Ετήσιες προβλέψεις 12 ζωδίων για το 2017. - Τοξότης

Βαθμολόγησε
Score: 4  Ψήφοι: 2

Από την Νάνσυ Πατμάνογλου.

Διαβάστε στις Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις Τοξότης 2017 πως θα είναι το έτος σε επαγγελματικά και οικονομικά. Όλες οι εξελίξεις και οι πλανητικές επιρροές για το έτος σύμφωνα με την αστρολογία αποκαλύπτουν πως θα είναι η χρονιά αυτή. Στις Ετήσιες προβλέψεις Τοξότης 2017 μάθετε τα πάντα για το έτος αυτό.

Τοξότης Ετήσιες προβλέψεις 2017.

Ποιες πλανητικές όψεις επηρεάζουν το ζώδιό σου το έτος αυτό:

Επιρροή Ποσειδώνα στους Ιχθύς (για τους γεννημένους στις αρχές του πρώτου δεκαημέρου και τα μέσα του δευτέρου δεκαημέρου):

Παλιά οικογενειακά ζητήματα ή θέματα ακινήτων έρχονται στην επιφάνεια, καθώς ο καρμικός Ποσειδώνας κινείται στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας. Μήπως η σχέση σας με τους γονείς σας, τα παιδιά σας ή τους συγγενείς σας είναι αινιγματική ή αντιλαμβάνεστε μια λεπτή χειραγώγηση ή άνιση δυναμική; Μην αφήνετε τον εαυτό σας να έχει ενοχές για κάτι που κάνατε ή παραλείψατε να κάνετε ή παρασύρεστε από τα αρνητικά οικογενειακά βιώματα του παρελθόντος. Με τον ομιχλώδη Ποσειδώνα νιώθετε μια νοσηρή συναισθηματική εξάρτηση, αισθάνεστε ότι κάποιος καταφέρνει να πατάει τα κουμπιά σας ή σας παρασέρνει σε μια υπερβολικά προστατευτική συμπεριφορά. Αν μια σχέση την αισθάνεστε περισσότερο σαν μια σχέση γονέα-παιδιού με έναν από τους δυο σας να παίζει ένα γονικό ρόλο, ήρθε η ώρα να κόψετε τον ομφάλιο λώρο. Τώρα θα συνειδητοποιήσετε ότι ορισμένες από τις σχέσεις σας έχουν εμπλακεί σε αυτό το μοτίβο και ο Ποσειδώνας θα τακτοποιήσει αυτά τα ασαφή όρια.

Μπορεί επίσης να χρειαστεί να απομακρύνετε από το σπίτι σας άτομα που έχουν ιδιοτελείς σκοπούς και σας εκμεταλλεύονται, καθώς το σύμπαν τώρα σας υποκινεί να καθαρίσετε την αρνητική ενέργεια από το σπίτι σας, δεδομένου ότι ο Ποσειδώνας κυβερνά τις αόρατες δυνάμεις. Προσοχή μη ρίξετε κεφάλαια ή χάσετε χρήματα, αν ψάχνετε να αγοράσετε ή να πουλήσετε ένα ακίνητο. Από τη θετική πλευρά, ο πλανήτης της συγχώρεσης σας βοηθά να απελευθερώσετε οποιαδήποτε δυσαρέσκεια, καθώς η γενναιόδωρη ψυχή σας αισθάνεται ιδιαίτερα πρόθυμη να αφήσει τις παλιές μνησικακίες. Δώστε προσοχή στις διαισθητικές αναλαμπές σας, τα όνειρα και τα συναισθήματά σας, θα μπορούσαν να σας οδηγήσουν προς την κατεύθυνση της πνευματικής σας ανάπτυξης.

Επιρροή Ουρανού στον Κριό (για τους γεννημένους του τρίτου δεκαημέρου):

Απρόβλεπτα συμβάντα και κυκλοθυμικά συναισθήματα δημιουργούν ανησυχίες και εντάσεις με τον αγαπημένο σας ή τα παιδιά σας, καθώς ο απρόβλεπτος και επαναστατικός Ουρανός στον Κριό κινείται στον πέμπτο οίκο σας, του έρωτα, της αυτοέκφρασης και της δημιουργικότητας. Τώρα δεν υποκύπτετε στους κανόνες, ούτε ακολουθείτε τις παραδόσεις, αγωνίζεστε για την ελευθερία σας και την ανεξαρτησία σας. Αλλά αυτή η διαδικασία δε θα είναι τόσο εύκολη, αναζητάτε την απελευθέρωση με κάθε κόστος, νιώθετε να περπατάτε σε ένα τεντωμένο σχοινί, είστε διχασμένοι ανάμεσα στην ανάγκη σας για ενθουσιασμό και περιπέτεια και στην επιθυμία σας για ασφάλεια και συναισθήματα. Ίσως ένα φλερτ ή ο σύντροφός σας σάς φαίνονται λίγο ασταθείς και απρόβλεπτοι ή εσείς οι ίδιοι αναζητάτε να απελευθερωθείτε από τα συναισθηματικά δεσμά και παλεύετε για την ελευθερία σας. Ίσως αυτό το πρόσωπο ξέρει ακριβώς πώς να πατήσει τα κουμπιά σας και τώρα δυσανασχετείτε βλέποντας όλα αυτά που συμβαίνουν.

Χρειάζεστε απελευθέρωση, αλλά από τι; Ίσως ο πραγματικός σας περιορισμός έχει λιγότερο να κάνει με το σύντροφό σας και τα πάντα αφορούν την ανασφάλεια που έχετε γύρω από τα συναισθήματα που έχετε να προσφέρετε. Ποιό είναι το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε; Λοιπόν, πρώτα να έχετε ένα μετριοπαθή τρόπο προσέγγισης απέναντι στην αγάπη και να ξέρετε ότι η ψυχική ισορροπία είναι το εισιτήριο για να απολαύσετε την αγάπη και τη ζωή. Αναγνωρίστε ότι χρειάζεστε περισσότερο ενθουσιασμό στη ζωή σας, αλλά ότι ίσως ήρθε η ώρα να επαναπροσδιορίσετε τι σημαίνει για σας «ενθουσιασμός». Ίσως ο ένοχος όλων για την πλήξη και την ανία που αισθάνεστε είναι η αγανάκτηση για την ερωτική σας ζωή και οι περιστασιακές παρορμήσεις σας έχουν σκοπό να ξεφύγετε από τη φυλακή σας, ενεργώντας αντιδραστικά και διεκδικώντας την ελευθερία σας. Αν χρησιμοποιήσετε το δυναμισμό σας με έναν υγιή τρόπο, δε θα υπάρχει καμία ανάγκη για επιθετικότητα ή αντίδραση.

Επιρροή Κρόνου στον Τοξότη (για τους γεννημένους του τρίτου δεκαημέρου):

Νιώθετε αγχωμένοι και στριμωγμένοι με τις υποχρεώσεις σας, ίσως τα μεγαλεπήβολα σχέδιά σας τορπιλίζονται από εμπόδια ή αποτυχίες κι αυτό γιατί ο Κρόνος κινείται στον πρώτο οίκο σας, της προσωπικής σας ταυτότητας. Η συνήθης αισιόδοξη και ενθουσιώδης φύση σας είναι στον πάγο, έχετε χαμηλή αυτοπεποίθηση και είστε λίγο επισφαλείς από αυτό, μπορεί ακόμα να προσπαθείτε να ξεπεράσετε μια αποτυχία. Λοιπόν, «ό,τι δε σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό», κι αυτό θα το μάθετε τώρα πολύ καλά, με τα καρμικά μαθήματα που θα σας δώσει ο μεγάλος και σοφός δάσκαλος. Μπορεί να αισθάνεστε το βάρος του Κρόνου στους ώμους σας, αλλά θα βγείτε πιο σοφοί και ώριμοι από αυτήν τη διαδικασία. Μέχρι τότε, συνεχίστε με σύνεση και επιμέλεια να προχωράτε προς τα εμπρός, αλλά να είστε υπομονετικοί. Ακολουθήστε το πρωτόκολλο και μην κόβετε τις γέφυρες με τους άλλους, καθώς ο Κρόνος ανταμείβει πάντα τη σκληρή δουλειά και την επιμονή.

Επιρροή Δία:

Νέες φιλίες από όλα τα μήκη και πλάτη της γης σας φέρνει μέχρι τις 10 Οκτωβρίου, ο κυβερνήτης σας ο Δίας, ο οποίος κινείται στον ενδέκατο οίκο σας, της φιλίας και των ομάδων. Ασχολείστε με την κοινωνική δικτύωση, συμμετέχετε σε πολιτιστικές και κοινωνικές εκδηλώσεις, ενώνετε ανόμοιες ομάδες μαζί στην υπηρεσία ενός υψηλότερου σκοπού. Μπορεί ακόμα και να ασχοληθείτε με την πολιτική (ποτέ μη λέτε ποτέ!). Ομαδικές και κοινοτικές δραστηριότητες, φιλικές συγκεντρώσεις και άτομα από διαφορετικό υπόβαθρο από το δικό σας κάνουν τη ζωή σας πιο χαρούμενη και όχι μόνο, μπορεί να σας φέρουν και μετρητά. Οι επεκτατικές και πρωτότυπες ιδέες σας λαμβάνουν την αποδοχή ενός ευρύ κοινού. Μιλήστε στο διαδίκτυο ή σε ένα βίντεο και θα ξεσηκώσετε όλον τον κόσμο.

Αδειάζει το μυαλό σας από τον πόνο και τη θλίψη του παρελθόντος, καθώς από τις 10 Οκτωβρίου και για 13 μήνες ο Δίας θα κινείται στον πνευματικό δωδέκατο οίκο σας. Νιώθετε απελευθερωμένοι ψυχικά και συναισθηματικά, έτοιμοι να προχωρήσετε μπροστά και είναι τόσο εύκολο για εσάς! Θα εκπλαγείτε με το πόσο εύκολα θα απομακρύνετε παρωχημένες καταστάσεις από τη ζωή σας, άτομα που δεν έχουν πλέον τίποτα να σας προσφέρουν. Ο Δίας έρχεται στη ζωή σας σαν ουράνιος εκπαιδευτής, προκειμένου να πάτε μπροστά, γιατί δε θέλει να είστε σε στασιμότητα. Σταματήστε να εξαναγκάζετε τα πράγματα και την πρόοδό σας και αφήστε το σύμπαν να σας καθοδηγήσει για μια αλλαγή.

Επιρροή Εκλείψεων:

Θετικά γεγονότα και μια μεγάλη ανακούφιση σας φέρνει στις 26 Φεβρουαρίου η Ηλιακή έκλειψη στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας. Το νέο φεγγάρι ανοίγει μια νέα σελίδα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, κάνετε μια στροφή στην προσωπική σας ζωή. Ίσως δημιουργήσετε μια νέα διακόσμηση στην κατοικία σας ή ακόμα μπορεί και να αλλάξετε σπίτι. Κάτι που αφορά τη ζωή στο σπίτι σας αλλάζει, κι αυτό θα μπορούσε να μεταφραστεί σαν μια όμορφη νέα αρχή με την οικογένειά σας και τους συγγενείς σας. Λαμβάνετε φροντίδα και ζεστασιά από τους αγαπημένους σας, ίσως ακόμη υπάρξει ένα νέο μωρό στην οικογένειά σας. Μείνετε συντονισμένοι, διότι οι εκλείψεις είναι απρόβλεπτες. Τα γεγονότα ίσως ακόμα και να διαρκέσουν έως και έξι μήνες από την παραπάνω ημερομηνία και να ξεδιπλωθούν σταδιακά μέσα σε αυτό το διάστημα. Το αποτέλεσμα θα είναι μια βαθύτερη αίσθηση συναισθηματικής ασφάλειας, δομείτε μια νέα ζωή πάνω σε ισχυρότερες και διαρκείς βάσεις.

Επιρροή ανάδρομης Αφροδίτης από 4 Μαρτίου ως 15 Απριλίου:

Η ερωτική σας ζωή παίρνει μια απότομη στροφή, καθώς η ρομαντική Αφροδίτη γυρίζει ανάδρομη στον πέμπτο οίκο σας, του φλερτ και του πάθους. Παλιές αγάπες θα μπορούσαν να κάνουν μια ξαφνική έφοδο στη ζωή σας, γυρίζουν πίσω με μεγάλες υποσχέσεις, ίσως κάνοντας επαφή μαζί σας με έναν κάπως δειλό τρόπο, ζητώντας επανένωση. Κάποιος/α από το παρελθόν έρχεται κοντά σας τώρα, αλλά το σύμπαν συνιστά επαναξιολόγηση και επανεξέταση, θα πρέπει να ελέγξετε τις προθέσεις αυτού του προσώπου. Πού θα πρέπει να υποχωρήσετε λίγο για να είστε και πάλι καλά μαζί; Ποιές είναι οι προσδοκίες σας από αυτήν τη σχέση; Κατά πόσο θα επιτρέψετε στο σύντροφό σας (ή το μελλοντικό σας σύντροφο) να ελέγχει τη ζωή σας; Τι μπορείτε να δώσετε και τι θέλετε να πάρετε από την αγάπη; Σε όλα αυτά τα παραπάνω ερωτήματα θα πρέπει να απαντήσετε με πάσα ειλικρίνεια. Αποστασιοποιηθείτε από το παλιό δράμα και να ξέρετε πως οτιδήποτε συμβεί τώρα, είναι για να κινηθείτε προς τα εμπρός.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-01-2017 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι