Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για

Βαθμολόγησε

Από την Χλόη Ευθυμίου: Στις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Καρκίνος μάθε τι επιφυλάσσει ο νέος μήνας για τα αισθηματικά σου. Θα έχεις νέα γνωριμία, επανασύνδεση; Πως θα εξελιχθεί ο γάμος ή ο δεσμός σου; Όλες οι απαντήσεις για τα αισθηματικά σου βρίσκονται στις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Καρκίνος.

Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Καρκίνος:

Έξι των Ράβδων

Η σοφία συναντά τις ελπίδες και τα όνειρά σας. Ήδη έχετε πάρει εμπειρίες και γνώση από το παρελθόν, προκειμένου να πορευθείτε σε μια ομαλή διαδρομή στην ερωτική σας ζωή. Αυτό το μήνα, το σύμπαν φαίνεται να έχει κάτι πολύ σοφό να σας παραδώσει με τη μορφή της επικοινωνίας και της γνώσης. Υπάρχει μια πνευματική χροιά σε αυτή την κάρτα, η οποία σας καλεί να διεισδύσετε βαθιά μέσα στα άδυτα της ψυχής σας, να σκιαγραφήσετε ό, τι σοφό διδαχθήκατε από το παρελθόν και να το εφαρμόσετε στο μέλλον. Από αυτό το μήνα, ένας μετασχηματισμός λαμβάνει χώρα μέσα σας. Έντονες διαισθητικές και ψυχικές ανακατατάξεις συμβαίνουν στην ψυχή σας, που σκοπό έχουν να αποκρυσταλλώσουν τη γνώση και τη σοφία που λάβατε, για να ανοίξει ένας νέος, πιο φωτεινός δρόμος στην ερωτική σας ζωή. Ίσως κάνετε διαλογισμό και απολογισμό του παρελθόντος ή ασχοληθείτε με οτιδήποτε δημιουργικό, προκειμένου να εκτονώσετε ό, τι είναι ήδη μέσα σας.

Η ταρώ ξεδιαλύνει τα πάντα για τα αισθηματικά σου! Είναι η τράπουλα που ρωτάς κάτι και σου δίνει ξεκάθαρη απάντηση!
Θα έχεις επανασύνδεση; Η ταρώ θα σου απαντήσει με ένα ναι ή με ένα όχι!
Η Χλόη Ευθυμίου είναι η επικεφαλής αναλύτρια ταρώ του e-zwdia.gr και μπορείς να την καλέσεις στο 14540 ή με sms στείλε ΤΑΡΩ στο 54529.
(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-10-2017 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι