Τοξότης Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.3  Ψήφοι: 32

Μάθε τι επιφυλάσσει ο μήνας αυτός με τις Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Τοξότης, ποιες όψεις σε επηρεάζουν και πως; Μάθε όλες τις εξελίξεις στις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Τοξότης από την έγκριτη αστρολόγο: Δάφνη Ιωάννου

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Τοξότης:

Βρείτε χρόνο για τους φίλους σας, θα περάσετε τόσο διασκεδαστικά. Η Αφροδίτη και η νέα Σελήνη στον φιλικό ενδέκατο οίκο σας, σάς καλούν να κοινωνικοποιηθείτε, και φυσικά, δεν χρειάζεται να αποκλείσετε κανέναν από τη ζωή σας. Συσπειρώστε τους φίλους σας για φαγοπότι, ένα πικ-νικ ή μια τελευταία βόλτα στην παραλία. Κάντε κάτι διαφορετικό από τα συνηθισμένα, πάτε σε μια κοντινή πόλη ή σε ένα τουριστικό θέρετρο ή απλά κάντε κάτι για τον εαυτό σας. Το θέμα είναι να νιώθετε καλά, απολαμβάνοντας την περιπέτεια και να δοκιμάσετε κάτι νέο για διασκέδαση. Αν είστε σε σχέση, ανοίγουν οι δρόμοι για κάτι νέο.

Παιχνίδια για εξουσία και δύναμη! Με τον ανταγωνιστικό Άρη στο δέκατο οίκο σας, της καριέρας, στόχος σας πρέπει να είναι η ενίσχυση της παραγωγικότητας στην εργασία σας, ωστόσο θα πρέπει να αγωνιστείτε για να πετύχετε. Αυτός είναι ένας γεμάτος, έντονος μήνας, και θα πρέπει να παλέψετε για την αναγνώριση και την καλή φήμη σας. Ευτυχώς, έχετε τόλμη και δύναμη για να κερδίσετε, οπότε οποιεσδήποτε προκλήσεις προκύπτουν, τις προσπερνάτε, προχωρώντας στην πρόοδο και την εξέλιξη. Ένας συνάδελφος ή ανώτερός σας θα μπορούσε να γίνει απαιτητικός κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα, πιέζοντάς σας είτε να συνεργαστείτε είτε να υιοθετήσετε τη δική του γραμμή. Σίγουρα, ίσως να μην θέλετε να ακολουθήσετε τη δική του μέθοδο, όμως θα μπορούσατε να βγείτε κερδισμένοι στην προσωπική σας ανάπτυξη.

Οι ανάγκες και οι επιθυμίες των αγαπημένων σας προσώπων έρχονται στο φως καθώς η πανσέληνος φωτίζει τον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας. Τα μέλη της οικογένειάς σας και οι συγγενείς σας θα μπορούσαν επίσης να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο. Ίσως απαιτούν τη βαθιά σας ζεστασιά και το να είστε πιο πολλές ώρες στο σπίτι μαζί τους. Ίσως θέλετε να ανανεώσετε το σπίτι σας, να το ανακινήσετε και να το διακοσμήσετε. Θα μπορούσατε επίσης να αποφασίσετε να μετακομίσετε σε ένα νέο σπίτι ή να κλείσετε την αγορά ή την πώληση ενός ακινήτου. Ίσως χρειαστείτε να ανοίξετε την ψυχή σας στη μητέρα σας ή μια άλλη σημαντική γυναίκα στη ζωή σας.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-09-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι