Ιχθύς Σήμερα, Ημερήσιες αισθηματικέςπροβλέψεις Ταρώ.- 21 08 2018

Βαθμολόγησε
Score: 3.8  Ψήφοι: 207

Ιχθύς Σήμερα Ταρώ. Διάβασε στις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις, τι θα συμβεί στην αισθηματική σου ζωή. Τι θα γίνει με τη σχέση σου; Θα κάνεις νέα γνωριμία; Μήπως θα έχεις επανασύνδεση; Οι ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για Ιχθύς Σήμερα Ταρώ έχουν όλες τις απαντήσεις. .

Διάβασε ποια κάρτα Ταρώ σου αντιστοιχεί για Ιχθύς Σήμερα:

 

Από την Χλόη Ευθυμίου:

Ο ΙΕΡΟΦΑΝΤΗΣ

Η δράση σου και οι ελιγμοί που πρέπει να κάνεις για να πετύχεις τους στόχους σους, πρέπει να γίνουν με γνωστούς και δοκιμασμένους τρόπους, δεν χρειάζεται να ρισκάρεις στα σίγουρα, δείξε με θάρρος και αυτοπεποίθηση τα θέλω και τις προσδοκίες σου! Συνδύασε το ελεύθερο και καλλιεργημένο πνεύμα σου με γρήγορες και αποφασιστικές κινήσεις, το αποτέλεσμα θα σε καταπλήξει! Μη γυρίσεις στο παρελθόν, χωρίς να έχεις μιλήσει πρώτα με τον καθρέφτη σου! Αν το πρόσωπο που θέλει να γυρίσει πίσω δεν καλύπτει όλες σου τις ανάγκες, καλύτερα να προσεγγίσεις έναν καινούργιο, καθαρόαιμο έρωτα που σου κλείνει το μάτι! Δώσε νέα και υγιή ευκαιρία σε μια σχέση που σε πονάει, αλλά πιες κι έναν καφέ στην παραλία με την καλοκαιρινή αύρα να σου χτυπάει το πρόσωπο!

Η αναλύτρια ταρώ Χλόη Ευθυμίου έχει τις απαντήσεις για την αισθηματική σου ζωή! Μάθε όλα όσα θα συμβούν με το πρόσωπο που θέλεις! Κάλεσε στο 14540 ή με μήνυμα στείλε ΤΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
21-08-2018 05:53:52
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms