Καρκίνος Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Μαρτίου 2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.4  Ψήφοι: 48

Μάθε τι επιφυλάσσει ο μήνας αυτός με τις Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Καρκίνος, ποιες όψεις σε επηρεάζουν και πως; Μάθε όλες τις εξελίξεις στις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Καρκίνος από την έγκριτη αστρολόγο: Δάφνη Ιωάννου

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Καρκίνος: 

Μία πιο οικεία ερωτική σχέση ή ένας κοινός τραπεζικός λογαριασμός δεν σημαίνει το τέλος της ανεξαρτησίας σας. Δηλώνει την προθυμία σας από την πλευρά σας να μη βάζετε τοίχους στους άλλους, να είστε λίγο πιο ευάλωτοι συναισθηματικά. Η Αφροδίτη κινείται στο οικείο όγδοο οίκο σας, και σας βοηθά να βγείτε από το σκοτάδι στο φως. Ο Άρης στον φιλικό και ομαδικό ενδέκατο οίκο σας σάς υπενθυμίζει ότι οι ιδέες των άλλων ανθρώπων είναι πολύτιμες, θα ωφεληθείτε πολύ αφήνοντας τους άλλους να εκφέρουν τη γνώμη τους. Ένα ομαδικό έργο θα πάει μπροστά μόνο αν υπάρχει ενότητα στην ομάδα.

Αισθάνεστε χαρούμενοι και αισιόδοξοι για το μέλλον σας χάρη στη νέα Σελήνη στον επεκτατικό ένατο οίκο σας. Το συναισθηματικό ζώδιό σας θα μπορούσε να ξεφύγει από την πίεση και το άγχος κάνοντας ένα ταξίδι, ειδικά αν εργάζεστε πολύ σκληρά. Δεν αξίζετε ένα διάλειμμα από τη ρουτίνα σας και μάλιστα κάπου όπου μπορείτε να νιώσετε ελεύθεροι; Πριν όμως ξεκινήσετε γι’ αυτό το περιπετειώδες ταξίδι, λάβετε τα μέτρα σας. Ο Ερμής θα είναι ανάδρομος επίσης στον ένατο οίκο σας και ένα ταξιδιωτικό πλάνο μπορεί να αλλάξει, να παρεμποδιστεί ή ακόμα και να ματαιωθεί. Επιβεβαιώστε τις κρατήσεις και αν πάτε στο εξωτερικό, βεβαιωθείτε ότι το διαβατήριό σας δεν έχει λήξει.

Η πανσέληνος στέλνει το φως της στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, και ένα προσωπικό ζήτημα που αφορά την οικογένειά σας ή τους συγγενείς σας ή την κατοικία σας αποφέρει καρπούς. Πάτε πίσω έξι μήνες, στην αντίστοιχη νέα Σελήνη, αυτό μπορεί να σας δώσει μια ιδέα για το τι έρχεται τώρα. Ίσως είστε έτοιμοι να μετακομίσετε σε ένα νέο σπίτι ή να ξεκινήσετε μια ανακαίνιση που θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε ένα αληθινά, λειτουργικό σπίτι. Οι γυναίκες και οι συγγενείς σας παίζουν σημαντικό ρόλο στα γεγονότα αυτού του μήνα. Ερχόμενοι πιο κοντά συναισθηματικά με τα αδέλφια σας, τους γονείς σας, τους θείους και τα ξαδέλφια σας, σας κάνει να αισθάνεστε προστατευτικά και ζεστά.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-03-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι