Καρκίνος Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ιουλίου 2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.4  Ψήφοι: 48

Μάθε τι επιφυλάσσει ο μήνας αυτός με τις Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Καρκίνος, ποιες όψεις σε επηρεάζουν και πως; Μάθε όλες τις εξελίξεις στις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Καρκίνος από την έγκριτη αστρολόγο: Δάφνη Ιωάννου

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Καρκίνος: 

Να είστε προσεκτικοί και επιμελείς όσον αφορά τη διαχείριση των χρημάτων σας, η ισορροπία του προϋπολογισμού σας σίγουρα θα σας βοηθήσει να αποφύγετε το περιττό άγχος και τις αποτυχίες. Ο Άρης και ο ανάδρομος Ερμής στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, σάς ζητούν να αποφύγετε τις παρορμητικές αγορές και την υπερβολική αισιοδοξία για τα οικονομικά σας. Προσέξτε τις ενέργειές σας, αν εναρμονίζονται με τις βασικές αξίες σας. Για παράδειγμα, αν λέτε ότι θέλετε να εξοικονομήσετε χρήματα για ένα σπίτι, μπορείτε να κόψετε τις περιττές σπατάλες; Εάν το σύμπαν σας έχει φέρει μια νέα εργασία, αυτή είναι μια καλή περίοδος για να προετοιμαστείτε και να αξιολογήσετε αν αυτή η δουλειά εξυπηρετεί τους στόχους σας.  

Ευτυχισμένο το Νέο Έτος σας, γιορτάστε! Η Ήλιακή έκλειψη στο ζώδιό σας μαζί με την Αφροδίτη σάς κάνουν ιδιαίτερα ξεχωριστούς. Εξελίσσουν τη ζωή σας σε γρήγορους ρυθμούς. Αυτή η έκλειψη σας ωθεί να κάνετε μακρόχρονες αλλαγές και να συνεχίσετε να κυνηγάτε ατρόμητα τα όνειρά σας. Αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας για να κάνετε μια λίστα με τις επιθυμίες σας και μην κάνετε πίσω. Κάντε τα πιο μεγάλα όνειρα! Και υπάρχει ένα διπλό μπόνους: Οι σπόροι που φυτεύετε σήμερα θα εκδηλωθούν σε έξι μήνες από τώρα, με την αντίστοιχη Σεληνιακή έκλειψη στο ζώδιό σας, διπλασιάζοντας τα δώρα που μπορεί να φέρει το φεγγάρι. Συνεχίστε να αγωνίζεστε, και όπως είπε ο Κομφούκιος, «αυτός που θέλει να είναι σταθερά ευτυχισμένος πρέπει να αλλάζει συχνά».

Η Σεληνιακή έκλειψη ταρακουνά τον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, έτσι αν βγαίνετε με κάποιον/α για κάποιο χρονικό διάστημα, θα μπορούσε να υπάρξει προοπτική δέσμευσης στον ορίζοντα, καθώς οι εκλείψεις μπορούν να φέρουν τολμηρά σημεία καμπής. Αν είστε σε μακροχρόνια σχέση, εσείς και ο σύντροφός σας θα μπορούσατε να αποφασίσετε να κάνετε το επόμενο βήμα, είτε αυτό σημαίνει να μετακομίσετε μαζί, να αγοράσετε ένα σπίτι ή να παντρευτείτε. Οι Σεληνιακές εκλείψεις δεν ανέχονται μεσοβέζικες καταστάσεις, οπότε ή θα προχωρήσετε στη δέσμευση ή τον χωρισμό. Συμβουλή! Κατανοήστε ότι όλες οι ώριμες σχέσεις απαιτούν συμβιβασμό, έτσι ώστε κανένας να μην αισθάνεται περιορισμένος.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-07-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι