Καρκίνος Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Φεβρουαρίου 2020

Βαθμολόγησε
Score: 4.4  Ψήφοι: 48

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Καρκίνο. Τι επιφυλάσσουν τα άστρα στους Καρκίνους αυτό το μήνα σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά, με βάση τις αστρολογικές όψεις από την έγκριτη αστρολόγο Δάφνη Ιωάννου.

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Καρκίνο

Τώρα είναι η ώρα σας πραγματικά να στοχεύσετε ψηλά, καθώς η Αφροδίτη κινείται στον φιλόδοξο δέκατο οίκο σας. Τίποτα και κανείς δεν σας σταματά προκειμένου να δραστηριοποιηθείτε για την αναγνώριση και την επαγγελματική άνοδο, οδεύετε κατευθείαν στο στόχο σας και βγαίνετε νικητές. Έχετε μια εντυπωσιακή παρουσία και ιδέες που θαυμάζουν οι ανώτεροί σας. Με τον Άρη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, ίσως νιώσετε άγχος και πίεση σε μια συνεργασία σας ή μπορεί να θέλετε να επισπεύσετε να κάνετε τα πράγματα επίσημα. Προσέξτε να μη γίνετε πολύ πιεστικοί, αλλά σίγουρα γνωστοποιήστε τις προθέσεις σας. Η αυταρχικότητα και η σκληρότητα θα επιφέρουν το αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που επιδιώκετε.

Η σταθερότητα στις σχέσεις σας και η συναισθηματική και οικονομική ασφάλεια είναι τώρα η ύψιστη προτεραιότητά σας καθώς η πανσέληνος φωτίζει το δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων και των αξιών. Θα μπορούσατε να λάβετε μια προσφορά εργασίας που είναι πιο εναρμονισμένη με τις αξίες σας και σας προσφέρει περισσότερα χρήματα. Εάν νιώθετε ότι δεν υπάρχει εξελικτική πορεία στην τρέχουσα εργασία σας, θα μπορούσατε να κάνετε μια αποφασιστική κίνηση και να φύγετε. Ελέγξτε τις βασικές σας αξίες, η εργασία που παρέχετε τώρα πραγματικά σημαίνει κάτι για σας; Εάν όχι, θα πρέπει να γίνουν ορισμένες αλλαγές.

Φτιάξτε τις βαλίτσες σας και ξεκινήστε για τη μεγάλη περιπέτειά σας. Η νέα Σελήνη στον επεκτατικό, κοσμικό και διεθνή ένατο οίκο σας σάς πάει σε ένα μακρινό ταξίδι, ίσως πραγματοποιήσετε ένα μεγάλο σας όνειρο, όπως να γίνετε επιχειρηματίες ή να σπουδάσετε σε άλλη πόλη ή ακόμα και στο εξωτερικό. Εάν οι πρωτοβουλίες σας καθυστερήσουν από τον ανάδρομο Ερμή στον ίδιο τομέα του χάρτη σας, μην φοβηθείτε: Ίσως χρειαστεί να κόψετε ταχύτητα. Τα αποτελέσματα της νέας Σελήνης έχουν εμβέλεια έξι μηνών και εκδηλώνονται στην αντίστοιχη πανσέληνο. Το καλοκαίρι θα μπορούσατε να δείτε λαμπρά αποτελέσματα μέσω νέων διασυνδέσεων, ή μεγάλων ιδεών, πραγματοποιούνται αυτά που ονειρεύεστε τώρα.

Ο Καρκίνος ανά μήνα

Ιανουάριος ⭐⭐⭐

Ανάγκη ανεξαρτησίας

Φεβρουάριος ⭐⭐⭐⭐

Αναγνώριση της αξίας σας

Μάρτιος ⭐⭐⭐⭐

Επιτυχίες

Απρίλιος ⭐⭐⭐

Καλή διάθεση

Μάιος ⭐⭐⭐

Σωστές κινήσεις

Ιούνιος ⭐⭐⭐

Αρμονία

Ιούλιος ⭐⭐⭐

Είστε δραστήριοι

Αύγουστος ⭐⭐⭐⭐

Νέες γνωριμίες

Σεπτέμβριος ⭐⭐⭐⭐

Επισημοποίηση σχέσης

Οκτώβριος ⭐⭐

Πολλές υποχρεώσεις

Νοέμβριος ⭐⭐⭐⭐

Εισροή χρημάτων

Δεκέμβριος ⭐⭐⭐⭐

Πολλή δουλειά & Διασκέδαση


Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-02-2020 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
    ezwdia videosplay
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
    ezwdia videosplay
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms