Υδροχόος Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Μάρτιος 2019

Βαθμολόγησε

Πώς θα πάει η αισθηματική σου ζωή το μήνα αυτό; Τι εξελίξεις θα έχεις στο δεσμό σου θα κάνεις νέα γνωριμία; Διάβασε τις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Υδροχόος και ενημερώσου για όλα όσα θα συμβούν. Η αστρολογία και οι Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Υδροχόος έχουν τις απαντήσεις για την συναισθηματική σου ζωή.

Διάβασε τη μηνιαία ανάλυση για Υδροχόος:

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Η βαριά ατμόσφαιρα του προηγούμενου μήνα ξεθωριάζει καθώς η Αφροδίτη στο ζώδιό σας, σάς φέρνει χαρά και ευτυχία. Τώρα, βρίσκεστε στο στοιχείο σας, προβάλετε την περίεργη, περιπετειώδη και κάπως ανορθόδοξη φύση σας. Αφήνετε πίσω σας τη νοσταλγία του παρελθόντος, είστε έτοιμοι να προχωρήσετε μπροστά και να δοκιμάσετε κάτι νέο ή απλά να φλερτάρετε για χάρη του έρωτα! Αυτό μάλλον σάς ταιριάζει περισσότερο! Ακόμα κι αν κάποιος/α δεν σας κάνει αμέσως το «κλικ», τουλάχιστον θα διασκεδάσετε για χάρη της διασκέδασης! Και με την πανσέληνο στον ένατο οίκο σας που κυβερνά τα ταξίδια, τους νέους ορίζοντες και τη μάθηση, ίσως συναντήσετε κάποιον/α με ερωτικές προοπτικές σε μια σύντομη απόδραση, σε ένα σεμινάριο ή εξερευνώντας κάτι μη συνηθισμένο. Η φιλία είναι πάνω απ’ όλα, η αγάπη μπορεί να περιμένει.

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Αναζητάτε περισσότερη κοινωνική δραστηριότητα με τον αγαπημένο σας καθώς και περισσότερη ανεξαρτησία καθώς η Αφροδίτη κινείται στο ζώδιό σας. Πόσο … σέξι είναι να περάσετε λίγο χρόνο μόνοι, κάνοντας πράγματα για τον εαυτό σας και μετά να επιστρέψετε για να μοιραστείτε και να ανταλλάξετε τις εμπειρίες σας με τον αγαπημένο σας; Αυτό θα ενισχύσει τη φιλία σας, ένας βασικός παράγοντας σε οποιαδήποτε μόνιμη σχέση. Έχοντας έναν κοινό σκοπό είναι επίσης αναπόσπαστο μέρος της επιτυχίας και της ευτυχίας σε μακροπρόθεσμη βάση. Προσφέρετε μαζί τις φιλανθρωπικές υπηρεσίες σας, πηγαίνετε μαζί μια εκδρομή, ακόμα και σε μια άλλη χώρα, ή απλά περάστε το χρόνο σας με τους κοινούς φίλους σας. Τώρα δεν σκέφτεστε τη δέσμευση, απλά ζείτε τις στιγμές.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-03-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι