Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές, Ιχθύς 25/03 - 31/03/2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.2  Ψήφοι: 139

Οι Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές για Ιχθύς, διάβασε ποιες όψεις σε επηρεάζουν και τι εξελίξεις θα έχεις την εβδομάδα αυτή. Μάθε με τις Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Ιχθύς τι πρέπει να προσέξεις ή που να εστιάσεις την εβδομάδα αυτή.

Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Ιχθύς:

Η ομορφιά της Αφροδίτης στο ζώδιό σας και του ανατρεπτικού Ουρανού ενώνονται σε ένα ευμενές εξάγωνο, βοηθώντας σας να ανακτήσετε τη λάμψη και τη γοητεία σας. Μπορείτε να δοκιμάσετε μια πρωτοποριακή θεραπεία ομορφιάς ή να δοκιμάσετε ένα μοντέρνο νέο στυλ. Δεδομένου ότι ο Ουρανός κυβερνά την τεχνολογία, είναι μια καλή εβδομάδα να κάνετε νέες γνωριμίες μέσα από το διαδίκτυο ή νέες φιλίες. Είστε σε σχέση; Μην πιέζετε τον εαυτό σας να ικανοποιήσετε τον αγαπημένο σας, θα καταλήξετε να αποστραγγίσετε τη ζωτική ενέργειά σας. Αν νιώθετε να περιορίζεστε στη σχέση σας, φροντίστε να μείνετε για λίγο μόνοι με τον εαυτό σας επιλέγοντας να είστε με ανθρώπους που σας κατανοούν, όχι με αυτούς που ρίχνουν την ψυχολογία σας.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
25-03-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι