Τοξότης Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Μαρτίου 2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.3  Ψήφοι: 32

Μάθε τι επιφυλάσσει ο μήνας αυτός με τις Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Τοξότης, ποιες όψεις σε επηρεάζουν και πως; Μάθε όλες τις εξελίξεις στις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Τοξότης από την έγκριτη αστρολόγο: Δάφνη Ιωάννου

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Τοξότης:

Γίνεστε μια κοινωνική πεταλούδα, κάνοντας δημόσιες εμφανίσεις, όπως στο σχολείο του παιδιού σας ή στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου χάρη στην Αφροδίτη στον κοινωνικό τρίτο οίκο σας. Ακόμα και να βρεθείτε σε ένα μπαρ ή κάνετε βόλτα στη γειτονιά σας, αυτό απλά θα σας κάνει να αισθάνεστε ευτυχισμένοι. Δείτε τα αδέλφια σας ή εκείνο τον φίλο που έχετε να δείτε καιρό, θα αναρωτηθούν γιατί είστε τόσο χαρούμενοι! Πόσο αποτελεσματική είναι η γυμναστική αν πάτε μόνο μία φορά το μήνα; Ο Άρης στον καθημερινό έκτο οίκο σας σάς δίνει το κίνητρο να αλλάξετε το καθημερινό πρόγραμμά σας ώστε να μπορείτε να πάτε πιο συχνά, να βελτιώστε τις συνήθειές σας και να απομακρύνετε το άγχος σας. Όταν πρόκειται για την υγεία σας, το άγχος δεν ωφελεί.

Φροντίστε τον εαυτό σας με την ίδια ευγένεια που θα κάνατε στο δικό σας παιδί. Η νέα Σελήνη στον συναισθηματικό τέταρτο οίκο σας, σάς καλεί να ανανεωθείτε συναισθηματικά και ψυχικά, να συγκεντρώσετε τους φίλους σας και τα οικεία προς εσάς πρόσωπα δημιουργώντας περισσότερη οικειότητα καλώντας τους σε δείπνο στο σπίτι σας. Ή απλά μείνετε με τον εαυτό σας παρέα με ένα καλό βιβλίο. Με τον ανάδρομο Ερμή επίσης στον τέταρτο οίκο σας είναι μια καλή στιγμή να επανασυνδεθείτε με τους αγαπημένους σας συγγενείς και παλιούς φίλους. Απλά να είστε άκρως επιλεκτικοί με τους επισκέπτες στο σπίτι σας, μη νιώθετε καμία ενοχή αν αφήσετε τους δύσκολους ανθρώπους απέξω. Τουλάχιστον, όχι στον προσωπικό σας χώρο. Προτείνετε κοντινά ξενοδοχεία αντί να προσφέρετε το δωμάτιό σας ή τον καναπέ σας.

Νέες φιλίες και συνεργασίες είναι το κλειδί της ευτυχίας σας, καθώς με την πανσέληνο στον φιλικό και ομαδικό ενδέκατο οίκο σας παίρνετε έμπνευση βρισκόμενοι με τους άλλους ανθρώπους. Θα μπορούσατε επίσης να αποφασίσετε να ξεκινήσετε μια νέα ιστοσελίδα ή κάποιο νέο τεχνολογικό εγχείρημα που βελτιώνει τις συνθήκες της ζωής σας. Θέλετε να προσφέρετε σε όσους έχουν την ανάγκη σας, γίνεστε περισσότερο αλτρουιστές και ίσως δημιουργήσετε μια νέα ανθρωπιστική ομάδα. Μιλώντας δημόσια για την πείνα στον κόσμο, την έλλειψη νερού ή για οποιεσδήποτε απειλητικές συνθήκες για τη ζωή των ανθρώπων, ξεσηκώνετε τα πλήθη. Η προσφορά σάς προσφέρει τόση ευχαρίστηση …

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-03-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι