Υδροχόος Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Απρίλιος 2018

Βαθμολόγησε

Πώς θα πάει η αισθηματική σου ζωή το μήνα αυτό; Τι εξελίξεις θα έχεις στο δεσμό σου θα κάνεις νέα γνωριμία; Διάβασε τις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Υδροχόος και ενημερώσου για όλα όσα θα συμβούν. Η αστρολογία και οι Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Υδροχόος έχουν τις απαντήσεις για την συναισθηματική σου ζωή.

Διάβασε τη μηνιαία ανάλυση για Υδροχόος:

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Έχετε αρκετά χαμηλή ενέργεια, δεν θέλετε να κάνετε τίποτα παρά μόνο να πέσετε στο κρεβάτι σας για ύπνο, καθώς ο Άρης κινείται στον πνευματικό δωδέκατο οίκο σας. Ίσως ακόμα νιώθετε ότι πλέον δεν έχετε τίποτα να δώσετε. Τραγικό; Κι όμως μην ανησυχείτε. Όλα αυτά που συμβαίνουν τώρα στην ψυχή σας αποτελούν μέρος μιας ευρύτερης διαδικασίας συναισθηματικής επεξεργασίας … να απομακρύνουν τον παλιό πόνο ή απλά για να σας υπενθυμίσουν την βαθύτερη επιθυμία της ψυχής σας: Χρειάζεστε χώρο και χρόνο. Κανείς δεν μπορεί να σας πει τι χρειάζεστε εκτός από το εσωτερικό της ψυχής σας, αυτό θα σας καθοδηγήσει. Η επιθυμία σας να θεραπεύσετε εντελώς την παλιά θλίψη και τη δυσαρέσκεια, να αποχαιρετήσετε τις παρελθούσες ανασφάλειες και αδυναμίες θα σας οδηγήσει σύντομα σε μια νέα αγάπη.

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Για να ξεκινήσετε εκ νέου με την αγάπη σας, πρέπει να αφήσετε το παρελθόν και η  ώρα είναι τώρα! Ο Άρης κινείται στο δωδέκατο οίκο σας, του τέλους, και σας χαρίζει τη δύναμη και τη λογική να μεταβείτε σε ένα νέο κεφάλαιο, φωλιάζει στην καρδιά σας η ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο. Αλλά πρώτα θα πρέπει να εξαλείψετε την «τοξικότητα» στη σχέση σας, αλλιώς θα επαναληφθούν τα ίδια πράγματα που δεν θέλετε. Ευτυχώς έχετε την αρωγή της νέας Σελήνης στον επικοινωνιακό και ανέμελο τρίτο οίκο σας για να ξεκινήσετε συζητήσεις, να απομακρύνετε από μέσα σας το άγχος και τη θλίψη. Το φεγγάρι σας βοηθά να απολαύσετε μαζί μερικές διασκεδαστικές νύχτες ή να εξαλείψετε κάποιες παρεξηγήσεις, αν είχαν συμβεί.

Ο νέος μήνας θα είναι συναρπαστικός για τα αισθηματικά σου! Θα υπάρξουν εξελίξεις, θα υπάρξει αγάπη και ρομαντισμός! Μάθε όσα θα γίνουν τον νέο μήνα στα αισθηματικά σου! Κάλεσε 14540 ή με sms στείλε ΝΟΠΗ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-04-2018 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι