Ετήσιες αισθηματικές προβλέψεις για Ζυγός 2018

Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 13

Το μονοπάτι της αγάπης είναι σαφές!

Καθήκοντα και ευθύνες στην οικογενειακή σας ζωή σας απογοητεύουν και σας ρίχνουν το ηθικό και την κοινωνικότητά σας, καθώς ο Κρόνος κινείται στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού, της οικογένειας και των συναισθημάτων. Ίσως είναι δύσκολο να είστε ευτυχισμένοι στο σπίτι σας, ιδιαίτερα αν συγκατοικείτε με τον αγαπημένο σας, κάποια προβλήματα προκύπτουν ξαφνικά, καταστρέφοντας τη χαρά σας και κάνοντάς σας να αμφιβάλλετε για τα πάντα, τη σχέση σας και την οικογένειά σας, συμπεριλαμβανομένου και του εαυτού σας. Νιώθετε ότι οι πόρτες της αγάπης είναι κλειστές, ίσως ακόμα εκτεθείτε απέναντι στον αγαπημένο σας και δεν ξέρετε μέσα στην αναστάτωσή σας πώς να ξεφύγετε από όλες αυτές τις υποχρεώσεις που πνίγουν την αγάπη.

Ίσως το οικογενειακό σας περιβάλλον ή τα οικεία προς εσάς πρόσωπα, δεν σας αφήνουν να δημιουργήσετε αυτό που θέλετε, ίσως κατακρίνουν το σύντροφό σας και τις επιλογές σας, απαιτούν να αλλάξετε τη συμπεριφορά σας και την άποψή σας για τη σχέση σας. Θα πρέπει να αγωνιστείτε με ορισμένες εντάσεις που θα σας αναγκάσουν να σκεφτείτε και να προβληματιστείτε βαθιά για το τι και ποιον θέλετε να κρατήσετε ή να απομακρύνετε από τη ζωή σας, ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε υπό καλύτερες συνθήκες. Θα πρέπει να εμβαθύνετε σε ορισμένα θέματα και να λάβετε αποφάσεις βασιζόμενοι στη λογική σας και όχι κάτω από την παρόρμηση των ακραίων συναισθημάτων σας. Τώρα χρειάζεται υπομονή και δύναμη για να φέρετε την οικογένειά σας πιο κοντά, να εγκαταλείψετε τους παλιούς τρόπους σκέψης και τις παλιές πληγές της παιδικής σας ηλικίας που παρεμποδίζουν την αγάπη.

Αγώνας για ασφάλεια και σταθερότητα.

Ανασφάλειες, αμφιβολίες και φόβοι σας κάνουν να νιώθετε ότι δεν μπορείτε να περιηγηθείτε μέσα στις καταιγίδες, νιώθετε ότι ακόμα και το πιο ασήμαντο γεγονός διαταράσσει την ψυχική σας ηρεμία. Ίσως σας είναι δύσκολο να προσεγγίσετε τους ανθρώπους, οι άλλοι σας θεωρούν απόμακρους και ψυχρούς, η ανάγκη σας για δημιουργία οικογένειας συναντά εμπόδια και περιορισμούς. Ο Κρόνος σας καλεί να εξετάσετε προσεκτικά την ερωτική σας ζωή, να αποσαφηνίσετε τα συναισθήματά σας και να ρίξετε μια βαθιά ματιά στο ποιες είναι οι προσδοκίες σας στην αγάπη. Για να έχετε ασφάλεια και σταθερότητα, θα πρέπει να κάνετε αλλαγές με πλήρη ηρεμία και νηφαλιότητα. Τώρα είναι η στιγμή που είτε θα αμφισβητήσετε και θα απορρίψετε τη σχέση σας ή τελικά θα την ανανεώσετε, δημιουργώντας μια νέα ζωή μαζί.

Ένα αποφασιστικό και δυναμικό έτος!

Δεν μπορείτε να είστε ο μοναχικός λύκος που περιμένει το ταίρι του. Εξάλλου εσείς είστε τόσο κοινωνικοί και ξέρετε ότι θα εξελιχθείτε μέσα από ένα άλλο ανθρώπινο ον. Οι δυο δυνατές εκλείψεις, η πρώτη η Ηλιακή στις 15 Φεβρουαρίου και η δεύτερη η Σεληνιακή στις 27 Ιουλίου οι οποίες ενεργοποιούν τον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, ανυψώνουν την ψυχή σας, σας βοηθούν να ξεπεράσετε τους περιορισμούς σας, και προκαλούν έντονα συναισθήματα, σπρώχνοντάς σας να διεκδικήσετε το αντικείμενο του πόθου σας. Είναι πιθανό να επαναφέρουν την αγάπη στη σχέση σας ή να αποκαλύψουν πράγματα που παραμένουν άγνωστα μέχρι τώρα σε εσάς. Τουλάχιστον θα πετάξετε στα ουράνια με την καρδιά και την ψυχή σας, απομακρύνεστε από τη γκρίζα ζώνη και εξετάζετε αν κινείστε προς τη σωστή κατεύθυνση: Το μέλλον (σύμφωνα με εσάς).

Τι κάνετε για την οικειότητα και την ασφάλεια;

Το φεγγάρι είναι ο φύλακας Άγγελός σας, έρχεται να σας δώσει βοήθεια στους περιορισμούς και τα οδοφράγματα που θα στήσει ο Κρόνος, γίνεστε πιο γενναιόδωροι και τρυφεροί στην επαφή σας με τους ανθρώπους. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι σας δίνει την ώθηση να ξεφύγετε από το παρελθόν, να γυρίσετε σελίδα και να ξεκινήσετε μια νέα ζωή όπου μπορείτε να λάμψετε σε όλη σας τη δόξα! Γύρω στις ανωτέρω ημερομηνίες, θα απολαύσετε υπέροχες στιγμές πάθους με τον αγαπημένο σας ο οποίος είναι πρόθυμος να σας ικανοποιήσει. Βασιστείτε στο διάλογο, στη διπλωματία και στο ανοιχτό μυαλό σας για να κερδίσετε. Κι αν είστε μόνοι, βασιστείτε στην ακαταμάχητη γοητεία σας, τον αισθησιασμό και την ευγένειά σας για να βρείτε αυτό το ξεχωριστό άτομο και να ξεκινήσετε μαζί το ταξίδι της αγάπης.

Φέτος, θα πρέπει να κάνετε κάποιες εσωτερικές και εξωτερικές τροποποιήσεις για να νιώσετε αγάπη και να μοιραστείτε τη ζωή σας με κάποιον/α. Απαιτείται αγώνας και υπομονή προκειμένου να αποκαταστήσετε την οικειότητα και την ασφάλεια στη ζωή σας. Έτσι, μόνο με καλή θέληση και αγάπη θα καταφέρετε να οικοδομήσετε μια νέα ζωή.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-01-2018 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms