Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις, Δίδυμοι 24/09 - 30/09/2018

Βαθμολόγησε
Score: 4.5  Ψήφοι: 87

Διάβασε τις Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Δίδυμοι και μάθε όλες τις εξελίξεις σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά. Η έγκριτη αστρολόγος αναλύει στις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις Δίδυμοι και τις όψεις που σε επηρεάζουν.

Οι Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Δίδυμοι: 

Από την Μαρία Ραπτοδήμου

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Δίδυμε! Η Πανσέληνος στον άξονα Ζυγού – Κριού, που θα πραγματοποιηθεί στις 25.09, είναι η σημαντική αστρολογική συνθήκη της εβδομάδας που σε καλεί να κλείσεις ζητήματα σε ότι αφορά στόχους και σχέδια, φιλικές και ερωτικές σχέσεις, συλλογικές δράσεις που συμμετέχεις. Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις είναι  να μην γίνεις απόλυτος και απαισιόδοξος, γιατί οι απομακρύνσεις τότε θα είναι γεγονός.

Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει η Πανσέληνος με τον Κρόνο στον Αιγόκερω θα δημιουργήσει κλίμα ψυχρότητας και απολυτότητας, επηρεάζοντας έτσι σχέσεις με φιλικά πρόσωπα ή με το ταίρι σου, με πρόσωπα που προσπαθείτε για κοινούς στόχους, ανατρέποντας τα μέχρι τώρα δεδομένα. Δεν αποκλείεται να πάρεις αποφάσεις δύσκολες, που θα προκαλέσουν εντάσεις, αποστασιοποίηση και νευρικότητα. Η διευκολυμένη αντίθεση με τον Άρη στον Υδροχόο (Ήλιος στο Ζυγό τρίγωνο με Άρη και Σελήνη στον Κριό εξάγωνο με τον Άρη) μπορεί να λειτουργήσει ευεργετικά στο όλο κλίμα, αφού σε εφοδιάζει με αποφασιστικότητα και δυναμισμό για να δράσεις σε τομείς που μπορεί να εκτονώσεις εύκολα την όλη ένταση και να αντιμετωπίσεις την όποια κατάσταση με μεγαλύτερη αισιοδοξία .

Συναισθηματικά, καλό είναι να είσαι προσεκτικός γιατί καχυποψία και απολυτότητα μπορούν να επηρεάσουν σημαντικά την σχέση σου και να απομακρυνθείς από το ταίρι σου. Δείξε ψύχραιμη και ώριμη σκέψη και προσπάθησε να περάσεις όμορφες στιγμές μαζί του που θα σας φέρουν πιο κοντά. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέες γνωριμίες είναι πολύ πιθανές, η δική σου στάση θα κρίνει τις εξελίξεις, μην αντιμετωπίζεις τις καταστάσεις με απαισιοδοξία.

Η εβδομάδα σου πως θα κυλήσει στα αισθηματικά σου; Θα υπάρχει καλή επικοινωνία με το ταίρι σου; Μάθε τώρα στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
24-09-2018 00:00:00
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms