Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ Καρκίνος, Ιούλιος 2019

Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1

Από την Χλόη Ευθυμίου: Στις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Καρκίνος μάθε τι επιφυλάσσει ο νέος μήνας για τα αισθηματικά σου. Θα έχεις νέα γνωριμία, επανασύνδεση; Πως θα εξελιχθεί ο γάμος ή ο δεσμός σου; Όλες οι απαντήσεις για τα αισθηματικά σου βρίσκονται στις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Καρκίνος.

Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Καρκίνος:

ΙΕΡΕΙΑ

Μία περίοδος γονιμότητας και πραγματοποίησης των επαγγελματικών σου στόχων και των προσωπικών σου επιτευγμάτων είναι η επόμενη, αν ακολουθήσεις το ένστικτο και την φωνή της καρδιάς σου στην συναισθηματική σου καθημερινότητα, απομονώνοντας μακριά από την ερωτική σου ζωή ανθρώπους και καταστάσεις που δρουν με υπόγειους και πικρόχολους σκοπούς, αν ανοίξεις την τρυφερή σου αγκαλιά στις επιθυμίες και τα θέλω του άλλου σου μισού χωρίς φόβο και προκαταλήψεις, αν σβήσεις απ’ τον δεσμό σου τα σκαμπανεβάσματα και τις ανασφάλειες, φλογίζοντας την αγκαλιά σου με άπλετο και έντονο πάθος, με απόλυτη και παντοτινή δοτικότητα για το ταίρι που λαχταράς.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-07-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι