Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές, Ιχθύς 12/11 - 18/11/2018

Βαθμολόγησε
Score: 4.2  Ψήφοι: 138

Οι Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές για Ιχθύς, διάβασε ποιες όψεις σε επηρεάζουν και τι εξελίξεις θα έχεις την εβδομάδα αυτή. Μάθε με τις Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Ιχθύς τι πρέπει να προσέξεις ή που να εστιάσεις την εβδομάδα αυτή.

Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Ιχθύς:

Η ερωτική Αφροδίτη επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία στον Ζυγό και στον παθιασμένο όγδοο οίκο σας, ενώ ο Άρης κινείται στο ζώδιό σας, έτσι μαγνητίζετε στο πέρασμά σας. Μυστηριώδεις ψυχές ή έντονα συναισθηματικοί χαρακτήρες σας φέρνουν ένα ξαφνικό καρδιοχτύπι. Αφεθείτε στον αισθησιασμό και το πάθος, αλλά σκεφτείτε πολύ καλά πριν κάνετε κατάθεση ψυχής. Θα μπορούσατε να εγκλωβιστείτε στη ζήλια, την κτητικότητα και την εμμονή, αν δεν έχετε τα μάτια σας ορθάνοιχτα. Ίσως και να εμπλακείτε με κάποιον/α ο οποίος/α σας γίνει εμμονή! Αποστασιοποιηθείτε από όσους παίζουν επικίνδυνα παιχνίδια, η αρχική χαρά δεν θα αντισταθμίσει τη συναισθηματική συντριβή που είναι βέβαιο ότι θα ακολουθήσει.

Με ποιο πρόσωπο θα νιώσεις συναισθηματική ασφάλεια και θα έχεις την πιο όμορφη σχέση; Μάθε τα πάντα με ένα μόνο τηλεφώνημα! Κάλεσε 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους! Κάλεσε στο 14540!!

Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
12-11-2018 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms