Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ Καρκίνος, Ιούλιος 2018

Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 5

Από την Χλόη Ευθυμίου: Στις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Καρκίνος μάθε τι επιφυλάσσει ο νέος μήνας για τα αισθηματικά σου. Θα έχεις νέα γνωριμία, επανασύνδεση; Πως θα εξελιχθεί ο γάμος ή ο δεσμός σου; Όλες οι απαντήσεις για τα αισθηματικά σου βρίσκονται στις Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Καρκίνος.

Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για Καρκίνος:

Οκτώ των Ξιφών

Αισθάνεστε μπλοκαρισμένοι ή κολλημένοι σε μια σχέση ή μια κατάσταση και δεν μπορείτε να αποφασίσετε τι να κάνετε; Αυτή η κάρτα σας δείχνει ότι ίσως δεν βλέπετε την πλήρη εικόνα των πραγμάτων και βρίσκεστε σε μια μικρή σύγχυση ως προς το τι βλέπετε και το πώς αντιδράτε. Ίσως κάποια ενέργειά σας δεν θα δουλέψει ή θα νιώσετε παγιδευμένοι μέσα στις ασαφείς σκέψεις σας. Μήπως αισθάνεστε ότι οι ερωτικοί σύντροφοι που θελήσατε σας έβαλαν το μαχαίρι στην πλάτη και τώρα δεν είστε σίγουροι για τον ποιόν μπορείτε να εμπιστευτείτε; Ίσως θα πρέπει να κοιτάξετε βαθύτερα μέσα σας, έχετε τη σοφία και τη δύναμη που μπορούν να σας βγάλουν από τη φυλακή σας, καθώς δεν υπάρχει κανένας άλλος που μπορεί να το κάνει αυτό για σας. Αυτή η κάρτα αναφέρεται στη θεραπεία της ψυχής σας, που σημαίνει ότι αν αλλάξετε τις σκέψεις σας, μπορείτε να αλλάξετε τον κόσμο γύρω σας και την ερωτική σας ζωή.

Η ταρώ ξεδιαλύνει τα πάντα για τα αισθηματικά σου! Είναι η τράπουλα που ρωτάς κάτι και σου δίνει ξεκάθαρη απάντηση!
Θα έχεις επανασύνδεση; Η ταρώ θα σου απαντήσει με ένα ναι ή με ένα όχι! Η Χλόη Ευθυμίου είναι η επικεφαλής αναλύτρια ταρώ του e-zwdia.gr και μπορείς να την καλέσεις στο 14540 ή με sms στείλε ΤΑΡΩ στο 54529. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-07-2018 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι