Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις, Δίδυμοι 23/07 - 29/07/2018

Βαθμολόγησε
Score: 4.5  Ψήφοι: 87

Διάβασε τις Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Δίδυμοι και μάθε όλες τις εξελίξεις σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά. Η έγκριτη αστρολόγος αναλύει στις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις Δίδυμοι και τις όψεις που σε επηρεάζουν.

Οι Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Δίδυμοι: 

Από την Μαρία Ραπτοδήμου

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Δίδυμε! Η εβδομάδα αρχίζει με την είσοδο του Ήλιου στον Λέοντα, μία ευνοϊκή συγκυρία για εσένα, καθώς βγάζεις όλη σου την κοινωνικότητα και την εξωστρέφεια. Η ανάγκη για επικοινωνία είναι μεγάλη και γι’ αυτό πιθανά να στραφεί σε κοντινά πρόσωπα, όπως τα αδέρφια ή κολλητοί φίλοι για να έρθεις πιο κοντά τους. Οι δραστηριότητες που προκύπτουν είναι πολλές και πιθανά να μην σου είναι αρκετό το 24ωρο για να ανταπεξέλθεις. Μικρά ταξιδάκια και κοντινές εκδρομές λειτουργούν ανανεωτικά στην καθημερινότητα. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να φέρει απωθημένα και φόβους από παρελθούσες καταστάσεις στην επιφάνεια και να εκτονώσεις τον εκνευρισμό σου σε δικά σου πρόσωπα. Δείξε ψυχραιμία και ώριμη σκέψη.

Ο Ερμής αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στον Λέοντα στις 26.07, κάτι που μπορεί να φέρει δυσκολία και παρεξηγήσεις στην επικοινωνία με αδέρφια, ξαδέρφια, φίλους κοντινούς, γι’ αυτό είναι προτιμότερο να μην γίνουν σοβαρές συζητήσεις αυτό το διάστημα που θα οδηγήσουν πιθανά σε ασυνεννοησία. Μπαίνεις σε μία διεργασία έντονων σκέψεων και προβληματισμού για το κατά πόσο σε κατανοεί και σε καλύπτει το στενό σου περιβάλλον. Προσοχή καλό είναι να δείξεις στον σχεδιασμό ταξιδιών, γιατί καθυστερήσεις ή αναβολές μπορεί να αλλάξουν το πρόγραμμά σου.

Η ολική έκλειψη Σελήνης στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου στις 27.07 φέρνει ζητήματα στην επιφάνεια σε σχέση με το ευρύτερο συγγενικό, φιλικό αλλά και στενό περιβάλλον και δεν είναι απίθανο να υπάρξουν εκρηκτικές αντιπαραθέσεις που να φέρουν αποστασιοποίηση ή απομάκρυνση από πρόσωπα που είχες μέχρι τώρα στην ζωή σου. Με τον Ουρανό από τον Ταύρο σε ταυ τετράγωνο με τον Ήλιο στον Λέοντα και την σύνοδο Σελήνης – ανάδρομου Άρη στον Υδροχόο καταστάσεις που μπορεί να σε πλήγωσαν παλιότερα έρχονται στο προσκήνιο με ορμή και θα πρέπει να καταβάλλεις προσπάθεια να αποφύγεις εριστικές και συγκρουσιακές συμπεριφορές, σε περίπτωση που δεν θέλεις να χάσεις συγκεκριμένα πρόσωπα από την ζωή σου. Σκέψου καλά πριν μιλήσεις και κράτα χαμηλούς τόνους, γιατί μόνο έτσι θα αποφύγεις τα χειρότερα.

Η εβδομάδα σου πως θα κυλήσει στα αισθηματικά σου; Θα υπάρχει καλή επικοινωνία με το ταίρι σου; Μάθε τώρα στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
23-07-2018 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι