Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις ζώδιο

Βαθμολόγησε
Score: 4.4  Ψήφοι: 44

Μάθε τι επιφυλάσσει ο μήνας αυτός με τις Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Καρκίνος, ποιες όψεις σε επηρεάζουν και πως; Μάθε όλες τις εξελίξεις στις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Καρκίνος από την έγκριτη αστρολόγο:

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Καρκίνος: 

Πάρτε μια ανάσα και μη μιλάτε συνεχώς, δώστε και στους άλλους την ευκαιρία να συμμετάσχουν στο διάλογο. Η Αφροδίτη μέχρι τα μέσα του μήνα θα βρίσκεται στον επικοινωνιακό οίκο σας και θέλετε να εκφέρετε τη γνώμη και τις σκέψεις σας, εξορμάτε στην κοινωνική δράση, ίσως γίνετε ή εξέχουσα προσωπικότητα στη γειτονιά σας! Ακόμα και οι καλύτερες προσπάθειές σας να επιφέρετε την αρμονία στο σπίτι σας θα αποτύχουν καθώς από το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα όπου η Αφροδίτη και ο Άρης θα βρίσκονται στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας. Βρίσκεστε σε ένα σπίτι όπου επικρατεί χάος: θόρυβος, ενοχλητικές ανακαινίσεις, άνθρωποι που τρέχουν, τρελοί συγκάτοικοι ή απλώς κάτι νιώθετε στο  σπίτι σας που περισσότερο σας εκνευρίζει, παρά σας χαλαρώνει.

Η καριέρα σας απογειώνεται καθώς η πανσέληνος φωτίζει το δέκατο οίκο σας, της επιτυχίας και των επαγγελματικών προσπαθειών. Αυτή είναι μια στιγμή που κάνετε εντύπωση, αφήνετε το σημάδι σας όπου κι αν βρεθείτε, οπότε αν θέλετε να κάνετε το ντεμπούτο σας επαγγελματικά ή να προβληθείτε δημόσια, έχετε την υποστήριξη του φεγγαριού. Φυσικά, θα πρέπει να βαδίσετε προσεκτικά καθώς με τον παρορμητικό Κριό, μπορεί να κάνετε ανεξέλεγκτες και βιαστικές κινήσεις, οπότε ελέγξτε διπλά τα βήματά σας. Θα μπορούσατε να έχετε μια επαγγελματική προσφορά, έναν ηγετικό νέο τίτλο ή μια θέση που σας χρίζει ηγέτη, και ίσως επίσης να σας αναγνωριστούν οι  προσπάθειες και η συμβολή σας στην εργασία σας. Καλώς ήλθατε στο μήνα των επαίνων και των βραβείων! Βασιστείτε στη δύναμή σας και δεν πρόκειται να χάσετε.

Το σπίτι και η οικογενειακή σας ζωή είναι τώρα στο μυαλό σας, αφήνετε όλες τις υποχρεώσεις σας για να προσφέρετε μια μεγάλη αγκαλιά στους αγαπημένους σας, χάρη στη νέα Σελήνη στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας. Αφήστε στην άκρη τις ανασφάλειες και τις αμφιβολίες σας, και δείξτε στους ανθρώπους που είναι κοντά σας πόσο πολλά σημαίνουν για εσάς. Μιλήστε στο τηλέφωνο, οργανώστε ένα πικ-νικ το απόγευμα ή ένα δείπνο στο σπίτι σας, ιδιαίτερα αν τους έχετε παραμελήσει τον τελευταίο καιρό. Δημιουργήστε μια ζεστή φωλιά για εκείνους που λατρεύετε ή προσφέρετε την φροντίδα σας στο κοινό σας καταφύγιο.

Οι αστρολογικές όψεις του καινούριου μήνα τι γεγονότα θα φέρνουν στα αισθηματικά σου; 

Μάθε με ονόματα, γεγονότα, ημερομηνίες όσα θα γίνουν στο 14540 ή στείλε ΣΥΛΒΙΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-10-2017 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι