Καρκίνος Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ιανουαρίου 2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.4  Ψήφοι: 48

Μάθε τι επιφυλάσσει ο μήνας αυτός με τις Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Καρκίνος, ποιες όψεις σε επηρεάζουν και πως; Μάθε όλες τις εξελίξεις στις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Καρκίνος από την έγκριτη αστρολόγο: Δάφνη Ιωάννου

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Καρκίνος: 

Βάλτε πρόγραμμα στη ζωή σας! Η Αφροδίτη κινείται στον υγιή έκτο οίκο σας, και σας κρούει τον κώδωνα για υγιή διαβίωση. Μετά από τις προηγούμενες διασκεδαστικές εβδομάδες, είστε έτοιμοι να αλλάξετε συνήθειες, ασχολείστε περισσότερο με το σώμα σας και τη διατροφή σας. Ο Άρης στον φιλόδοξο δέκατο οίκο σας, σάς δίνει πρόσθετη δύναμη να προχωρήσετε μπροστά στην καριέρα σας, να οδεύσετε στην επαγγελματική επιτυχία. Ίσως να ξεκινήσετε ένα νέο έργο που πιθανό να σας αγχώσει ή να αναλάβετε μια ευθύνη που είναι λίγο πάνω από τα μέτρα σας. Λοιπόν, ακόμα κι αν η σκέψη για την ολοκλήρωση του εν λόγω έργου σας κάνει να τρέμετε, στο τέλος θα κερδίσετε. Έχετε εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σας!

Η Ηλιακή έκλειψη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων και των συνεργασιών, αλλάζει το παιχνίδι της ζωής σας, φέρνοντας νέα δεδομένα στις πιο οικείες σχέσεις σας. Μήπως σκέφτεστε να παντρευτείτε ή να συγκατοικίσετε; Εάν είστε μόνοι, θα μπορούσατε να συναντήσετε κάποιον/α με μακροπρόθεσμες προοπτικές τους επόμενους έξι μήνες και αυτό θα συμβεί όταν δεν το περιμένετε. (Είναι σίγουρο). Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να κλείσετε μια συμφωνία, να διαπραγματευτείτε μια σύμβαση και να ενώσετε τις δυνάμεις σας με ένα πρόσωπο ισχύος. Πείτε «ναι» σε νέες συνεργασίες, τα άτομα θα αποδειχτούν αξιόπιστα για να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα.

Η Σεληνιακή έκλειψη φωτίζει το δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, και το μυαλό σας είναι στα οικονομικά σας. Επιτέλους, η δουλειά που περιμένατε καιρό μπορεί τώρα να ξεκινήσει με καλές οικονομικές προοπτικές. Αν ήρθε η ώρα να φύγετε από μια αδιέξοδη εργασία, αυτή η έκλειψη επιταχύνει την αναχώρησή σας. Μπορεί να είναι τρομακτικό για το ανασφαλές ζώδιό σας να φύγετε έτσι, αλλά το να παραμένετε σε δυσάρεστες καταστάσεις για την ασφάλεια, είναι αδιέξοδο. Στην άλλη άκρη του φάσματος, βεβαιωθείτε ότι κάνετε σχέδια αποταμίευσης. Θα μπορούσατε να εξαναγκαστείτε εκ των περιστάσεων να μαζέψετε χρήματα ή να επενδύσετε σε κάτι διαρκούς αξίας. Ίσως προσλάβετε έναν οικονομολόγο, εάν τα οικονομικά της επιχείρησής σας δεν βαίνουν καλώς.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-01-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι