Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις, Δίδυμοι 20/05 - 26/05/2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.5  Ψήφοι: 88

Διάβασε τις Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Δίδυμοι και μάθε όλες τις εξελίξεις σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά. Η έγκριτη αστρολόγος αναλύει στις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις Δίδυμοι και τις όψεις που σε επηρεάζουν.

Οι Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Δίδυμοι: 

Από την Μαρία Ραπτοδήμου

Καλή εβδομάδα αγαπημένε δίδυμε! Όλα γύρω σου γυρίζουν αυτή την περίοδο, καθώς οι μετακινήσεις του Ήλιου και του Ερμή στρέφουν την προσοχή σε εσένα και στις προσωπικές σου ανάγκες και επιθυμίες. Στις 21.05 ο Ήλιο και ο Ερμής περνάνε στο ζώδιό σου και βγαίνεις δυναμικά από μία περίοδο εσωστρέφειας στο προσκήνιο, καθώς δεν θα διστάσεις να προβάλλεις την προσωπικότητά σου και τις απόψεις σου, να υπερασπιστείς τις ανάγκες σου και τα θέλω σου, να εκφράσεις άμεσα και με δυναμισμό τις ιδέες σου, κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε σημαντικές νέες εργασίες συνεργασίες που έχουν όσο αποδώσουν πολλά. Πρωταγωνιστείς όπου κι αν βρεθείς, γι’ αυτό δεν αποκλείεται να υπάρξουν σημαντικές νέες γνωριμίες που θα είναι σημεία αναφοράς για τον ερωτικό τομέα, καθώς σου δίνεται η δυνατότητα να περάσεις όμορφα φλερτάροντας και διεκδικώντας το αντικείμενο του πόθου σου.

Στις 22.05 ο Άρης από τον Καρκίνο σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο και μπορεί να φέρει στο προσκήνιο σημαντικές ευκαιρίες σε ότι αφορά οικονομικά ζητήματα που σε απασχολούν ή αύξηση ή μπόνους που μπορεί να προκύψουν από καταστάσεις και δουλείες του παρελθόντος ή από εκκρεμούσες συζητήσεις που μπορεί να είχες κάνει. Πάθος και ερωτισμός είναι έντονα, πρόσεχε μόνο γιατί μπορεί να γίνεις άκρως αδιάλλακτος και αυτό να δημιουργήσει προβλήματα στην προσωπική σου ζωή εκμεταλλεύσου την ευκαιρία για να κάνεις βήματα μπροστά και ο πόθος να εκτοξευτεί στα ύψη.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
20-05-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
megali-prosfora
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι