Καρκίνος Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ιουλίου 2018

Βαθμολόγησε
Score: 4.4  Ψήφοι: 45

Μάθε τι επιφυλάσσει ο μήνας αυτός με τις Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Καρκίνος, ποιες όψεις σε επηρεάζουν και πως; Μάθε όλες τις εξελίξεις στις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Καρκίνος από την έγκριτη αστρολόγο:

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Καρκίνος: 

Ενώ δεν φημίζεστε για την επικοινωνιακή σας δεινότητα, η Αφροδίτη στον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας σάς κάνει τολμηρούς στον τρόπο έκφρασής σας και μπορεί να σας βοηθήσει να κάνετε το πρώτο βήμα για να πλησιάσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ή τουλάχιστον να νιώσετε ελεύθεροι να εκφέρετε τη γνώμη σας και τις ιδέες σας. Έχετε δαπάνες που σας προσθέτουν άγχος κάθε μήνα; Ψάξτε τρόπους με τους μπορείτε να απλοποιήσετε τα πάντα, είναι το μήνυμα που σας στέλνει ο ανάδρομος Ερμής στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων. Δημιουργήστε αντίγραφα όλων των ηλεκτρονικών αρχείων και επαφών σας και σιγουρευτείτε ότι εξηγείτε τα πάντα με άψογη λεπτομέρεια στους πελάτες και τους συναδέλφους σας, καθώς δεν υπάρχει περιθώριο για οικονομικά σφάλματα.

Αναπνέετε τον φρέσκο αέρα του καλοκαιριού, ξεδιπλώνεται μπροστά σας μια νέα ζωή, αλλάζει η συνολική σας ταυτότητα, συμπεριλαμβανομένης και της εμφάνισής σας καθώς η Ηλιακή έκλειψη ενεργοποιεί το ζώδιό σας. Ανοίξτε σαμπάνια, είναι η προσωπική σας νέα χρονιά! Είναι η τέλεια στιγμή να ξεκινήσετε νέους στόχους, να κάνετε το ντεμπούτο σας πιο ανανεωμένοι, με μια νέα σχέση ή εργασία. Ολόκληρη η ζωή σας γίνεται τόσο έντονη και ενεργητική. Αν νιώσετε περισσότερο ευαίσθητοι ή εξαντλημένοι πηγαίνετε κοντά σε νερό, είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε για τη θεραπεία της ψυχής σας. Όλοι οι σπόροι που φυτεύετε τώρα γύρω από τις προσωπικές σας επιθυμίες, θα ανθίσουν μέσα στους επόμενους έξι μήνες.

Απομακρυνθείτε από άτομα στα οποία δεν αξίζει να επενδύσετε συναισθηματικά ή οικονομικά και αποφύγετε τα ασαφή και επιθετικά μηνύματα. Ο ανάδρομος Άρης αγκαλιά με τη Σεληνιακή έκλειψη στον μετασχηματιστικό όγδοο οίκο σας, σας ζητούν να είστε εγκρατείς στις παράτολμες ενέργειές σας και να αποφύγετε την επιθετική συμπεριφορά που θα μπορούσε να επισκιάσει τις οικείες σχέσεις σας. Όσο πιο γρήγορα συμφωνήσετε, τόσο το καλύτερο! Ο όγδοος οίκος διέπει τα ακίνητα, οπότε αν ελπίζατε να αγοράσετε ή να πωλήσετε ακίνητα, μπορεί να διαπιστώσετε ότι ο ανάδρομος Άρης σας βάζει εμπόδια. Ίσως ακόμα να δείτε τα χρήματά σας να εξανεμίζονται εντελώς ξαφνικά. Μειώστε τις περιττές δαπάνες και αναζητήστε παθητικές πηγές εισοδήματος αντί να εργάζεστε μόνο για λίγα ευρώ.

Οι αστρολογικές όψεις του καινούριου μήνα τι γεγονότα θα φέρνουν στα αισθηματικά σου;  Μάθε με ονόματα, γεγονότα, ημερομηνίες όσα θα γίνουν στο 14540 ή στείλε ΣΥΛΒΙΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-07-2018 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι