε να ανοίξετε ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σας. Θα πρέπει να πάρετε τη ζωή σας στα χέρια σας, να καταλάβετε μια για πάντα ότι εσείς διαμορφώνετε το πεπρωμένο σας. Ο Κρόνος σας μαθαίνει να μην είστε πια το θύμα ή ο θύτης, αλλά κάποιος που αναλαμβάνει την πλήρη ευθύνη για τις ενέργειές του και ως εκ τούτου για την ανάπτυξή του. Το μονοπάτι σας γίνεται σαφές! Αλλά πρώτα, θα πρέπει να απαλλαγείτε εντελώς από τα συναισθηματικά βάρη του παρελθόντος που σας κρατούν πίσω και παρεμποδίζουν την αγάπη.

Ειρήνη ή πόλεμος;

Παρόλο που ίσως να είστε παγιδευμένοι στους ιστούς της αράχνης του Κρόνου, μην ξεχνάτε ότι πρέπει να φροντίσετε τον αγαπημένο σας, προσπαθώντας παράλληλα να ορίσετε τις προϋποθέσεις που απαιτούνται για να ζήσετε με αρμονία και ισορροπία. Οι δυο δυνατές εκλείψεις, η πρώτη η Σεληνιακή στις 31 Ιανουαρίου και η δεύτερη η Ηλιακή στις 11 Αυγούστου οι οποίες ενεργοποιούν τον έβδομο οίκο σας, των σοβαρών σχέσεων, σας ζητούν να περάσετε το μήνυμά σας με διακριτικότητα και διπλωματία. Μην το βάζετε στα πόδια με την πρώτη δυσκολία. Αντίθετα, βρείτε τα κοινά σημεία που υπάρχουν και αγωνιστείτε για να προχωρήσετε μπροστά. Η πρόθεσή σας πρέπει να είναι να εξομαλύνετε τα πράγματα και να μην εμμένετε σε όσα σας χωρίζουν αλλά σε όσα σας ενώνουν. Επισήμανση: Πρέπει να προσέχετε τι λέτε και τι κάνετε προκειμένου να οικοδομήσετε μια αρμονική σχέση.

Αν είστε καιρό μόνοι, η ερωτική σας ζωή ανακάμπτει! Γνωρίζετε τι θέλετε και αφήνετε το φεγγάρι να φωτίσει την καρδιά και την ψυχή σας. Η μαγνητική αύρα σας έλκει πολλούς υποψήφιους ερωτικούς συντρόφους αλλά εσείς επιλέγετε τον καλύτερο, αυτόν που μπορεί να σας προσφέρει τη γενναιοδωρία του, την εκτίμηση και το σεβασμό που είναι απαραίτητα για μια μακροχρόνια σχέση. Ίσως καταλάβετε ότι είναι καιρός να δεσμευτείτε και να σταματήσετε να εμπλέκεστε σε ανούσιες σχέσεις. Ψάχνετε για κάποιον/α που ανταποκρίνεται πραγματικά στις προσδοκίες σας και το φεγγάρι θα σας τον αποκαλύψει!

Το μέλλον βρίσκεται μπροστά σας!

Ο Δίας μέχρι τις 8 Νοεμβρίου θα βρίσκεται στο φιλόδοξο δέκατο οίκο σας, και επικεντρώνεστε στην προώθηση της καριέρας σας περισσότερο παρά στην αγάπη, σκέφτεστε τις μεγάλες φιλοδοξίες σας. Μετά τις 8 Νοεμβρίου μπορείτε να κάνετε μεγάλα σχέδια για το μέλλον καθώς ο Δίας στον ενδέκατο οίκο σας, της φιλίας και των ελπίδων, σας βοηθά να επωφεληθείτε από την υποστήριξη των φίλων σας στις προκλήσεις που ενδεχομένως αντιμετωπίσετε. Αν είστε ακόμα μόνοι, ζητήστε από τους φίλους σας να σας κάνουν τον προξενητή. Εάν είστε σε σχέση, κάνετε δραστικές αλλαγές στη ζωή σας προκειμένου να απομακρύνετε την ανία και την πλήξη, κοιτάζετε το μέλλον με διαφορετικό τρόπο, νιώθετε εντελώς ελεύθεροι συναισθηματικά και έχετε περισσότερες ελπίδες για το μέλλον.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-01-2018 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms