Υδροχόος Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Ιούλιος 2019

Βαθμολόγησε

Πώς θα πάει η αισθηματική σου ζωή το μήνα αυτό; Τι εξελίξεις θα έχεις στο δεσμό σου θα κάνεις νέα γνωριμία; Διάβασε τις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Υδροχόος και ενημερώσου για όλα όσα θα συμβούν. Η αστρολογία και οι Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Υδροχόος έχουν τις απαντήσεις για την συναισθηματική σου ζωή.

Διάβασε τη μηνιαία ανάλυση για Υδροχόος:

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Εάν χρειάζεστε να αφήσετε κάποιον/α - ή μια οδυνηρή κατάσταση - θα έχετε βοήθεια από τη Σεληνιακή έκλειψη στο δωδέκατο οίκο σας, του τέλους. Το φεγγάρι επουλώνει τις πληγές του παρελθόντος και απαλύνει τον πόνο σας. Ετοιμαστείτε: Αυτή η έκλειψη μπορεί να κλείσει μια πόρτα και να ανοίξει μια νέα, χωρίς προειδοποίηση. Παραδεχτείτε το … μπορείτε να πείτε αντίο για πάντα όταν πρόκειται να αλλάξετε. Εάν ένας τοξικός άνθρωπος έχει προκαλέσει απογοήτευση στη ζωή σας, ήρθε η ώρα να πείτε … αρκετά, φτάνει πια! Η έκλειψη θα σας εξαναγκάσει να το κάνετε. Κρυφές πληροφορίες σχετικά με κάποιον/α που βλέπετε θα μπορούσαν να έρθουν στο φως. Ενώ μπορεί προσωρινά να σας αναστατώσουν βραχυπρόθεσμα, αυτό που θα μάθετε θα είναι τελικά η σωτηρία σας.

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Μήπως είστε νοσηρά εξαρτημένοι από τον αγαπημένο σας; Η Σεληνιακή έκλειψη στο θολό δωδέκατο οίκο σας μπορεί να σας δείξει αυτή τη νοσηρή εξαρτημένη δυναμική, αλλά και να τη μειώσει. Αν έχετε κρατήσει μνησικακία στο σύντροφό σας, αυτή η έκλειψη μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να θεραπεύσετε το παρελθόν και να αντιμετωπίσετε αυτή την αρνητική κατάσταση. Θα μπορούσατε να έχετε ένα πολύ σαφές μήνυμα από το σύμπαν ότι εσείς οι δύο είναι καρμικό να είστε μαζί. Είναι καιρός να ξεκινήσετε εκ νέου; Πολύ πιθανό, καθώς οι εκλείψεις σαρώνουν το τοπίο για ριζικές μεταρρυθμίσεις, κι αυτό θα μπορούσε να συμβεί απρόβλεπτα. Αντί να εξαναγκάζετε μια κατάσταση να γίνει ακριβώς όπως θέλετε εσείς, κάντε κάτι εντελώς … επαναστατικό, παραδοθείτε στη φυσική ροή των πραγμάτων.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-07-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι