Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για

Βαθμολόγησε

Πώς θα πάει η αισθηματική σου ζωή το μήνα αυτό; Τι εξελίξεις θα έχεις στο δεσμό σου θα κάνεις νέα γνωριμία; Διάβασε τις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Υδροχόος και ενημερώσου για όλα όσα θα συμβούν. Η αστρολογία και οι Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για Υδροχόος έχουν τις απαντήσεις για την συναισθηματική σου ζωή.

Διάβασε τη μηνιαία ανάλυση για Υδροχόος:

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Υπάρχει ένας καλός λόγος για να βγείτε έξω, να διασκεδάσετε και να συνδεθείτε με τον ευρύτερο κόσμο. Η πανσέληνος στον επεκτατικό και διεθνή ένατο οίκο σας, σας πάει σε μέρη μακρινά και ονειρεμένα, σκέφτεστε τα ταξίδια, κάνετε νέες διαπολιτισμικές διασυνδέσεις, ψάχνετε τη μάθηση και τις εμπειρίες. Ίσως νιώσετε την καρδιά σας να χτυπά δυνατότερα για κάποιον/α με εντελώς διαφορετική κουλτούρα  από τη δική σας ή άλλη πόλη ή ακόμα και χώρα. Ξεκινήστε μια συζήτηση με αυτό το ελκυστικό άτομο που κάθεται δίπλα σας στο αεροπλάνο. Πριν το καταλάβετε, θα μπορούσατε να νιώσετε ότι έχετε τόσα πολλά που σας ενώνουν: κοινή ιδεολογία, κοινές πεποιθήσεις και φιλοσοφία ζωής. Αν νιώθετε συναισθηματικά μπλοκαρισμένοι, είναι μια καλή στιγμή για να ασχοληθείτε με τη δική σας  προσωπική ανάπτυξη, εμβαθύνοντας στην ψυχή σας, αυτό θα σας βοηθήσει να δείτε τη ζωή κάτω από νέες προοπτικές.

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Η σχέση σας (ιδιαίτερα αν είναι από μεγάλη απόσταση) μπορεί πρόσφατα να έχει περάσει από σαράντα κύματα, ίσως νιώσατε ότι έχετε δώσει αρκετό χρόνο και χώρο, έχοντας παραβλέψει τις δικές σας ανάγκες και επιθυμίες. Αλλά η πανσέληνος στον φιλοσοφικό ένατο οίκο σας, σας ζητά να φιλοσοφήσετε την αγάπη και τη ζωή, να κάνετε μια ειλικρινή συζήτηση προκειμένου να αποσαφηνίσετε το τι πήγε στραβά. Τώρα έχετε την υπομονή να εκφράσετε τον εαυτό σας με ειλικρίνεια και να ακούσετε και την άλλη πλευρά συμπονετικά. Μην μασάτε τα λόγια σας και εκφράστε τη δυσαρέσκειά σας. Απλά μην κατηγορείτε το άλλο άτομο μιλώντας εγωιστικά και λέγοντας: «Πώς μπόρεσες και μου το έκανες αυτό»; Αλλά επισημάνετε: «Έχω πρόβλημα με … αυτό».

Ο νέος μήνας θα είναι συναρπαστικός για τα αισθηματικά σου! Θα υπάρξουν εξελίξεις, θα υπάρξει αγάπη και ρομαντισμός!

Μάθε όσα θα γίνουν τον νέο μήνα στα αισθηματικά σου! Κάλεσε 14540 ή με sms στείλε ΝΟΠΗ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-10-2017 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι