Δίδυμος 2018. Ετήσιες προβλέψεις και Ετήσιο Ωροσκόπιο.

Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 20

Η νέα αυτή χρονιά υπόσχεται πολλά για το ζώδιό σου. Δίδυμος 2018, διάβασε τι θα σου φέρει το νέο έτος σε όλους τους τομείς της ζωής σου. Ανακάλυψε πόσο και πως θα επηρεαστεί η οικονομική, επαγγελματική αλλά και η αισθηματική σου ζωή. Πόσο τυχερό και ευνοϊκό για εσένα θα είναι το έτος αυτό.

Ζώδια 2018, διάβασε πως θα είναι ο Δίδυμος το νέο έτος:

Επιρροή Ποσειδώνα στους Ιχθύς (για τους γεννημένους στις αρχές και τα μέσα του δευτέρου δεκαημέρου): Είστε έτοιμοι να δείτε την πραγματικότητα στην καριέρα σας; Οι επαγγελματικές προσπάθειές σας αναγνωρίζονται ή όχι; Ο πλανήτης της φαντασίας και των ψευδαισθήσεων, ο Ποσειδώνας, κινείται στο δέκατο οίκο σας, τον τομέα της σταδιοδρομίας σας, και μπορεί να νιώσετε απογοήτευση και δυσαρέσκεια, ακόμα κι αν έχετε προσπαθήσει για το καλύτερο αποτέλεσμα στην καριέρα σας. Μπορεί να αισθανθείτε ότι δεν έχετε την επιβεβαίωση και τους επαίνους που αξίζετε ή ακόμα ότι η εργασία σας δεν αξίζει την προσπάθειά σας! Απεικονίστε ένα πραγματικά σαφές όραμα για το τι θέλετε από την εργασία σας και προσέξτε τους ανέντιμους ανθρώπους που θέλουν να κλέψουν τη δόξα σας. Από τη θετική πλευρά, ο Ποσειδώνας είναι ιδιαίτερα ευνοϊκός αν ασχολείστε με τις τέχνες, δεδομένου ότι κυβερνά τη δημιουργικότητα και τη φαντασία. Ενισχύονται η φαντασία σας και η έμπνευσή σας!

Επιρροή Κρόνου στον Αιγόκερω

(για τους γεννημένους του πρώτου δεκαημέρου): Να είστε προσεκτικοί στις συνεργατικές σχέσεις σας και με τον αγαπημένο σας, ιδιαίτερα όταν εμπλέκονται κοινά οικονομικά, καθώς ο Κρόνος κινείται στον όγδοο οίκο σας, των κοινών οικονομικών πόρων και της αποταμίευσης. Η συνήθης αισιόδοξη και ζωντανή φύση σας γίνεται κάπως επιθετική και αυταρχική, δημιουργούνται τεταμένες καταστάσεις όταν πρόκειται να υπερασπίσετε τα οικονομικά σας συμφέροντα. Μη βιαστείτε και ακολουθήστε ένα συντηρητικό τρόπο δράσης, ειδικά όταν πρόκειται για κοινά οικονομικά ή επενδύσεις. Ακόμα κι αν υπάρχει ένα υπέροχο φιλικό κλίμα, μια απλή χειραψία δεν είναι και ο πιο φερέγγυος τρόπος για να διασφαλίσετε τα χρήματά σας.

Αν πρόκειται να κάνετε μια συνεργασία επίσημη ή να υπογράψετε νομικά έγγραφα, συμβουλευτείτε έναν εμπειρογνώμονα, αυτό θα σας βοηθήσει να θέσετε γερά θεμέλια και να διαπιστώσετε αν η άλλη πλευρά έχει ηθική ακεραιότητα. Ή μια δημοσιονομική προσφορά σας δημιουργεί κάποιες ανασφάλειες και αμφιβολίες. Ίσως ακόμα κάποιες έκτακτες δαπάνες στερήσουν ένα μέρος των αποταμιεύσεων σας. Μη βλέπετε τη σκοτεινή πλευρά των πραγμάτων, υπάρχει και η φωτεινή. Αυτό θα σας κάνει να γίνετε πιο έξυπνοι και εφευρετικοί στο να βρείτε νέες πηγές εισοδήματος. Θυμηθείτε: Η αναγκαιότητα είναι η μητέρα της εφεύρεσης.

Επιρροή Δία:

Γίνεστε ιδιαίτερα οργανωτικοί και αποδοτικοί στην εργασία σας καθώς μέχρι τις 8 Νοεμβρίου ο τυχερός Δίας θα βρίσκεται στον εργατικό έκτο οίκο σας, βοηθώντας σας να βρείτε νέους, πιο αποτελεσματικούς τρόπους για να έχετε περισσότερη παραγωγικότητα στην εργασία σας ή την επιχείρησή σας. Ίσως έχετε κάποια βοήθεια, προσλαμβάνοντας έμπειρους και μορφωμένους ανθρώπους που ικανοποιούν κάθε σας ανάγκη. Δεδομένου ότι ο έκτος οίκος σηματοδοτεί το περιβάλλον, μπορεί να γίνετε ο ηγέτης σε μια οικολογική προσπάθεια ή μπορεί να προσφέρετε υπηρεσία, είτε μέσω του εθελοντισμού, είτε μέσω μιας πρωτοβουλίας που αφορά την κοινωνική πρόνοια. Όσο πιο οργανωμένοι είστε, τόσο περισσότερο χρόνο θα έχετε για να εξυπηρετήσετε τους άλλους.

Αν η αγάπη ή η δουλειά των ονείρων σας βρίσκονταν, ας πούμε κάπου στο Παρίσι, πόσο είστε ανοιχτοί σε αυτό; Με τον Δία να επισκέπτεται μετά τις 8 Νοεμβρίου τον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων και των συνεργασιών, αξίζει να ρισκάρετε και να ακολουθήσετε τα όνειρά σας. Ακόμη και αν αυτός/ή που αγαπάτε ή μια νέα θέση εργασίας βρίσκονται σε άλλη πόλη, αυτό θα σας ανοίξει τα μάτια, καθώς θα συνειδητοποιήσετε πόσο επιθυμητοί είστε από το αντικείμενο του πόθου σας ή βοηθώντας σας να λάβετε μια τιμητική επαγγελματική θέση ή αύξηση ή μια αξιόλογη προώθηση. Με τον τυχερό Δία, μάλλον δεν θα μπορέσετε να αντισταθείτε!

Επιρροή ανάδρομου Άρη από 26 Ιουνίου ως 27 Αυγούστου: Αν βγάλετε τα όπλα για να υπερασπιστείτε τις πεποιθήσεις σας, προσέξτε καθώς ο Άρης θα είναι ανάδρομος στον επεκτατικό ένατο οίκο σας, πράγμα το οποίο σας κάνει ριψοκίνδυνους και τολμηρούς σε σημείο να μη μπορείτε να υπολογίσετε τις συνέπειες. Γίνεστε δογματικοί και καυστικοί στα λόγια σας, προκαλώντας τους γύρω σας να σας επιτεθούν. Σταματήστε να επεκτείνεστε και να διεκδικείτε με κάπως αυταρχικό και δικτατορικό τρόπο την ελευθερία σας ή να είστε υπερβολικά αισιόδοξοι και να βλέπετε τα πάντα φωτεινά. Είστε τυχεροί και συχνά μπορείτε και ξεφεύγετε από τις κακοτοπιές, αλλά κανείς δεν είναι εντελώς αήττητος, οπότε προσέχετε τους κινδύνους που ελλοχεύουν με την επέκταση ή μια ευκαιρία που ακούγεται πολύ καλή για να είναι αληθινή.

Επιρροή ανάδρομης Αφροδίτης από 5 Οκτωβρίου ως 16 Νοεμβρίου: Μην υποτιμάτε τον εαυτό σας. Η αισθητική Αφροδίτη θα είναι ανάδρομη στον αναλυτικό και επικριτικό έκτο οίκο σας, κάνοντάς σας άσκοπα σκληρούς με τον εαυτό σας. Τα ελαττώματά σας θα σας φαίνονται μεγεθυμένα ή κοιτάζοντας στον καθρέφτη σας μπορεί να συνειδητοποιήσετε ότι η δίαιτα που ξεκινήσατε δεν έχει δουλέψει. Αντί να καταδικάζετε τον εαυτό σας, χαλαρώστε. Εάν είστε πολύ αυστηροί με ένα διαιτητικό πρόγραμμα, μπορεί εύκολα να παρασυρθείτε σε διατροφικές ατασθαλίες. Λοιπόν, δεν ήρθε το τέλος του κόσμου αν φάτε κάτι παραπάνω, οπότε μην αρνηθείτε την ευχαρίστηση που θέλετε. Κατά τη διάρκεια της ανάδρομης Αφροδίτης, ίσως να κάνετε κάτι «ριζοσπαστικό» και να σταματήσετε να τρώτε υγιεινά ή να ασκείστε.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-01-2018 00:00:00
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms