Υδροχόος Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Οκτώβριος 2018

Βαθμολόγησε

Πώς θα πάει η αισθηματική σου ζωή το μήνα αυτό; Τι εξελίξεις θα έχεις στο δεσμό σου θα κάνεις νέα γνωριμία; Διάβασε τις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Υδροχόος και ενημερώσου για όλα όσα θα συμβούν. Η αστρολογία και οι Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Υδροχόος έχουν τις απαντήσεις για την συναισθηματική σου ζωή.

Διάβασε τη μηνιαία ανάλυση για Υδροχόος:

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Θα πρέπει να συνειδητοποιήσετε ότι είστε ένας μοναδικός ιππότης με λαμπερή πανοπλία! Ο Άρης στο ζώδιό σας, σας δίνει τόλμη και δύναμη να κυνηγήσετε τα όνειρά σας αλλά η ανάδρομη Αφροδίτη στο δέκατο οίκο σας, των μακροπρόθεσμων στόχων, σας αναγκάζει να αναρωτηθείτε αν οι τρέχουσες ενέργειές σας εναρμονίζονται με το μακροπρόθεσμο όραμά σας. Σπαταλάτε χρόνο σε αδιέξοδες σχέσεις ή δεν παίρνετε ρίσκα, ακόμα και όταν ομολογείτε στους φίλους σας ότι αυτό που θέλετε είναι ένας σταθερός σύντροφος; Λοιπόν, κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου προβληματισμού, θα καταλάβετε ότι είναι δική σας ευθύνη που είστε μόνοι, θα αλλάξουν τα πάντα μόλις δείτε την πραγματικότητα για το τι σας κρατά πίσω. Το φλερτ θα μπορούσε να αποφέρει θετικά αποτελέσματα μόνο αν δείξετε στο σύμπαν ότι είστε έτοιμοι να συναντήσετε κάποιον/α.

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Τι κρύβει το μέλλον για εσάς και τον αγαπημένο σας; Με την Αφροδίτη ανάδρομη στο δέκατο οίκο σας, των μακροπρόθεσμων στόχων, ερωτήματα βιωσιμότητας και μακροζωίας της σχέσης σας καταλαμβάνουν το μυαλό σας. Το να είστε μαζί μόνο για διασκέδαση δεν είναι αυτό που θέλετε τώρα, αναζητάτε πάθος και ρομαντισμό, μια σχέση που είναι επισφραγισμένη με ειλικρίνεια και βάθος, και κάνετε τα πάντα για να το επιβεβαιώσετε. Ίσως πάτε προς τα πίσω και σκέφτεστε τις αξίες με τις οποίες έχετε γαλουχηθεί από την οικογένειά σας, ίσως στέλνετε ασυνείδητα ανεπιθύμητες προσδοκίες προς το σύντροφό σας, με την ελπίδα ότι θα έχετε μια πιο οικεία σχέση. Και με τον Άρη στο ζώδιό σας ίσως ζήσετε κάτι ασυνήθιστο ή μπορεί να αναζητήσετε την ελευθερία σας, όπως να ζήσετε σε ξεχωριστές κατοικίες ή να είστε διστακτικοί στο να βάλετε δαχτυλίδι.

Ο νέος μήνας θα είναι συναρπαστικός για τα αισθηματικά σου! Θα υπάρξουν εξελίξεις, θα υπάρξει αγάπη και ρομαντισμός! Μάθε όσα θα γίνουν τον νέο μήνα στα αισθηματικά σου! Κάλεσε 14540 ή με sms στείλε ΝΟΠΗ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-10-2018 00:00:00
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms