Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις, Δίδυμοι 14/01 - 20/01/2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.5  Ψήφοι: 88

Διάβασε τις Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Δίδυμοι και μάθε όλες τις εξελίξεις σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά. Η έγκριτη αστρολόγος αναλύει στις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις Δίδυμοι και τις όψεις που σε επηρεάζουν.

Οι Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Δίδυμοι: 

Από την Μαρία Ραπτοδήμου

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Δίδυμε! Η νευρικότητα ανεβαίνει αυτή την εβδομάδα καθώς η επικείμενη έκλειψη στις 21.01 στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα έχει ήδη αρχίσει να δείχνει την επιρροή της και πιθανά να υπάρχουν διάφορα γεγονότα με το στενό και ευρύτερο σου περιβάλλον το οποίο και επηρεάζει. Στις 18.01 το τρίγωνο της Αφροδίτης στον Τοξότη με τον Άρη στον Κριό  σου δίνει τη δυνατότητα να απογειώσεις την ερωτική σου ζωή καθώς μπορείς να περάσεις μοναδικές στιγμές με το σύντροφο σου αφού ανάγκες και επιθυμίες λειτουργούν αρμονικά και μπορείς να εκφράσεις συναισθήματα αλλά και τη διάθεση να βρίσκεται δίπλα του, κάτι που θα λειτουργήσει ευεργετικά για τη σχέση σας.

Την ίδια μέρα ο Ερμής στον Αιγόκερω σχηματίζει σύνοδο με τον Πλούτωνα και σου δίνει τη δυνατότητα να προωθήσεις σημαντικά οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους, τράπεζες, δημόσιο, ασφαλιστικούς φορείς, καθώς έχεις την έντονη διαίσθηση και τη διεισδυτικότητα για να πάρεις τις σωστότερες για σένα αποφάσεις που θα αποδειχθούν καταλυτικές και άκρως θετικές για την πορεία των θεμάτων που σε απασχολούν.

Τέλος ο Ήλιος στον Αιγόκερω σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό στον Κριό και καλά θα κάνεις να είσαι προσεκτικός, καθώς πιθανές ανατροπές ή αιφνίδια γεγονότα να επηρεάσουν οικονομικές συμφωνίες και συναλλαγές και αυτό θα σου δημιουργήσει έντονο εκνευρισμό. Προσοχή επίσης στην προσωπική σου ζωή καθώς μπορεί να εκφράσεις ανασφάλειες και καχυποψία και αυτό να οδηγήσει σε συγκρούσεις που δεν έχουν κάτι να προσφέρουν.

Στις 20.01 ο Ήλιος περνάει στον Υδροχόο  και σε προετοιμάζει για την επικείμενη έκλειψη, καθώς στρέφεις το ενδιαφέρον σου σε ότι αφορά ζητήματα σπουδών, σεμιναρίων, ταξιδιών στο εξωτερικό ή επαφών με το εξωτερικό που μπορεί να σε ενδιαφέρουν, ακόμα και νομικών ζητημάτων που μπορεί να σε απασχολούν. Είναι ξεκάθαρο ότι μπορεί να υπάρξουν καταλυτικές εξελίξεις που θα είναι κομβικές για την πορεία των παραπάνω θεμάτων.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
14-01-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι