Ετήσιες προβλέψεις 12 ζωδίων για το 2017. - Υδροχόος

Βαθμολόγησε
Score: 4.2  Ψήφοι: 6

Από την Νάνσυ Πατμάνογλου.

Διαβάστε στις Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις Υδροχόος 2017 πως θα είναι το έτος σε επαγγελματικά και οικονομικά. Όλες οι εξελίξεις και οι πλανητικές επιρροές για το έτος σύμφωνα με την αστρολογία αποκαλύπτουν πως θα είναι η χρονιά αυτή. Στις Ετήσιες προβλέψεις Υδροχόος 2017 μάθετε τα πάντα για το έτος αυτό.

Υδροχόος Ετήσιες προβλέψεις 2017.

Ποιες πλανητικές όψεις επηρεάζουν το ζώδιό σου το έτος αυτό:

Επιρροή Ουρανού στον Κριό (για τους γεννημένους του τρίτου δεκαημέρου):

Οι διαθέσεις σας γίνονται λίγο άστατες, έχετε στο μυαλό σας χίλια δυο πράγματα να κάνετε, καθώς ο Ουρανός, ο κυβερνήτης σας, κινείται στον επικοινωνιακό και νοητικό τρίτο οίκο σας. Έχετε πολλές πρωτότυπες σκέψεις και ιδέες, αλλά μερικές φορές αισθάνεστε σαν να είστε στην πρίζα προκειμένου να πάρετε κάποιες σημαντικές αποφάσεις ή το πώς θα χειριστείτε τις επιφοιτήσεις σας. Αυτό τεντώνει τα νεύρα σας ή σας αποσπά την προσοχή από ένα έργο σας. Ίσως η απρόβλεπτη συμπεριφορά ενός προσώπου στον κοινωνικό σας κύκλο σας βάζει σε σκέψεις, μόνο που δεν υπάρχει τίποτα να κάνετε για την ξαφνική αλλαγή της συμπεριφοράς αυτού του προσώπου, εκτός από το να βρείτε διέξοδο σε μια ευχάριστη δραστηριότητα ή στη μάθηση ή σε ένα ταξίδι.

Τώρα οι πνευματικές και νοητικές ικανότητές σας έρχονται στο προσκήνιο, αισθάνεστε πιο εμπνευσμένοι από ποτέ για να δημιουργήσετε, να διερευνήσετε και να επικοινωνήσετε. Στην πραγματικότητα, μόλις αρχίσετε να μιλάτε, ίσως να μη σταματάτε! Εν τω μεταξύ, ο πλανήτης της ελευθερίας σάς σπρώχνει (άβολα κατά καιρούς) να ξεφύγετε από παλιά πρότυπα και να υιοθετήσετε έναν πιο προοδευτικό τρόπο προσέγγισης στην επικοινωνία σας με τους άλλους. Η προειδοποιητική βολή: Ήρθε η ώρα να αλλάξετε τη νοοτροπία σας και να προσέξετε με ποιον ξεκινάτε μάχη. Ίσως η έμφυτη τάση σας για αλλαγή και καινοτομία, ειδικά αν πιέζεστε πολύ, να μην επιφέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Αλλάξτε το μυαλό σας για να αλλάξουν ο τρόπος επικοινωνίας σας και οι σχέσεις σας.

Επιρροή Κρόνου στον Τοξότη (για τους γεννημένους του τρίτου δεκαημέρου):

Αναζητάτε μονιμότητα και σταθερότητα στις φιλίες και τις ομάδες που θα εισέλθετε, καθώς ο Κρόνος κινείται στον ενδέκατο οίκο σας, της φιλίας και των ομάδων. Ίσως να αντιμετωπίσετε δυσκολίες στην προσπάθειά σας να θέσετε τα όριά σας με τους φίλους σας ή στα πλαίσια μιας ομάδας ή συσπειρώνοντας νέα άτομα στην ομάδα σας και νιώθετε άγχος και συναισθηματική επιβάρυνση. Έχετε τη διάθεση για καλή παρέα, αλλά με επίλεκτα άτομα. Ίσως ηγηθείτε των φίλων σας ή σε μια ομάδα, και ξεκινήσετε ένα συλλογικό έργο, ενδεχομένως κάποιο που έχει φιλανθρωπικό σκοπό. Κάνετε πιο ουσιαστική χρήση του ελεύθερου χρόνου σας, θέλετε να αγωνιστείτε για να αλλάξετε τον κόσμο, η ψυχή σας θέλει να ακολουθήσει τη διαδρομή που οδηγεί σε μεγάλα ιδανικά και αξίες. Δεν αμφιβάλλετε ότι ένα μικρό σύνολο στοχαστικών και αφοσιωμένων ανθρώπων μπορεί να αλλάξει όλον τον κόσμο, αυτό είναι άλλωστε το σύνθημα που πρεσβεύετε, η ανθρωπιά.

Επιρροή Δία:

Μεγαλεπήβολα όνειρα και άφθονες περιπέτειες σας προσφέρει μέχρι τις 10 Οκτωβρίου ο Δίας, ο οποίος θα βρίσκεται στον ένατο οίκο σας, της περιπέτειας και της επέκτασης. Γίνεστε ο μεγάλος οραματιστής, σχεδιάζετε μακρινά ταξίδια, απολαμβάνετε τις περιπέτειες και την εξερεύνηση, υλοποιείτε τα όνειρά σας, δεν είστε απλά ονειροπόλοι. Ο ένατος οίκος κυβερνά την εκπαίδευση και με τον Δία εδώ επεκτείνονται οι γνώσεις σας, παίρνετε πτυχίο ή μια πιστοποίηση. Ίσως ακόμα λάβετε επιπρόσθετη επαγγελματική κατάρτιση ή αναπτυχθείτε μέσω πνευματικών σεμιναρίων και μοιράζεστε τις γνώσεις σας. Μια σημαντική μετακίνηση θα μπορούσε επίσης να πραγματοποιηθεί μέσα σε αυτούς τους μήνες. Εάν είστε έτοιμοι να μετεγκατασταθείτε, ακόμα και σε άλλη χώρα, ξεκινάτε να ψάχνετε για ενοίκια και διαμέρισμα.

Είστε έτοιμοι να ανεβείτε στα ύψη, να κοινωνικοποιηθείτε στρατηγικά, να ασχοληθείτε με μεγαλεπήβολα εγχειρήματα, καθώς από τις 10 Οκτωβρίου, ο Δίας αρχίζει μια 13 μηνών επίσκεψη στο δέκατο οίκο σας, της καριέρας, της φήμης και της δημόσιας αναγνώρισης. Ο δέκατος οίκος είναι το Μεσουράνημά σας γιατί βρίσκεται στην κορυφή του χάρτη σας, έτσι μέχρι τις 8 Νοεμβρίου 2018 θα είστε στο απόγειο της επαγγελματικής σας δόξας και φήμης. Αναμένετε βραβεία, τιμητικές διακρίσεις και αναγνώριση για τη σκληρή δουλειά σας ή θα μπορούσατε να γίνετε ευρέως γνωστοί ως εμπειρογνώμονες στον τομέα σας. Και με τη διαίσθηση που θα σας χαρίσει αυτός ο ευεργέτης πλανήτης, θα μπορέσετε να διαβάσετε τη γλώσσα του σώματος των αινιγματικών συνεργατών σας ή πελατών.

Επιρροή Εκλείψεων:

Στις 11 Φεβρουαρίου, η Σεληνιακή έκλειψη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, φέρνει ένα δραματικό τέλος σε μια σημαντική σχέση ή συνεργασία σας ή έχετε την αφύπνιση ότι πλέον δε θέλετε να είστε ανεξάρτητοι, επιθυμείτε τη δέσμευση και τη συντροφικότητα. Μήπως ήρθε η ώρα να βάλετε επιτέλους δαχτυλίδι και να δεσμευτείτε; Ή μήπως να φύγετε βιαστικά από μια σχέση, που δεν μιλά πλέον στην καρδιά σας; Οι εκλείψεις είναι φορείς κοσμικών αλλαγών και μπορεί να ανατρέψουν τις καταστάσεις και να αλλάξουν το τοπίο πολύ γρήγορα, και αυτή η Σεληνιακή έκλειψη θα σας αναγκάσει να πάρετε μια σημαντική απόφαση για κάποια σημαντική σχέση σας με τον έναν ή τον άλλο τρόπο. Ας ελπίσουμε ότι δε θα κάψετε τις γέφυρες, αλλά είναι καλύτερα να σώσετε τον εαυτό σας τώρα, πριν δεσμευτείτε σε κάτι βαθύτερο.

Μια ριζική αλλαγή προδιαγράφεται στη ζωή σας, τα πάντα ανατρέπονται ξαφνικά, καθώς στις 7 Αυγούστου η Σεληνιακή έκλειψη στο ζώδιό σας σάς ταρακουνά βγάζοντάς σας από τη στασιμότητα και εσείς δεν μπορείτε να αντισταθείτε στις αλλαγές. Ενώ οι αρχαίοι φοβόντουσαν τις εκλείψεις, μπορούν πραγματικά να φέρουν θετικά αποτελέσματα, ακόμα και εάν συνοδεύονται από αναταραχές. Έτσι λοιπόν, εάν η ζωή σας ήταν στο τέλμα ή αποφεύγατε τη λήψη μιας απόφασης, οι δυνάμεις αυτής της Σεληνιακής έκλειψης σας σπρώχνουν να κάνετε τη μεγάλη κίνηση. Επειδή το ζώδιό σας είναι αλτρουιστικό, οι άλλοι συνήθως στηρίζονται σε σας και σε κάποιο σημείο σας αρέσει να είστε ο ήρωας. Αλλά τώρα ίσως νιώσετε ότι κάθεστε σε μια γωνία και είστε παγιδευμένοι, έτσι αυτή η έκλειψη απαιτεί να απομακρυνθείτε και να κάνετε τους άλλους να σηκώσουν το βάρος τους.

Να είστε σε ετοιμότητα στις 21 Αυγούστου, καθώς η Ηλιακή έκλειψη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, θα μπορούσε να σας φέρει ξαφνικές ευχάριστες εκπλήξεις. Επειδή οι Ηλιακές εκλείψεις σηματοδοτούν μια νέα Σελήνη, συνήθως προμηνύουν νέες ευκαιρίες και ένα νέο ξεκίνημα. Αυτό και μόνο θα μπορούσε να δημιουργήσει μια νέα ερωτική σχέση ή νέα φιλία ή συνεργασία ή ίσως ξεκινήσετε διαπραγματεύσεις για μια συμφωνία, που οδηγούν σε μια αλλαγή η οποία πυροδοτεί μια αλυσίδα γεγονότων. Θα δείτε τα αποτελέσματα να ξεδιπλώνονται κατά τη διάρκεια των επόμενων έξι μηνών από την παραπάνω ημερομηνία, έτσι να είστε ανοικτοί σε ανθρώπους που σας πλησιάζουν, ιδιαίτερα σε αυτούς που σας φαίνονται εντελώς διαφορετικοί από το συνηθισμένο τύπο σας, είτε είναι ερωτικοί σύντροφοι ή φίλοι ή συνεργάτες.

Επιρροή ανάδρομης Αφροδίτης από 4 Μαρτίου ως 15 Απριλίου:

Επιθυμείτε να διασκεδάσετε και να φλερτάρετε, αλλά η ανάδρομη Αφροδίτη στον κοινωνικό και επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας, έχει διαφορετική γνώμη. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου μπορεί να ακούσετε νέα από έναν/μία πρώην ή έρχεται εντελώς ξαφνικά στην επιφάνεια μια παλιά σύγκρουση και προκύπτουν διαφωνίες και εντάσεις. Μπορεί να αισθανθείτε ότι ο αγαπημένος σας γίνεται πιο αδιάλλακτος και απόμακρος. Το άτομο αυτό καθρεφτίζει μερικές από τις όχι και τόσο καλές ιδιότητές σας, μεγεθύνει τους τομείς της ζωής σας που θα πρέπει να βελτιωθούν. Μην πυροβολείτε τον αγαπημένο σας ή προβάλλετε τα δικά σας αρνητικά συναισθήματα του παρελθόντος πάνω του/της. Όταν ο καθένας σας αναλάβει την ευθύνη για τα λάθη του και τα παραδεχτεί, τότε ανακτά και τον απαιτούμενο σεβασμό από τον άλλον. Ποιό είναι το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε; Μπορείτε να προσπαθήσετε, συζητώντας με την αγάπη σας πώς θα κάνετε τη σχέση σας να διαρκέσει για μεγάλο χρονικό διάστημα. Με την Αφροδίτη ανάδρομη δεν είναι ευνοϊκή περίοδος για νέες σχέσεις, επειδή σας αναγκάζει να σταματήσετε και να αξιολογήσετε κάποια πράγματα.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-01-2017 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι