Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ Καρκίνος, Σεπτέμβριος 2019

Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 3

Από την Χλόη Ευθυμίου: Στις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Καρκίνος μάθε τι επιφυλάσσει ο νέος μήνας για τα αισθηματικά σου. Θα έχεις νέα γνωριμία, επανασύνδεση; Πως θα εξελιχθεί ο γάμος ή ο δεσμός σου; Όλες οι απαντήσεις για τα αισθηματικά σου βρίσκονται στις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Καρκίνος.

Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Καρκίνος:

ΠΕΝΤΕ ΤΩΝ ΚΥΠΕΛΛΩΝ

Μπορεί να μην αποτελεί ο Σεπτέμβρης τον πιο ενθουσιώδη και καλότυχο μήνα, γιατί οι ανατρεπτικές αλλαγές που σε περιμένουν στην επαγγελματική καριέρα και τις κοινωνικές σου επαφές δεν αποκλείεται να σου χαλάσουν αρκετά τη διάθεση, αλλά και την ίδια στιγμή να γίνουν αφορμή για να ανοίξεις νέους, ελπιδοφόρους δρόμους για το μέλλον, ενώ η συναισθηματική σου ζωή φορτίζεται με ανησυχίες και αμφιβολίες για τον άνθρωπο που σ’ ενδιαφέρει, η αντιπαλότητα και οι εκρήξεις ίσως εγκυμονούν οριστική σύγκριση στο δεσμό σου και πιθανόν χρειάζεται να γυρίσεις σελίδα στο αβέβαιο, ερωτικό παρελθόν, ακολουθώντας τα χνάρια μιας ολόφρεσκης, τρυφερής γνωριμίας..

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-09-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι