Υδροχόος Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Φεβρουάριος 2020

Βαθμολόγησε

Πώς θα πάει η αισθηματική σου ζωή το μήνα αυτό; Τι εξελίξεις θα έχεις στο δεσμό σου θα κάνεις νέα γνωριμία; Διάβασε τις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Υδροχόος και ενημερώσου για όλα όσα θα συμβούν. Η αστρολογία και οι Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Υδροχόος έχουν τις απαντήσεις για την συναισθηματική σου ζωή.

Διάβασε τη μηνιαία ανάλυση για Υδροχόος:

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Ώρα για δύο! Με την πανσέληνο να φωτίζει τον έβδομο οίκο σας, των σοβαρών σχέσεων, ψάχνετε μια ένωση ψυχής, κάποιον/α που σας συμπληρώνει. Το θέμα αυτού του μήνα είναι εντελώς διαφορετικό και έρχεται σε αντίθεση με την ανεξάρτητη και φιλελεύθερη φύση σας. Αναζητάτε τώρα μια σοβαρή σχέση με εξελικτική προοπτική, κάνοντας κινήσεις και σχέδια για το μέλλον. Η αλήθεια είναι ότι η ελευθερία είναι λίγο πολύ μια ψευδαίσθηση ούτως ή άλλως. Η δέσμευση με κάποιον άλλον (και ιδιαίτερα με το σωστό άτομο) είναι ένας όμορφος τρόπος για να τη βρείτε. Αν ήσασταν υπέρμαχοι της εργένικης ζωής, το φεγγάρι θα σας κάνει να συνειδητοποιήσετε ότι το μόνο που καταφέρατε είναι να κλειστείτε στη δική σας φυλακή.

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Ίσως να σκέφτεστε: «Τι πρέπει να κάνω για να φτιάξω μια υγιή σχέση»; Με την πανσέληνο να φωτίζει τον έβδομο οίκο σας, των σοβαρών σχέσεων, έχετε μια συνεργατική και χαρούμενη διάθεση, είστε γενναιόδωροι, δεν ασχολείστε και τόσο με τους φόβους που κόβουν τα φτερά σας από καιρό σε καιρό. Αν είστε ενθουσιασμένοι και υπάρχει αμοιβαιότητα συναισθημάτων, οδεύετε προς μία επίσημη συντροφικότητα. Αν όμως συνειδητοποιήσετε ότι δεν υπάρχει ισορροπία του «δούναι και λαβείν» ή διαφορετικό σύστημα αξιών, προσέξτε πριν κάνετε το επόμενο βήμα! Το σύμπαν θα σας τιμωρήσει! Θα ήταν καλύτερο να τραβήξετε χωριστούς δρόμους αν νιώθετε ότι αυτή η σχέση έχει κάνει τον κύκλο της και δεν έχει να σας προσφέρει τίποτα πια.

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-02-2020 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
    ezwdia videosplay
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
    ezwdia videosplay
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms