Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις, Δίδυμοι 25/03 - 31/03/2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.5  Ψήφοι: 88

Διάβασε τις Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Δίδυμοι και μάθε όλες τις εξελίξεις σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά. Η έγκριτη αστρολόγος αναλύει στις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις Δίδυμοι και τις όψεις που σε επηρεάζουν.

Οι Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Δίδυμοι: 

Από την Μαρία Ραπτοδήμου

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Δίδυμε! Στις 26.03 η Αφροδίτη περνάει στους Ιχθύς και γίνεται εντονότερη από ποτέ η ανάγκη σου για να προβληθείς σε επαγγελματικό επίπεδο, δημιουργώντας έτσι μία ιδανική εικόνα στο ευρύτερο κοινωνικό σύνολο. Είναι ξεκάθαρο ότι αυτή σου η επιδίωξη δεν σε αφήνει να έχεις έντονους συναισθηματισμούς και δεν αποκλείεται να παραμελείς τη σχέση σου για να επιτύχεις τους στόχους σου. Σημαντικές μπορεί να είναι οι νέες γνωριμίες μέσα από το επαγγελματικό σου περιβάλλον που θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην προσωπική σου ζωή αλλά και στην καριέρα σου. Αυτό που πρέπει να θυμάσαι είναι να μην εγκλωβίζεσαι στην εικόνα γιατί χάνεις την ουσία. Στις 28.03 η Αφροδίτη σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να φέρει ξαφνικές ευκαιρίες που θα αποδώσουν τα μέγιστα σε επαγγελματικό επίπεδο αλλά και κεραυνοβόλους έρωτες που θα σε απογειώσουν.

Στις 31.03 ο Άρης περνάει στο ζώδιό σου και είναι σημαντικό για εσένα καθώς βγαίνεις από μία περίοδο έντονης εσωστρέφειας, μοναχικότητας και έντονου συναισθηματισμού και περνάς δυναμικά στο προσκήνιο και είναι βέβαιο ότι επιδιώκεις πια να δραστηριοποιηθείς σε όλα τα επίπεδα, προσωπικό και επαγγελματικό. Το έντονο πάθος που σε διακρίνει, ο δυναμισμός και η αστείρευτη ενέργειά σου δεν αφήνουν περιθώρια για αποτυχίες, μόνο που θα πρέπει περιορίσεις τις έντονες εγωιστικές τάσεις και τον υποκειμενισμό για να αποφύγεις τις συγκρούσεις.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
25-03-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι