Ετήσιες προβλέψεις 12 ζωδίων για το 2017. - Καρκίνος

Βαθμολόγησε
Score: 3.6  Ψήφοι: 5

Από την Νάνσυ Πατμάνογλου.

Διαβάστε στις Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις Καρκίνος 2017 πως θα είναι το έτος σε επαγγελματικά και οικονομικά. Όλες οι εξελίξεις και οι πλανητικές επιρροές για το έτος σύμφωνα με την αστρολογία αποκαλύπτουν πως θα είναι η χρονιά αυτή. Στις Ετήσιες προβλέψεις Καρκίνος 2017 μάθετε τα πάντα για το έτος αυτό.

Καρκίνος Ετήσιες προβλέψεις 2017.

Ποιες πλανητικές όψεις επηρεάζουν το ζώδιό σου το έτος αυτό:

Επιρροή Πλούτωνα στον Αιγόκερω (για τους γεννημένους στα μέσα του δευτέρου δεκαημέρου):

Tα πράγματα γίνονται ακανθώδη στις σημαντικές σχέσεις σας, ξεκινά μια βραδυφλεγής ένταση που ταράζει την ισορροπία και την αρμονία. Ο Πλούτωνας στον έβδομο οίκο σας, των σημαντικών σχέσεων, σας βάζει σε ένα φαινομενικά αδύνατο δίλημμα: «Να αγωνιστώ ή να φύγω»; Ίσως συνειδητοποιήσετε ότι αυτή η σχέση που σας είχε γοητεύσει, και ίσως ακόμη σας έκανε να νιώσετε λίγο περισσότερο εξαρτημένοι, τώρα δεν μιλάει πλέον στην καρδιά σας. Ανταγωνίζεστε με τον αγαπημένο σας, αλλά αυτός ο αγώνας θα σας βοηθήσει να βρείτε τι κρύβεται κάτω από την επιφάνεια των πραγμάτων προκειμένου να επιφέρετε την ισορροπία. Και όπως ξέρετε πολύ καλά στο βασίλειο της αγάπης δεν υπάρχουν δύναμη και έλεγχος. Ίσως ακόμη έρθετε αντιμέτωποι με τη σκιώδη πλευρά του εαυτού σας καθώς θέλετε να κυριαρχείτε στους άλλους. (Ας ελπίσουμε ότι αυτό θα αφορά τον εαυτό σας, διαφορετικά, θα δείτε αυτήν την απρεπή συμπεριφορά από τους άλλους).

Οι άλλοι άνθρωποι πραγματικά πατάνε τα κουμπιά σας, ίσως ένα συγκεκριμένο άτομο προσπαθεί να σας χειραγωγήσει και υποθάλπει τις ενέργειές σας και τις αποφάσεις σας, αλλά μη γίνεστε επιθετικοί και κακεντρεχείς. Ίσως αυτό το επιθετικό πρόσωπο αντανακλά ασυνείδητα ένα κρυφό μέρος του εαυτού σας επισημαίνοντας τους τομείς της ζωής σας τους οποίους θα πρέπει να αναπτύξετε. Μην υψώνετε το ανάστημά σας ή τη φωνή σας. Αντί να χάσετε την ψυχραιμία σας, επικεντρωθείτε στο να μεταμορφώσετε αυτήν τη σχέση. Δοκιμάστε μια δημιουργική επίλυση των προβλημάτων διεισδύοντας στον πυρήνα των πραγμάτων. Ή κάντε εσωτερική ενδοσκόπηση για να δείτε πως μπορείτε να σταματήσετε να πατάτε τη σκανδάλη του όπλου. Αντί να υιοθετείτε κακεντρεχή συμπεριφορά, γίνετε πιο παρατηρητικοί, έτσι μόνο θα καταλάβετε τι είναι αυτό που σας χωρίζει από αυτό το πρόσωπο. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας για τα συναισθήματά σας και αυτήν την κατάσταση.

Επιρροή Ποσειδώνα στους Ιχθύς (για τους γεννημένους στο τέλος του πρώτου δεκαημέρου και αρχές του δευτέρου δεκαημέρου):

Έχετε μεγάλα οράματα, αναζητάτε την αλήθεια του πνευματικού κόσμου, καθώς ο μυστικιστικός Ποσειδώνας κινείται στον ένατο οίκο σας, της επέκτασης και των πνευματικών πεποιθήσεων. Αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει σε κάποια σοβαρή εσωτερική ενδοσκόπηση. Γιατί πιστεύετε ό,τι πιστεύετε; Η προσωπική σας φιλοσοφία για τη ζωή οφείλεται στην ανάγκη σας για εξερεύνηση και περιπέτεια; Ίσως αποφασίσετε να κάνετε κράτηση για το μεγαλύτερο και πιο συναρπαστικό ταξίδι της ζωής σας, να σβήσετε τη δίψα σας για εξερεύνηση, νέες εμπειρίες και γνώση. Μια απόδραση για σαφάρι στην Κένυα; Ή ίσως ένα ταξίδι σε ένα μοναστήρι στην περιοχή των Πυρηναίων;

Αν τελικά παραμείνετε στην πόλη σας, μπορεί να εγγραφείτε σε ένα εκπαιδευτικό σεμινάριο ή να παρακολουθήσετε μαθήματα προσωπικής ανάπτυξης, που σας ανοίγουν τα μάτια σας σε έναν νέο τρόπο ζωής. Κάνετε πίσω από κάθε τι που δε σας ενθουσιάζει, πιστεύετε στη δική σας φωνή, τις δικές σας πεποιθήσεις, τίποτα και κανείς δεν μπορούν να αλλάξουν τη δική σας φιλοσοφία. Μετά το πέρας της διέλευσης του Ποσειδώνα θα νιώσετε ότι όλοι είμαστε ενωμένοι πνευματικά κι ας ζούμε σε διαφορετικές χώρες ή μιλάμε διαφορετική γλώσσα ή πρεσβεύουμε διαφορετική θρησκεία.

Επιρροή Ουρανού στον Κριό (για τους γεννημένους του τρίτου δεκαημέρου):

Ο απρόβλεπτος Ουρανός στον Κριό κινείται στο δέκατο οίκο σας, της καριέρας, και φέρνει επανάσταση στον τρόπο που προβάλετε τη δημόσια εικόνα σας και τις συνθήκες στην καριέρα σας. Αν ήσασταν παθητικοί ή υποκύπτατε στις απαιτήσεις των άλλων στην εργασία σας, τώρα το σύμπαν σας κάνει ένα εγερτήριο κάλεσμα για το πώς θα κινήστε ανεξάρτητα ξεσηκώνοντας θεόρατα κύματα. Η ένταση ανεβαίνει, διαφωνίες και συγκρούσεις αλλάζουν το τοπίο των επαγγελματικών σας σχέσεων. Σοκάρετε τους γύρω σας με την απρόβλεπτη και διασπαστική συμπεριφορά σας, ίσως έχετε κάποια γεγονότα που σας προκαλούν έκπληξη και που σχετίζονται πιθανότατα με μια μορφή εξουσίας ή την επαγγελματική σας πορεία. Ίσως είστε ήδη δυσαρεστημένοι ή απλά έχετε βαρεθεί με τις τρέχουσες δραστηριότητές σας.

Λοιπόν, τώρα θα έχετε ένα τράνταγμα προκειμένου να κινηθείτε προς τη σωστή κατεύθυνση. Τα ζητήματα που σας προκαλούν αναταραχή θα ξεκαθαρίσουν και θα είστε σε θέση να διοχετεύσετε την επαγγελματική σας ενέργεια σε μια εργασία ή αποστολή που μιλάει στην ψυχή σας. Το σύμπαν φέρνει επανάσταση στη δουλειά σας και στον τρόπο που προβάλετε τον εαυτό σας στον κόσμο, αλλάζει ριζικά την πορεία της σταδιοδρομίας σας. Θα σας βοηθήσει να βρείτε την ισορροπία μεταξύ των επαγγελματικών υποχρεώσεων σας και της επιθυμίας σας να είστε ελεύθερος σκοπευτής στην εργασία σας. Σκεφτείτε με ποιον τρόπο θα ικανοποιήσετε την επιθυμία σας για ελευθερία και ανεξαρτησία. Η διαδρομή μπορεί να μην είναι εύκολη, αλλά στο τέλος θα δείτε ότι άξιζε τον κόπο.

Επιρροή Κρόνου στον Τοξότη (για τους γεννημένους του τρίτου δεκαημέρου):

Αναζητάτε κάποια αξιοπρεπή βοήθεια στις υποχρεώσεις σας, αλλά μπορείτε να την έχετε; Ο Κρόνος στον έκτο οίκο σας, των συστημάτων και της οργάνωσης δημιουργεί προβλήματα με έναν βοηθό ή πάροχο υπηρεσιών και αναγκάζεστε να κόψετε ταχύτητα, αλλάζετε το πρόγραμμά σας και την καθημερινότητά σας. Ψάχνετε να βρείτε μια καλύτερη λύση για να δείτε φως στην άκρη του τούνελ, να βρείτε κάποιον που μπορεί να συμβαδίσει με το μανιακό καθημερινό ρυθμό σας, το συντομότερο δυνατό. Ίσως ακόμα γίνετε υπερβολικά άκαμπτοι και ανταγωνιστικοί με τους συναδέλφους και τους εργαζομένους σας ή καταλαμβάνεστε από άγχος εξαιτίας των υποχρεώσεων σας. Αν είχατε πρόβλημα να ακολουθήσετε μια ρουτίνα, ο πειθαρχημένος Κρόνος σας βάζει σε ένα πρόγραμμα ή μπορεί να σκεφτείτε σοβαρά την υγεία σας και τη φυσική σας κατάσταση. Αν ξεκινήσετε τώρα γυμναστήριο, ο Κρόνος σας χαρίζει πειθαρχία και δύναμη θέλησης να επιμείνετε για να έχετε τα αποτελέσματα που θέλετε. Αυτό είναι πολύ καλό, ειδικά αν είχατε παραμελήσει την εμφάνισή σας, λόγω των υποχρεώσεών σας.

Επιρροή Δία:

Το 2017 είναι ένα βαρυσήμαντο έτος για σας, καθώς θα μπορούσε να σημάνει μια καταλυτική αλλαγή με τις πιο στενές σχέσεις σας. Μέχρι τις 10 Οκτωβρίου ο επεκτατικός Δίας κινείται στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, έτσι θα βρείτε τη χαρά και την ευτυχία κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα και θα περάσετε περισσότερο χρόνο στο σπίτι σας. Νιώθετε πιο βαθιά συναισθήματα για τους αγαπημένους σας, αναζητάτε το σπίτι σας, τις οικογενειακές καταβολές σας και τις ρίζες σας. Τώρα δε θέλετε να περιφέρεστε ελεύθερα και ο Δίας θα σας βοηθήσει να εμβαθύνετε την οικειότητα και την εμπιστοσύνη και να σταθεροποιήσετε τις στενές σχέσεις σας. Έχοντας μια σταθερή βάση, στο σπίτι είναι η κορυφαία σας προτεραιότητα.

Από τις 10 Οκτωβρίου και για 13 μήνες ετοιμαστείτε για έντονα πάθη, νιώθετε και πάλι ζωντανοί, έτοιμοι να πηδήξετε στη φωτιά του πάθους. Ο Δίας θα βρίσκεται στον πέμπτο οίκο σας, του ρομαντισμού, της ευχαρίστησης και της δημιουργικότητας και θα μείνει έως τις 18 Νοεμβρίου 2018. Καλώς ήρθατε και πάλι στον κόσμο της χαράς και της διασκέδασης! Αν νιώθατε μοναχικά και απαισιόδοξα, ο τυχερός πλανήτης φέρνει στην επιφάνεια την παιχνιδιάρικη και εκφραστική πλευρά σας. Είστε φωτιά, έτσι κατά τη διάρκεια αυτών των 13 μηνών αποκλείεται να μείνετε μόνοι, θα ερωτευτείτε με όλη σας την ψυχή!

Επιρροή ανάδρομης Αφροδίτης από 4 Μαρτίου ως 15 Απριλίου:

Μήπως υπάρχει ένα δύσκολο ζήτημα στην εργασία σας που χρειάζεται να δώσετε επιτέλους ένα τέλος; Καθώς η Αφροδίτη θα είναι ανάδρομη στο δέκατο οίκο σας, της καριέρας και της ηγεσίας, θα χρειαστεί να επαναξιολογήσετε τον τρόπο που προβάλετε την εξουσία σας στην εργασία σας. Εάν έχετε αφήσει μια δουλειά (και ένα κακό αφεντικό) θα πρέπει να επανεξετάσετε τις συνθήκες φροντίζοντας να μην επαναληφτούν στη μελλοντική εργασία σας. Ποιά ήταν η κατάσταση σε όλα αυτά; Εν τω μεταξύ, ίσως να επανασυνδεθείτε με πρώην συναδέλφους ή εργοδότες καθώς η ανάδρομη Αφροδίτη ευνοεί τις παρελθούσες επαγγελματικές σχέσεις, οι οποίες μπορούν να αποδειχτούν καρποφόρες. Ίσως κάνετε μια δημιουργική και προσοδοφόρα συνεργασία με ένα πρώην αφεντικό ή συνάδελφο. Αυτοί οι πρώην συνεργάτες μπορούν επίσης να σας φέρουν σε επαφή με νέα άτομα που συνδράμουν θετικά στην καριέρα σας. Συμβουλή: Μην περιμένετε τώρα τιμές και επευφημίες κι αν αγωνίζεστε για αυτές, πατήστε τα φρένα.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-01-2017 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι