Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές, Ιχθύς 23/07 - 29/07/2018

Βαθμολόγησε
Score: 4.2  Ψήφοι: 138

Οι Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές για Ιχθύς, διάβασε ποιες όψεις σε επηρεάζουν και τι εξελίξεις θα έχεις την εβδομάδα αυτή. Μάθε με τις Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Ιχθύς τι πρέπει να προσέξεις ή που να εστιάσεις την εβδομάδα αυτή.

Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Ιχθύς:

Βλέπετε την αυγή μιας νέας εποχής, γεμάτη με συναρπαστικές δυνατότητες, αλλά για να γίνει αυτό θα πρέπει να απαρνηθείτε την παλιά ρουτίνα σας και να απαγκιστρωθείτε από παλιές σχέσεις που κατά βάθος γνωρίζετε ότι δεν έχουν να σας προσφέρουν τίποτα στην εξέλιξή σας. Η δυνατή Σεληνιακή έκλειψη στον ασυνείδητο δωδέκατο οίκο σας μπορεί να επιφέρει μια ξαφνική, απρόσμενη μεταβολή του τρόπου που βλέπετε την αγάπη και τη ζωή, κι αυτό σίγουρα είναι καλό πράγμα. Ενώ υπάρχει επιτακτική ανάγκη να γίνουν κάποιες μεγάλες αλλαγές στη ζωή σας για να υποδεχτείτε την αγάπη, δεν χρειάζεται να αντιστέκεστε. Από τη φύση σας όταν δεν έχετε τον έλεγχο της ζωής σας, έχετε την τάση να προσκολλάστε στα παλιά όλο και πιο έντονα. Αλλά τώρα το φεγγάρι σας προσκαλεί να ξεκινήσετε μια νέα ζωή, αφήνοντας πίσω σας τον πόνο και τη θλίψη του παρελθόντος.

Με ποιο πρόσωπο θα νιώσεις συναισθηματική ασφάλεια και θα έχεις την πιο όμορφη σχέση; Μάθε τα πάντα με ένα μόνο τηλεφώνημα! Κάλεσε 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
23-07-2018 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι