Ετήσιες προβλέψεις 12 ζωδίων για το 2017. - Λέων

Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 3

Από την Νάνσυ Πατμάνογλου.

Διαβάστε στις Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις Λέων 2017 πως θα είναι το έτος σε επαγγελματικά και οικονομικά. Όλες οι εξελίξεις και οι πλανητικές επιρροές για το έτος σύμφωνα με την αστρολογία αποκαλύπτουν πως θα είναι η χρονιά αυτή. Στις Ετήσιες προβλέψεις Λέων 2017 μάθετε τα πάντα για το έτος αυτό.

Λέων Ετήσιες προβλέψεις 2017.

Ποιες πλανητικές όψεις επηρεάζουν το ζώδιό σου το έτος αυτό:

Επιρροή Ουρανού στον Κριό (για τους γεννημένους του τρίτου δεκαημέρου):

Το παιχνίδι αλλάζει στη ζωή σας, σοκάρετε τους γύρω σας με την επιθυμία σας να ζήσετε ελεύθερα και να απολαύσετε τις περιπέτειες, καθώς ο Ουρανός στον Κριό κινείται στον επεκτατικό και φιλοσοφικό ένατο οίκο σας. Τώρα έχετε έναν ανοιχτό τρόπο σκέψης, βλέπετε τη μεγάλη εικόνα των πραγμάτων, ξέρετε ότι δεν αξίζει να ασχολείστε με τις λεπτομέρειες. Η ψυχή σας είναι πραγματικά έτοιμη να ανοίξει τα φτερά της και να πετάξει, το σύμπαν δημιουργεί μια αλλαγή τοπίου, είτε αυτό αφορά ένα μακρινό ταξίδι ή την εγγραφή σε ένα νέο πρόγραμμα σπουδών ή το ξεκίνημα ενός νέου επιχειρηματικού εγχειρήματος.

Οι δυνατότητες είναι ατελείωτες και τα οράματά σας επεκτατικά. Τώρα σας είναι πιο εύκολο να εκφράσετε τον εαυτό σας και τις καινοτόμες ιδέες σας προφορικά, στα social media και εγγράφως. Ίσως εκδώσετε ένα έργο σας ή ασχοληθείτε με τη διδασκαλία ή ένα επιχειρηματικό σχέδιο διευρύνεται στο εξωτερικό. Αν είστε σπουδαστές, μπορεί να αισθάνεστε λιγότερο άγχος ή ακόμα ίσως πάρετε και πτυχίο. Έχετε έναν καλά μελετημένο οδικό χάρτη και βαδίζετε σε μια διαδρομή, όπου στο βάθος του ορίζοντα βλέπετε τα όνειρά σας να παίρνουν σάρκα και οστά. Τώρα, η τύχη και απρόβλεπτα γεγονότα θα συνεργαστούν μαζί σας, όχι εναντίον σας. Περάστε το χρόνο σας σκεφτόμενοι τα μεγαλύτερα ιδανικά σας και τα οράματά σας, πώς θα δράσετε και πώς θα κάνετε αυτά τα όνειρα να καρποφορήσουν, για το καλό σας.

Επιρροή Κρόνου στον Τοξότη (για τους γεννημένους του τρίτου δεκαημέρου):

Μπορείτε να εξισορροπήσετε τη διασκέδαση και τον έρωτα με τις υποχρεώσεις και την πειθαρχία; Ο σοβαρός Κρόνος κινείται στον πέμπτο οίκο σας, της αγάπης και της δημιουργικότητας, και σας κάνει να αισθάνεστε βαριά ή ακόμα και λίγο καταθλιπτικά, αν εστιάζεστε σε όλα αυτά που δεν έχουν πάει καλά στην ερωτική σας ζωή ή δημιουργείτε δράμα στη σχέση σας. Μην κολλάτε στα αρνητικά του αγαπημένου σας, ακόμα και εάν αισθάνεστε έντονα πεσμένη τη διάθεσή σας. Να θυμάστε ότι αυτά τα μαθήματα θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε μια σταθερή βάση για να έχετε ό,τι επιθυμείτε στην αγάπη και τη ζωή. Να είστε θετικοί και υπεύθυνοι, όχι απαισιόδοξοι και καταθλιπτικοί. Αντί να αφήσετε τα πράγματα να πάρουν το δρόμο τους, αντιμετωπίστε τις δύσκολες καταστάσεις με τη λογική και αφήστε στην άκρη την απογοήτευση και την κατήφεια. Μην αφήνετε τις σκοτεινές και απαισιόδοξες σκέψεις σας να ρίχνουν σκιές στην ερωτική σας ζωή. Σίγουρα, ίσως ήρθε η ώρα να αντιμετωπίσετε μερικά πράγματα που έχετε παρακάμψει, αλλά πάντα με σύνεση και ωριμότητα.

Επιρροή Δία:

Η έμφυτη χαρούμενη και αισιόδοξη φύση σας συνεχίζει να είναι στο προσκήνιο μέχρι τις 10 Οκτωβρίου καθώς ο Δίας επισκέπτεται τον επικοινωνιακό και νοητικό τρίτο οίκο σας. Η πειθώ, η ευγλωττία και η διπλωματία σας σάς βοηθούν να κερδίσετε πολλά νέα άτομα. Δεδομένου ότι ο Δίας κυβερνά τα μακρινά ταξίδια, ίσως κάνετε συχνές μετακινήσεις μεταξύ δύο πόλεων, είτε για αναψυχή ή για εργασία ή απλά κάνετε συχνές εκδρομές με τους φίλους σας κάπου μακριά από τη βάση σας. Εάν έχετε ονειρευτεί να αλλάξετε τον τρόπο ζωής σας, αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να το δοκιμάσετε. Ή μπορεί να βρείτε συναρπαστικούς νέους θησαυρούς στη δική σας πόλη, να εμπλακείτε με την τοπική σας κοινότητα ή την πολιτική και συμμετέχετε σε πολλές πολιτιστικές και κοινωνικές εκδηλώσεις, κάνοντας νέους φίλους.

Από τις 10 Οκτωβρίου και για 13 μήνες, η επίσκεψη του Δία στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, θα μπορούσε να σας βοηθήσει να βελτιώσετε τις σχέσεις σας με τα μέλη της οικογένειάς σας, τους συγγενείς σας και τους βασικούς ανθρώπους στη ζωή σας. Ο φιλοσοφικός Δίας θα σας βοηθήσει να δείτε αυτές τις σχέσεις μέσα από ένα ευρύ φακό, βλέποντας τη μεγάλη εικόνα των πραγμάτων και χωρίς να δίνετε σημασία στις λεπτομέρειες. Μπορεί ακόμα να μετακινηθείτε ή να αλλάξει η κατάσταση της διαβίωσής σας, αφού ο κοσμικός Δίας μπορεί να σας μεταφέρει ακόμα και σε μια εντελώς νέα πόλη ή χώρα. Μια εγκυμοσύνη ή η προσθήκη ενός νέου μέλους στην οικογένεια (ακόμη και ένα κατοικίδιο ζώο) μπορεί να είναι μέρος της επίσκεψης του Δία σε αυτόν τον τομέα του χάρτη σας.

Επιρροή Εκλείψεων:

Μια σημαντική στιγμή στη ζωή σας έρχεται όπου είναι όλα για σας, αφήνετε το δικό σας φως να λάμψει.. Στις 11 Φεβρουαρίου, η Σεληνιακή έκλειψη στον πρώτο οίκο σας, του εαυτού σας, σας βάζει στο προσκήνιο, έχετε την ώθηση να αλλάξετε ριζικά τη ζωή σας, να κινηθείτε προς τα εμπρός. Ή το φεγγάρι θα μπορούσε επίσης να προκαλέσει μια κρίση ταυτότητας που οδηγεί σε μια επιφοίτηση, δηλαδή συνειδητοποιείτε ότι είστε εσείς που πάντα δίνετε στις σχέσεις σας (ή το αντίστροφο) κι αυτό λαμβάνει πλέον τέλος, αν δεν παίρνετε τίποτα από την πλευρά των άλλων. Αλλά, δεδομένου ότι τα γεγονότα θα συμβούν απρόβλεπτα, μην βιαστείτε να κατηγορήσετε τους άλλους, έχετε κι εσείς συμμετοχή σε αυτήν την κατάσταση. Προειδοποίηση: ακόμη και αν αυτή η έκλειψη φέρει μια ευκαιρία ζωής, το φεγγάρι απαιτεί από εσάς να κάνετε σημαντικές προσαρμογές και σε άλλους τομείς της ζωής σας.

Η στάση σας απέναντι στη σχέση σας ή μια συνεργασία σας πρόκειται να υποστεί μια μεγάλη μεταμόρφωση καθώς στις 7 Αυγούστου, η Σεληνιακή έκλειψη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων και των συνεργασιών, απομακρύνει κάποια άτομα από κοντά σας. Αυτό θα μπορούσε πραγματικά να είναι καλό πράγμα ειδικά αν τον τελευταίο καιρό το παιχνίδι δεν ήταν καθαρό με τους άλλους. Ίσως ακόμα ενώσετε τις δυνάμεις σας με ένα νέο συνεργάτη και έχετε αμφότεροι μακροπρόθεσμα κέρδη. Ή μια δυνατή φιλία μετασχηματίζεται σε μια μεγάλη αγάπη ή ένα βασικό μέλος μιας ομάδας απομακρύνεται ή θα μπορούσατε να κληθείτε να συμμετάσχετε σε μια ομάδα που πρεσβεύει έναν ανθρωπιστικό σκοπό. Μπορεί να προβάλετε ένα έργο που αλλάζει τον κόσμο και τραβά την προσοχή των μέσων ενημέρωσης. Τα τηλεοπτικά συνεργεία και οι δημοσιογράφοι τριγυρίζουν στην πόρτα σας!

Έτοιμοι για μια νέα αρχή; Στις 21 Αυγούστου, η Ηλιακή έκλειψη στον πρώτο οίκο σας, της προσωπικής σας ταυτότητας, φέρνει στο προσκήνιο το πάθος σας για ζωή και τη δημιουργικότητά σας, αισθάνεστε σαν να πατάτε το κουμπί επαναφοράς στην χαρούμενη και φωτεινή πλευρά της ζωής. Μετά από μια περίοδο ενδοσκόπησης και επίλυσης εκκρεμοτήτων, είστε έτοιμοι να ανεβείτε πάνω στη σκηνή και πάλι. Τα γεγονότα γύρω από αυτήν ην Ηλιακή έκλειψη θα μπορούσαν να σας ωθήσουν στο προσκήνιο ή να σας δώσουν τα κίνητρα να προβάλετε τον εαυτό σας, τα ταλέντα σας και τα επιτεύγματά σας, να εισπράξετε επαίνους και επευφημίες. Ίσως δοκιμάσετε ένα νέο εγχείρημα ή απλά αισθάνεστε τον αέρα της ελευθερίας και της αυτονομίας να πνέει στη ζωή σας, ανοίγετε τα φτερά σας στα μεγάλα σας όνειρα.

Επιρροή ανάδρομης Αφροδίτης από 4 Μαρτίου ως 15 Απριλίου:

Με την Αφροδίτη ανάδρομη στον ένατο οίκο σας, της επέκτασης και των ταξιδιών, ένας/μία πρώην από μακριά θα μπορούσε να εμφανιστεί ξαφνικά, φέρνοντας στην επιφάνεια παλιά συναισθήματα ή ίσως απλώς προβληματίζεστε κατά πόσο είστε ανοιχτοί στις ερωτικές περιπέτειες. Ευτυχώς, η Αφροδίτη είναι ανάδρομη στον ένατο οίκο σας, έναν αρκετά εύκολο τομέα του χάρτη σας, έτσι δε θα σας επηρεάσει βαθιά. Αν μη τι άλλο, θα μπορούσε πραγματικά να σας κάνει να συνειδητοποιήσετε ότι έχετε κι άλλα πράγματα να μάθετε για την αγάπη και ένα από αυτά είναι ότι θα πρέπει να είστε αληθινοί. Ο ένατος οίκος κυβερνά τη φιλοσοφία σας για τη ζωή, οπότε ίσως πρέπει να επανεξετάσετε τις αξίες σας στην αγάπη κι αν η σχέση σας υποστηρίζει τα μεγάλα οράματά σας για τη ζωή. Τώρα δε θα αποδεχτείτε μια πρόσκληση την τελευταία στιγμή όταν στην πραγματικότητα έχετε καλύτερα πράγματα να κάνετε. Συμβουλή: Προσέξτε την τάση σας να είστε κυνικοί και αγενείς, καθώς με την ανάδρομη Αφροδίτη τολμάτε να κάνετε ειλικρινείς δηλώσεις.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-01-2017 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι