Ετήσιες προβλέψεις 12 ζωδίων για το 2017. - Αιγόκερως

Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 3

Από την Νάνσυ Πατμάνογλου.

Διαβάστε στις Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις Αιγόκερως 2017 πως θα είναι το έτος σε επαγγελματικά και οικονομικά. Όλες οι εξελίξεις και οι πλανητικές επιρροές για το έτος σύμφωνα με την αστρολογία αποκαλύπτουν πως θα είναι η χρονιά αυτή. Στις Ετήσιες προβλέψεις Αιγόκερως 2017 μάθετε τα πάντα για το έτος αυτό.

Αιγόκερως Ετήσιες προβλέψεις 2017.

Ποιες πλανητικές όψεις επηρεάζουν το ζώδιό σου το έτος αυτό:

Επιρροή Πλούτωνα στον Αιγόκερω (για τους γεννημένους στα μέσα του δευτέρου δεκαημέρου):

Δίνοντας μεγαλύτερη σημασία στις ανάγκες και τις επιθυμίες του εαυτού σας ξεσπά μια βραδυφλεγής ένταση με τους άλλους, καθώς ο σκιώδης Πλούτωνας στο ζώδιό σας αναδύει άγχος και πίεση σχετικά με το τι αναμένουν οι άλλοι από εσάς σε σχέση με αυτό που πραγματικά είστε και μπορείτε να προσφέρετε. Ξέρετε βαθιά μέσα σας ότι κάτι πρέπει να αλλάξει σε σχέση με τον τρόπο που αλληλεπιδράτε με τους άλλους. Μπορεί κάποιος να πει ότι περνάτε από μια κρίση ταυτότητας, ίσως θέλετε να αλλάξετε τα πάντα στη ζωή σας: τους στόχους σας, τις σχέσεις σας και την εργασία σας. Αλλά καθώς νιώθετε τη βαθιά επιθυμία και αισθάνεστε έτοιμοι να ξεκινήσετε από την αρχή, να χτίσετε την πολύτιμη ζωή σας από το μηδέν, έρχεστε αντιμέτωποι με τις υποχρεώσεις σας, που είναι η Αχίλλειος πτέρνα σας.

Ο Πλούτωνας όμως θα γκρεμίσει τις παλιές δομές που σας εμποδίζουν να ζείτε καλύτερα για να δημιουργήσει νέες, οι οποίες θα αλλάξουν ριζικά τη ζωή σας. Τώρα θα είστε εξαιρετικά ευαίσθητοι σε όποιον προσπαθεί να σας ελέγξει, έτσι προτού επιτεθείτε ή κάνετε μια αντιδραστική κίνηση για να επιβληθείτε σε κάποιον, κοιτάξτε στο εσωτερικό σας. Δε χρειάζεστε καμία έγκριση και αποδοχή από κανέναν, έχετε μέσα σας μια ανεξάντλητη δύναμη και μπορείτε να εξουσιάσετε τον εαυτό σας. Μπορείτε να έχετε ό,τι θέλετε. Το πρώτο βήμα είναι να μιλήσετε με τον εαυτό σας και να καταλάβετε τις επιθυμίες σας. Κανείς άλλος δεν ξέρει καλύτερα, εκτός από εσάς. Αλλάξτε τις σχέσεις σας, το γραφείο σας, την καρδιά σας, την ψυχή σας.

Επιρροή Ουρανού στον Κριό (για τους γεννημένους του τρίτου δεκαημέρου):

Ο απρόβλεπτος και επαναστάτης Ουρανός στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, θα μπορούσε να προκαλέσει κάποιες αναταραχές σε οικογενειακό μέτωπο, προκαλώντας σας να κάνετε κάποιες δύσκολες επιλογές ανάμεσα στις παραδόσεις και την καινοτομία. Ίσως να δημιουργηθούν συγκρούσεις με ένα μέλος της οικογένειάς σας ή ένα συγκάτοικο ή έχετε ανεπιθύμητες εκπλήξεις στο σπίτι σας, δηλαδή επισκευές ή απρόσκλητους επισκέπτες στο σπίτι σας ή προβλήματα με τα ηλεκτρικά του σπιτιού σας. Ίσως αποφασίσετε να ζήσετε σε άλλη πόλη ή ακόμα και χώρα, ή να χρειαστεί να ανακαινίσετε το σπίτι σας. Καθώς ένα μέλος της οικογένειάς σας ή κάποιοι συγγενείς σας πατάνε τα κουμπιά σας, ξεσηκώνεστε και επαναστατείτε.

Αλλά έχετε σκεφτεί τι είναι αυτό που σας κρατά δεμένους με αυτά τα πρόσωπα; Ναι, νιώθετε συναισθηματική εξάρτηση με τους οικείους σας, αλλά τώρα παλεύετε να απεξαρτηθείτε, η συναισθηματική σας ζωή είναι λίγο χαώδης. Τώρα καλείστε να αντιμετωπίσετε συναισθηματικά πρότυπα και δομές που πάνε πίσω σε γενεές και να καταλάβετε πώς θα απελευθερωθείτε, αν και δεν πρόκειται να είναι εύκολο. Τα συναισθήματα είναι ενέργεια και σαν ενέργεια έχουν αρνητικό και θετικό φορτίο. Αλλά αντί να γίνεστε αντιδραστικοί και διασπαστικοί, χρησιμοποιήστε αυτήν τη συμπαντική δύναμη για να δημιουργήσετε υγιείς και θετικές σχέσεις και να αλλάξετε προς το καλύτερο τη ζωή στο σπίτι σας, τη σχέση με τους συγκατοίκους σας και τη στάση σας προς τα προσφιλή σας πρόσωπα.

Επιρροή Κρόνου στον Τοξότη (για τους γεννημένους του τρίτου δεκαημέρου):

Εξερευνάτε τον πνευματικό κόσμο και τα μυστήρια της ζωής, προσπαθείτε να θεραπεύσετε τις πληγές σας και να αποδεχτείτε την πραγματικότητα της ζωής, είτε σας αρέσει είτε όχι. Ο κυβερνήτης σας ο Κρόνος επισκέπτεται το δωδέκατο οίκο σας, του τέλους, της πνευματικότητας και της θεραπείας, αλλά μην πανικοβάλλεστε. Ίσως κάποιος πρέπει να φύγει από τη ζωή σας, αν τη γεμίζει με απαισιοδοξία και άγχος. Ωστόσο, υπάρχει πιθανότητα να βιώσετε ένα τέλος ή να θρηνήσετε μια απώλεια ή να πρέπει να αντιμετωπίσετε την ασθένεια ενός αγαπημένου σας προσώπου ή έναν εθισμό ή τη γήρανση. Αν συμβεί κάτι από τα παραπάνω, σκεφτείτε ότι το μεγαλύτερο νόημα της ζωής βρίσκεται στη συμπόνια και την καλοσύνη.

Ο Κρόνος σας δίνει σημαντικά καρμικά μαθήματα και ένα από αυτά είναι ότι μπορείτε να δείτε τη θετική πλευρά των πραγμάτων, αν απομακρυνθείτε ή θέσετε τα όριά σας με τα άτομα που απομυζούν την ενέργειά σας. Ποιόν χρειάζεται να συγχωρήσετε, ακόμη και αν δε θέλετε να το κάνετε; Γιατί έχετε αφήσει κάποιους ανθρώπους να επωφεληθούν από την καλοσύνη σας; Από ποιόν πρέπει να ζητήσετε συγγνώμη, αν ήσασταν επικριτικοί, αγενείς ή δείξατε έλλειψη συμπόνιας; Πάρτε όλα αυτά στα σοβαρά, ακόμα και ένα τηλεφώνημα ή ένα απολογητικό μήνυμα θα έχει όμορφο αποτέλεσμα. Μπορεί επίσης να νιώσετε έντονη την επιθυμία να εξερευνήσετε βιβλία πνευματικά ή φιλοσοφικά, καθώς τώρα ξέρετε ότι για τη θεραπεία του πόνου σας αρμόδια είναι η πνευματικότητα.

Επιρροή Δία:

Γιορτάζετε την παγκόσμια κυριαρχία σας, σας στήνουν προτομή! Φορέστε τα καλά σας και να είστε έτοιμοι για μεγάλα επιτεύγματα. Μέχρι τις 10 Οκτωβρίου, ο επεκτατικός Δίας θα βρίσκεται στο δέκατο οίκο σας, της φιλοδοξίας και της καριέρας, κάτι που συμβαίνει μόνο κάθε 12 έτη, έτσι είναι μια βαρυσήμαντη στιγμή για σας. Καθώς ο Δίας ανεβαίνει στην κορυφή του χάρτη σας, στο Μεσουράνημά σας, σας βάζει στα ύψη, για ό,τι έχετε εργαστεί λαμβάνετε επευφημίες και ανταμοιβές, αναγνώριση και επαίνους. Η καριέρα σας βρίσκεται σε μια λαμπρή άνθηση. Ετοιμαστείτε για δόξα και μεγαλεία!

Ο Δίας μεταβαίνει από τις 10 Οκτωβρίου και για 13 μήνες στον ενδέκατο οίκο σας, των ομάδων, της κοινωνικής δικτύωσης και της τεχνολογίας, και οι μεγάλες ιδέες σας και τα σχέδιά σας γίνονται αποδεκτά από ένα ευρύτερο κοινό, ίσως μέσω συνεδρίων, δημόσιας ομιλίας, του διαδικτύου ή ψηφιακής καμπάνιας. Δεδομένου ότι ο Δίας είναι παγκόσμιος πρεσβευτής, η εργασία σας ή οι νέες φιλίες σας θα μπορούσαν να περιλαμβάνουν ανθρώπους από διαφορετικά υπόβαθρα ή μπορεί να συνεργαστείτε μαζί για ένα κοινό σκοπό, ενδεχομένως ανθρωπιστικό. Ο περιπετειώδης Δίας σάς ενθαρρύνει να επεκτείνετε τον κοινωνικό σας κύκλο, έτσι αναζητήστε συναρπαστικούς τρόπους για να συνεργαστείτε με τους ομοϊδεάτες σας.

Επιρροή ανάδρομης Αφροδίτης από 4 Μαρτίου ως 15 Απριλίου:

Με την Αφροδίτη ανάδρομη στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, μερικά από τα συναρπαστικά σχέδιά σας για να ανταλλάξετε κλειδιά του σπιτιού με τον αγαπημένο σας, να επεκτείνετε την οικογένειά σας ή να μετακινηθείτε σε ένα νέο ακίνητο, θα καθυστερήσουν ή θα ματαιωθούν. Η ανάδρομη Αφροδίτη σάς ρωτά: Πώς θα ενισχύσετε συναισθηματικά τη σχέση με το σύντροφό σας και τα αγαπημένα σας πρόσωπα; Τα πράγματα θα μπορούσαν να ενταθούν σε οικογενειακό μέτωπο, νιώθετε ότι δεν υπάρχει κατανόηση και αγάπη με ένα αγαπημένο σας πρόσωπο ή συγγενή. Ή ίσως θα πρέπει να επανεξετάσετε την προσέγγισή σας στη δημιουργία οικογένειας και στις οικείες σχέσεις σας. Τώρα αναζητάτε περισσότερο τη μοναξιά σας, ίσως και να μη θέλετε να βλέπετε κανέναν, παρά να σκεφτείτε πώς θα ανανεωθείτε ψυχικά και συναισθηματικά, έχετε κι εσείς δικαίωμα στην ηρεμία.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-01-2017 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι