Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις ζώδιο

Βαθμολόγησε
Score: 4.3  Ψήφοι: 31

Μάθε τι επιφυλάσσει ο μήνας αυτός με τις Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Τοξότης, ποιες όψεις σε επηρεάζουν και πως; Μάθε όλες τις εξελίξεις στις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Τοξότης από την έγκριτη αστρολόγο:

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για Τοξότης:

Εάν ξοδεύατε τα χρήματά σας χωρίς να υπολογίζετε τις μελλοντικές ανάγκες σας,  όπως συχνά κάνετε, το σύμπαν θα σας συνετίσει. Μέχρι τις 18 του μήνα η Αφροδίτη θα κινείται στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, και ακολουθείται από τη νέα Σελήνη επίσης στον ίδιο οίκο σας. Μπορεί να εμπνευστείτε να περιορίσετε τις σπατάλες σας και να οριοθετήσετε τις προτεραιότητές σας. Τώρα βάζετε ένα πρόγραμμα και το τηρείτε κι αυτό θα σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα ή να κάνετε εκείνη τη μεγάλη αγορά. Κινείστε πιο ώριμα και σοβαρά και σύντομα θα δείτε έναν τρόπο να συνδυάσετε τα χρήματα με τη διασκέδαση και να επιφέρετε την τέλεια ισορροπία.

Μετά τις 18 του μήνα η Αφροδίτη θα κινείται στον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας, και σας προικίζει με πειθώ και διπλωματία για να πάρετε αυτό που θέλετε. Νιώθετε συναισθηματικά γεμάτοι μέσα από ανάλαφρες συνομιλίες, κοινωνικές εξόδους και φιλικές παρέες. Στείλτε το μήνυμά σας μέσα από ένα blog και όλοι θα συμφωνήσουν μαζί σας! Ο Άρης συνεχίζει να κινείται στο συμπονετικό δωδέκατο οίκο σας, και σας ζητά να θέσετε τα όριά σας στις παράλογες απαιτήσεις των άλλων, δεν χρειάζεται να εξιδανικεύετε τους ανθρώπους, είναι κοινοί θνητοί. Τώρα γίνεστε η Μητέρα Τερέζα που θέλει να σώσει τον κόσμο και να πει «ναι» σε κάθε άτομο που έχει ανάγκη. Αλλά αυτό μπορεί γρήγορα να σας οδηγήσει σε πόνο, θλίψη και οργή.

Η πρώτη πανσέληνος του μήνα φωτίζει τον απόκρυφο όγδοο οίκο σας, και μπορεί να αντιμετωπίσετε μια συναισθηματική κρίση εξαιτίας έλλειψης εμπιστοσύνης ή να εμφανιστούν κάποιοι παλαιοί φόβοι σας. Ένα ακίνητο ή νομικό θέμα θα μπορούσε επίσης να είναι το επίκεντρο αυτού του μήνα. Κοιτάξτε πίσω έξι μήνες για ενδείξεις του τι θα μπορούσε να εκδηλωθεί τώρα. Η δεύτερη πανσέληνος του μήνα η οποία είναι και Σεληνιακή έκλειψη φωτίζει τον φιλοσοφικό ένατο οίκο σας, και σας κάνει το ερώτημα: Τι σας έμαθαν οι προηγούμενες εμπειρίες σας; Μπορεί να ακούγεται περίεργο, αλλά το ανθρώπινο πνεύμα μπορεί να αναπτυχθεί από τις αντιξοότητες, ειδικά όταν μαθαίνουμε να μην παίρνουμε τίποτα ως δεδομένο.

Οι αστρολογικές όψεις του καινούριου μήνα τι γεγονότα θα φέρνουν στα αισθηματικά σου;  Μάθε με ονόματα, γεγονότα, ημερομηνίες όσα θα γίνουν στο 14540 ή στείλε ΣΥΛΒΙΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Νέο!!! Τώρα μπορείς να καλείς τους συνεργάτες μας για προσωπική πρόβλεψη από την Ελλάδα και το εξωτερικό

σε ιδιαίτερα προνομιακές τιμές χωρίς να χρεώνεις το λογαριασμό του τηλεφώνου σου! Δες εδώ πως!

 

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-01-2018 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι