Καρκίνος Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Οκτωβρίου 2018

Βαθμολόγησε
Score: 4.4  Ψήφοι: 48

Μάθε τι επιφυλάσσει ο μήνας αυτός με τις Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Καρκίνος, ποιες όψεις σε επηρεάζουν και πως; Μάθε όλες τις εξελίξεις στις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Καρκίνος από την έγκριτη αστρολόγο:

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Καρκίνος: 

Μήνυμα προς/από έναν/μία πρώην; Θα μπορούσατε να νιώσετε εμμονή για μια παλιά αγάπη καθώς η ανάδρομη Αφροδίτη κινείται στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας ή απλά να ακούσετε κάτι που ταρακουνά όλο σας το «είναι». Ίσως ακόμα συνειδητοποιήσετε ότι εκείνη η παλιά φλόγα ποτέ δεν έσβησε και θέλετε να την αναζωπυρώσετε και πάλι. Ή ίσως ένα συναρπαστικό άτομο από το παρελθόν σας σάς πλησιάσει για να ζήσετε ξανά εκείνο το χαμένο πάθος. Με την ανάδρομη Αφροδίτη θα είναι δύσκολο να κατανοήσετε τα κίνητρα αυτού του προσώπου. Μη ρισκάρετε την ψυχική σας ηρεμία για να κυνηγήσετε μια φευγαλέα αγάπη. Και να θυμάστε ότι υπάρχουν 8 δισεκατομμύρια άνθρωποι που ζουν σε αυτόν τον πλανήτη, λοιπόν γιατί να ανησυχείτε για τον έναν;

Έχετε απομακρυνθεί από ένα οικείο προς εσάς πρόσωπο; Αν ναι, η νέα Σελήνη στον οικείο τέταρτο οίκο σας σας ζητά να ξεκινήσετε συνομιλίες, να μαλακώσετε την ατμόσφαιρα και να συζητήσετε μεταξύ σας σε ήπιους τόνους. Μην αρχίσετε να κατηγορείτε τον εαυτό σας για το ζοφερό παρελθόν σας κάνοντας δύσκολα ερωτήματα και γεμίζετε με απαισιοδοξία την ψυχή σας επειδή τώρα συνειδητοποιείτε πόσο πολύ δύσκολο είναι να βρείτε μια καλή σχέση. Αποδεχτείτε τις ευαισθησίες σας αλλά λάβετε υπόψη σας ότι κανείς άλλος δεν μπορεί να σας φροντίσει καλύτερα, εκτός από τον εαυτό σας. Η ικανότητά σας να ακούτε και να διαισθάνεστε τις συναισθηματικές ανησυχίες των άλλων είναι ένα δώρο από το σύμπαν. Μην το μετατρέπετε σε βάρος, αν δεν φροντίζετε τον εαυτό σας.

Κάποιες φιλίες φεύγουν από τη ζωή σας, άλλες έρχονται καθώς η πανσέληνος φωτίζει τον φιλικό ενδέκατο οίκο σας. Εάν το ένστικτό σας σας λέει να μιλήσετε σε εκείνο το άτομο που σας πλησιάζει, ακολουθήστε τη διαίσθησή σας και κάντε μια κίνηση. Το αποτέλεσμα θα μπορούσε να αλλάξει τη ζωή σας. Δεδομένου ο ενδέκατος οίκος κυβερνά επίσης την τεχνολογία, θα μπορούσατε να κάνετε ένα μεγάλο λανσάρισμα ενός διαδικτυακού ή ηλεκτρονικού έργου το οποίο βρισκόταν σε αναμονή τους τελευταίους έξι μήνες. Η διάθεσή σας θα είναι ελαφρύτερη από το συνηθισμένο και αυτό θα μπορούσε να διευκολύνει μια σχέση που έχει περάσει από σαράντα κύματα. Πείτε την αλήθεια, αλλά μιλήστε ευγενικά.

Οι αστρολογικές όψεις του καινούριου μήνα τι γεγονότα θα φέρνουν στα αισθηματικά σου;  Μάθε με ονόματα, γεγονότα, ημερομηνίες όσα θα γίνουν στο 14540 ή στείλε ΣΥΛΒΙΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-10-2018 00:00:00
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms