Τοξότης Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ιανουαρίου 2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.3  Ψήφοι: 32

Μάθε τι επιφυλάσσει ο μήνας αυτός με τις Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Τοξότης, ποιες όψεις σε επηρεάζουν και πως; Μάθε όλες τις εξελίξεις στις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Τοξότης από την έγκριτη αστρολόγο: Δάφνη Ιωάννου

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Τοξότης:

Η ομίχλη φεύγει από την ερωτική σας ζωή και ξαφνικά μπορείτε να δείτε χιλιόμετρα μακριά. Πείτε «ευχαριστώ» στην Αφροδίτη στο ζώδιό σας η οποία εμποτίζει τη ζωή σας με αστείρευτη ενέργεια και πάθος για ζωή. Αναζητάτε μια νέα γνώση ή κάνετε σχέδια για κάποια ταξίδια στο εξωτερικό. Ο πλανήτης της αγάπης σας βοηθά να είστε πολύ πιο άμεσοι με τις επιθυμίες και τις ανάγκες σας. Ζείτε μια έντονη περιπέτεια, αισθάνεστε μια ισχυρή σεξουαλική έλξη για κάποιον/α που σας μεταφέρει στον έβδομο ουρανό χάρη στον Άρη στον ερωτικό και παθιασμένο πέμπτο οίκο σας. Έχετε τεράστιο μαγνητισμό και σεξαπίλ, είστε ο βασιλιάς / βασίλισσα του έρωτα, τολμάτε να πάρετε την πρωτοβουλία να αποπλανήσετε αυτόν/ην που έχετε βάλει στόχο με τα βέλη σας.

Η Ηλιακή έκλειψη στον προσγειωμένο Αιγόκερω και στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, αλλάζει τις συνήθειες των δαπανών σας. Οι Ηλιακές εκλείψεις φέρνουν τολμηρές νέες αρχές, πράγμα που σημαίνει ότι ίσως να προκύψει μια ολοκαίνουργια ευκαιρία για να κερδίσετε χρήματα. Είστε στα πρόθυρα ενός νέου επιχειρηματικού εγχειρήματος; Πάρτε το ρίσκο αλλά με σύνεση, αυτό θα αντισταθμίσει τις κακοτοπιές που ενδεχομένως να προκύψουν. Αυτή η έκλειψη θα μπορούσε να φέρει μια συναρπαστική οικονομική ανάκαμψη τους επόμενους έξι μήνες. Είτε η μεγάλη σας ανακάλυψη προέρχεται με τη μορφή ενός πλούσιου επενδυτή ή με μια συναρπαστική προσφορά εργασίας, θα το ξέρετε σύντομα!

Ζήστε δυνατά τη ζωή σας, αυτός δεν είναι μήνας που μπορεί να σας κρατήσει στη συνήθη ρουτίνα σας αφού η Σεληνιακή έκλειψη φωτίζει τον επεκτατικό ένατο οίκο σας. Οι σκέψεις σας, οι απόψεις σας και τα συναισθήματά σας θα μπορούσαν να αποκαλυφθούν εντελώς ξαφνικά. Μήπως είναι λίγο δύσκολο να τα χειριστείτε; Ναι, αν τα λόγια σας χτυπήσουν κάποιον στην Αχίλλειο πτέρνα του. Μια ευκαιρία να κάνετε μια σχέση ή συνεργασία με κάποιον που ζει μακριά σας θα μπορούσε να εμφανιστεί ξαφνικά κι αυτό το άτομο αλλάζει τη ζωή σας. Μην αποκλείετε μια σχέση από μεγάλη απόσταση, είτε αφορά δουλειά είτε την αγάπη. Απλά σιγουρευτείτε ότι έχετε τακτ όταν μιλάτε για σημαντικά θέματα.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-01-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι