Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ Καρκίνος, Ιανουάριος 2019

Βαθμολόγησε
Score: 3.3  Ψήφοι: 8

Από την Χλόη Ευθυμίου: Στις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Καρκίνος μάθε τι επιφυλάσσει ο νέος μήνας για τα αισθηματικά σου. Θα έχεις νέα γνωριμία, επανασύνδεση; Πως θα εξελιχθεί ο γάμος ή ο δεσμός σου; Όλες οι απαντήσεις για τα αισθηματικά σου βρίσκονται στις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Καρκίνος.

Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Καρκίνος:

ΕΞΙ ΤΩΝ ΡΑΒΔΩΝ

Δαφνοστεφανώνονται οι επαγγελματικές σου φιλοδοξίες, θεριεύουν οι προσωπικές και κοινωνικές σου επιθυμίες, αποκτά άρωμα φρεσκάδας και ζωντάνιας η συναισθηματική σου καθημερινότητα όλο τον Γενάρη, πετυχαίνεις τους ερωτικούς στόχους με το πλάσμα που σ’ ενδιαφέρει, καλοδέχεσαι μια επίσημη πρόταση απ’ το ταίρι σου, υποδέχεσαι στη θλιμμένη σου αγκαλιά τη ζεστασιά και την αφοσίωση του άλλου σου μισού, η καρδιά σου χτυπά στους ρυθμούς της συντροφικότητας και του πάθους, οι μοναχικές στιγμές με το άλλο σου μισό φλογίζονται με ευτυχισμένες και λυτρωτικές πινελιές, ο εγωισμός και οι ίντριγκες στη σχέση σου μπορούν να μεταμορφωθούν σε ομοψυχία και κατανόηση!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-01-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι