Ετήσιες προβλέψεις 12 ζωδίων για το 2017. - Ζυγός

Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 3

Από την Νάνσυ Πατμάνογλου.

Διαβάστε στις Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις Ζυγός 2017 πως θα είναι το έτος σε επαγγελματικά και οικονομικά. Όλες οι εξελίξεις και οι πλανητικές επιρροές για το έτος σύμφωνα με την αστρολογία αποκαλύπτουν πως θα είναι η χρονιά αυτή. Στις Ετήσιες προβλέψεις Ζυγός 2017 μάθετε τα πάντα για το έτος αυτό.

Ζυγός Ετήσιες προβλέψεις 2017.

Ποιες πλανητικές όψεις επηρεάζουν το ζώδιό σου το έτος αυτό:

Επιρροή Πλούτωνα στον Αιγόκερω (για τους γεννημένους στα μέσα του δευτέρου δεκαημέρου):

Είτε το πιστεύετε είτε όχι, αυτή η διέλευση έχει ένα σκοπό: να ανατρέψει το status quo στην οικογενειακή σας ζωή. Ίσως και να μη μπορείτε να αποδεχτείτε τις αλλαγές αρχικά αλλά λάβετε υπόψη σας ότι ο Πλούτωνας στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, θα χαλάσει τις παλιές δομές για να δημιουργήσει νέες, πιο υγιείς. Ίσως έχετε δώσει πάρα πολύ «αέρα» σε κάποιο προσφιλές σας πρόσωπο (ενδεχομένως μια γυναίκα), ο οποίος έχει πάντα γνώμη για τις σχέσεις σας και τη ζωή σας ή ίσως αντίθετα συνειδητοποιήσετε ότι αυτό το πρόσωπο είναι… σωστό και αγνοώντας τη διορατικότητά του και τις συμβουλές του δεν επέφερε θετικά αποτελέσματα στη ζωή σας.

Οι Ζυγοί είστε γνωστοί για την αναποφασιστικότητά σας και τώρα ίσως πληρώνετε το τίμημα γι’ αυτό. Να θυμάστε ότι όταν δεν επιλέγετε τίποτα είναι κι αυτό μια επιλογή. Όταν δεν κινείστε να πραγματοποιήσετε την αλλαγή που χρειάζεστε απεγνωσμένα, σκεφτείτε ότι αυτό θα μπορούσε να έχει τις ρίζες του στην παιδική σας ηλικία ή τις οικογενειακές σας καταβολές. Αν οι σχέσεις με τους συγγενείς σας δεν ήταν καλές ή η οικογενειακή σας ζωή ήταν γεμάτη προκλήσεις, δε θα πρέπει να ακολουθήσετε τα βήματά τους. Απελευθερωθείτε από τα παλιά συναισθηματικά μπλοκαρίσματα και την αρνητική οικογενειακή δυναμική που δεν εξυπηρετούν κανέναν.

Επιρροή Ουρανού στον Κριό (για τους γεννημένους του τρίτου δεκαημέρου):

Μην επαναστατείτε, συνεργαστείτε! Συναισθήματα που σιγοβράζουν έρχονται στην επιφάνεια και αντιδράτε απρόβλεπτα και ανεξέλεγκτα, χάνετε την ψυχραιμία σας καθώς ο επαναστάτης Ουρανός στον Κριό κινείται στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων και των συνεργασιών. Ο πλανήτης των ξαφνικών αλλαγών τραντάζει τις σημαντικές σχέσεις σας, δεν μπορείτε τώρα να σκεφτείτε με τη λογική και κάνετε απρόβλεπτα ξεσπάσματα κάτω από την πίεση που νιώθετε και την επιθυμία σας να απελευθερωθείτε. Η πολυπόθητη αρμονία και ειρήνη που αναζητά το ήρεμο ζώδιό σας δε θα είναι δυνατόν να επιτευχθούν τώρα. Σοκάρετε τους γύρω σας με τις αντιδράσεις σας, ιδίως αν κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο ή συνεργάτης σας πιέζει τα κουμπιά σας και σας υποδεικνύει τι να κάνετε.

Τα πράγματα γύρω από ένα συλλογικό έργο θα μπορούσαν να γίνουν λίγο χαοτικά, ίσως κάποιος συνεργάτης σας σάς εγκαταλείψει ξαφνικά, αφήνοντάς σας να αναρωτιέστε τι θα κάνετε στην πορεία. Ή ίσως υπάρξουν κάποιες ξαφνικές εξελίξεις όσον αφορά τη σχέση σας. Μπορεί ακόμα να προκύψουν αναταραχές με κάποια άτομα διαμέσου της τεχνολογίας, δεδομένου ότι ο Ουρανός κυβερνά την ηλεκτρική ενέργεια και τα ψηφιακά δεδομένα. Τα γεγονότα θα είναι ξαφνικά και απότομα, αλλά στην πραγματικότητα, ο τελικός στόχος θα μπορούσε να επιτευχθεί ακολουθώντας όχι την παραδοσιακή διαδρομή αλλά χρησιμοποιώντας το πρωτότυπο και καινοτόμο μυαλό σας.

Επιρροή Κρόνου στον Τοξότη (για τους γεννημένους του τρίτου δεκαημέρου):

Έχετε ένα συγκροτημένο τρόπο σκέψης και σοβαρότητα στην επικοινωνία σας καθώς ο Κρόνος κινείται στον επικοινωνιακό και νοητικό τρίτο οίκο σας. Είστε πειθαρχημένοι με τις σκέψεις σας και έχετε μια ρεαλιστική προσέγγιση στις καταστάσεις. Δεν είστε ούτε απαισιόδοξοι, αλλά ούτε και πετάτε στα σύννεφα. Αν έχετε δύσκολες ερωτήσεις που αφορούν τον εαυτό σας και τη ζωή σας απευθυνθείτε στους φίλους σας, η ωριμότητά τους θα σας εκπλήξει. Ίσως ακόμα δε θέλετε να επικοινωνείτε συχνά, είστε όμως περισσότερο παρατηρητικοί. Μπορείτε να χειριστείτε οποιαδήποτε συζήτηση εποικοδομητικά, να συγκρατηθείτε αν δεν πρέπει να μιλήσετε ή ίσως νιώσετε εξαναγκασμένοι εκ των περιστάσεων να σωπάσετε. Έχετε προσωπική ευθύνη απέναντι στους άλλους και σίγουρα ξέρετε ότι δεν αξίζει να σκέφτεστε απαισιόδοξα για τυχόν μικροπροβλήματα. Ζητήστε από ένα φίλο ή συνάδελφο συμβουλές, αν αισθάνεστε κολλημένοι στην αναποφασιστικότητά σας.

Επιρροή Δία:

Περιπέτειες, επέκταση και ανάπτυξη εξακολουθεί να σας φέρνει ο Δίας που μέχρι τις 10 Οκτωβρίου θα βρίσκεται στο ζώδιό σας. Ο Δίας σας ωθεί να ασχοληθείτε με παγκόσμια ενδιαφέροντα, επιδιώκοντας τη γνώση και τους νέους ορίζοντες. Μπορεί ακόμη και να σας προσφέρει μια αγάπη που έρχεται από μακριά ή ακόμα και γάμο ή μια εργασία που απαιτεί από εσάς να ταξιδεύετε και να συνεργάζεστε με ηθική και νομότυπα. Ίσως ακόμα έλθετε σε επαφή με άτομα από άλλη χώρα ή σας δοθεί μια ηγετική θέση στην εταιρεία σας, πιθανώς εκτός της πόλης σας. Επειδή ο Δίας σχετίζεται με τη δημοσίευση και τη μάθηση, θα μπορούσατε να διδάξετε, να κάνετε μια σημαντική διάλεξη, να γράψετε ή να δείτε την εργασία σας να εμφανίζεται σε περίοπτη θέση.

Μετά τις 10 Οκτωβρίου, ο Δίας εγκαταλείπει το ζώδιό σας και εισέρχεται στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων. Ένας επικός χρόνος προόδου και επέκτασης έχει περάσει, ο επεκτατικός Δίας σας έχει στείλει στα ύψη, σε μια μεγάλη έκρηξη ανάπτυξης. Τώρα που κινείται στον οίκο της εργασίας και της χρηματοδότησης για 13 μήνες, σας βοηθά να πατήσετε σε ένα νέο, πιο σταθερό έδαφος και σας ενθαρρύνει να κινηθείτε για τη βελτίωση της οικονομικής σας κατάστασης και της ισορροπίας του προϋπολογισμού σας. Ο Δίας ευνοεί την ανάληψη ρίσκων και ενώ δεν δημιουργεί θεαματικές αποτυχίες, ακόμα όμως και αυτές μπορεί να είναι ο καλύτερος τρόπος για να μάθετε και να αναπτυχθείτε.

Επιρροή ανάδρομης Αφροδίτης από 4 Μαρτίου ως 15 Απριλίου:

Η εξέλιξη και η ανάπτυξη μιας σημαντικής σχέσης σας θα καθυστερήσει ή θα ανατραπεί, έστω και προσωρινά, καθώς η Αφροδίτη είναι ανάδρομη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων. Η ανάδρομη Αφροδίτη δεν είναι εμφανώς καλή για την αγάπη, και δεδομένου ότι η Αφροδίτη συμβαίνει να είναι ο κυβερνήτης πλανήτης σας, θα αισθανθείτε πιο έντονα την επιρροή της. Μπορεί να έχετε προβλήματα επικοινωνίας και κατανόησης με ένα στενό συνεργάτη σας ή το σύντροφό σας. Εξερευνώντας τα ζητήματα αυτά με λογική και ανοιχτό μυαλό, θα σας επιτρέψει να φθάσετε στη ρίζα των θεμάτων που εμποδίζουν την πρόοδό σας. Σίγουρα, είναι δύσκολο να ακούσετε ότι το άλλο μέρος έχει υποθάλψει μια μνησικακία ή βλέπει τη σχέση σας κάτω από ένα εντελώς διαφορετικό φακό, αλλά θα μάθετε την αλήθεια. Είστε μόνοι; Ένας/μία πρώην θα μπορούσε να επικοινωνήσει μαζί σας εντελώς ξαφνικά, ξυπνώντας ένα μεθυστικό μείγμα από παλιά συναισθήματα και σύγχυση. Μην είστε βιαστικοί να ξαναβρεθείτε στην αγκαλιά αυτού του προσώπου δεδομένου ότι οι προθέσεις του μπορεί να μην είναι ευγενείς. Ακόμα κι αν τα ισχυρά συναισθήματα εξακολουθούν να υπάρχουν, αυτό δε σημαίνει ότι θα είστε μαζί για πάντα.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-01-2017 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι