Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές, Ιχθύς 23/09 - 29/09/2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.2  Ψήφοι: 139

Οι Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές για Ιχθύς, διάβασε ποιες όψεις σε επηρεάζουν και τι εξελίξεις θα έχεις την εβδομάδα αυτή. Μάθε με τις Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Ιχθύς τι πρέπει να προσέξεις ή που να εστιάσεις την εβδομάδα αυτή.

Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Ιχθύς:

Μπορεί να αισθάνεστε ότι η σχέση σας υπόκειται σε πολλά εμπόδια και περιορισμούς, ίσως κάποια πράγματα είναι κάπως πολύπλοκα ή ότι ο αγαπημένος σας σάς κρύβει κάτι. Με την Αφροδίτη στον Ζυγό και στον αινιγματικό όγδοο οίκο σας σε τετράγωνο με τον Κρόνο, ίσως χάνετε το χρόνο σας προσπαθώντας να αποκαλύψετε τα κρυμμένα. Η δουλειά σας αυτή τη στιγμή είναι να ακούσετε τι έχει να σας πει ο αγαπημένος σας και να περιμένετε. Οι άνθρωποι θα σας αποκαλύψουν πάντα τον αληθινό τους εαυτό αν τους παρατηρείτε ήσυχα. Συλλέξτε λοιπόν πληροφορίες και λειτουργήστε ως ντετέκτιβ. Μόλις καταλάβετε τι συμβαίνει, μπορείτε να προβάλετε το επιχείρημά σας με διπλωματία και στρατηγική.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
23-09-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι