Ετήσιες προβλέψεις 12 ζωδίων για το 2017. - Σκορπιός

Βαθμολόγησε
Score: 3.5  Ψήφοι: 2

Από την Νάνσυ Πατμάνογλου.

Διαβάστε στις Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις Σκορπιός 2017 πως θα είναι το έτος σε επαγγελματικά και οικονομικά. Όλες οι εξελίξεις και οι πλανητικές επιρροές για το έτος σύμφωνα με την αστρολογία αποκαλύπτουν πως θα είναι η χρονιά αυτή. Στις Ετήσιες προβλέψεις Σκορπιός 2017 μάθετε τα πάντα για το έτος αυτό.

Σκορπιός Ετήσιες προβλέψεις 2017.

Ποιες πλανητικές όψεις επηρεάζουν το ζώδιό σου το έτος αυτό:

Επιρροή Πλούτωνα στον Αιγόκερω (για τους γεννημένους στα μέσα του δευτέρου δεκαημέρου):

Ο κυβερνήτης σας ο Πλούτωνας στον νοητικό και επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας μεταμορφώνει το μυαλό σας: το πώς σκέφτεστε, τις διαισθητικές ικανότητές σας και τον τρόπο που εκφράζετε τον εαυτό σας. Σας ωθεί να εξετάσετε πώς αντιδράτε στις καταστάσεις και πώς μπορείτε να επικοινωνείτε πιο βαθιά με τους άλλους. Ίσως κάνετε τα πράγματα πιο περίπλοκα από ότι είναι στην πραγματικότητα (ανεξάρτητα του ισχυρισμού σας ότι σας αρέσουν τα δύσκολα και οι προκλήσεις). Η δύναμη των λόγων σας και οι ακραίες αποφάσεις σας θα μπορούσαν να στερήσουν τα καλύτερα της ζωής σας.

Αυτή είναι μια καλή χρονιά για να συνειδητοποιήσετε ότι απλά δεν μπορείτε να έχετε κανέναν έλεγχο πάνω στους άλλους ανθρώπους ή ακόμα και σε ορισμένες καταστάσεις. Δεδομένου ότι το μόνο πράγμα που μπορείτε να κάνετε είναι να διαχειριστείτε τις δικές σας αντιδράσεις, είναι καλύτερα να μείνετε στη δική σας λωρίδα κυκλοφορίας και να αναζητήσετε τρόπους που μπορούν να φωτίσουν όχι μόνο τη δική σας ζωή αλλά και τη ζωή των άλλων, αντί να προσπαθείτε να τους ελέγχετε. Σίγουρα, κάποιες στιγμές μπορεί να αισθανθείτε φοβισμένοι, εκτός ελέγχου ή υπερβολικά αγχωμένοι. Αλλά αν πιέζετε πρόσωπα και καταστάσεις για να εξαναγκάσετε ένα συγκεκριμένο αποτέλεσμα, θα κερδίσετε τη μάχη αλλά θα χάσετε τον πόλεμο.

Επιρροή Ποσειδώνα στους Ιχθύς (για τους γεννημένους στο τέλος του πρώτου δεκαημέρου και αρχές του δευτέρου δεκαημέρου):

Το σύμπαν σας δίνει την ευκαιρία να τραγουδήσετε τη γλυκιά μελωδία της αγάπης καθώς ο ονειρικός Ποσειδώνας στους Ιχθύς κινείται στον ερωτικό και δημιουργικό πέμπτο οίκο σας. Δεν χρειάζεται να σας πούμε ότι ήρθε η ώρα να γίνετε πιο ανοιχτοί συναισθηματικά! Ρίξτε την καχυποψία και την επιφυλακτικότητά σας στην αγάπη στον άνεμο, αφήστε ελεύθερο τον εαυτό σας και γίνετε πιο ειλικρινείς και εκφραστικοί εκδηλώνοντας στον αγαπημένο σας πως αισθάνεστε. Μη φοβάστε να κάνετε το πρώτο βήμα σε κάποιον/α που λατρεύετε καιρό, πάρτε τολμηρά ρίσκα και θα έχετε την οικειότητα και την ασφάλεια που ποθείτε.

Εξαλείψτε τα συγκεχυμένα μηνύματα που στέλνετε, μιλήστε ξεκάθαρα στο αντικείμενο του πόθου σας ή ακόμα αφήστε κάποιον/α αν τα συναισθήματα είναι μονόπλευρα. Κανείς δεν μπορεί να διαβάσει το μυαλό σας, και όσο έρχεστε πιο κοντά με κάποιον/α, οι άνθρωποι θα πρέπει να ξέρουν τι χρειάζεστε από αυτούς. Να είστε ειλικρινείς και σαφείς αλλά και να απαιτήσετε σαφήνεια από τους άλλους. Μπορεί επίσης να συναντήσετε πνευματικούς ανθρώπους που δίνουν ώθηση σε ένα δημιουργικό έργο σας και σας βοηθούν να συγκεράσετε το δεξί (δημιουργικό) με το αριστερό (λογικό) ημισφαίριο του εγκεφάλου σας. Ενώνετε τις δυνάμεις σας, τη φαντασία σας και την έμπνευσή σας με κάποιον που εμποτίζει την καρδιά και την ψυχή σας με δημιουργικές ιδέες.

Επιρροή Κρόνου στον Τοξότη (για τους γεννημένους του τρίτου δεκαημέρου):

Ο περιοριστικός Κρόνος κινείται στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, και περιορίζει το εισόδημά σας και τα οικονομικά σας, νιώθετε ότι πρέπει να ακολουθήσετε ένα πρόγραμμα λιτότητας καθώς έκτακτες δαπάνες κλονίζουν την ισορροπία του προϋπολογισμού σας. Ίσως να υποκύψετε στον πειρασμό ακριβών και πολυτελών αγορών ή νέες αναλήψεις υποχρεώσεων (όπως αυξημένο ενοίκιο ή η δόση του αυτοκινήτου), σας δημιουργούν οικονομική ανασφάλεια και ανησυχίες. Ίσως να πρέπει να εργάζεστε υπερωρίες για να τα βγάλετε πέρα ή μπορεί να μην είστε ικανοποιημένοι από τα χρήματα που σας προσφέρει η δουλειά σας. Αυτή η μελαγχολική ατμόσφαιρα μπορεί να απομακρυνθεί αν αλλάξετε τη στάση σας απέναντι στα χρήματα κι αν δεν ξεχάσετε να δείτε την ευρύτερη εικόνα των πραγμάτων. Έχοντας τον Κρόνο στον οίκο της αυτοεκτίμησης θα μπορούσε επίσης να δημιουργηθεί μια κρίση εμπιστοσύνης στον εαυτό σας. Εάν για να έχετε αυτοπεποίθηση αναζητάτε την επιβεβαίωση από τους άλλους, ίσως ήρθε η ώρα να κάνετε σκληρή αλλά ουσιαστική εσωτερική διεργασία.

Επιρροή Δία:

Πετάτε μακριά, με τα φτερά του ονείρου και της φαντασίας, το τραγούδι της σειρήνας σας μαγεύει και σας καλεί να παραδοθείτε στις προσταγές του σύμπαντος. Μέχρι τις 10 Οκτωβρίου ο Δίας θα βρίσκεται στον αισθαντικό και μυστικιστικό δωδέκατο οίκο σας και επεκτείνει τη συμπόνια σας και την άνευ όρων αγάπη σας προς τους άλλους. Ο Δίας είναι ο παγκόσμιος ταξιδευτής, ο πλανήτης που σας βοηθά να επεκταθείτε και να εξερευνήσετε. Αλλά δεν χρειάζεται να πάτε πουθενά για να διευρύνετε τους ορίζοντές σας τώρα. Με τον Δία στο δωδέκατο οίκο, αρκεί να αφήσετε πίσω σας τον πόνο, τη θλίψη και τις μνησικακίες προκειμένου να αναπτυχθείτε.

Ό,τι δε σας έχει σκοτώσει, σας έχει σίγουρα κάνει πιο δυνατούς. Ο Δίας θα ξεκινήσει μια13 μηνών επίσκεψη στο ζώδιό σας από τις 10 Οκτωβρίου, πράγμα το οποίο θα σας κάνει να δείτε να αστράφτουν τα φώτα σε ένα σκοτεινό δωμάτιο. Περπατάτε και πάλι στην ηλιοφάνεια, αισθάνεστε χαρούμενοι, αισιόδοξοι και δυνατοί, ενεργοποιείστε για τα μεγαλεπήβολα όνειρά σας. Επιστρέφει η εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και η πίστη σας στη ζωή και τις χαρές της, και θα αναρωτηθείτε γιατί αφήσατε ορισμένα άτομα να σας χαλάσουν τη διάθεση ή να υποσκάψουν τη δύναμή σας. Ώρα να επαναφέρετε τις προτεραιότητές σας και να εστιαστείτε στον εαυτό σας.

Επιρροή Εκλείψεων:

Στις 11 Φεβρουαρίου, η Σεληνιακή έκλειψη ταρακουνά το δέκατο οίκο σας, της καριέρας και των μακροπρόθεσμων στόχων, για να δημιουργήσει ένα εντελώς νέο τοπίο στην επαγγελματική σας ζωή. Οι εκλείψεις δεν είναι απαραίτητα κακές, απλά επιταχύνουν το ρυθμό της ζωής σας για να σας εξαναγκάσουν να αναπτυχθείτε γρήγορα. Ίσως ένα σημαντικό στέλεχος στην εταιρεία σας ή το αφεντικό σας ή ένας σημαντικός πελάτης «επισκιαστεί» από τη ζωή σας, αφήνοντας την εταιρεία ή μεταβαίνοντας σε διαφορετικό τμήμα. Μπορεί ξαφνικά να αποφασίσετε να κάνετε μια μεγάλη αλλαγή στη δική σας διαδρομή, ίσως επειδή αυτή η έκλειψη σας δίνει θάρρος και δύναμη να αλλάξετε τη ζωή σας.

Πόσο φροντίζετε τον εαυτό σας; Μήπως έχετε παραμελήσει τις ανάγκες σας για χάρη της σταδιοδρομίας σας και των προσφιλών σας προσώπων; Με τη Σεληνιακή έκλειψη στις 7 Αυγούστου στον οικείο τέταρτο οίκο σας, καλείστε να πάρετε στα σοβαρά τη φροντίδα του εαυτού σας, να αποκαταστήσετε την ψυχική σας ηρεμία και να εξισορροπήσετε την καριέρα σας, την οικογένειά σας και τις δικές σας ανάγκες. Ίσως πάρετε τη μεγάλη απόφαση να κάνετε οικογένεια ή χτυπήσει το βιολογικό σας ρολόι. Σίγουρα μέρος της επιτυχίας στη ζωή είναι η άνεση και η ευημερία και αγωνίζεστε γι’ αυτό, αλλά αν δεν νιώθετε ήρεμοι μέσα σας προς τι τόσος αγώνας; Μην περιμένετε οι συνθήκες στη ζωή σας και τις σχέσεις σας με τους οικείους σας να αλλάξουν από τη μια στιγμή στην άλλη, αν πρώτα δεν αφιερώσετε χρόνο στον εαυτό σας.

Η Ηλιακή έκλειψη στο δέκατο οίκο σας, της καριέρας, στις 21 Αυγούστου, φωτίζει την ανάγκη σας για δομή και πειθαρχία καθώς εργάζεστε για τις μεγάλες φιλοδοξίες σας. Αν δεν κάνετε το λάθος να εξισώσετε την επιτυχία σας με την αξία σας και τη δημόσια προβολή σας, τότε όλα θα είναι καλά (ή καλύτερα από ό,τι περιμένατε). Ίσως γίνετε ο ιδιοκτήτης μιας επιχείρησης ή πάρετε την ηγεσία στο χώρο της εργασίας σας. Τώρα είναι η ώρα να δεσμευτείτε με τις υποχρεώσεις σας, να σκεφτείτε ότι είστε υπεύθυνοι απέναντι στην εργασία σας και τους άλλους. Αγωνιστείτε για τους μακροπρόθεσμους στόχους της καριέρας σας και σε λίγο καιρό θα φορέσετε το στέμμα της εξουσίας.

Επιρροή ανάδρομης Αφροδίτης από 4 Μαρτίου ως 15 Απριλίου:

Τι είναι αυτό που πραγματικά σας ενοχλεί στη σχέση σας και σας κάνει να γκρινιάζετε συνεχώς ή να σωπαίνετε και τελικά τα βάζετε με τον εαυτό σας; Η Αφροδίτη θα είναι ανάδρομη στον αναλυτικό και επικριτικό έκτο οίκο σας, και σας ωθεί να αγχώνεστε με μικρολεπτομέρειες, ίσως ακόμα εξαιτίας της επιθυμίας σας να ελέγχετε κάθε κατάσταση ( ειδικά εάν αισθάνεστε ότι παραπαίει η ερωτική σας ζωή), πράγμα το οποίο δυστυχώς τώρα δε θα το καταφέρετε. Άλυτα συναισθηματικά βιώματα και άγχος είναι οι ένοχοι για την ξαφνική αλλαγή της διάθεσής σας και σας κάνουν να γκρινιάζετε. Μια άλλη πιθανή αιτία ίσως να είναι η αρνητική εικόνα που έχετε για το σώμα σας, έτσι προσέξτε να μην αφήσετε αυτά τα ζητήματα να γίνουν βασανιστικά. Ίσως τα βάζετε με τον εαυτό σας για την αύξηση του σωματικού σας βάρους και αρχίζετε ξαφνικά την καταμέτρηση των θερμίδων. Δεν χρειάζεται να έχετε νοσηρή εμμονή με την εμφάνισή σας, να είστε ο εαυτός σας.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-01-2017 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι