Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις, Δίδυμοι 22/07 - 28/07/2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.5  Ψήφοι: 88

Διάβασε τις Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Δίδυμοι και μάθε όλες τις εξελίξεις σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά. Η έγκριτη αστρολόγος αναλύει στις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις Δίδυμοι και τις όψεις που σε επηρεάζουν.

Οι Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Δίδυμοι: 

Από την Μαρία Ραπτοδήμου

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Δίδυμε! Στις 23.07 ο Ήλιος περνάει στον Λέοντα και γίνεται πιο έντονη από ποτέ η ανάγκη για επικοινωνία  που κυρίως εκφράζεται στο στενό του περίγυρο. Μπορείς να έχεις έντονη κοινωνική ζωή καθώς οι προσκλήσεις για κοινωνικές εκδηλώσεις και πάρτι θα είναι πολλές. Εμπορικά ζητήματα, δημόσιες σχέσεις και επικοινωνία θα σε απασχολήσουν σε επαγγελματικό επίπεδο, μη χάσεις την ευκαιρία να προωθήσεις συμφωνίες που μπορούν να σου δώσουν πολλά καθώς εντυπωσιάζεις με την πειθώ και τα επιχειρήματά σου. Προσοχή μόνο γιατί η μεταβαλλόμενη διάθεσή σου θα δημιουργήσει εντάσεις με αδέρφια, ξαδέρφια, κοντινούς φίλους.

Στις 25.07 το τρίγωνο του Άρη στον Λέοντα με τον ανάδρομο Δία στον Τοξότη σου δίνει την ευκαιρία να κινητοποιηθείς σε ότι αφορά εμπορικά και επικοινωνιακά ζητήματα. Πιθανό είναι να υπάρξουν σημαντικές συμφωνίες που θα είναι άκρως συμφέρουσες για σένα και θα ανοίξουν ένα πολύ σημαντικό κεφάλαιο για τις συνεργασίες σου. Παράλληλα, δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέες γνωριμίες μέσα από το κοντινό περιβάλλον που θα απογειώσουν το πάθος, τον αισθησιασμό και την έντονη επιθυμία να βιώσεις κάθε στιγμή  τον έρωτα.

Στις 28.07 η Αφροδίτη περνάει στον Λέοντα  και ανεβαίνει η διάθεση σου κατακόρυφα καθώς επιδιώκει να βρεθείς με νέα πρόσωπα όπου μπορείς να ανταλλάξεις γνώσεις πληροφορίες και να φλερτάρεις μέχρι τελικής πτώσεως. Η κοινωνική σου ζωή εκτοξεύεται και έχεις την ευκαιρία να κάνεις σημαντικές νέες γνωριμίες που θα δώσουν άλλη αίσθηση στον έρωτα. Κοντινές αποδράσεις με το σύντροφό σου μπορούν να απογειώσουν το ερωτικό κλίμα στη σχέση που θα λειτουργήσουν ανανεωτικά για την προσωπική σου ζωή.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
22-07-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι