Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές, Ιχθύς 14/01 - 20/01/2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.2  Ψήφοι: 139

Οι Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές για Ιχθύς, διάβασε ποιες όψεις σε επηρεάζουν και τι εξελίξεις θα έχεις την εβδομάδα αυτή. Μάθε με τις Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Ιχθύς τι πρέπει να προσέξεις ή που να εστιάσεις την εβδομάδα αυτή.

Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Ιχθύς:

Μπορεί οι άλλοι να ψάχνουν την αγάπη, αλλά εσείς έχετε τους επαγγελματικούς σας στόχους στο μυαλό σας. Η Αφροδίτη κινείται στον επαγγελματικό δέκατο οίκο σας, και σε τρίγωνο με τον Άρη σάς δίνει κίνητρα για μεγάλα επαγγελματικά επιτεύγματα. Χρησιμοποιήστε αυτή την ενέργεια για τη διεκπεραίωση ενός μεγάλου έργου ή να πάτε μπροστά σε μια μεγάλη επαγγελματική αποστολή. Αλλά μη γίνεστε εργασιομανείς, ρίξτε και μια ματιά γύρω σας, ίσως κάπου ανακαλύψετε κάποιον/α που σας συνεπαίρνει ο ώριμος και συνετός τρόπος συμπεριφοράς του. Σίγουρα, δεν είναι τώρα ώρα για σας για κόκκινα τριαντάφυλλα, ψάχνετε κάποιον/α που να είναι προσγειωμένος και μπορεί να σας χαρίσει αποκλειστικότητα.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
14-01-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι