Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές, Ιχθύς 22/07 - 28/07/2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.2  Ψήφοι: 139

Οι Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές για Ιχθύς, διάβασε ποιες όψεις σε επηρεάζουν και τι εξελίξεις θα έχεις την εβδομάδα αυτή. Μάθε με τις Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Ιχθύς τι πρέπει να προσέξεις ή που να εστιάσεις την εβδομάδα αυτή.

Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Ιχθύς:

Ανακούφιση ή δυσαρέσκεια; Ο ανάδρομος Ερμής σε σύνοδο με την Αφροδίτη στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας αναβιώνει το παρελθόν. Είναι όμως για καλό σας; Μην εκπλαγείτε εάν λάβετε ένα αίτημα φιλίας στο Facebook από έναν/μια πρώην ή μάθετε κάτι από μια χαμένη αγάπη. Σκεφτείτε πολύ καλά: Αξίζει να αναζωπυρώσετε αυτή την παλιά φλόγα του πάθους; Εάν βρίσκεστε σε σχέση, θα μπορούσαν να προκύψουν παρανοήσεις και συγκρούσεις για θέματα από το παρελθόν. Ίσως να είστε ακόμα παγιδευμένοι σε μια εσωτερική διαμάχη ή να επανεμφανιστεί ένα ανεπίλυτο ζήτημα. Να είστε άμεσοι κα ειλικρινείς όσον αφορά τα συναισθήματά σας. Αποφύγετε τα σαρκαστικά και επιθετικά σχόλια τα οποία το μόνο που θα καταφέρουν να κάνουν είναι να εμβαθύνουν το δράμα.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
22-07-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι