Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές, Ιχθύς 24/09 - 30/09/2018

Βαθμολόγησε
Score: 4.2  Ψήφοι: 138

Οι Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές για Ιχθύς, διάβασε ποιες όψεις σε επηρεάζουν και τι εξελίξεις θα έχεις την εβδομάδα αυτή. Μάθε με τις Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Ιχθύς τι πρέπει να προσέξεις ή που να εστιάσεις την εβδομάδα αυτή.

Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Ιχθύς:

Έχετε κουραστεί από τις συνεχείς διαφωνίες για τα χρήματα; Μπόνους: Η πανσέληνος φωτίζει το δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, και επιτέλους επέρχεται κατανόηση σε οικονομικά θέματα. Στηριχτείτε στην έμφυτη διαίσθησή σας και συντάξτε πρακτικά οικονομικά σχέδια τα οποία θα επιφέρουν ισορροπία στην οικονομική σας κατάσταση. Προσοχή: Το φεγγάρι σας κάνει επιρρεπείς σε υπερβολές. Αντισταθείτε σε κάθε είδους οικονομικές ατασθαλίες οι οποίες θα επιφέρουν σπασμωδικές συναισθηματικές αντιδράσεις, ακόμα και με κάτι ασήμαντο που σας λέει ο αγαπημένος σας. Επεξεργαστείτε τα συναισθήματά σας πριν απαντήσετε βεβιασμένα.

Με ποιο πρόσωπο θα νιώσεις συναισθηματική ασφάλεια και θα έχεις την πιο όμορφη σχέση; Μάθε τα πάντα με ένα μόνο τηλεφώνημα! Κάλεσε 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
24-09-2018 00:00:00
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms