Ετήσιες αισθηματικές προβλέψεις για Καρκίνος 2019

Βαθμολόγησε

Καρκίνος 2019 και αισθηματικά, μάθε πως θα είναι η νέα χρονιά σε συναισθηματικό επίπεδο. Θα κάνεις το νέος έτος γνωριμία; Θα παντρευτείς; Μήπως θα έχεις επανασύνδεση τη νέα χρόνια;

Καρκίνέ, μάθε πως θα είναι το 2019 στα αισθηματικά σου:

Θυμάστε ότι υπάρχει αγάπη!

Οι δύο Ηλιακές εκλείψεις στις 6 Ιανουαρίου και 26 Δεκεμβρίου και η Σεληνιακή στις 16 Ιουλίου στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, διαμορφώνουν τις ιδανικές συνθήκες για να περάσετε καλά και να απολαύσετε έντονες ερωτικές στιγμές. Το φεγγάρι θέλει μόνο ό, τι είναι καλό για εσάς. Ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας, ζείτε το όνειρο της αγάπης, ακτινοβολείτε και σκέφτεστε το μέλλον. Εάν αντιμετωπίσατε κάποιες αναταραχές ή είχατε αμφιβολίες σχετικά με το αν η σχέση σας οδεύει στη σταθερότητα και τη δέσμευση, παίρνετε τις σωστές απαντήσεις. Κάνετε μια συναισθηματική επανεκκίνηση στη ζωή σας, ζείτε πιο όμορφα και ολοκληρωτικά, βρίσκετε κάποιον/α που αλλάζει τη συναισθηματική σας ζωή προς το καλύτερο.

Η σχέση σας θα μπορούσε να εξελιχθεί με μεγάλη ταχύτητα, θα έχετε αναμφισβήτητα την ευκαιρία να κινηθείτε προς τη σωστή κατεύθυνση ή ακόμα και να δεσμευθείτε. Το φεγγάρι είναι ο σύμμαχός σας και γυρίζετε σελίδα για να ανοίξετε μια άλλη, νιώθοντας ικανοποιημένοι που εκπληρώνονται οι επιθυμίες σας. Ίσως ακόμα ψάχνετε σπίτι για να στεγάσετε την αγάπη σας, αναζωπυρώνεται το πάθος μεταξύ σας, μια χαρούμενη ευδαιμονία σας κάνει να διαισθάνεστε ότι όλα θα πάνε καλά. Αν είστε μόνοι, αναμείνετε να ζήσετε παθιασμένα συναισθήματα με κάποιον/α που αναζητά τη θαλπωρή και την τρυφερότητα όπως κι εσείς. Όχι, δεν θα είναι ειδύλλιο μιας νύχτας, συναντάτε κάποιον/α που δεν απέχει πολύ από το ιδανικό σας.

Συναισθηματική ανανέωση!

Αναγεννάστε μέσα από τις στάχτες σας, επιδιώκετε να ζήσετε μια σχέση με πάθος, όχι τη μετριότητα ή κάτι χλιαρό. Ο Πλούτωνας κινείται στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, και είναι στην πραγματικότητα υπεύθυνος που σας κάνει να θέσετε υπό αμφισβήτηση το όραμά σας και τη σχέση σας. Εναπόκειται σε εσάς να κινητοποιηθείτε για να ξεκινήσετε τη μεταμόρφωση. Ο Πλούτωνας μας προσκαλεί να πεθάνουμε (συμβολικά) για να αναγεννηθούμε. Μη φοβάστε λοιπόν να διεισδύσετε βαθιά στη συνείδησή σας ​​για να ανακαλύψετε σε βάθος τον εαυτό σας, τον άλλον και τη σχέση σας. Θα πρέπει όμως να ακούσετε το σύντροφό σας και τις ανάγκες του. Επωφεληθείτε από αυτόν μετασχηματιστικό πλανήτη για να προσδιορίσετε τι πραγματικά θέλετε στο βάθος της ψυχής σας και να μεταμορφώσετε σταδιακά την προσέγγισή σας στη σχέση σας. Είναι σίγουρο ότι πολύ σύντομα θα βρείτε τις σωστές απαντήσεις.

Σε αναζήτηση της αρμονίας και της ισορροπίας.

Ο Κρόνος κινείται στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, και δοκιμάζει τη σχέση σας, γίνεστε πολύ απαιτητικοί, η δυσπιστία σας σας αναγκάζει να εκφράζετε τα συναισθήματά σας άμεσα και ειλικρινά, αλλά κάποιες φορές κάπως σκληρά και αυταρχικά. Για να ανοίξετε όμως ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σας, θα πρέπει να βασιστείτε στα διδάγματα του παρελθόντος, να συνειδητοποιήσετε τις επιθυμίες σας και κυρίως να επαναθέσετε τα όριά σας, αν αυτά παραβιάζονται. Αν ο αγαπημένος σας δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας, αναζητάτε την ευτυχία κάπου αλλού. Θέλετε να βελτιώσετε τις συνθήκες της σχέσης σας, να την εξελίξετε, αλλά μην περιμένετε αυτή η μετάβαση να είναι πάντα γλυκιά και ήρεμη. Στο τέλος, όταν ο Κρόνος θα έχει επιτελέσει το καθήκον του, θα γνωρίσετε τι είναι αυτό που θέλετε και αν μπορείτε να προχωρήσετε μαζί με τον αγαπημένο σας.

Ο Κρόνος σας καλεί να διαχειριστείτε με προσοχή και σύνεση τα συναισθήματά σας και τις ενέργειές σας, ίσως ακόμα και με κάποια αυστηρότητα. Σας αναγκάζει να λάβετε υπόψη σας τα όριά σας στις επιλογές σας και να υιοθετήσετε μια πειθαρχία που δεν θα σας ευχαριστεί, αλλά από την οποία όμως δύσκολα θα ξεφύγετε. Σας ζητά πολλά και θα είναι δύσκολο να ανταποκριθείτε πάντα. Μπορεί να είστε υπό πίεση και μερικές φορές ίσως νιώθετε πεσμένο το ηθικό σας. Όμως, αυτός ο μεγάλος δάσκαλος σας ζητά να μελετήσετε διεξοδικά τις καταστάσεις πριν εγκαταλείψετε τον αγώνα. Αν από την άλλη πλευρά το μερίδιο που δίνετε στη σχέση σας σάς φαίνεται δυσανάλογο ή σας κυριεύουν αμφιβολίες, μην ανησυχείτε αν ο καθένας πάρει το δικό του δρόμο. Δεν πρέπει να βασανίζεται η ψυχή σας, κάτι καλύτερο σας περιμένει.

Με αγώνα και υπομονή θα κατακτήσετε την αγάπη.

Η Σεληνιακή έκλειψη στις 16 Ιουλίου στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, ενισχύει τις σαγηνευτικές δυνάμεις σας, έχετε τη γοητεία της αποπλάνησης, εκφράζετε πιο ανοιχτά τις επιθυμίες σας. Το φεγγάρι σας δίνει την άδεια να κάνετε μεγάλα όνειρα, σας δίνει την ευκαιρία να βρείτε κάποιον/α που μπορεί να πραγματοποιήσει τις προσδοκίες σας, να προσελκύσετε και να διατηρήσετε όποιον θέλετε … μπλεγμένο στα δίχτυα σας! Είστε αισιόδοξοι για το μέλλον, νιώθετε ότι ο άλλος σας σέβεται και σας εκτιμά. Ξέρετε τι να πείτε και τι να κάνετε για να δεσμεύσετε το αντικείμενο του πόθου σας.

Αν είστε σε σχέση, έντονα συναισθήματα έρχονται στην επιφάνεια, αλλά προτού εκραγούν σαν ηφαίστειο, φροντίστε να μάθετε τι πραγματικά θέλετε. Εάν καταφέρετε να κάνετε διάλογο και όχι μονόλογο με τον αγαπημένο σας, έχετε θετική διάθεση για συμβιβασμό και παραχωρήσεις, όλη η τύχη θα βρίσκεται στο πλευρό σας για να κινηθείτε προς τη σωστή κατεύθυνση! Η σχέση σας θα ανθίσει και δεν θα νιώθετε να βαδίζετε στις σκιές. Η υπομονή και η ωριμότητα θα είναι προς όφελός σας και της σχέσης σας. Αγαπητέ Καρκίνε θα δεις φως στην ερωτική σου ζωή το 2019; Μάθε τώρα από τους καλύτερους αστρολόγους! Μίλησε προσωπικά με την Σμάρω Σωτηράκη στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Μπορείς να επιλέξεις ένα από τα ζώδια, στο Ζώδια 2019 ή από τον παρακάτω πίνακα.

Κριός 2019

Ταύρος 2019

Δίδυμος 2019

Λέων 2019

Παρθένος 2019

Ζυγός 2019

Σκορπιός 2019

Τοξότης 2019

Αιγόκερως 2019

Υδροχόος 2019

Ιχθύς 2019

Δείτε παρακάτω τις προβλέψεις ανά δεκαήμερο για το 2019 από την αγαπημένη μας αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη!

Δείτε παρακάτω τις αισθηματικές προβλέψεις για το 2019 από την αγαπημένη μας αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-01-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι