Ετήσιες προβλέψεις 12 ζωδίων για το 2017. - Ιχθύς

Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 3

Από την Νάνσυ Πατμάνογλου.

Διαβάστε στις Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις Ιχθύς 2017  πως θα είναι το έτος σε επαγγελματικά και οικονομικά. Όλες οι εξελίξεις και οι πλανητικές επιρροές για το έτος σύμφωνα με την αστρολογία αποκαλύπτουν πως θα είναι η χρονιά αυτή. Στις Ετήσιες προβλέψεις Ιχθύς 2017 μάθετε τα πάντα για το έτος αυτό.

Ιχθύς Ετήσιες προβλέψεις 2017.

Ποιες πλανητικές όψεις επηρεάζουν το ζώδιό σου το έτος αυτό:

Επιρροή Ποσειδώνα στους Ιχθύς (για τους γεννημένους στις αρχές του πρώτου δεκαημέρου και τα μέσα του δευτέρου δεκαημέρου):

Ο κυβερνήτης πλανήτης σας, ο Ποσειδώνας, στο ζώδιό σας εμποτίζει την ψυχή σας με συμπόνια αλλά και μια γλυκιά νοσταλγία. Ήρθε η ώρα να κάνετε μια εσωτερική αυτοεξέταση, να ονειροπολήσετε και να αφήσετε τη φαντασία σας να σας πάει όπου θέλει. Ασχολείστε με το αγαπημένο σας χόμπι ή βρίσκετε μια δημιουργική διέξοδο στα συναισθήματά σας ή επικοινωνείτε με τον πνευματικό κόσμο σε μια προσπάθεια να αφήσετε τα καταστροφικά πάθη σας και να αποκαλύψετε ενδιαφέροντα που καταπραΰνουν την κουρασμένη ψυχή σας. Ο θολός αλλά πνευματικός πλανήτης θα σας βοηθήσει να καθαρίσετε οποιαδήποτε ομίχλη γύρω από την προσωπική σας εικόνα, τους στόχους σας και τις προτεραιότητές σας.

Ίσως έχετε προβάλλει προς τα έξω έναν εαυτό που δεν είναι πραγματικά αυθεντικός ή ίσως απλά χρειάζεστε περισσότερο προσωπικό χρόνο, έτσι κάνετε ένα βήμα πίσω από όλους και όλα προκειμένου να επικεντρωθείτε μέσα σας. Ο Ποσειδώνας είναι ο πλανήτης της δημιουργικότητας, των ψευδαισθήσεων και της θυσίας. Αν έχετε δώσει πολλά στους άλλους και εισπράξατε όχι ανταμοιβές και αναγνώριση αλλά θλίψη και πόνο, τώρα δίνετε αυτήν τη γενναιοδωρία προς τον εαυτό σας. Βρίσκετε συναισθηματική διέξοδο κοντά σε νερό, σε ένα πνευματικό βιβλίο και ασχολείστε βαθύτερα με πνευματικές και διαλογιστικές αναζητήσεις. Ενώ ο Ποσειδώνας μπορεί να προκαλέσει σύγχυση αρχικά, με την πάροδο του χρόνου φέρνει στην πραγματικότητα μεγαλύτερη σαφήνεια καθώς απομακρύνει την ομίχλη. Στηριχτείτε στη διάσημη διαίσθησή σας, θα μπορούσε να σας πει πολλά για την πορεία της ζωής σας.

Επιρροή Κρόνου στον Τοξότη (για τους γεννημένους του τρίτου δεκαημέρου):

Έχετε πολλούς επαγγελματικούς στόχους στο μυαλό σας αλλά θα πρέπει να αγωνιστείτε για να τους υλοποιήσετε καθώς ο περιοριστικός Κρόνος κινείται στο δέκατο οίκο σας, της καριέρας και των μακροπρόθεσμων στόχων. Παλεύετε για να δείτε το δάσος από τα δέντρα ή να κάνετε οποιοδήποτε σχέδιο για να βρεθεί κάποιου είδους εμπόδιο όταν νομίζατε ότι όλα ήταν μια χαρά. Παλεύετε με την αβεβαιότητα και τις ανασφάλειές σας, καθώς ο προσωπικός εκπαιδευτής σας ο Κρόνος στήνει οδοφράγματα στις μεγάλες φιλοδοξίες σας. Ίσως έχετε εμπόδια στην αναζήτηση εργασίας ή ένας πελάτης ή το αφεντικό σας είναι ιδιαίτερα απαιτητικός και επικριτικός, με αποτέλεσμα να θέλετε να ουρλιάξετε. Κατά κάποιο τρόπο, θα νιώσετε ότι δεν μπορείτε να κατανοήσετε τις απαιτήσεις των ανωτέρων σας αλλά ούτε και οι άλλοι θα μπορούν να νιώσουν την πίεση και την αγανάκτησή σας. Αυτός ο καρμικός πλανήτης σας διδάσκει σημαντικά μαθήματα, να παίζετε τίμια με τους κανόνες και να μην κόψετε τις γέφυρες. Καθορίστε το επόμενο σχέδιο δράσης σας, βήμα προς βήμα.

Επιρροή Δία:

Η λέξη «μοιράζομαι», θα είναι σημαντική για σας αυτόν το χρόνο καθώς μέχρι τις 10 Οκτωβρίου, ο Δίας ταξιδεύει στον όγδοο οίκο σας, του πλούτου, των περιουσιακών στοιχείων και των χρημάτων των άλλων ανθρώπων. Έχετε μεγάλα όνειρα για να κάνετε περισσότερα χρήματα, ίσως αγοράσετε ή πουλήσετε ιδιοκτησία ή ίσως πάρετε ένα μεγάλο ποσό χρημάτων. Ο Δίας, ο πλανήτης της αφθονίας, είναι εδώ κοντά σας για να σας κάνει να νιώσετε άνετα οικονομικά και νοιάζεται για τον οικονομικό προγραμματισμό και τη μακροπρόθεσμη οικονομική ασφάλειά σας. Αντί να μοχθείτε για να βγάλετε χρήματα, κάποια σας έρχονται από το πουθενά.

Η θετική, αισιόδοξη και εξωστρεφής προσωπικότητά σας κάνει την εμφάνισή της καθώς από τις 10 Οκτωβρίου και για 13 μήνες ο Δίας ξεκινά την πορεία του στο φιλοσοφικό και κοσμικό ένατο οίκο σας. Έχετε νέα μεγάλα οράματα, φιλοσοφικές, μεταφυσικές και πνευματικές αναζητήσεις, εξορμάτε σε νέες περιπέτειες. Καθώς ο ένατος οίκος κυβερνά τη θρησκεία, ίσως ακόμη και να εξερευνήσετε μερικές νέες θρησκευτικές ή πνευματικές διαδρομές ή πηγαίνετε συχνότερα για θρησκευτικό προσκύνημα. Δεν πρόκειται να πλήξετε καθώς τα ταξίδια θα σας κρατήσουν ζωντανούς και αισιόδοξους. Εμείς σίγουρα θα σας ευχηθούμε καλό ταξίδι στα ταξίδια σας και ελπίζουμε να σας μεταφέρουν σε μερικές ενδιαφέρουσες τοποθεσίες και να γνωρίσετε ανθρώπους από τους οποίους θα αποκομίσετε σημαντικές εμπειρίες.

Επιρροή Εκλείψεων:

Μια γλυκιά ανακούφιση από τον πόνο, τη θλίψη και όλη αυτήν την υπαρξιακή αγωνία σας φέρνει στις 26 Φεβρουαρίου, η Ηλιακή έκλειψη στον πρώτο οίκο σας, του εαυτού σας και του νέου ξεκινήματος. Ίσως αυτό που λείπει από τη ζωή σας παρουσιάζεται σε σας τώρα μέσω μιας αποκάλυψης σχετικά με την προσωπική σας ταυτότητα ή/ και το σκοπό της ζωής σας. Ακόμα κι αν δεν μπορείτε να συμπληρώσετε όλα τα κενά με τη λογική σας (και γιατί να θέλετε να το κάνετε έτσι κι αλλιώς;), έχετε την έμπνευση αλλά και τη δύναμη να ξεκινήσετε από την αρχή τη ζωή σας. Ανοίγει μια νέα, πιο ξεκάθαρη σελίδα από το σύμπαν, προχωρήστε λοιπόν μπροστά με τολμηρά βήματα.

Επιρροή ανάδρομης Αφροδίτης από 4 Μαρτίου ως 15 Απριλίου:

Η αρμονική Αφροδίτη θα είναι ανάδρομη στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων και της πολυτέλειας, πράγμα το οποίο θα μπορούσε να δημιουργήσει κάποια οικονομική δυσπραγία. Ίσως ήδη ζείτε πέρα από τις οικονομικές δυνατότητές σας ή εσείς και ο σύντροφός σας θα πρέπει να βρείτε τη χρυσή τομή γύρω από την κατάρτιση του προϋπολογισμού σας, την εξοικονόμηση και τις δαπάνες. Τώρα είστε πιο σκεπτικοί και προσεκτικοί σχετικά με τα οικονομικά σας και ξεκινάτε μια ενδελεχή οικονομική αξιολόγηση. Δώστε προτεραιότητα σε όλες τις δραστηριότητές σας, ιδίως τις καθημερινές. Αν βλέπετε ότι σκορπάτε τα χρήματά σας σε πράγματα και δραστηριότητες που δε σας δίνουν χαρά και ικανοποίηση ή δεν μπορείτε να πληρώσετε τους λογαριασμούς σας, τώρα είναι η ώρα να τις μειώσετε. Η Αφροδίτη σας δίνει μια μεγάλη ευκαιρία να επαναξιολογήσετε τις προτεραιότητές σας. Στις σχέσεις σας, την εργασία και τα χρήματα, οι αξίες σας είναι εναρμονισμένες με τις ενέργειές σας; Αν όχι, αυτό το διάστημα θα ανοίξετε τα μάτια σας.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-01-2017 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι