Καρκίνος Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Απριλίου 2018

Βαθμολόγησε
Score: 4.4  Ψήφοι: 45

Μάθε τι επιφυλάσσει ο μήνας αυτός με τις Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Καρκίνος, ποιες όψεις σε επηρεάζουν και πως; Μάθε όλες τις εξελίξεις στις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Καρκίνος από την έγκριτη αστρολόγο:

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Καρκίνος: 

Σίγουρα σας αρέσει να αναμοχλεύετε το παρελθόν, αλλά τώρα ενδιαφέρεστε να προχωρήσετε μπροστά. Με την Αφροδίτη στο μελλοντικό ενδέκατο οίκο σας, το όραμά σας είναι χρόνια μπροστά από των φίλων σας. Είστε υπομονετικοί και περιμένετε, ξέρετε ότι θα φτάσετε το στόχο σας. Εάν εργάζεστε με μια ομάδα, είστε ο εκπρόσωπος, ο ηγέτης που παρακινεί τους άλλους. Ένταση με τον αγαπημένο σας ή ένα συνεργάτη σας προκαλεί ο Άρης ο οποίος κινείται στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων και των συνεργασιών. Ή μπορεί να μη νιώθετε άνετα στον κοινωνικό σας περίγυρο, αισθάνεστε κλειστοφοβία, και αν συμβαίνει αυτό, ίσως ήρθε η ώρα να αλλάξετε τα πράγματα, θέτοντας τα όριά σας, έτσι ώστε να μην αισθάνεστε τόσο περιορισμένοι.

Να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά για να μη χάσετε τις νέες επαγγελματικές ευκαιρίες! Η νέα Σελήνη ενεργοποιεί τον φιλόδοξο δέκατο οίκο σας και το μυαλό σας είναι στις τιμές και τα βραβεία, όταν ξεκινάτε την ημέρα σας σκέφτεστε πως θα έχετε το μεγαλύτερο κέρδος. Σίγουρα, το να κερδίσετε το τζακ - ποτ θα ήταν ωραίο, αλλά είστε ενθουσιασμένοι που εργάζεστε σκληρά για την επιτυχία σας. Τι σημασία έχει ένας λαμπρός, τιμητικός τίτλος στην εργασία σας εάν δεν αισθάνεστε ότι το κερδίσατε με την αξία σας; Δεδομένου ότι η νέα Σελήνη είναι στον φλογερό Κριό καθορίστε τα όριά σας με τους γύρω σας και σιγουρευτείτε ότι είστε άψογοι με τα λόγια σας. Προσπαθήστε για το καλύτερο και δεν θα χρειαστεί να κυνηγήσετε τη δόξα, επειδή αυτή θα σας κυνηγήσει!

Είτε είστε μόνοι, είτε σε σχέση, είστε έτοιμοι να λάμψετε. Η σχέση σας παίρνει μια απότομη στροφή, βλέπετε τα πράγματα πιο έντονα και σε βάθος, καθώς η πανσέληνος φωτίζει τον ερωτικό πέμπτο οίκο σας. Νιώθετε την επιθυμία να θέσετε νέα όρια και κανόνες, ίσως ακόμα λογοδοτήσετε στον εαυτό σας για τις ενέργειές σας. Ακόμα κι αν δεν έχετε μεγάλο πρόβλημα να αντιμετωπίσετε μεταξύ σας, το σίγουρο είναι ότι προσπαθείτε να ανανεώσετε τη σχέση σας, να δημιουργήσετε έναν πιο ισχυρό συναισθηματικό δεσμό. Είστε μόνοι; Διεκδικήστε το αντικείμενο του πόθου σας και δείτε τα αποτελέσματα!

Οι αστρολογικές όψεις του καινούριου μήνα τι γεγονότα θα φέρνουν στα αισθηματικά σου;  Μάθε με ονόματα, γεγονότα, ημερομηνίες όσα θα γίνουν στο 14540 ή στείλε ΣΥΛΒΙΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-04-2018 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι