Ιχθύς Σήμερα, Ημερήσιες αισθηματικέςπροβλέψεις Ταρώ.- 12 12 2018

Βαθμολόγησε
Score: 3.8  Ψήφοι: 209

Ιχθύς Σήμερα Ταρώ. Διάβασε στις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις, τι θα συμβεί στην αισθηματική σου ζωή. Τι θα γίνει με τη σχέση σου; Θα κάνεις νέα γνωριμία; Μήπως θα έχεις επανασύνδεση; Οι ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για Ιχθύς Σήμερα Ταρώ έχουν όλες τις απαντήσεις. .

Διάβασε ποια κάρτα Ταρώ σου αντιστοιχεί για Ιχθύς Σήμερα:

 

Από την Χλόη Ευθυμίου:

ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ ΤΩΝ ΡΑΒΔΩΝ

Με δυναμισμό και αποφασιστικότητα στις κοινωνικές σου επαφές, με ενθουσιασμό και αυτοπεποίθηση στις επαγγελματικές σου επιλογές, ξεδιπλώνεις τις ικανότητες και τα ταλέντα σου, γοητεύεις τον άνθρωπο που σ’ ενδιαφέρει, μεταμορφώνεις το θολό ερωτικό τοπίο... Η συναισθηματική σου ζωή μοσχοβολάει ευτυχισμένες στιγμές με το ταίρι σου, η διάθεσή σου γίνεται παιχνιδιάρα και πολύ ερωτική, η πληθωρικότητα και η γοητεία σου αγκαλιάζουν τις ανάγκες της σχέσης σου, οι δυσκολίες ξεφτίζουν, ο χρόνος γιατρεύει τις κόντρες και τις ζήλειες στο δεσμό σου.

Η αναλύτρια ταρώ Χλόη Ευθυμίου έχει τις απαντήσεις για την αισθηματική σου ζωή! Μάθε όλα όσα θα συμβούν με το πρόσωπο που θέλεις! Κάλεσε στο 14540 ή με μήνυμα στείλε ΤΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ημερομηνία Τροποποίησης:
12-12-2018 20:22:20
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms