Ετήσιες προβλέψεις 12 ζωδίων για το 2017. - Δίδυμοι

Βαθμολόγησε
Score: 3.7  Ψήφοι: 3

Από την Νάνσυ Πατμάνογλου.

Διαβάστε στις Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις Δίδυμοι 2017 πως θα είναι το έτος σε επαγγελματικά και οικονομικά. Όλες οι εξελίξεις και οι πλανητικές επιρροές για το έτος σύμφωνα με την αστρολογία αποκαλύπτουν πως θα είναι η χρονιά αυτή. Στις Ετήσιες προβλέψεις Δίδυμοι 2017 μάθετε τα πάντα για το έτος αυτό.

Δίδυμοι Ετήσιες προβλέψεις 2017.

Ποιες πλανητικές όψεις επηρεάζουν το ζώδιό σου το έτος αυτό:

Επιρροή Ποσειδώνα στους Ιχθύς (για τους γεννημένους στις αρχές του πρώτου δεκαημέρου και τα μέσα του δευτέρου δεκαημέρου):

Οι στόχοι σας εναρμονίζονται με την ψυχή σας; Ξεκινάτε να κάνετε εσωτερική ενδοσκόπηση προκειμένου να αποσαφηνίσετε αν η καριέρα σας μιλάει στην καρδιά σας, ίσως να νιώθετε χαμένοι στην πορεία σας καθώς ο πνευματικός Ποσειδώνας κινείται στο φιλόδοξο δέκατο οίκο σας. Ο απατηλός πλανήτης βάζει στην ομίχλη την πορεία της σταδιοδρομίας σας και σας αναγκάζει να προβληματιστείτε σχετικά με τον κοινωνικό κύκλο σας: Ποιοί είναι οι φίλοι σας και ποιοί οι εχθροί σας; Ποιοί είναι οι αληθινοί σύμμαχοί σας στην εργασία σας και ποιοί σκάβουν πίσω από την πλάτη σας το λάκκο σας; Μερικοί δοκιμασμένοι και αληθινοί συνεργάτες ή συνάδελφοί σας θα αλλάξουν συμπεριφορά και δε θα είναι τόσο αληθινοί (στην πραγματικότητα ποτέ δεν ήταν), καθώς τώρα θα αποκαλύψετε κάποια σκιώδη και παραπλανητική συμπεριφορά. Ίσως κάποιος στην εργασία σας σάς επαινεί και σάς κολακεύει, αλλά μιλά αρνητικά για σας πίσω από την πλάτη σας.

Πρώτα απ’ όλα: Σας νοιάζει εσάς; Λοιπόν, με το θολό Ποσειδώνα μπορείτε πραγματικά να καθαρίσετε την ομίχλη, καθώς σας βοηθά να δείτε α) τι πραγματικά συμβαίνει και β) πώς θα γίνετε περισσότερο επιλεκτικοί με τα άτομα τα οποία μπορείτε να εμπιστευθείτε στην εργασία σας. Είναι επίσης σημαντικό να μη βάζετε όλους τους ανθρώπους σε ένα βάθρο, αν δεν έχετε δει απτά αποτελέσματα των ενεργειών τους. Μπορεί να επιδιώκετε τη σωστή συνεργασία, αλλά έχετε τη διακριτική ευχέρεια των επιλογών σας, εσείς είστε υπεύθυνοι για τα θετικά ή αρνητικά αποτελέσματα. Μετά το πέρας αυτής της διέλευσης του Ποσειδώνα, θα νιώσετε ότι πλέον δεν περπατάτε στην ομίχλη και θα έχετε ξεκαθαρίσει πώς θα κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα θέτοντας προτεραιότητες. Από τη θετική πλευρά, αν έχετε ένα καλλιτεχνικό έργο να προβάλετε ή ασχολείστε με την τέχνη ή είστε συγγραφέας, αναμένετε αίγλη και δόξα.

Επιρροή Κρόνου στον Τοξότη (για τους γεννημένους του τρίτου δεκαημέρου):

Δίνετε όσα παίρνετε στη σχέση σας και τις συνεργασίες σας; Ο σκληρός και καρμικός Κρόνος κινείται στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων και των συνεργασιών, και έρχεστε αντιμέτωποι με εμπόδια και περιορισμούς. Μια συνεργασία ή μια σημαντική σχέση σας μπορεί να έχει ένα σημαντικό λόγο για να σταματήσει: Ίσως δεν προχωρά σε κάτι επίσημο ή ίσως ο σύντροφός σας ή ένας συνεργάτης σας αποδεικνύεται αναξιόπιστος ή ανεύθυνος, γεμίζοντάς σας με ανεκπλήρωτες υποσχέσεις. Μια συμφωνία μπορεί να καθυστερήσει ή μια εκκολαπτόμενη ερωτική σχέση ή συνεργασία κάνει ξαφνικά προς τα πίσω. Ίσως τώρα να δουλεύετε με ανέντιμους και επαίσχυντους ανθρώπους, οι σχέσεις σας με τους άλλους συναντούν όλα τα είδη των εμποδίων. Περιττό να πούμε ότι ίσως και να μην έχετε πολύ εμπιστοσύνη στους ανθρώπους, με αποτέλεσμα να κρατάτε συναισθηματική απόσταση. Ή αντίθετα γίνεστε απαιτητικοί και σκληροί με τον αγαπημένο σας, τους συνεργάτες σας ή τους ερωτικούς διεκδικητές σας. Ο Κρόνος σάς ζητά να δείτε ώριμα και συνετά όλες τις σχέσεις σας, να αφήσετε τους φόβους και τις ανασφάλειες του παρελθόντος και να αγωνιστείτε για την ισορροπία των σχέσεων σας και το συμβιβασμό.

Επιρροή Δία:

Θέλετε να νιώσετε τρελά ερωτευμένοι, επιδιώκετε διακαώς να βρείτε την αγάπη και μέχρι τις 10 Οκτωβρίου, ο Δίας στον ερωτικό και δημιουργικό πέμπτο οίκο σας σάς προσφέρει τον έρωτα απλόχερα. Μήπως έχετε ένα δημιουργικό όνειρο; Πάρτε ρίσκα και θα πετύχετε. Ο Δίας στον Ζυγό μπορεί να επεκτείνει τις ​​καλλιτεχνικές σας ικανότητες, να γίνετε γνωστοί σε ένα παγκόσμιο κοινό, να αναζωπυρώσει το πάθος με τον αγαπημένο σας, να γευτείτε ένα νέο ειδύλλιο. Έχετε την έντονη επιθυμία να μοιραστείτε τα πάθη σας και είστε υπερήφανοι γι’ αυτό. Δόξα και μεγαλεία έρχονται να σας χτυπήσουν την πόρτα, έτσι ανοίξτε την! Ο πέμπτος οίκος κυβερνά επίσης τη γονιμότητα, έτσι ετοιμαστείτε για μια εγκυμοσύνη που έρχεται στο δρόμο σας, αν είναι αυτό που επιδιώκετε.

Ένας σημαντικός κύκλος για την ευεξία και την υγεία σας αρχίζει, όταν ο Δίας ξεκινά από τις 10 Οκτωβρίου μια 13 μηνών επίσκεψη στον έκτο οίκο σας, της ευεξίας, της άσκησης και της διατροφής. Θα μπορούσατε να βρείτε τρόπους για να έχετε μια καλύτερη μορφή ζωής, γίνεστε πιο περιπετειώδεις σχετικά με τις διατροφικές σας συνήθειες και τη ρουτίνα σας στο γυμναστήριο. Ο Δίας είναι διεθνής πλανήτης, έτσι μπορεί να ασχοληθείτε με πρακτικές υγείας και αναζωογόνησης από όλο τον κόσμο, όπως την Ayurveda, το ταϊλανδέζικο μασάζ, κλπ ή ίσως αναμίξετε τα ταξίδια σας με την επαγγελματική σας εκπαίδευση.

Επιρροή Εκλείψεων:

Στις 26 Φεβρουαρίου θα έχετε μια δυνατή ένδειξη για το πού οδεύει η καριέρα σας κι αν οι μακροπρόθεσμοι στόχοι σας βρίσκονται σε τροχιά υλοποίησης καθώς η Ηλιακή έκλειψη ενεργοποιεί το φιλόδοξο δέκατο οίκο σας. Ίσως σας προσφερθεί μια ηγετική θέση, πολύ ανώτερη από αυτήν που έχετε τώρα, και η οποία θα αποδειχτεί δημιουργική για την επαγγελματική σας πορεία. Αν και θα πρέπει να έχετε μια λογική και πρακτική νοοτροπία, θα πρέπει επίσης να θυμάστε να είστε ανοιχτοί σε απρόβλεπτα, ίσως και παράξενα γεγονότα, τα οποία είναι γνωστό ότι τα προκαλούν οι εκλείψεις. Εάν έχετε μια ξαφνική προσφορά για να ξεκινήσετε ένα έργο για το οποίο δεν έχετε καμία εμπειρία, μη βιαστείτε να το παραδώσετε γρήγορα σε έναν άλλο συνεργάτη σας. Το σύμπαν επέλεξε εσάς γιατί είστε ακριβώς το κατάλληλο πρόσωπο για να ηγηθεί αυτού του εγχειρήματος. Οι δεξιότητές σας είναι πολύπλευρες και μπορείτε να προσαρμοστείτε παντού και με τα πάντα με μεγάλη ευκολία. Αφήστε τη φαντασία σας και την έμπνευσή σας να σας κατευθύνουν και να ζωντανέψουν διαμέσου ενός έργου σας. Πιστέψτε στο σύμπαν, σας βάζει πλάτες σας, ακούστε το!

Επιρροή ανάδρομης Αφροδίτης από 4 Μαρτίου ως 15 Απριλίου:

Βρίσκεστε μέσα σε μια κοινωνική αναταραχή, αισθάνεστε ότι πρέπει να κάνετε ένα βήμα πίσω με ένα φίλο ή μια ομάδα όπου ανήκετε, καθώς η Αφροδίτη είναι ανάδρομη στον ενδέκατο οίκο σας, της φιλίας και των ομάδων. Ίσως δεν βλέπετε με καλό μάτι μια φιλία σας ή απλά δεν αισθάνεστε την ίδια παλιά ευχαρίστηση, όντας με τους φίλους σας. Θα μπορούσατε εύκολα να εμπλακείτε σε διχόνοια ή διαμάχες. Ένα ομαδικό έργο θα μπορούσε να καθυστερήσει ή να ματαιωθεί από τις συγκρούσεις. Εάν μπορείτε να κάνετε ένα βήμα πίσω και να προβληματιστείτε σχετικά με το ποιος είναι ο σκοπός αυτής της ομάδας (και κατ’ επέκταση ποιος είναι ο δικός σας ρόλος μέσα στην ομάδα), θα είστε σε θέση να αποφασίσετε αν θα προχωρήσετε ή όχι με αυτήν την ομάδα όταν η Αφροδίτη θα ορθοδρομήσει. Ίσως ακόμη συνειδητοποιήσετε ότι μια ερωτική σχέση με έναν φίλο δεν είναι και η καλύτερη ιδέα, επειδή ξέρετε ότι δε θα βγάλει πουθενά. Για ένα καυτό ερωτικό βράδυ αξίζει να καταστρέψετε τη φιλία σας; Πιθανώς όχι.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-01-2017 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι