Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για

Βαθμολόγησε

Πώς θα πάει η αισθηματική σου ζωή το μήνα αυτό; Τι εξελίξεις θα έχεις στο δεσμό σου θα κάνεις νέα γνωριμία; Διάβασε τις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Υδροχόος και ενημερώσου για όλα όσα θα συμβούν. Η αστρολογία και οι Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Υδροχόος έχουν τις απαντήσεις για την συναισθηματική σου ζωή.

Διάβασε τη μηνιαία ανάλυση για Υδροχόος:

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Ακόμη και αν δεν μπορείτε να δείτε τον ήλιο μέσα στο καταχείμωνο, μείνετε για λίγο μόνοι με τον εαυτό σας, απολαύστε τη μοναξιά, συνειδητοποιείστε τα συναισθήματά σας και κάντε  ειρήνη με τον εαυτό σας! Η Αφροδίτη και η νέα Σελήνη ενεργοποιούν τον μοναχικό δωδέκατο οίκο σας και σας ζητούν να βρείτε την άκρη στο συναισθηματικό σας λαβύρινθο. Μόνο αν καταφέρετε να θεραπεύσετε τις πληγές του παρελθόντος, η Σεληνιακή έκλειψη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, θα σας στείλει τα δώρα της. Ίσως εσείς και ένας φίλος του οποίου οι αξίες συμπληρώνουν τις δικές σας, αποφασίσετε να ενώσετε τις ζωές σας. Εξερευνήστε οποιαδήποτε νέα γνωριμία κάνετε τώρα, όπου και αν βρίσκετε. Ακόμα και μια τυχαία γνωριμία, όπως κάποιος/α που συναντάτε σε ένα χώρο διασκέδασης, θα μπορούσε να αλλάξει καταλυτικά τη ζωή σας. Άλλωστε από τη φύση σας λατρεύετε τα απρόβλεπτα και τα τυχαία …

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Τα συναισθηματικά νερά αναταράσσονται τόσο δυνατά που δημιουργούν θεόρατα κύματα, καθώς από τη μια πλευρά η Αφροδίτη και νέα Σελήνη ενεργοποιούν τον ασαφή δωδέκατο οίκο σας και από την άλλη, η Σεληνιακή έκλειψη ταρακουνά τον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων. Το σύμπαν αλλάζει το παιχνίδι στη σχέση σας, βλέπετε τώρα καθαρά στο σκοτάδι, ίσως ακόμα αποφασίσετε να κλείσετε με δύναμη την πόρτα στον αγαπημένο σας, ειδικά αν τον τελευταίο καιρό η σχέση αυτή βρίσκονταν σε τέλμα. Αλλά μην αποθαρρύνεστε, το σύμπαν θα σας βοηθήσει να ανοίξετε σύντομα μια άλλη. Οι Σεληνιακές εκλείψεις μπορούν να φέρουν ξαφνικές αλλαγές και ένα τέλος. Και ναι μεν αυτό μπορεί να κάνει τη ζωή σας άνω – κάτω για λίγο, αλλά μέχρι να ξεφύγετε για τα πάντα.

Ο νέος μήνας θα είναι συναρπαστικός για τα αισθηματικά σου! Θα υπάρξουν εξελίξεις, θα υπάρξει αγάπη και ρομαντισμός! Μάθε όσα θα γίνουν τον νέο μήνα στα αισθηματικά σου! Κάλεσε 14540 ή με sms στείλε ΝΟΠΗ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Νέο!!! Τώρα μπορείς να καλείς τους συνεργάτες μας για προσωπική πρόβλεψη από την Ελλάδα και το εξωτερικό

σε ιδιαίτερα προνομιακές τιμές χωρίς να χρεώνεις το λογαριασμό του τηλεφώνου σου! Δες εδώ πως!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-01-2018 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι