Ιχθύς Σήμερα, Ημερήσιες αισθηματικέςπροβλέψεις Ταρώ.- 24 06 2019

Βαθμολόγησε
Score: 3.8  Ψήφοι: 210

Ιχθύς Σήμερα Ταρώ. Διάβασε στις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις, τι θα συμβεί στην αισθηματική σου ζωή. Τι θα γίνει με τη σχέση σου; Θα κάνεις νέα γνωριμία; Μήπως θα έχεις επανασύνδεση; Οι ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για Ιχθύς Σήμερα Ταρώ έχουν όλες τις απαντήσεις. .

Διάβασε ποια κάρτα Ταρώ σου αντιστοιχεί για Ιχθύς Σήμερα:

 

Από την Χλόη Ευθυμίου:

ΕΝΝΕΑ ΤΩΝ ΡΑΒΔΩΝ

Σκέφτεσαι τα προβλήματα και τις δυσκολίες που έζησες το προηγούμενο διάστημα και κρατάς επιφυλακτικότητα και δισταγμό στις συνεργασίες και τις κοινωνικές σου επαφές, βλέπεις με εγκράτεια και αμφιβολία τη συναισθηματική σου ζωή, δεν απελευθερώνεις τα πραγματικά σου αισθήματα και τις ανάγκες της καρδιάς σου στο ταίρι σου, φοβάσαι να ρισκάρεις στον έρωτα για να μη γελαστείς. Προφύλαξε την ευαίσθητη πλευρά του εαυτού σου απ’ τις κακοτυχίες και τις ψεύτικες υποσχέσεις, μην κλειδώνεις την αγκαλιά σου στη δοτικότητα του συντρόφου σου, μη φοβάσαι να δεχθείς την αληθινή αγάπη!
 

Ημερομηνία Τροποποίησης:
24-06-2019 18:14:46
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι