Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις ζώδιο

Βαθμολόγησε
Score: 4.4  Ψήφοι: 45

Μάθε τι επιφυλάσσει ο μήνας αυτός με τις Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Καρκίνος, ποιες όψεις σε επηρεάζουν και πως; Μάθε όλες τις εξελίξεις στις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Καρκίνος από την έγκριτη αστρολόγο:

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Καρκίνος: 

Ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στις πιο οικείες σχέσεις σας. Μέχρι τις 18 του μήνα η Αφροδίτη θα κινείται στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, και ακολουθείται από τη νέα Σελήνη επίσης στον ίδιο οίκο σας. Το σύμπαν σας βοηθά να κάνετε μια νέα αρχή με τον αγαπημένο σας, ίσως ακόμα σκεφτείτε πιο σοβαρά τη δέσμευση. Συναρπαστικές φιλίες, νέοι επιχειρηματικοί συνεργάτες και προσφορές, επενδυτές που έρχονται με τις καλύτερες προθέσεις σας ανεβάζουν στα ουράνια. Ίσως ακόμα έχετε την ευκαιρία να συμμετέχετε δυναμικά σε μια ταχέως αναπτυσσόμενη επιχείρηση. Ο τίτλος «αντιπρόεδρος» ή «διοικητικός σύμβουλος» σας ταιριάζει τέλεια!

Μετά τις 18 του μήνα η Αφροδίτη θα κινείται στον όγδοο οίκο σας, του πάθους και των κοινών οικονομικών, και αισθάνεστε ευτυχισμένοι, ζώντας το πάθος με τον αγαπημένο σας. Βρίσκετε μια υγιή διέξοδο στους φόβους και τις εμμονές σας, ασχολείστε με οικονομικά που έχετε από κοινού με τους άλλους, σκέφτεστε στρατηγικά πως θα έχετε συναισθηματική και οικονομική ασφάλεια. Μακριά από τον έλεγχο και τη χειραγώγηση στη σχέση σας είναι το μήνυμα του Άρη στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας. Έχετε υπόψη σας ότι ο Άρης είναι ο πλανήτης του πολέμου, έτσι γίνεστε περισσότερο δυναμικοί και προκλητικοί, δημιουργείτε συγκρούσεις εξαιτίας του εγωισμού σας αλλά και διαφωνίες.

Τραγουδάτε το δικό σας μελωδικό κομμάτι, κάνετε ένα διάλειμμα από όλη αυτή την αρνητική ενέργεια των ανθρώπων γύρω σας καθώς η πρώτη πανσέληνος του μήνα φωτίζει το ζώδιό σας. Ασχολείστε με την εξωτερική σας εμφάνιση και τους προσωπικούς σας στόχους, είναι όλα για σας τώρα! Έχετε κάτι που πρέπει απλά να εκφράσετε; Αδράξτε την ευκαιρία και μιλήστε. Πάτε πίσω έξι μήνες, ποιους σπόρους φυτέψατε με την αντίστοιχη νέα Σελήνη; Η δεύτερη πανσέληνος του μήνα η οποία είναι και Σεληνιακή έκλειψη φωτίζει το δεύτερο οίκο σας, των αξιών, και συνειδητοποιείτε ότι οι προσωπικές σας αξίες (συμπεριλαμβανομένου του τρόπου με τον οποίο εκτιμάτε τον εαυτό σας) δεν εναρμονίζονται με την τρέχουσα πορεία της ζωής σας, προκαλώντας μια ριζική αλλαγή.

Οι αστρολογικές όψεις του καινούριου μήνα τι γεγονότα θα φέρνουν στα αισθηματικά σου;  Μάθε με ονόματα, γεγονότα, ημερομηνίες όσα θα γίνουν στο 14540 ή στείλε ΣΥΛΒΙΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Νέο!!! Τώρα μπορείς να καλείς τους συνεργάτες μας για προσωπική πρόβλεψη από την Ελλάδα και το εξωτερικό

σε ιδιαίτερα προνομιακές τιμές χωρίς να χρεώνεις το λογαριασμό του τηλεφώνου σου! Δες εδώ πως!

 

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-01-2018 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι