Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές, Ιχθύς 20/05 - 26/05/2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.2  Ψήφοι: 139

Οι Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές για Ιχθύς, διάβασε ποιες όψεις σε επηρεάζουν και τι εξελίξεις θα έχεις την εβδομάδα αυτή. Μάθε με τις Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Ιχθύς τι πρέπει να προσέξεις ή που να εστιάσεις την εβδομάδα αυτή.

Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Ιχθύς:

Αναζητάτε την ηρεμία του σπιτιού σας συζητώντας με τους αγαπημένους σας χάρη στον Ερμή στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας. Πειραματιστείτε στην κουζίνα, καλέστε για δείπνο τους αγαπημένους σας, όπου μπορείτε να μοιραστείτε τις ιδέες σας. Διακοσμήστε το δωμάτιό σας ή κάντε μια μεγαλύτερη ανακαίνιση, αυτό θα αποτρέψει τις απαισιόδοξες σκέψεις σας. Αν το μυαλό και το σώμα σας χρειάζονται ξεκούραση, σεβαστείτε τις ανάγκες σας. Γεμίστε τις μπαταρίες σας μόνοι και στη συνέχεια, δεχτείτε προσκλήσεις μόνο από τους φίλους που είναι θετικοί και ευδιάθετοι. Ενεργοποιείστε τις καλές αναμνήσεις και δείτε την αγάπη από τη φωτεινή πλευρά της.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
20-05-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
megali-prosfora
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι