Ετήσιες προβλέψεις 12 ζωδίων για το 2017. - Ταύρος

Βαθμολόγησε
Score: 4  Ψήφοι: 4

Από την Νάνσυ Πατμάνογλου.
 

Διαβάστε στις Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις Ταύρος 2017 πως θα είναι το έτος σε επαγγελματικά και οικονομικά. Όλες οι εξελίξεις και οι πλανητικές επιρροές για το έτος σύμφωνα με την αστρολογία αποκαλύπτουν πως θα είναι η χρονιά αυτή. Στις Ετήσιες προβλέψεις Ταύρος  2017 μάθετε τα πάντα για το έτος αυτό.

Ταύρος Ετήσιες προβλέψεις 2017.

Ποιες πλανητικές όψεις επηρεάζουν το ζώδιό σου το έτος αυτό:

Επιρροή Πλούτωνα στον Αιγόκερω (για τους γεννημένους στα μέσα του δευτέρου δεκαημέρου):

Αλλάζετε ριζικά πεποιθήσεις και φιλοσοφία ζωής, μεταβαίνετε σε μια πιο εξελιγμένη, αυθεντική ζωή. Ακούγεται καταπληκτικό, σωστά; Λοιπόν, τελικά θα είναι, αν συμμαχήσετε με αυτήν τη δυναμική ενέργεια. Ο σκιώδης Πλούτωνας στον Αιγόκερω κινείται στον ένατο οίκο σας, του ανώτερου εαυτού σας και σας φέρνει σε επαφή με το υποσυνείδητό σας, νιώθετε έντονη την ανάγκη για πνευματική ανάπτυξη και σοφία, να εξερευνήσετε τη ζωή μέσα από τα ταξίδια και πηγαίνοντας ενάντια σε ό,τι πρεσβεύουν οι άλλοι. Θέλετε να κάνετε το «γύρο του κόσμου» (ακόμα και μεταφορικά) και όμως, έχετε την αίσθηση ότι κάτι δεν είναι σωστό.

Ίσως ένα μυστικό έρχεται στο φως που επηρεάζει τον τρόπο που βλέπετε όλη τη ζωή σας. Ίσως υπάρχουν κάποια… φίδια στη ζωή σας που προσπαθούν να χειραγωγήσουν το μυαλό σας. Μπορεί ακόμα να είστε παγιδευμένοι σε μια συναισθηματικά τοξική κατάσταση και αντιλαμβάνεστε ότι αυτό στερεί τη χαρά και τον ενθουσιασμό από τη ζωή σας. Ίσως νιώσετε ότι κάποιος προσπαθεί να σας χειραγωγήσει με σκοπό να αλλάξει τις πεποιθήσεις σας ή να σας εμπλέξει σε παράνομες καταστάσεις. Να θυμάστε ότι ακόμα κι αν έρθετε αντιμέτωποι με μια ανήθικη και επαίσχυντη συμπεριφορά κάποιου, θα καταφέρετε να βγείτε νικητές. Αντί να πιέζεστε, πιστέψτε στη δύναμή σας και πάνω απ’ όλα έχετε πίστη στο σύμπαν, σας βάζει πλάτες!

Επιρροή Κρόνου στον Τοξότη (για τους γεννημένους του τρίτου δεκαημέρου):

Ελλείψεις χρημάτων ή επαχθείς οικονομικές υποχρεώσεις θα μπορούσαν να σας δημιουργήσουν ανησυχίες και φόβους, καθώς ο σκληρός Κρόνος κινείται στον όγδοο οίκο σας, τον τομέα των κοινών οικονομικών. Ίσως αναρρώνετε από μια κακή επιχειρηματική συμφωνία, μια δαπανηρή διάλυση μιας συνεργασίας ή κάποιο οικονομικό ρίσκο που πήγε στραβά. Σε αυτήν την περίπτωση, ο Κρόνος σάς κατευθύνει να ξεκινήσετε με αργά και σταθερά βήματα την ανοικοδόμηση των οικονομικών σας. Αν ελπίζατε να αγοράσετε ή να πωλήσετε ακίνητη περιουσία, ο Κρόνος μπορεί να παρεμποδίσει αυτά τα σχέδια ή να σας φέρει άτομα που δεν μπορούν να εναρμονιστούν με τις επιθυμίες σας. Προχωρήστε με προσοχή εάν βλέπετε ότι το ακίνητό σας δεν κινείται. Ο όγδοος οίκος σχετίζεται με την αναγέννηση και το τέλος, έτσι κάντε εκκαθάριση των αρνητικών συναισθημάτων από την ψυχή σας. Δοκιμάστε να θέσετε απτούς και ρεαλιστικούς στόχους, δεδομένου ότι ο Κρόνος σας ζητά να κάνετε αργά και σταθερά βήματα. Θυμηθείτε, θα πρέπει να μετατρέψετε τον τρόπο ζωής σας με έναν τρόπο που ανταποκρίνεται στις αξίες σας και όχι για να φαίνεται θετική η δημόσια εικόνα σας. Ίσως περάσετε από μια περίοδο έπαρσης και ματαιοδοξίας, έτσι θέστε υπό έλεγχο αυτήν την τάση σας, γιατί δε θα έχετε τα αποτελέσματα που θέλετε.

Επιρροή Δία:

Ασχολείστε με τη βελτίωση των συνθηκών της καθημερινής σας ζωής και την άσκηση, καθώς μέχρι τις 10 Οκτωβρίου ο Δίας θα βρίσκεται στον έκτο οίκο σας, της υγείας και της εργασίας. Απλά μην περιμένετε να αλλάξετε εμφάνιση, αν δεν ρίξετε ιδρώτα και χωρίς δίαιτα. Ο Δίας είναι επεκτατικός πλανήτης, έτσι θα πρέπει να προσέξετε μην πάρετε βάρος. Ο έκτος οίκος κυβερνά τη λεπτομερή δουλειά, οπότε αν κάνετε καθιστική εργασία, ο επεκτατικός Δίας θα μπορούσε ακόμη και να αυξήσει τις ώρες που περνάτε μπροστά στον υπολογιστή σας και κατ’ επέκταση να σας κάνει να τρώτε περισσότερο.

Κανείς δεν είναι γεννημένος για να ζήσει μόνος του κι αυτό το μάθημα σας το προσφέρει από τις 10 Οκτωβρίου και για 13 μήνες ο Δίας στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων. Αυτός ο τυχερός πλανήτης θα κάνει πραγματικά θαύματα στην ερωτική και επαγγελματική σας ζωή, θα αναπτύξει μια πιο κοινωνική ζωή και θα αναγεννήσει το πάθος που ίσως έχει πεθάνει. Αν είστε σε μια σχέση ή μια επαγγελματική συνεργασία, αυτοί οι μήνες σας φέρνουν νέες περιπέτειες και ανάπτυξη. Μερικοί του ζωδίου σας μπορεί να αρραβωνιαστείτε ή να συγκατοικήσετε, να ταξιδέψετε με σημαντικά πρόσωπα στη ζωή σας ή απλά να γίνετε πιο ανοιχτόμυαλοι, πράγμα για το οποίο δε φημίζεται το σταθερό ζώδιό σας. Ίσως και να υπάρξει μια αντιστροφή ρόλων, εμφανίζετε ένα κομμάτι του εαυτού σας που ήταν καλά κρυμμένο όλα αυτά τα χρόνια κι αυτό δημιουργεί μια νέα διάσταση στις σχέσεις σας.

Επιρροή Εκλείψεων:

Θα υπάρχει αφθονία δράσης στην οικογενειακή σας ζωή, καθώς στις 11 Φεβρουαρίου η Σεληνιακή έκλειψη στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, φέρνει αιφνίδια γεγονότα, είτε ένα τέλος ή μια ολοκλήρωση. Μια απρόσμενη εγκυμοσύνη, μια μετακίνηση ή μια αλλαγή του τρόπου ζωής σας θα μπορούσαν να σας αναστατώσουν. Ίσως ξαφνικά συσκευάζετε τα πράγματά σας για να μετακινηθείτε σε ένα άλλο σπίτι ή ακόμα και πόλη. Μπορεί ακόμα να απομακρύνετε ένα συγκάτοικο ή να πιεστείτε βοηθώντας ένα μέλος της οικογένειάς σας που έχει ανάγκη. Αυτή η έκλειψη τονίζει τη σχέση σας με τη μητέρα σας, τα παιδιά σας και τις σημαντικές γυναίκες στη ζωή σας, έτσι μην εκπλαγείτε αν η μητέρα σας ή μια γυναίκα - κλειδί στη ζωή σας παίξουν καθοριστικό ρόλο στα γεγονότα που θα ακολουθήσουν.

Δεν είστε σίγουροι ποια κατεύθυνση να πάρετε στη ζωή σας; Θα το μάθετε στις 7 Αυγούστου, καθώς η Σεληνιακή έκλειψη ταρακουνά το δέκατο οίκο σας, της καριέρας και των μακροπρόθεσμων στόχων. Ο δέκατος οίκος κυβερνά επίσης τους γονείς, τους άνδρες και τις αρχές, έτσι μερικά από τα γεγονότα αυτής της έκλειψης μπορεί να περιλαμβάνουν ένα από τα παραπάνω πρόσωπα. Τα καλύτερα σχέδιά σας μπορεί να πάνε στραβά κι εσείς νιώθετε θυμό και οργή. Όμως οι Σεληνιακές εκλείψεις μπορεί να φέρουν ξαφνικές αλλαγές, ένα τέλος ή μια ολοκλήρωση στον τομέα του ωροσκοπίου που αγγίζουν. Αυτό και μόνο θα μπορούσε να σας φέρει σημαντικές ειδήσεις για την καριέρα σας ή τη συνολική πορεία της ζωής σας. Ας ελπίσουμε ότι μια πολυαναμενόμενη απάντηση για την εργασία σας ή η επίλυση ενός μεγάλου προβλήματος θα είναι μέρος των γεγονότων αυτής της έκλειψης.

Η Ηλιακή έκλειψη στις 21 Αυγούστου στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, σας ωθεί να θέσετε γερά θεμέλια με τις οικείες σχέσεις σας, να ασχοληθείτε με το γενεαλογικό σας δένδρο και τις ρίζες σας. Αν είχατε αισθανθεί απομονωμένοι από τα αγαπημένα σας πρόσωπα, το φεγγάρι θα σας δώσει έμπνευση για την οικοδόμηση μεγαλύτερης ασφάλειας στη ζωή σας. Ίσως αγοράσετε ή πουλήσετε ένα σπίτι ή μετακινηθείτε από την πόλη σας για να εγκατασταθείτε κάπου, όπου νιώθετε περισσότερη ευχαρίστηση. Μπορεί ακόμα να δημιουργήσετε τη δική σας οικογένεια ή να ξεκινήσετε ένα οικογενειακό ταμείο, ώστε να μπορείτε να αποθηκεύσετε χρήματα για την εκπαίδευση των παιδιών σας ή το σπίτι των διακοπών σας στην εξοχή. Ή αν έχετε ένα μέλος της οικογένειάς σας που χρειάζεται βοήθεια για ένα νέο εγχείρημα, του προσφέρετε τις συμβουλές σας και, γιατί όχι, μέρος των χρημάτων σας.

Επιρροή ανάδρομης Αφροδίτης από 4 Μαρτίου ως 15 Απριλίου:

Αναζητάτε το προσωπικό σας καταφύγιο ή μια απόδραση με την αγάπη σας ή λίγους επίλεκτους φίλους, προσπαθείτε να βρείτε κάτι που μπορεί να αναπληρώσει την χαμένη ενέργειά σας. Η αρμονική Αφροδίτη θα είναι ανάδρομη στον πνευματικό δωδέκατο οίκο σας και ενεργοποιεί το υποσυνείδητο μέρος του εγκεφάλου σας, έτσι θα μπορούσε να σας φέρει πιο κοντά στον πνευματικό κόσμο ή απλά σκέφτεστε τα μεγάλα οράματά σας. Προσθέτοντας ένα πιο πνευματικό στοιχείο στη σχέση σας θα σας φέρει πιο κοντά συναισθηματικά. Θα χρειαστεί επίσης να κάνετε κάποια βαθιά εσωτερική διεργασία σε σχέση με την αγάπη και τις σχέσεις που επιθυμείτε στη ζωή σας. Αποχαιρετάτε τα παλιά αρνητικά πρότυπα, οι παράξενοι και… τρελοί άνθρωποι δεν μπορούν πλέον να σας αποστραγγίζουν συναισθηματικά. Έτσι, δώστε στον εαυτό σας άφθονο χώρο και χρόνο για να θρηνήσετε το παρελθόν και να ξεκουραστείτε. Κάθε νέα αρχή απαιτεί ένα τέλος. Είναι σίγουρα θλιβερό, αλλά είναι επίσης μέρος του κύκλου της ζωής.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-01-2017 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι