Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ Καρκίνος, Οκτώβριος 2018

Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 3

Από την Χλόη Ευθυμίου: Στις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Καρκίνος μάθε τι επιφυλάσσει ο νέος μήνας για τα αισθηματικά σου. Θα έχεις νέα γνωριμία, επανασύνδεση; Πως θα εξελιχθεί ο γάμος ή ο δεσμός σου; Όλες οι απαντήσεις για τα αισθηματικά σου βρίσκονται στις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Καρκίνος.

Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Καρκίνος:

Ο Βασιλιάς των Κυπέλλων

Βυθίζεστε πλήρως στα ήρεμα νερά της διαίσθησης και των συναισθημάτων. Αυτό είναι κάτι θετικό για τη γαλήνη της ψυχής σας, αλλά μπορεί επίσης να έρθετε αντιμέτωποι με πράγματα που ήδη αγωνίζεστε να ξεπεράσετε και τα οποία ίσως είχατε αποφύγει στο παρελθόν να αντιμετωπίσετε. Αυτή η κάρτα σας κάνει πιο ανοικτούς, δεκτικούς και ευάλωτους συναισθηματικά και νιώθετε μια πνευματική διαύγεια. Ο Βασιλιάς των Κυπέλλων συμβολίζει κάτι περισσότερο από τα συναισθήματά σας. Μπορείτε να έχετε τον έλεγχο πάνω στην αρνητική ενέργεια που σας περιβάλλει, ξεπερνάτε τις προκλήσεις και τις αναταραχές στη σχέση σας, ξέρετε πώς να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας. Αυτή θα είναι και η ατμόσφαιρα στη σχέση σας αυτό το μήνα. Μπορεί να μην είστε σε θέση να αποφύγετε ορισμένες συναισθηματικές αναταραχές, αλλά θα προσπαθήσετε για το καλύτερο αντί να επιτίθεστε στον αγαπημένο σας.

Η ταρώ ξεδιαλύνει τα πάντα για τα αισθηματικά σου! Είναι η τράπουλα που ρωτάς κάτι και σου δίνει ξεκάθαρη απάντηση!
Θα έχεις επανασύνδεση; Η ταρώ θα σου απαντήσει με ένα ναι ή με ένα όχι! Η Χλόη Ευθυμίου είναι η επικεφαλής αναλύτρια ταρώ του e-zwdia.gr και μπορείς να την καλέσεις στο 14540 ή με sms στείλε ΤΑΡΩ στο 54529. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-10-2018 00:00:00
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms