Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ Καρκίνος, Απρίλιος 2018

Βαθμολόγησε
Score: 4.6  Ψήφοι: 10

Από την Χλόη Ευθυμίου: Στις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Καρκίνος μάθε τι επιφυλάσσει ο νέος μήνας για τα αισθηματικά σου. Θα έχεις νέα γνωριμία, επανασύνδεση; Πως θα εξελιχθεί ο γάμος ή ο δεσμός σου; Όλες οι απαντήσεις για τα αισθηματικά σου βρίσκονται στις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Καρκίνος.

Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Καρκίνος:

Τρία των Ξιφών

Ποιος σας έχει παγιδέψει στην απαισιοδοξία και στη θλίψη; Σίγουρα είναι εύκολο να κατηγορείτε τους άλλους σε μια προσπάθεια να αποποιηθείτε των ευθυνών σας και να νιώσετε καλύτερα. Αντί να αναμοχλεύετε ό, τι έχει πάει στραβά για σας στο παρελθόν, θα πρέπει να βγείτε από αυτές τις αρνητικές σκέψεις και να επικεντρωθείτε σε αυτό που συμβαίνει στο παρόν και σε αυτό που πραγματικά επιθυμείτε για το μέλλον. Εάν γκρινιάζετε συνεχώς και οικτίρετε τον εαυτό σας, όλη αυτή η αρνητική ενέργεια θα κυκλοφορήσει στο Σύμπαν, το οποίο θα σας ακούσει και θα σας στείλει ακόμα περισσότερη θλίψη. Απελευθερωθείτε από αυτά τα 3 σπαθιά που ματώνουν την καρδιά σας, πριν κάνετε νέα σχέδια. Μπορεί να πέφτει δυνατή βροχή και οι ουρανοί να βροντούν, αλλά εσείς γιατί κλαίτε; Γιατί αφήνετε τα συναισθήματά σας να σας παρασύρουν; Θα πρέπει να κόψετε τις νοσηρές εξαρτήσεις για να αφήσετε τον εαυτό σας ελεύθερο να υποδεχτεί την αγάπη.

Η ταρώ ξεδιαλύνει τα πάντα για τα αισθηματικά σου! Είναι η τράπουλα που ρωτάς κάτι και σου δίνει ξεκάθαρη απάντηση!
Θα έχεις επανασύνδεση; Η ταρώ θα σου απαντήσει με ένα ναι ή με ένα όχι! Η Χλόη Ευθυμίου είναι η επικεφαλής αναλύτρια ταρώ του e-zwdia.gr και μπορείς να την καλέσεις στο 14540 ή με sms στείλε ΤΑΡΩ στο 54529. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-04-2018 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι