Ετήσιες προβλέψεις 12 ζωδίων για το 2017. - Κριός

Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 2

Από την Νάνσυ Πατμάνογλου.

Διαβάστε στις Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις Κριός 2017 πως θα είναι το έτος σε επαγγελματικά και οικονομικά. Όλες οι εξελίξεις και οι πλανητικές επιρροές για το έτος σύμφωνα με την αστρολογία αποκαλύπτουν πως θα είναι η χρονιά αυτή. Στις Ετήσιες προβλέψεις Κριός 2017 μάθετε τα πάντα για το έτος αυτό.

Κριός Ετήσιες προβλέψεις 2017.

Ποιες πλανητικές όψεις επηρεάζουν το ζώδιό σου το έτος αυτό:

Επιρροή Πλούτωνα στον Αιγόκερω (για τους γεννημένους στα μέσα του δευτέρου δεκαημέρου): 

Τα πράγματα γίνονται δύσκολα στην επαγγελματική σας ζωή, το σύμπαν σάς φέρνει όχι και τόσο χαρμόσυνες ειδήσεις. Ο Πλούτωνας βρίσκεται στο φιλόδοξο δέκατο οίκο σας και στοχεύει στην επιτυχία σας και τους μακροπρόθεσμους στόχους σας, σηματοδοτώντας μια περίοδο αβεβαιότητας, ανησυχιών και ανταγωνισμού. Όσο και να θέλετε να αποδράσετε από τη φυλακή σας, τόσο πιο πιεστικά αισθάνεστε με τις ευθύνες της σταδιοδρομίας σας και τα μακροπρόθεσμα σχέδιά σας. Ένας βαθύς μετασχηματισμός προδιαγράφεται στην καριέρα σας, αλλά χάνετε την αυτοκυριαρχία σας και τον έλεγχο των συναισθημάτων σας, δεν υποχωρείτε για τίποτα και για κανέναν.

Η ψυχή σας είναι πραγματικά έτοιμη να πετάξει, θέλετε να ανοίξετε τα φτερά σας, όμως φοβάστε αυτήν την αλλαγή του τοπίου, είτε αυτό αφορά μια αλλαγή θέσης ή ριζική αλλαγή σταδιοδρομίας και ζωής. Αυτός ο έντονα καρμικός πλανήτης συνιστά επίσης να προσέξετε τις μάχες σας. Στηριχτείτε στη διαίσθησή σας και αποφύγετε να πιέζετε τις καταστάσεις πατώντας τα κουμπιά των ατόμων στο χώρο της εργασίας σας καθώς επίσης και επικίνδυνες συζητήσεις, όσο είναι δυνατόν, διαφορετικά θα κάψετε μερικές γέφυρες τώρα. Ο καλύτερος τρόπος για να ασχοληθείτε με αυτήν τη δυναμική ενέργεια είναι να αποδεχτείτε τις βαθύτερες αλλαγές που λαμβάνουν χώρα στο επαγγελματικό μέτωπο. Υπάρχουν φορές που πρέπει να γίνουν αλλαγές για την εξέλιξή μας, ακόμα κι αν νιώθουμε ότι βάζουν φωτιά στις υπάρχουσες συνθήκες της ζωής μας.

Επιρροή Ουρανού στον Κριό (για τους γεννημένους του τρίτου δεκαημέρου):

Αγωνίζεστε να ικανοποιήσετε την ανάγκη σας για αυτονομία και ανεξαρτησία, καθώς ο Ουρανός στον Κριό και στον πρώτο οίκο σας, της προσωπικής σας ταυτότητας, δημιουργεί χάος και πίεση γύρω από έναν προσωπικό στόχο. Ίσως έχετε αισθανθεί απογοητευμένοι κατά τον τελευταίο καιρό, δεν είστε σίγουροι πώς και πού να κατευθύνετε όλο αυτό το φλογερό πάθος σας. Ή ίσως επαναστατείτε για κάτι που νομίζετε εσείς ότι είναι δίκαιο ή επειδή οι άλλοι δεν μπορούν να αποδεχτούν την ανάγκη σας για ανεξαρτησία ή τις πρωτοπόρες ιδέες σας, πράγμα το οποίο σας κοστίζει την υποστήριξή τους.

Τα μεγάλα οράματά σας και ο απελευθερωμένος τρόπος σκέψης σας δε θα γίνουν αποδεκτά από τους ανθρώπους και θα επαναστατήσετε! Ίσως ακόμα θεωρηθείτε από τους γύρω σας υπερβολικά εγωιστές, δύσκολοι και αυταρχικοί. Αλλά σκεφτείτε ότι με αυτόν τον τρόπο θα χάσετε τους φίλους σας και θα αποξενώσετε τους ανθρώπους. Αυτός ο διασπαστικός πλανήτης θα ταρακουνήσει για τα καλά τη ζωή σας, με τη διάσπαση του υπάρχοντος status quo της ζωής σας, προκειμένου να κινηθείτε προς τα εμπρός. Μετά το πέρας αυτής της διέλευσης, η ζωή σας θα είναι δομημένη σε πολύ καλύτερες βάσεις. Αλλά πρώτα, θα πρέπει να περπατήσετε μέσα από τη φωτιά. Ώρα να ταρακουνήσετε τα πράγματα με αυτόν το φλογερό τρόπο που μόνο εσείς μπορείτε να κάνετε! Η επανάσταση μόλις έχει αρχίσει και δε θα τελειώσει γρήγορα.

Επιρροή Κρόνου στον Τοξότη (για τους γεννημένους του τρίτου δεκαημέρου):

Ο περιοριστικός Κρόνος κινείται στον ένατο οίκο σας, της επέκτασης, πράγμα το οποίο σας ωθεί να κάνετε προσεκτικά και μετρημένα βήματα για τα μεγαλόπνοα σχέδιά σας. Ίσως η ανάγκη σας για περιπέτεια και ενθουσιασμό περιοριστεί, έχετε φιλοσοφικές και υπαρξιακές αναζητήσεις, και αν και βλέπετε το ποτήρι μισοάδειο ξέρετε ότι το σκοτάδι θα περάσει. Αν πρόκειται να ασχοληθείτε με ένα σοβαρό ζήτημα, είστε λογικοί, πειθαρχημένοι και προσγειωμένοι, βλέπετε τα πράγματα από πρακτική άποψη. Έχετε μια έντονη φιλοσοφική διάθεση αλλά υπάρχουν στιγμές που νιώθετε δίχως άγκυρα, κάθεστε σε μια πολυθρόνα και σκέφτεστε τι μπορείτε να κάνετε για να βάλετε περισσότερο ενθουσιασμό και ζωντάνια στη ζωή σας. Καθώς ο ένατος οίκος κυβερνά την ανώτερη γνώση, μπορεί να διαβάσετε σκληρά για να πάρετε πτυχίο ή απλά εγγραφείτε σε σεμινάρια ή μαθήματα προσωπικής ανάπτυξης. Ίσως ακόμα να μην έχετε τη διάθεση για ταξίδια, εκτός αν είναι για επαγγελματικούς λόγους.

Επιρροή Δία:

Όλα αρχίζουν και αλλάζουν στις σχέσεις σας, νιώθετε την ανάγκη για συντροφικότητα και μονιμότητα καθώς ως τις 10 Οκτωβρίου ο επεκτατικός Δίας θα βρίσκετε στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, ανοίγοντας το μυαλό και την καρδιά σας και επαναφέροντας την εμπιστοσύνη στη δύναμη της αγάπης και των σχέσεων. Πραγματικά αλλάζετε στάση για την αγάπη, αφήνεστε ελεύθεροι να ερωτευτείτε, νιώθετε την επιθυμία για σταθερότητα με τον αγαπημένο σας, ίσως ακόμα αποφασίσετε για συγκατοίκηση ή γάμο. Ξαφνικά, ακόμη και οι πιο φιλελεύθεροι του ζωδίου σας ίσως παραδεχτείτε ότι στην πραγματικότητα απολαμβάνετε να είστε με τους ανθρώπους και να έχετε σταθερές σχέσεις. Τι είναι αυτό που ξαφνικά προκύπτει; Είναι η γλυκιά αίσθηση της συντροφικότητας.

Από τις 10 Οκτωβρίου και για 13 μήνες, ο Δίας θα βρίσκεται στον όγδοο οίκο σας, των κοινών οικονομικών πόρων, και ίσως αποπληρώσετε ένα χρέος σας, συγκεντρώσετε αποταμιεύσεις, αγοράσετε ένα ακίνητο, επενδύσετε ή συνάψετε ένα δάνειο. Ίσως να σας προσφέρουν μια λαμπρή νέα ευκαιρία να κάνετε περισσότερα χρήματα ή αγοράσετε μετοχές ή ακόμη και ορισμένα περιουσιακά στοιχεία. Η όλη προσέγγισή σας για τα οικονομικά εξελίσσεται, καθώς ο επεκτατικός Δίας σας βοηθά να δείτε νέους ορίζοντες και προσεγγίσεις και σας εμπνέει να μπορείτε να κάνετε χρήματα χωρίς να εργάζεστε σκληρά. Το καρμικό μάθημα του Δία είναι να μοιραστείτε την εξουσία σας και τη δύναμή σας, έτσι αφήνετε στην άκρη το ανεξάρτητο πνεύμα σας και ενώνετε τις δυνάμεις σας με τους άλλους. Ξέρετε ότι δεν μπορείτε να τα κάνετε όλα μόνοι σας!

Επιρροή ανάδρομης Αφροδίτης από 4 Μαρτίου ως 15 Απριλίου:

Πού είναι το πάθος και η αγάπη τώρα; Τα θέλετε τόσο πολύ, αλλά η ανάδρομη Αφροδίτη στο ζώδιό σας θα σας τα στερήσει. Ακόμη χειρότερα… σας κάνει να αναρωτιέστε γιατί εξαφανίστηκαν από τη ζωή σας η τρυφερότητα και η στοργή από τη σχέση σας, γιατί δεν μπορείτε να έχετε στο πλάι σας την αγάπη που ποθείτε. Ακόμα κι αν η σχέση σας είναι σταθερή, δύσκολα θα καταφέρετε να βρείτε χρόνο για τους δυο σας ή αν είστε μόνοι, ξεκινάτε ένα απατηλό κυνηγητό. Με την καλλωπιστική Αφροδίτη ανάδρομη θα υπάρξουν στιγμές που δε θα έχετε αυτοπεποίθηση, ούτε και θα πιστεύετε στην αξία σας αρκετά. Προσέξτε γιατί αυτές οι αρνητικές σκέψεις θα σας κάνουν κακό, δεν χρειάζεται να κάνετε σκληρή αυτοκριτική. Αντί να «μισείτε» τον εαυτό σας, αγαπήστε τον έτσι όπως είναι και περιποιηθείτε τον. Να είστε όμως προσεκτικοί, μην κάνετε δραστικές αλλαγές στην εμφάνισή σας, μη ρισκάρετε ακραίες αλλαγές. 

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-01-2017 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι