Τοξότης Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Φεβρουαρίου 2020

Βαθμολόγησε
Score: 4.3  Ψήφοι: 32

Μηνιαίες προβλέψεις για τον Τοξότη. Τι επιφυλάσσουν τα άστρα στους Τοξότες αυτό το μήνα σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά, με βάση τις αστρολογικές όψεις από την έγκριτη αστρολόγο Δάφνη Ιωάννου.

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Τοξότη

Το αστέρι σας λάμπει ψηλά στον ουρανό καθώς η Αφροδίτη κινείται στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας. Αναμείνατε άφθονο φλερτ και διασκέδαση, προώθηση των ταλέντων σας και αυξημένη δημιουργικότητα. Αυτός είναι ένας μήνας για την ανάπτυξη μιας νέας ερωτικής σχέσης. Αν είστε σε σχέση, επαναφέρετε το πάθος και διασκεδάζετε μαζί. Με τον Άρη στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, ίσως νιώσετε πίεση και άγχος στην οικονομική ζώνη εξαιτίας απρόβλεπτων δαπανών. Ο Άρης όμως προσθέτει δύναμη και συνετές κινήσεις για να πάρετε αυτό που θέλετε στην εργασία σας, οπότε μην χάνετε χρόνο. Έχετε τώρα την αποφασιστικότητα και το θάρρος να ζητήσετε αύξηση, προαγωγή, ευέλικτο ωράριο καθώς και περισσότερη δύναμη στη λήψη καίριων αποφάσεων.

Είναι καιρός να φύγετε μακριά από την πόλη σας. Η πανσέληνος φωτίζει τον ένατο οίκο σας, της περιπέτειας και των ταξιδιών στο εξωτερικό, έτσι ήρθε η ώρα να πετάξετε ψηλά στον ουρανό. Ακόμη και αν μείνετε στην πόλη σας, η ψυχή σας είναι έτοιμη να ξεκινήσει το ταξίδι που ονειρεύεστε. Διευρύνετε τους ορίζοντές σας με κάθε τρόπο. Αυτός είναι ένας σημαντικός μήνας για να ασχοληθείτε με κάποιον που έχει πολιτιστικό υπόβαθρο διαφορετικό από το δικό σας, καθώς έχετε πολλά να μάθετε, από τη φιλοσοφία της ζωής του μέχρι τον τρόπο που μεγάλωσε. Αρχίστε να μοιράζεστε τα όνειρά σας με τους άλλους, θα αποκομίσετε πολλά από τις εμπειρίες τους.

Αναζητάτε τη θαλπωρή και την οικειότητα με τους αγαπημένους σας και θα τα νιώσετε αυτό το μήνα χάρη στη νέα Σελήνη στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας. Το φεγγάρι φέρνει μια φρέσκια ενέργεια σε όλα τα πράγματα που σχετίζονται με το σπίτι σας και την οικογένειά σας. Εάν σκέφτεστε μια μετακίνηση ή μια ανακαίνιση, αυτό το μήνα μπορείτε να κινηθείτε. Εάν υπήρχαν διαμάχες με τα μέλη της οικογένειάς σας, ο ανάδρομος Ερμής στον ίδιο τομέα του χάρτη σας σας βοηθά να κάνετε μια νέα αρχή. Δεδομένου ότι η νέα Σελήνη έχει έναν κύκλο ανάπτυξης έξι μηνών, ίσως απλώς να αρχίσετε να απεικονίζετε τη νέα σας κατοικία, οπότε δεν χρειάζεται να βιαστείτε. Ορίστε μερικούς στόχους και παρακολουθήστε τους να ξεδιπλώνονται στην αντίστοιχη πανσέληνο.

Ο Τοξότης ανά μήνα

Ιανουάριος ⭐⭐⭐⭐

Όμορφο ξεκίνημα χρονιάς

Φεβρουάριος ⭐⭐⭐

Αναστάτωση

Μάρτιος ⭐⭐⭐

Χρειάζεστε ηρεμία

Απρίλιος ⭐⭐

Εντάσεις

Μάιος ⭐⭐⭐

Πρέπει να πάρετε αποφάσεις

Ιούνιος ⭐⭐⭐⭐

Θα πάρετε μια ανάσα

Ιούλιος ⭐⭐

Απρόβλεπτα γεγονότα

Αύγουστος ⭐⭐⭐

Εσωστρέφεια

Σεπτέμβριος ⭐⭐⭐

Όλα κυλούν πιο χαλαρά

Οκτώβριος ⭐⭐⭐⭐

Ψυχική ηρεμία

Νοέμβριος ⭐⭐⭐⭐⭐

Επιτυχία στους στόχους σας

Δεκέμβριος ⭐⭐⭐⭐

Όλα κυλούν καλά


Επικοινώνησε τώρα με τη διάσημη Αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη ΕΔΩ!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-02-2020 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
    ezwdia videosplay
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
    ezwdia videosplay
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms