Υδροχόος Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Σεπτέμβριος 2019

Βαθμολόγησε

Πώς θα πάει η αισθηματική σου ζωή το μήνα αυτό; Τι εξελίξεις θα έχεις στο δεσμό σου θα κάνεις νέα γνωριμία; Διάβασε τις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Υδροχόος και ενημερώσου για όλα όσα θα συμβούν. Η αστρολογία και οι Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Υδροχόος έχουν τις απαντήσεις για την συναισθηματική σου ζωή.

Διάβασε τη μηνιαία ανάλυση για Υδροχόος:

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Προβάλετε τον ακαταμάχητο αισθησιασμό σας και κυρίως πιστέψτε στην αξία σας, κανείς δεν είναι κατώτερος από εσάς! Ο Άρης κινείται στον έντονα παθιασμένο όγδοο οίκο σας και αισθάνεστε ιδιαίτερα ερωτικοί και παθιασμένοι, εκπέμπετε μια ακαταμάχητη γοητεία, οπότε εκμεταλλευθείτε πλήρως την άκρως παθιασμένη ενέργεια του κόκκινου πλανήτη εάν έχετε κάποιον/α στο μυαλό σας. Και αν δεν έχετε, δεν θα χρειαστεί πολύς χρόνος για να τον/την βρείτε, αν αφήσετε ελεύθερη τη σαγηνευτική σας πλευρά. Θα μπορούσατε επίσης να συναντήσετε ένα μυστηριώδες και αινιγματικό άτομο καθώς διασκεδάζετε μέχρι το πρωί με τους φίλους σας. Αντίθετα, μην απορρίψετε κάποιον/α αν δεν είναι φαινομενικά ο τύπος σας, ποτέ δεν θα μάθετε αν δεν του δώσετε μια ευκαιρία!

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Η αγάπη και η οικειότητα θα μπορούσαν να σας γίνουν εμμονή, καθώς τώρα δεν μπορείτε να ανεχτείτε οτιδήποτε περίπλοκο, ξεσπάτε χωρίς να ενδιαφέρεστε για τις συνέπειες. Ο Άρης κινείται στον κακεντρεχή όγδοο οίκο σας και σάς ζητά να βρείτε έναν τρόπο να προβάλετε τις προτάσεις σας, σκεπτόμενοι πρώτα αν είναι σωστές και με έναν τρόπο που να βελτιώνει τη σχέση σας παρά να προσβάλλει. Προσπαθήστε να ακούτε παρά να μιλάτε. Αν θέλετε να επιλύσετε αυτό το καυτό ζήτημα, φροντίστε να δημιουργήσετε ασφάλεια στην άλλη πλευρά και να είστε ειλικρινείς. Μπορεί επίσης να αισθάνεστε άγχος για τα χρήματα ή να είστε πεισμένοι στη δουλειά σας κι αυτό έχει άμεσο αντίκτυπο στη σχέση σας. Επισήμανση: Δεν μπορείτε να κρύβεστε πλέον από τις σκιές σας, υπάρχει ένας λόγος που έγιναν όλα.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-09-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι