Ετήσιες αισθηματικές προβλέψεις για Λέων 2019

Βαθμολόγησε

Λέων 2019 και αισθηματικά, μάθε πως θα είναι η νέα χρονιά σε συναισθηματικό επίπεδο. Θα κάνεις το νέος έτος γνωριμία; Θα παντρευτείς; Μήπως θα έχεις επανασύνδεση τη νέα χρόνια;

Λέοντα, μάθε πως θα είναι το 2019 στα αισθηματικά σου:

Λάμπει το μικρό παιδί που κρύβετε μέσα σας!

Μήπως το σύμπαν ήταν λίγο αυστηρό μαζί σας; Ο Δίας για έναν ολόκληρο χρόνο θα βρίσκεται στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας και σας προσκαλεί να κάνετε το μεγάλο βήμα στην αγάπη. Οι ευκαιρίες διαδέχονται η μια την άλλη, γυρίζετε σελίδα και ακολουθείτε το δρόμο της ευτυχίας. Βελτιώνεται η συναισθηματική σας κατάσταση, η ευαισθησία σας και ο αισθησιασμός σας σάς ωθούν σε υπερβολές καθώς θέλετε να ζήσετε με όλη σας την καρδιά τον έρωτα, να απογειωθείτε, να σχεδιάσετε και να επεκτείνετε τους ορίζοντές σας. Είστε ακαταμάχητοι και λάμπετε, βρίσκετε κάποιον/α που ανοίγει την καρδιά σας, που μπορείτε να επενδύσετε συναισθηματικά σε αυτόν/ήν και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας. Βγάζει προς τα έξω τον αληθινό εαυτό σας και τις πιο αυθεντικές επιθυμίες σας, και δημιουργείτε μια σχέση που ανθίζει με την πάροδο του χρόνου. Δεν θέλετε να έχετε μια σχέση που δεν έχει νόημα και μέλλον.

Αν είστε σε σχέση, δεν διστάζετε να συζητήσετε τα πάντα με τον αγαπημένο σας, ακόμη και να αναδιοργανώσετε την καθημερινή σας ζωή, ώστε να ικανοποιεί τις επιθυμίες και των δυο σας. Φροντίζετε να έχετε έναν εποικοδομητικό διάλογο που σας επιτρέπει να ζείτε ήρεμα και διασκεδαστικά αλλά και να ανανεώσετε το πάθος σας. Κάποιες φορές ίσως αισθάνεστε ότι βρίσκεστε πιο κοντά στο συναισθηματικό σας ιδεώδες, ενισχύεται ο δεσμός σας καθώς νιώθετε ότι έχετε ένα κοινό όραμα για τη ζωή και το μέλλον. Κάνετε ένα βήμα ο ένας προς τον άλλον και λαμβάνετε υπόψη σας τις ανάγκες του συντρόφου σας. Εκδηλώνετε την αγάπη σας, νιώθετε να ζωντανεύει και πάλι το μικρό παιδί που κρύβετε μέσα σας, ανοίγετε μαζί τα φτερά σας.

Απαιτείται μια ανασκόπηση της ερωτικής σας ζωής.

Ήρθε η ώρα να ανακαλύψετε τον εαυτό σας, να διαπιστώσετε αν ο ρόλος που παίζετε στην αγάπη, τι δίνετε και τι παίρνετε, είναι σωστός για εσάς καθώς στις 21 Ιανουαρίου η Σεληνιακή έκλειψη φωτίζει το ζώδιό σας. Έχετε αλλάξει πολύ και έχετε εξελιχθεί τα τελευταία χρόνια. Εναπόκειται σε εσάς να μάθετε τι χρειάζεται να αλλάξετε, ή ακόμα και να τελειώσετε, για να νιώθετε εντάξει με τον εαυτό σας. Κάνετε μια ανασκόπηση της ερωτικής σας ζωής, η οποία δεν είναι απαραιτήτως και τόσο ωραία για να την αντιμετωπίσετε, αλλά αυτό θα πρέπει να γίνει καθώς θα σας επιτρέψει να αναγνωρίσετε τον εαυτό σας, τι θέλετε μέσα σε μια σχέση. Βασιστείτε σε αυτή την έκλειψη για να απομακρυνθείτε από όποιον/α και ό, τι σας περιορίζει και σας αγχώνει, έτσι μόνο θα ανοίξετε τα φτερά σας. Το πιο σημαντικό; Εγκαταλείψτε μερικές ξεπερασμένες πεποιθήσεις για την ευτυχία σας.

Τι θα πρέπει να αποφύγετε για τη μελλοντική ευτυχία σας;

Κατά καιρούς, δεν θα νιώθετε την ανάγκη ή δεν θα έχετε πραγματικά το χρόνο να φλερτάρετε, ακόμη λιγότερο για να εμπλακείτε σε μια μακροπρόθεσμη ιστορία. Ίσως είστε απορροφημένοι από το ζοφερό παρελθόν σας και τις αλλαγές που πρέπει να κάνετε, πως να διαχειριστείτε τις καταστάσεις. Από την άλλη πλευρά, συνειδητοποιείτε ότι έχετε παραμελήσει τη συναισθηματική σας ζωή και θα πρέπει να καλύψετε τον χαμένο χρόνο. Αυτή η Σεληνιακή έκλειψη στο ζώδιό σας φέρνει κάποια πράγματα στο φως τα οποία αλλάζουν ριζικά την κοσμοθεωρία σας για την αγάπη ή την άποψή σας για τη σχέση σας με το σύντροφό σας. Μπορεί να βρίσκεστε στη γκρίζα ζώνη, αλλά για να δείτε και πάλι το φως του ήλιου, θα πρέπει να κάνετε τις σωστές ερωτήσεις στον εαυτό σας: Ποιά λάθη κάνατε στο παρελθόν σας; Τι θα πρέπει να αποφύγετε για τη μελλοντική ευτυχία σας; Αυτός ο εσωτερικός προβληματισμός τελικά αξίζει τον κόπο!

Τι σας έχει διδάξει ο πόνος του παρελθόντος;

Αν νιώθατε να περπατάτε στην ομίχλη, βλέπετε και πάλι τον καθαρό ουρανό. Η Ηλιακή έκλειψη στις 2 Ιουλίου στο δωδέκατο οίκο σας, της πνευματικότητας αλλά και της ασάφειας, καθιστά ευκολότερο να διεισδύσετε βαθιά στο υποσυνείδητό σας και να ανακαλύψετε τα συναισθήματα του παρελθόντος που έχουν αφήσει βαθιές πληγές. Σας κινητοποιεί να ανακαλύψετε τις πνευματικές αρχές και δομές που θα σας καθοδηγήσουν προς τη σωστή κατεύθυνση. Ήρθε η ώρα να μάθετε ποιοι είστε πραγματικά και τι θέλετε στη ζωή σας, τι σας έχει διδάξει ο πόνος του παρελθόντος. Πολλές φορές ίσως νιώθετε μια απέραντη μοναξιά αλλά εναπόκειται σε εσάς πως θα περάσετε μέσα από τις Συμπληγάδες. Δεν θα είστε σε θέση να αποφύγετε τον εις βάθος προβληματισμό για το τι αναμένετε από την αγάπη και τη ζωή. Αγαπητέ Λέοντα πως θα επηρεάσουν οι αστρολογικές όψεις του 2019 τα ερωτικά σου; Μάθε τώρα από τους καλύτερους αστρολόγους! Μίλησε προσωπικά με την Σμάρω Σωτηράκη στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Μπορείς να επιλέξεις ένα από τα ζώδια, στο Ζώδια 2019 ή από τον παρακάτω πίνακα.

Κριός 2019

Ταύρος 2019

Δίδυμος 2019

Καρκίνος 2019

Παρθένος 2019

Ζυγός 2019

Σκορπιός 2019

Τοξότης 2019

Αιγόκερως 2019

Υδροχόος 2019

Ιχθύς 2019

Δείτε παρακάτω τις προβλέψεις ανά δεκαήμερο για το 2019 από την αγαπημένη μας αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη!

Δείτε παρακάτω τις αισθηματικές προβλέψεις για το 2019 από την αγαπημένη μας αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-01-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms