Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις ζώδιο

Βαθμολόγησε
Score: 4.3  Ψήφοι: 31

Μάθε τι επιφυλάσσει ο μήνας αυτός με τις Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Τοξότης, ποιες όψεις σε επηρεάζουν και πως; Μάθε όλες τις εξελίξεις στις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Τοξότης από την έγκριτη αστρολόγο:

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Τοξότης:

Οι αναλυτικές σας ικανότητες θα σας φανούν χρήσιμες στην εργασία σας. Η Αφροδίτη μέχρι τα μέσα του μήνα θα βρίσκεται στο δέκατο οίκο σας, της καριέρας,  και έχετε μοναδικές ιδέες για επαγγελματική άνοδο, είστε ιδιοφυΐα! Δεν σας ενδιαφέρει αν θα είναι περιορισμένος ο ελεύθερος χρόνος σας, οδεύετε στην εκπλήρωση των επαγγελματιών στόχων σας. Και από το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα όπου η Αφροδίτη και ο Άρης θα βρίσκονται στον συνεργατικό ενδέκατο οίκο σας, ψάχνετε άτομα για να συνεργαστείτε, παρά το γεγονός ότι αυτή δεν είναι και η ιδανική διαδρομή για το ανεξάρτητο και φιλελεύθερο ζώδιό σας. Αλλά επίσης, δεν σας αρέσει να κάνετε τα πάντα μόνοι σας.

Πάθος, δύναμη και έντονη ενεργητικότητα διακατέχουν την ερωτική σας ζωή, χάρη στην πανσέληνο που φωτίζει τον ερωτικό πέμπτο οίκο σας. Θα μπορούσατε να συναντήσετε κάποιον/α εντελώς ξαφνικά με δυνατότητες θετικής εξέλιξης ή επιταχύνετε το ρυθμό σας με κάποιον/α που ήδη γνωρίζετε. Νιώθετε έτοιμοι να υποδεχτείτε την αγάπη ή να υιοθετήσετε μια νέα στάση στη σχέση σας. Το φεγγάρι σας παρακινεί να δοκιμάσετε νέες περιπέτειες και να αποσαφηνίσετε αυτό που θέλετε από μια σχέση. Είστε δεσμευμένοι; Ίσως ακόμα και να πιέζεστε να κινηθείτε ταχύτερα από ό, τι θέλετε, είτε εσείς ή η άλλη πλευρά. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να επαναφέρετε το πάθος και εκείνες τις καυτές ρομαντικές νύχτες των πρώτων ραντεβού.

Γνωρίστε νέο κόσμο και χαρείτε με τους φίλους σας τη ζωή! Αυτή είναι η προτροπή της νέας Σελήνης στον ενδέκατο οίκο σας, της κοινωνικής δράσης και της ομαδικής δραστηριότητας. Ανοίγετε τα φτερά σας, είστε μια κοινωνική πεταλούδα που θέλει να παίξει, να διασκεδάσει, να συνεργαστεί. Ξεχωρίζετε στα πλήθη και νιώθετε πόσο συναρπαστικό είναι να διασχίσετε μονοπάτια που θα σας βγάλουν σε κάτι πρωτότυπο και διαφορετικό, γνωρίζοντας περίεργες αλλά αυθεντικές ψυχές. Για σας περιπλάνηση δεν σημαίνει κοκτέιλ μετά την δουλειά και κάνοντας ανούσιες συζητήσεις, αλλά να είστε με ενδιαφέροντες ανθρώπους από τους οποίους μπορείτε να μάθετε πολλά.

Οι αστρολογικές όψεις του καινούριου μήνα τι γεγονότα θα φέρνουν στα αισθηματικά σου; 

Μάθε με ονόματα, γεγονότα, ημερομηνίες όσα θα γίνουν στο 14540 ή στείλε ΣΥΛΒΙΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-10-2017 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι