Αιγόκερως 2018. Ετήσιες προβλέψεις και Ετήσιο Ωροσκόπιο.

Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 19

Συγκλονιστικά γεγονότα και αέρας ανανέωσης έρχονται το νέο έτος. Πόσο και πως θα επηρεαστούν τα οικονομικά σου και ο επαγγελματικός τομέας; Αιγόκερως 2018, μάθε αν η αγάπη και η αμοιβαιότητα θα είναι αναπόσπαστο κομμάτι στην καθημερινότητα σου.

Ζώδια 2018, διάβασε πως θα είναι ο Αιγόκερως το νέο έτος:

Επιρροή Πλούτωνα στον Αιγόκερω (για τους γεννημένους στα μέσα και τα τέλη του δευτέρου δεκαημέρου): Εσωτερικές και εξωτερικές εντάσεις οδηγούν σε ένα βαθύ μετασχηματισμό της ψυχής σας καθώς ο Πλούτωνας κινείται στο ζώδιό σας. Γίνεται μια μάχη μέσα σας ανάμεσα στην καταστροφή και τη δημιουργία, καθώς ο Πλούτωνας διαλύει τις παλιές δομές για να τις αντικαταστήσει με νέες, πιο λειτουργικές. Ως ζώδιο που αντιστέκεστε στις αλλαγές, ίσως και να νιώσετε μια ανησυχία και ανασφάλεια για το νέο που έρχεται, με αποτέλεσμα να αντισταθείτε με οποιοδήποτε κόστος. Να ξέρετε ότι έχετε τη δύναμη να νικήσετε τους κακούς δαίμονές σας, τους φόβους και τις εμμονές σας που θα προκύψουν κατά την αναζήτηση της αλήθειας. Διαφορετικά, αν δεν αγκαλιάσετε αυτή την αλλαγή, θα νιώσετε σαν να πέφτετε στο γκρεμό. Τα καλά νέα; Είστε σχεδόν έξω από το δάσος, σε λίγο θα βλέπετε τον καθαρό ορίζοντα και θα αναπνέετε το οξυγόνο του καθαρού αέρα.

Επιρροή Ουρανού στον Κριό (για τους γεννημένους στα μέσα και τα τέλη του τρίτου δεκαημέρου):

Ήρθε η ώρα να επαναστατήσετε σε όσους σας επιβάλουν κανόνες και στερούν την ελευθερία σας. Ο Ουρανός κινείται στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, μέχρι τις 18 Μαΐου, και τώρα δεν ανέχεστε υποδείξεις από τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ο Ουρανός κυβερνά επίσης την ηλεκτρική ενέργεια, έτσι ελέγξτε τις ηλεκτρικές εγκαταστάσεις του σπιτιού σας, ιδιαίτερα αν είστε ιδιοκτήτες ακινήτων. Στην πραγματικότητα δεν κοστίζει πολύ για να προστατεύσετε τα αγαπημένα σας αγαθά. Δεν λέμε βέβαια ότι πρόκειται να συμβεί κάτι κακό, αλλά μια ενδελεχής επιθεώρηση θα μπορούσε να αποκαλύψει διαρροή ηλεκτρικής ενέργειας ή να σας προστατέψει από κίνδυνο πυρκαγιάς στο σπίτι σας.

Επιρροή Κρόνου στον Αιγόκερω (για τους γεννημένους του πρώτου δεκαημέρου):

Καθώς βλέπετε τον κόσμο και τη ζωή μέσα από τη λογική και την υπευθυνότητα, έρχεται ο κυβερνήτης σας ο Κρόνος στο ζώδιό σας για να σας εξαναγκάσει με σκληρό τρόπο να δείτε την πραγματικότητα. Οι σκέψεις σας γίνονται κάπως βαριές, ακούτε τον εαυτό σας να λέει πράγματα όπως: «Αυτό είναι καταδικασμένο, δεν θα γίνει ποτέ» ή «ποτέ δεν θα μπορώ να έχω αυτό που θέλω». Αν νιώσετε σκοτεινά σύννεφα να πλανώνται γύρω σας, να ξέρετε ότι ο σοβαρός Κρόνος σας πιέζει να δείτε κατάματα την αληθινή πλευρά της ζωής. Αυτή η κάπως στυγνή και σκληρή ενέργεια θα σας βοηθήσει να ανακαλύψετε τον εαυτό σας, προσγειώνοντάς σας ακόμα περισσότερο.

Ήρθε η ώρα να δείτε τι λειτουργεί και τι όχι στη ζωή σας, να θέσετε νέες δομές στη ζωή σας, καθώς ολόκληρη η προσωπική ταυτότητά σας θα υποστεί αργά και σταθερά μια ριζική αναμόρφωση. Εάν έχετε επιβαρυνθεί με υπερβολικές υποχρεώσεις, αυτό θα μπορούσε να αλλάξει δραστικά. Ή εάν ήσασταν υπερβολικά συμβιβαστικοί και ανεκτικοί ή αντίθετα όχι και τόσο ταπεινοί, μπορεί να αποφασίσετε να πατήσετε τα φρένα. Συμβουλή: Να είστε σταθεροί με τον αγαπημένο σας, τους φίλους σας, τους συναδέλφους και τους συνεργάτες σας. Για παράδειγμα, μη δέχεστε τηλεφωνικές κλήσεις μετά τις 8:00 μ.μ. και το πιο σημαντικό, μην αναλαμβάνετε τις ευθύνες κάποιου άλλου.

Επιρροή Δία: Οι φιλίες σας θα σας προσφέρουν μεγάλη χαρά και ικανοποίηση καθώς μέχρι τις 8 Νοεμβρίου ο επεκτατικός Δίας θα βρίσκεται στον φιλικό και ομαδικό ενδέκατο οίκο σας. Νέες φιλίες, ομαδικές οργανώσεις, γνωριμίες στο διαδίκτυο είναι για εσάς η ευτυχία σας. Το σύμπαν σας προσκαλεί να παρακολουθήσετε ένα πολύ διασκεδαστικό πάρτι. Ο Δίας μπορεί επίσης να σας υποκινήσει σε νέες συνεργασίες, ίσως και στο εξωτερικό, από τις οποίες αποκομίζετε πλούσια υλικά οφέλη. Οι σπόροι που φυτεύετε τώρα θα αποδώσουν θετικά αποτελέσματα εντός των προσεχών ετών, όλα στο όνομα της ολοκλήρωσης της μεγαλύτερης φιλόδοξης αποστολής σας.

Ήρθε η ώρα να γίνετε περισσότερο ευαίσθητοι και λιγότερο άκαμπτοι, να μάθετε απλώς να αποδέχεστε κάποια πράγματα στη ζωή, κάτι που θα είναι μια εκπληκτική εμπειρία ανάπτυξης, καθώς ο επεκτατικός Δίας μετά τις 8 Νοεμβρίου θα βρίσκεται στον πνευματικό δωδέκατο οίκο σας. Κάνετε μια βαθιά εσωτερική ενδοσκόπηση, ίσως ακόμα αποβάλετε έναν εθισμό τον οποίο μπορεί και να παλεύατε χρόνια να αφήσετε. Αφήστε αυτό το ελεύθερο πνεύμα σας να σας οδηγήσει στη ζωή και να πάρει από πάνω σας το βαρύ ψυχικό φορτίο. Στη συνέχεια, παραδοθείτε στη βούληση του σύμπαντος, συνειδητοποιώντας ότι τα πάντα συμβαίνουν για κάποιο λόγο. Κι αν νιώσετε απαισιοδοξία και θλίψη, να ξέρετε ότι η υποστήριξη είναι παντού και γύρω σας.

Επιρροή Εκλείψεων: Πόσο έτοιμοι είστε για να απομακρύνετε όσους δεν ανταποκρίνονται στις αξίες σας; Στις 13 Ιουλίου, η Ηλιακή έκλειψη ταρακουνά τον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, και τα γεγονότα που θα συμβούν κοντά σε αυτήν την έκλειψη σίγουρα μπορούν να ανατρέψουν το status quo της ζωής σας και να την γυρίσουν ανάποδα. Αλλά μήπως δεν είστε έτοιμοι για αυτή την αλλαγή; Είναι τόσο εύκολο για το ζώδιό σας να κολλήσει σε μια μη ικανοποιητική σχέση, αλλά τώρα ήρθε η ώρα να δείτε την αλήθεια. Αυτή η έκλειψη έρχεται για να σας απομακρύνει από τα άτομα που έχουν εξυπηρετήσει το σκοπό τους και να οδηγήσει σε κάτι καινούργιο. Όπως δήλωσε και ο φιλόσοφος Buckminster Fuller, «Ποτέ δεν αλλάζουν τα πράγματα καταπολεμώντας την υπάρχουσα πραγματικότητα. Για να αλλάξεις κάτι, δημιούργησε ένα νέο μοντέλο που καθιστά το υπάρχον μοντέλο παρωχημένο».

Επιρροή ανάδρομου Άρη από 26 Ιουνίου ως 27 Αυγούστου: Ο Άρης θα είναι ανάδρομος στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, και σας ζητά να κάνετε αναθεώρηση του προϋπολογισμού σας και να μειώσετε το κόστος ζωής σας. Η πιθανή παγίδα του ανάδρομου Άρη είναι ότι μπορεί να αυξήσει το άγχος σας για τα χρήματα ή να έχετε απρόβλεπτα έξοδα. Προσέξτε να μην καείτε δανείζοντας χρήματα ή περιμένοντας να πάρετε χρήματα που σας οφείλουν. Ίσως αναλάβετε ένα έργο που δεν θα σας αποπληρώσει με το τίμημα που επιθυμείτε ή δημιουργηθεί ένταση και μια βαριά ατμόσφαιρα από μια μικρή οικονομική ατασθαλία ενός φίλου σας. Ή μπορεί εσείς να δουλεύετε σκληρά για να καλύψετε τις υποχρεώσεις σας ή αντίθετα να ξοδεύετε χρήματα κάνοντας μια πολυτελή ζωή ή ακριβές διακοπές.

Επιρροή ανάδρομης Αφροδίτης από 5 Οκτωβρίου ως 16 Νοεμβρίου: Η Αφροδίτη θα είναι ανάδρομη στον ενδέκατο οίκο σας, των φίλων, των ομάδων και της τεχνολογίας, και ίσως να μην επιθυμείτε να εμπλακεί ο σύντροφός σας με τον κοινωνικό σας κύκλο ή ίσως αισθάνεστε διχασμένοι ανάμεσα στο να θέλετε να αναλώσετε το χρόνο σας με τους φίλους σας ή με το σύντροφό σας, και αυτό οδηγεί σε παρεξηγήσεις. Εάν ήσασταν νοσηρά προσκολλημένοι στην αγάπη σας, ίσως τώρα θελήσετε να διασκεδάσετε περισσότερο με τους φίλους σας, θέλετε να απολαύσετε την ελευθερία και την ανεξαρτησία σας. Σίγουρα, ίσως χρειαστεί να επανεξετάσετε την επιστροφή μιας παλιάς αγάπης που απορρίψατε, αφού οι αναδρομές των πλανητών σηματοδοτούν μια επιστροφή και στρέφουν την προσοχή μας στο παρελθόν.

Νέο!!! Τώρα μπορείς να καλείς τους συνεργάτες μας για προσωπική πρόβλεψη από την Ελλάδα και το εξωτερικό

σε ιδιαίτερα προνομιακές τιμές χωρίς να χρεώνεις το λογαριασμό του τηλεφώνου σου! Δες εδώ πως!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-01-2018 00:00:00
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms