Ιχθύς Σήμερα, Ημερήσιες αισθηματικέςπροβλέψεις Ταρώ.- 19 10 2018

Βαθμολόγησε
Score: 3.8  Ψήφοι: 209

Ιχθύς Σήμερα Ταρώ. Διάβασε στις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις, τι θα συμβεί στην αισθηματική σου ζωή. Τι θα γίνει με τη σχέση σου; Θα κάνεις νέα γνωριμία; Μήπως θα έχεις επανασύνδεση; Οι ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για Ιχθύς Σήμερα Ταρώ έχουν όλες τις απαντήσεις. .

Διάβασε ποια κάρτα Ταρώ σου αντιστοιχεί για Ιχθύς Σήμερα:

 

Από την Χλόη Ευθυμίου:

Ο ΕΡΗΜΙΤΗΣ
 
Έχεις την ανάγκη να αποσυρθείς, να σκεφτείς, να εκτιμήσεις τα πράγματα από την αρχή, ν’ αναζητήσεις καινούργιους τρόπους επίλυσης των προβλημάτων σου, να ασχοληθείς με τον εαυτό σου και τα βαθιά θέλω σου. Κράτησε τις αξίες, τη γνώση και τις εμπειρίες σου σαν φάρο στα επόμενα βήματά σου, βγες απ’ τα αδιέξοδα, τολμώντας και πιστεύοντας πως το μέλλον είναι σαφώς καλύτερο... Κάνε μακρινές, μοναχικές, αλλά ελπιδοφόρες σκέψεις για τη σχέση σου, μείνε για λίγο μακριά από τους έντονους καυγάδες, την πολυκοσμία και τα παρεϊστικα βράδια, αναζήτησε τα αληθινά σου συναισθήματα, γνώρισε καλύτερα τον εαυτό σου. Βρες μαζί με τον άνθρωπο σου τις λύσεις για το μέλλον της σχέσης, λειτούργησε «για το εμείς κι όχι για το εγώ»...

Η αναλύτρια ταρώ Χλόη Ευθυμίου έχει τις απαντήσεις για την αισθηματική σου ζωή! Μάθε όλα όσα θα συμβούν με το πρόσωπο που θέλεις! Κάλεσε στο 14540 ή με μήνυμα στείλε ΤΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
19-10-2018 18:07:15
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms