Εβδομαδιαίες προβλέψεις και Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο για τα 12 ζώδια

Βαθμολόγησε
Score: 4.5  Ψήφοι: 82

Διάβασε τις Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Δίδυμοι και μάθε όλες τις εξελίξεις σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά. Η έγκριτη αστρολόγος αναλύει στις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις Δίδυμοι και τις όψεις που σε επηρεάζουν.

Οι Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Δίδυμοι: 

Από την Μαρία Ραπτοδήμου

Φίλε Δίδυμε, η εβδομάδα αυτή αρχίζει με τον Ερμή να περνάει στον Σκορπιό την Τρίτη 17 Οκτωβρίου και να πραγματοποιεί σύνοδο με τον Δία που βρίσκεται στο ίδιο ζώδιο από την προηγούμενη εβδομάδα. Είναι έντονη η τάση για να συζητήσεις και να εμβαθύνεις στα εργασιακά σου θέματα και είναι πολύ πιθανό να δώσεις λύσεις σε καθημερινά προβλήματα που σε ταλαιπωρούσαν. Καλό θα ήταν να προσέξεις την έντονη ανυπομονησία που μπορεί να βγάλεις, γιατί μπορεί να βρεις λύσεις αλλά να μην έχεις υπομονή να τις εφαρμόσεις.

Την Πέμπτη 19 Οκτωβρίου πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στον Ζυγό σε ακριβείας αντίθεση με τον Ουρανό στον Κριό και ενεργοποιεί έντονα τον τομέα της δημιουργίας αλλά και των συναισθηματικών σου. Είναι πολύ πιθανό, θέλοντας να ξεχωρίσεις στις δημιουργικές σου δραστηριότητες να συμπεριφερθείς έντονα και να προκαλέσεις εντάσεις με άτομα που βρίσκονται κοντά σου. Προσπάθησε να ελέγξεις την έντονη επαναστατικότητα που σε διακρίνει και να στρέψεις αυτή σου την ενέργεια στο να δημιουργήσεις κάτι πρωτότυπο που θα σε κάνει να λάμψεις. Συναισθηματικά, έντονες αντιδράσεις μπορεί να προκληθούν από την απότομη συμπεριφορά σου που είναι πιθανό να φέρουν έντονες συγκρούσεις με το ταίρι σου, γι’ αυτό προσοχή. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία είναι πιθανό να προκύψει μέσα από διασκέδαση με φιλικά πρόσωπα που να σε κάνει να χάσεις το μυαλό σου.

Την Κυριακή 22 Οκτωβρίου περνάει ο Άρης στον Ζυγό και σε κάνει να δραστηριοποιηθείς ακόμα πιο έντονα στον τομέα της δημιουργικότητας και να βγάλεις τον καλύτερό σου εαυτό. Προσοχή μόνο σε έντονα εγωιστικές τάσεις που μπορεί να δημιουργήσουν τριβές. Συναισθηματικά, είναι εξαιρετική εποχή για να κάνεις πράγματα που θα ικανοποιήσουν εσένα και το ταίρι σου και θα ανανεώσουν την σχέση σας. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, νέα γνωριμία είναι πολύ πιθανό να προκύψει σε καλλιτεχνικούς χώρους που μπορεί να παραβρεθείς και να σε αιφνιδιάσει.

Η εβδομάδα σου πως θα κυλήσει στα αισθηματικά σου; Θα υπάρχει καλή επικοινωνία με το ταίρι σου;

Μάθε τώρα στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ημερομηνία Τροποποίησης:
16-10-2017 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι