Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές, Ιχθύς 26/03 - 01/04/2018

Βαθμολόγησε
Score: 4.2  Ψήφοι: 137

Οι Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές για Ιχθύς, διάβασε ποιες όψεις σε επηρεάζουν και τι εξελίξεις θα έχεις την εβδομάδα αυτή. Μάθε με τις Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Ιχθύς τι πρέπει να προσέξεις ή που να εστιάσεις την εβδομάδα αυτή.

Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Ιχθύς:

Μπορείτε  να ελέγξετε τα έξοδά σας; Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ουρανό στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, θα μπορούσε να σας δελεάσει να επιδοθείτε σε καταναλωτική μανία με αποτέλεσμα να προκύψουν προστριβές στη σχέση σας.  Κάνοντας λίγα ψώνια μπορεί να είναι καλό για την ψυχή σας, αλλά όχι εάν κλονίσετε τον κοινό προϋπολογισμό σας ή αγοράσετε πράγματα που ήδη έχετε. Αλήθεια … πόσα μαύρα ρούχα χρειάζεστε πραγματικά; Ψάχνετε καιρό την αγάπη; Στοχεύετε ψηλά κα περιμένετε την αδελφή ψυχή; Θα πρέπει να συμμαχήσετε με την πραγματικότητα της ζωής (και με τους σωστούς ανθρώπους) και να σταματήσετε να χτίζετε κάστρα στην άμμο.

Με ποιο πρόσωπο θα νιώσεις συναισθηματική ασφάλεια και θα έχεις την πιο όμορφη σχέση; Μάθε τα πάντα με ένα μόνο τηλεφώνημα! Κάλεσε 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
26-03-2018 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι