Τοξότης Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ιουλίου 2018

Βαθμολόγησε
Score: 4.3  Ψήφοι: 31

Μάθε τι επιφυλάσσει ο μήνας αυτός με τις Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Τοξότης, ποιες όψεις σε επηρεάζουν και πως; Μάθε όλες τις εξελίξεις στις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Τοξότης από την έγκριτη αστρολόγο:

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Τοξότης:

Πιστέψτε στο σύμπαν και θα πετύχετε. Αυτό το μήνα, ορίστε νέους επαγγελματικούς στόχους και μην αφήσετε να ξεφύγει καμία ευκαιρία από τα χέρια σας. Η Αφροδίτη κινείται στο δέκατο οίκο σας, της επιτυχίας και των επαγγελματικών προσπαθειών, και αισθάνεστε καλά όταν αγωνίζεστε για ένα μεγάλο επαγγελματικό παιχνίδι, κάνοντας αργά και σταθερά βήματα προς την πρόοδό σας. Δημιουργήστε αντίγραφα ασφαλείας των ψηφιακών αρχείων και των δεδομένων σας και πάρτε πολλές βαθιές αναπνοές καθώς ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στον επεκτατικό ένατο οίκο σας. Ο ανάδρομος Ερμής μπορεί να δημιουργήσει ανατροπές στην τεχνολογία, έντονη αναστάτωση σε συνομιλίες στο διαδίκτυο, ακόμα και να ματαιώσει τα ταξιδιωτικά σχέδια. Κρατηθείτε μακριά από τολμηρά ρίσκα!

Βρείτε νέους τρόπους για να αποταμιεύσετε χρήματα. Η Ηλιακή έκλειψη ενεργοποιεί τον όγδοο οίκο σας, του πλούτου, και σας βοηθά να ανακαλύψετε στηριζόμενοι στη διαίσθησή σας πως νομίζετε ότι μπορείτε να κερδίσετε περισσότερα χρήματα. Έχετε σκεφτεί να συνεργαστείτε με έναν επενδυτή και να βγάλετε πραγματικά κάποιο προσοδοφόρο χρηματικό ποσό; Ένας άλλος τρόπος για να κερδίσετε χρήματα είναι μέσω ακίνητης περιουσίας ή με τη βοήθεια της οικογένειάς σας. Ίσως ακόμα ασχοληθείτε με ένα θέμα ακίνητης περιουσίας ή υπογράψετε έγγραφα σχετικά με μια νέα συμφωνία. Όποια και αν είναι η περίπτωση, μέσα στους προσεχείς έξι μήνες θα έχετε την οικονομική ευημερία που επιθυμείτε.

Σκεφτείτε πριν μιλήσετε για να μην καταστρέψετε σε μια στιγμή τα πάντα! Ο ανάδρομος Άρης με τη Σεληνιακή έκλειψη ενεργοποιούν τον επικοινωνιακό και νοητικό τρίτο οίκο σας, και θα χρειαστεί να επιστρατεύσετε όλη τη διπλωματία σας προκειμένου να συμβιβαστείτε αν δημιουργηθεί διχογνωμία. Το σύμπαν θα σας μάθει πώς να μιλάτε, ακούγοντας και τις απόψεις των άλλων, και συνειδητοποιώντας ότι δεν είναι δυνατόν να τα γνωρίζετε όλα. Οι απόψεις των άλλων δεν είναι δεδομένες, αλλά όταν εκφέρετε τη γνώμη σας με πάθος, τείνετε να το ξεχνάτε αυτό. Χρησιμοποιήστε τις πλάτες που σας βάζει αυτή η έκλειψη και εξετάστε κατά πόσο έχετε δίκιο, όντας πιο ανεκτικοί με τους ανθρώπους που έχουν διαφορετικές απόψεις από ό, τι εσείς.

Οι αστρολογικές όψεις του καινούριου μήνα τι γεγονότα θα φέρνουν στα αισθηματικά σου;  Μάθε με ονόματα, γεγονότα, ημερομηνίες όσα θα γίνουν στο 14540 ή στείλε ΣΥΛΒΙΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-07-2018 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι