Ιχθύς Σήμερα, Ημερήσιες αισθηματικέςπροβλέψεις Ταρώ.- 19 02 2019

Βαθμολόγησε
Score: 3.8  Ψήφοι: 210

Ιχθύς Σήμερα Ταρώ. Διάβασε στις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις, τι θα συμβεί στην αισθηματική σου ζωή. Τι θα γίνει με τη σχέση σου; Θα κάνεις νέα γνωριμία; Μήπως θα έχεις επανασύνδεση; Οι ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για Ιχθύς Σήμερα Ταρώ έχουν όλες τις απαντήσεις. .

Διάβασε ποια κάρτα Ταρώ σου αντιστοιχεί για Ιχθύς Σήμερα:

 

Από την Χλόη Ευθυμίου:

ΑΣΣΟΣ ΤΩΝ ΞΙΦΩΝ

Ανέδειξε τις ικανότητες και τα ταλέντα σου, οπλίσου με τόλμη και θάρρος στις πεποιθήσεις και τα ιδανικά σου, βάλε το μαχαίρι στο κόκκαλο στις επαγγελματικές σου φιλοδοξίες, αγκάλιασε με ειλικρίνεια κι αποφασιστικότητα τους στόχους και τα επιτεύγματά σου. Η περίοδος που έρχεται είναι ευεργετική για να επενδύσεις σε νέες ιδέες, ν’ αντιμετωπίσεις την πραγματικότητα, να διώξεις την αμφιβολία και τη σύγχυση απ’ την καθημερινότητά σου. Μια καινούργια, ερωτική πρόκληση, ένας ολόφρεσκος πειρασμός, μια ανέγγιχτη γνωριμία, κάνει την εμφάνισή της στη συναισθηματική σου ζωή, αφυπνίζει την άπνοια και την αδράνεια της ψυχής σου. Αν είσαι σε σχέση, μη διστάσεις να πεις τα πράγματα με τ’ όνομά τους, μην κρύβεις την πίκρα και τη δυσαρέσκειά σου απ’ τον άνθρωπο που σ’ ενδιαφέρει, κινήσου με ευελιξία και πάθος, ισορρόπησε τις έκρυθμες καταστάσεις..
 

Ημερομηνία Τροποποίησης:
19-02-2019 20:37:57
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι