Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις, Δίδυμοι 12/11 - 18/11/2018

Βαθμολόγησε
Score: 4.5  Ψήφοι: 87

Διάβασε τις Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Δίδυμοι και μάθε όλες τις εξελίξεις σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά. Η έγκριτη αστρολόγος αναλύει στις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις Δίδυμοι και τις όψεις που σε επηρεάζουν.

Οι Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Δίδυμοι: 

Από την Μαρία Ραπτοδήμου

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Δίδυμε! Η εβδομάδα αυτή είναι αρκετά δυναμική από αστρολογικής απόψεως, καθώς ο Ερμής, κυβερνήτης του ζωδίου σου, αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στον Τοξότη και προκαλεί ζητήματα επικοινωνίας με σύντροφο και συνεργάτες. Στις αρχές της εβδομάδας το τετράγωνο του Ερμή στον Τοξότη με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, που θα έχει διάρκεια, μπορεί να οδηγήσει σε παραπλανήσεις ή εξιδανικεύσεις, γι’ αυτό καλό είναι να είσαι προσεκτικός. Να θυμάσαι επίσης ότι και εσύ θα πρέπει να δίνεις υποσχέσεις στις οποίες μπορείς να ανταποκριθείς σε συνεργάτες ή στο ταίρι σου. 

Στις 16.11 ο Άρης περνάει στους Ιχθύς και εντείνονται για εσένα οι ευθύνες και οι υποχρεώσεις σε επαγγελματικό επίπεδο που πιθανά να σε αγχώσουν και να προκληθούν προβλήματα και συγκρούσεις με πρόσωπα εξουσίας. Η μεθοδικότητα και η εργατικότητά σου είναι παροιμιώδεις και αντιμετωπίζεις την κάθε κατάσταση με ιδανικό τρόπο. Η απολυτότητα και η ακαμψία που μπορείς να δείξεις μόνο προβλήματα θα δημιουργήσουν, προσπάθησε να είσαι περισσότερο διαλλακτικός. Την ίδια μέρα η Αφροδίτη επιστρέφει σε ορθή πορεία στο Ζυγό επαναφέρει με αργούς ρυθμούς την καλή επικοινωνία στη σχέση σου και έχεις την ευκαιρία να εκφράσεις στο ταίρι σου προβληματισμούς ή αναθεωρήσεις για τη σχέση σας που σε προβλημάτισαν τον προηγούμενο καιρό. Σημαντικό είναι ότι ο έρωτας, η έξαψη και η ανάγκη για διασκέδαση απογειώνονται.

Στις 17.11 ο Ερμής αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στον Τοξότη προκαλώντας ασυνεννοησία και παρεξηγήσεις στις προσωπικές και επαγγελματικές σου σχέσεις, γι’ αυτό καλό είναι να είσαι προσεκτικός στον τρόπο που εκφράζεσαι και στο τι λες. Προσοχή σε νέες συμφωνίες, καλό είναι να μην προχωρήσεις αυτή την εποχή. Επιστροφές προσώπων του παρελθόντος είναι πολύ πιθανές.

Η εβδομάδα σου πως θα κυλήσει στα αισθηματικά σου; Θα υπάρχει καλή επικοινωνία με το ταίρι σου; Μάθε τώρα στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους! Κάλεσε στο 14540!!

Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
12-11-2018 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms