Ετήσιες προβλέψεις 12 ζωδίων για το 2017. - Παρθενος

Βαθμολόγησε
Score: 4.5  Ψήφοι: 2

Από την Νάνσυ Πατμάνογλου.

Διαβάστε στις Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις Παρθένος 2017 πως θα είναι το έτος σε επαγγελματικά και οικονομικά. Όλες οι εξελίξεις και οι πλανητικές επιρροές για το έτος σύμφωνα με την αστρολογία αποκαλύπτουν πως θα είναι η χρονιά αυτή. Στις Ετήσιες προβλέψεις Παρθένος 2017 μάθετε τα πάντα για το έτος αυτό.

Παρθένος Ετήσιες προβλέψεις 2017.

Ποιες πλανητικές όψεις επηρεάζουν το ζώδιό σου το έτος αυτό:

Επιρροή Πλούτωνα στον Αιγόκερω (για τους γεννημένους στα μέσα του δευτέρου δεκαημέρου):

Το σύμπαν ταρακουνά την ερωτική σας ζωή, σας βγάζει από τη ζώνη της άνεσής σας για να δείτε την απόλυτη αλήθεια. Δεν μπορείτε να έχετε μια σταθερή σχέση αν δεν απομακρύνετε προηγουμένως τα συντρίμμια, και στην περίπτωση του Πλούτωνα στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, τα συντρίμμια είναι ενσωματωμένα σε παλιές, ξεπερασμένες δομές. Νιώθετε εξαναγκασμένοι να κοιτάξετε προς το μέλλον, προς τα εμπρός, είτε σας αρέσει είτε όχι. Στο οργανωτικό και λογικό ζώδιό σας δεν αρέσουν οι αλλαγές, αλλά αυτή όχι μόνο θα έρθει, αλλά θα είναι βαθιά και θα εκτυλιχτεί με ένα αργό ρυθμό.

Τώρα δύο πράγματα αναζητάτε στην ερωτική σας ζωή: αξιοπρέπεια και οικειότητα. Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω αλλάζει τον τρόπο που βλέπετε την αγάπη και την ίδια τη ζωή. Έχετε μια σφοδρή επιθυμία για έρωτα και ζωή; Τώρα καλείστε να δημιουργήσετε μια σχέση που να έχει βάθος και να δίνει νόημα στη ζωή σας, να αγγίζει το μυαλό και την ψυχή σας. Εκφράζετε τα πάντα με πάθος, είτε αυτό αφορά ένα δημιουργικό έργο, είτε τον έρωτά σας ή την αγάπη προς τα παιδιά σας (ο πέμπτος οίκος κυβερνά τη γονιμότητα). Η δέσμευση είναι τώρα βαθιά σφηνωμένη μέσα στο μυαλό σας, δε φοβάστε να μιλήσετε για τις ανησυχίες σας με τον αγαπημένο σας. Το σύμπαν σας επιτρέπει να αλλάξετε τρόπο σκέψης στην αγάπη αλλά θα πρέπει επίσης να προσπαθήσετε να αποκαλύψετε τα πράγματα που επιθυμείτε. Έχετε μια ζωή, ζήστε την!

Επιρροή Ποσειδώνα στους Ιχθύς (για τους γεννημένους στις αρχές του πρώτου δεκαημέρου και τα μέσα του δευτέρου δεκαημέρου):

Υπάρχει ένας σοβαρός λόγος για να αποσαφηνίσετε αν έχετε χαρίσει την καρδιά και την ψυχή σας στο σωστό άτομο. Ο ομιχλώδης Ποσειδώνας στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, φέρνει στο φως κρυμμένες πληροφορίες που σας εξαναγκάζουν να δώσετε μια μάχη με τον εαυτό σας, ίσως ανταγωνίζεστε με τον αγαπημένο σας στην προσπάθειά σας να αποσαφηνίσετε την πορεία της σχέσης σας. Ίσως σαμποτάρετε τον εαυτό σας ή αντίθετα κατηγορείτε και επιρρίπτετε ευθύνες στον άλλον/ην αντί να τα βάζετε με τον εαυτό σας για τις «φτωχές» επιλογές σας. Προσπαθείτε να δείτε τον ξάστερο ουρανό μέσα από την ομίχλη των ατελείωτων αρνητικών συναισθημάτων σας.

Ίσως έχετε αρνηθεί κάποιον/α ή κάτι ή η υπερβολική εξάρτηση με κάποιον/α καταρρέει ξαφνικά για να σας αφήσει με πόνο και θλίψη. Μπορεί ακόμα και να παρασυρθείτε από κακούς εθισμούς, το ρίχνετε στο κρασί και τα τσιγάρα στην προσπάθειά σας να αντιμετωπίσετε τα γεγονότα. Ή μάλλον για να αντιμετωπίσετε τον εαυτό σας. Από τι προσπαθείτε να κρυφτείτε; Μήπως αν οι άλλοι ανακαλύψουν τη συμπονετική και ευάλωτη συναισθηματικά πλευρά σας θα ήταν τόσο κακό; Για να ηρεμήσετε μέσα σας, μπορείτε να σχεδιάσετε κάποιες αποδράσεις κοντά σε νερό ή θάλασσα, η κατευναστική ενέργεια του νερού θα βοηθήσει να απαλύνετε την ψυχή σας και θα απορροφήσει το άγχος σας. Απευθυνθείτε επίσης σε μια Ανώτερη δύναμη, μπορεί πραγματικά να σας βοηθήσει να ανανεωθείτε ψυχικά τώρα.

Επιρροή Κρόνου στον Τοξότη (για τους γεννημένους του τρίτου δεκαημέρου):

Η οικογένειά σας ή οι συγγενείς σας ή κάποιο προσφιλές σας πρόσωπο σας δημιουργούν άγχος και απογοήτευση, χάνετε τη χαρά και τον ενθουσιασμό σας καθώς ο Κρόνος κινείται στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας. Ένας γονέας σας ή το παιδί σας σάς δημιουργεί πίεση ή απλά αναλώνει πολύ από το χρόνο και την ενέργειά σας. Ίσως μια παλιά αρνητική δυναμική με ένα προσφιλές σας πρόσωπο έρχεται στο μυαλό σας και αισθάνεστε απελπισία καθώς νιώθετε ότι δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα για να αλλάξετε αυτήν την κατάσταση. Μπορεί επίσης να ασχοληθείτε με προκλήσεις στο σπίτι σας, δομικές επισκευές ή ανακαινίσεις που προκύπτουν συνεχώς ή η ανάγκη σας κάνει να ψάξετε μια νέα κατοικία. Ένας συγκάτοικος ή γείτονας θα μπορούσε να είναι αγκάθι στο πλευρό σας. Μπορεί να μη σας αρέσει η κατάσταση της διαβίωσής σας και αισθάνεστε την επιθυμία να σπεύσετε να υπογράψετε ένα μισθωτήριο συμβόλαιο. Νιώθετε βάρος και εντείνετε το ρυθμό στην προσωπική σας ζωή.

Επιρροή Δία:

Είστε μεθοδικοί και πρακτικοί στη διαχείριση της οικονομικής σας κατάστασης, κάνετε ανασχηματισμό των προτεραιοτήτων σας καθώς μέχρι τις 10 Οκτωβρίου, ο Δίας θα βρίσκεται στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων. Το μυαλό σας είναι στον προϋπολογισμό και την ασφάλειά σας, αντί της ψυχαγωγίας. Μπορεί να κάνετε μια δουλειά που εμπλέκονται τα ταξίδια, η διδασκαλία, η ομιλία ή ακόμη και η μελέτη (όλα αυτά σηματοδοτούνται από τον Δία). Μαθαίνετε να εργάζεστε εξυπνότερα και όχι σκληρότερα και κατανοείτε ότι ακόμα κι αν η ικανοποίηση και τα θετικά αποτελέσματα αργήσουν να έρθουν, μακροπρόθεσμα θα έχετε μεγαλύτερες ανταμοιβές. Έχετε επεκτατικές ιδέες για να βάλετε περισσότερα χρήματα στην τράπεζα ή μια νέα γνώση γεμίζει τις τσέπες σας.

Από τις 10 Οκτωβρίου και για 13 μήνες, ο Δίας θα βρίσκεται στον τρίτο οίκο σας, της επικοινωνίας και των ιδεών. Ίσως διαπιστώσετε ότι στην περιοχή σας ο καθένας ξέρει το όνομά σας ή ίσως ασχοληθείτε με το γράψιμο, τη διδασκαλία, το εμπόριο ή το μάρκετινγκ. Νέες φιλίες και βαθιές συνομιλίες διευρύνονται υπό την επίδραση του επεκτατικού Δία, ο καθένας σας πλησιάζει γιατί έχετε κάτι σημαντικό να πείτε. Ο τρίτος οίκος είναι επίσης η αρένα των Διδύμων, έτσι μπορεί να ασχοληθείτε με πολλά πράγματα ταυτόχρονα. Ίσως ζείτε σε δύο πόλεις ή εργάζεστε σε δύο δουλειές και συναναστρέφεστε πολλά άτομα ταυτόχρονα ή απλά νιώθετε την ανάγκη να ασχοληθείτε με πολλές δραστηριότητες και ποικίλα ενδιαφέροντα.

Επιρροή Εκλείψεων:

Ήρθε η ώρα να ανοίξετε την καρδιά σας σε μια νέα αγάπη και να ενώσετε τις δυνάμεις σας με άτομα με τα οποία έχετε κοινά ιδανικά και αξίες. Όλα αυτά εμφανίζονται στις 26 Φεβρουαρίου καθώς η Ηλιακή έκλειψη ενεργοποιεί τον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων και των συνεργασιών. Αυτή θα είναι μια πολυάσχολη χρονική περίοδος για σας και σας φέρνει νέους φίλους, νέες ερωτικές και επαγγελματικές ευκαιρίες και μια νέα αρχή στη ζωή σας. Αν υπάρχει κάτι αναπάντεχο που προκύπτει από αυτήν την έκλειψη, θα είναι η συνειδητοποίηση ότι είχατε θέσει στο βάθρο κάποιους ανθρώπους οι οποίοι δεν άξιζαν τη συμπόνια και την κατανόησή σας. Όταν κάποιος εισέβαλε στον κόσμο σας, εσείς δίνατε τα πάντα χωρίς να υπολογίζετε τίποτα, τώρα όμως θα αναρωτηθείτε γιατί ανεχτήκατε αυτήν τη συμπεριφορά. Μη σπαταλάτε πολύ χρόνο αναλύοντας το κάθε τι, θα κουραστείτε. Απλά υποσχεθείτε στον εαυτό σας ότι την επόμενη φορά θα είστε πιο επιλεκτικοί σχετικά με το ποιος θα σταθεί κοντά σας.

Επιρροή ανάδρομης Αφροδίτης από 4 Μαρτίου ως 15 Απριλίου:

Η Αφροδίτη θα είναι ανάδρομη στον έντονα συναισθηματικό και κακεντρεχή όγδοο οίκο σας και μπορεί να γίνετε λίγο μοχθηροί και εκδικητικοί. Μην απευθύνεστε στο Facebook ή τα άλλα κοινωνικά δίκτυα για να εκφράσετε την αγωνία σας και τις ανησυχίες σας. Αν υπάρχουν θέματα εμπιστοσύνης ή ζήλιας, είναι καλύτερα να ασχοληθείτε εσωτερικά πρώτα πριν τα προβάλετε ακόμα και στην αγάπη σας. Ψάξτε βαθιά μέσα σας, από πού απορρέει αυτή η στάση σας; Πιθανόν να υπάρχουν παλιά βιώματα που συμβάλλουν αρνητικά σε αυτήν τη συμπεριφορά σας. Αλλά αν βάλετε το «εγώ» σας στην άκρη, μπορείτε να διώξετε μακριά τα συναισθηματικά συντρίμμια και να βρείτε το δρόμο για την ευτυχία. Τώρα κάνετε επανεκτίμηση της ερωτικής σας ζωής και επανεξετάζετε τη δέσμευση και τα συναισθήματά σας. Αυτό το άτομο αξίζει την καρδιά και την ψυχή σας; Μπορείτε να επενδύσετε σε αυτήν τη σχέση; Μην βγάλετε όμως βιαστικά συμπεράσματα.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-01-2017 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι