Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις, Δίδυμοι 11/11 - 17/11/2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.5  Ψήφοι: 88

Διάβασε τις Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Δίδυμοι και μάθε όλες τις εξελίξεις σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά. Η έγκριτη αστρολόγος αναλύει στις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις Δίδυμοι και τις όψεις που σε επηρεάζουν.

Οι Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Δίδυμοι: 

Από την Μαρία Ραπτοδήμου

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Δίδυμε! H Πανσέληνος στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου στις 12.11 σε καλεί να αντιμετωπίσεις ζητήματα του παρελθόντος που μπορεί να επηρεάζουν ακόμα την καθημερινότητα και τη δουλειά σου. Ο έντονος συναισθηματισμός είναι αυτός που μπορεί να θολώνει τη σκέψη και να σε οδηγεί σε ξεσπάσματα και συμπεριφορές που δεν βοηθούν. Η σύνοδος του Ήλιου με τον ανάδρομο Ερμή στον Σκορπιό εντείνει τον υποκειμενισμό τη δυσκολία στην επικοινωνία και τις εμμονές δυναμιτίζοντας έτσι το εργασιακό πεδίο. Με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες, τον Κρόνο και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω να παίζουν καθοριστικό ρόλο έχεις την ευκαιρία να δείξεις λελογισμένη σκέψη και ρεαλιστική δράση που σε συνδυασμό με τη διαίσθηση και την ενσυναίσθηση μπορούν να σε βοηθήσουν να πάρεις καθοριστικές αποφάσεις και να κλείσεις ζητήματα που σε βαραίνουν ψυχολογικά σε καθημερινό επίπεδο.

Στις 14.11 η Αφροδίτη στον Τοξότη σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες και δεν αποκλείεται να εξιδανικεύεις πρόσωπα και καταστάσεις σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις κάτι που θα πρέπει να αποφύγεις. Πιθανές νέες γνωριμίες μπορεί να προκύψουν που θα δημιουργούν παραμυθένιο πλαίσιο σε ότι αφορά τον έρωτα όμως καλά θα κάνεις να μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα γιατί το πιθανότερο είναι να απογοητευτείς. Προσοχή επίσης πρέπει να δείξεις σε οικονομικές συνεργασίες που μπορεί να προκύψουν καθώς το πιθανότερο είναι να προσπαθήσουν να σε εξαπατήσουν και να κερδοσκοπήσουν εις βάρος σου. Δες το νέο video της Σμάρω Σωτηράκη που αναλύει τι θα συμβεί αυτή την εβδομάδα σε κάθε ζώδιο ξεχωριστά! Μπες ΕΔΩ και μη ξεχάσεις να πατήσεις εγγραφή στο κανάλι μας!

Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
11-11-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms